Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2020Apr01

2020. Február 17., Hétfő 05:51

Kérvény! -Kerüljön vissza szüleihez Bolvári Bátor Nyilas

Írta:  Handler Gabriella
Értékelés:
(37 szavazat)
Címzett: Dr. Kásler Miklós Miniszter -  A gyermekek és az ifjúság védelméért felelős miniszter

Tisztelt Dr. Kásler Miklós Miniszter Úr!

Kérem, hogy mint a Szociális és Gyámhivatal szakmai irányítója a gyermekek és az ifjúság védelméért felelős miniszter lépjen fel a családjától elszakított Bolvári Bátor Nyilas ügyében, és segítse mielőbbi hazatérését.

Miért fontos?

2020. Január 22-én, Dusnokon példa nélküli és megdöbbentő eset történt. A Bajai Gyámhivatal indokolatlan szigorral fellépve elérte, hogy egy korántsem jogtiszta és sok oldalról ellentmondásos eljárás eredményeként elszakítsák szüleitől Bolvári Bátor Nyilas, 4,5 hónapos, egészséges, kizárólag anyatejjel táplált kisbabát.

Az eljárás, ahogyan ez megtörtént, félelmet keltő, és alkalmas a Jogállamba vetett hit megrendítésére. Az, hogy az Ön Minisztériumából semmiféle kommunikáció nem érkezett a nyilvánosság felé azt jelzi, hogy vagy nem jutott el Önökig a hír, vagy nem tartják társadalmilag eléggé súlyosnak a kérdést, hogy foglalkozzanak vele.

Több ok is van rá, hogy kérjük az Ön azonnali és személyes beavatkozását:

A hatóság arra hivatkozva intézkedett, hogy "a szülők nem voltak együttműködőek".

Én ezt úgy fordítottam le magamban, hogy "nem bíztak meg a rendelkezésre álló egészségügyi szolgáltatásban és az őket körülvevő rendszerben"

1,) Miniszter Úr! Ön bizonyára még nem volt személyesen abban a helyzetben, hogy szoptatós édesanyaként megélje, milyen az, ha állandó ellenőrzés, beleszólás érkezik egy külső forrásból. Nem tudhatjuk, hogy a szülők együttműködési hajlandóságát mennyiben befolyásolta, hogy ezt a rendkívül intim időszakát az életüknek kötelezően meg kellett volna osztaniuk egy idegennel, még akkor is, ha ez egy védőnő. Ha a sorok között olvasva is, de azért össze lehet rakni a képet, hogy az állandó ellenőrzéstől való félelem az előhívója a döntésüknek.

2,) A védőnő nem hatóság, mégis, ebben az esetben elérte a legszigorúbb büntetést, ami egy szülőt csak érhet. Senki nem vizsgálta, hogy az adott hivatali személyeknek a kommunikációja, viselkedése mennyiben járult hozzá az együttműködés megtagadásához.

3,) Az, hogy a baba nem kapott védőoltást, semmiképpen nem állítható arányba azzal az embertelen és kegyetlen eljáráshoz, aminek őt alávetették . Elszakították az édesanyjától, más nevet adtak neki, fiktív szülők adataival látták el.

4,) Ez az eljárásmód bennem félelmet gerjeszt. Lehet-e bizalmunk állampolgárként a Jogállamban, ha ez egyáltalán megtörténhet. Hiszen itt annak ellenére, hogy az Alaptörvény és kapcsolódó törvények, rendeletek pontosan meghatározzák, hogy mi a teendő, mégis "bemondásra" készült egy fiktív anyakönyvi kivonat, ami alapján elszakították egy Édesanyától a gyermekét. Az Anyakönyvvezetőnek, Jegyzőnek hivatali kötelessége az információk birtokában a valóságnak megfelelő adatok alapján kiállítani az alapvető dokumentumokat. Ön, mint a gyermekek és az ifjúság védelméért felelős miniszter, úgy gondolom, ezt nem hagyhatja kivizsgálás nélkül.

Végül, de nem utolsó sorban, az, hogy valaki azt gondolja, hogy az anyakönyveztetés választható opció és hogy tulajdonjogot biztosít a személy felett, azt mutatja, hogy súlyos hiányosságok vannak a Jogállam megértése, a jogokkal és kötelezettségekkel kapcsolatos tudnivalók terén. Az állampolgárok többsége ezt meg sem kérdőjelezi, helyesen, de tudja-e, hogy ez mivel jár? Tisztában van-e azzal, hogy egy jogállamban kötelezettségek is léteznek, melyekhez való igazodás nem opcionális? Azért is kell azonnal és nyíltan, a jóindulattól vezérelve és megfelelő kommunikációs súllyal és tartalommal kezelni ezt az esetet, mert ha ez nem így történik, akkor a szélsőséges indulatok és konspiráció elméletek terjedése kap teret. Az ügy kapcsán, a hiteles tájékoztató források hiányában olyan személyek, ideológiák és elméletek kaptak indokolatlanul nagy figyelmet, amik agresszívan és sok magyar ember számára bántóan kritizálják hazánkat, a berendezkedésünket és a jövőnket. A "hír-vákumban", mivel nem volt érdemi kommunikáció, vagy jószándékú megoldást segítő beavatkozás az illetékes felelős minisztériumtól, ezek az indulatok táptalajt kaptak. Ugyanakkor az építő és a magyar identitás, hagyományok és természetes életmód felé utat nyitó közösségekben értékes tudást gyűjtő honfitársainkat szektatagoknak titulálva a bulvármédia agresszívan megpecsételte, elriasztva ezzel egy jelentős többséget, hogy szót emeljen az ügyben. Talán ők is félnek? Kell nekünk félni ma Magyarországon a saját hazánkban?

Tisztelt Miniszter Úr!
Minden kommunikál. Amit teszünk, és amit nem teszünk. Amit mondunk, és amit nem mondunk. Bolvári Bátor Nyilas esete rengeteg embert foglalkoztat, akkor is, ha pontosan az ilyen eljárási rendek miatt nem mer szót emelni.

Bolvári Bátor Nyilas hazakerül. Ebben szentül hiszünk, ezért imádkozunk és az ebben való azonnali és hatékony közreműködést kérjük Öntől.

Az aláírást ITT lehet megtenni! →

 

Forrás: szabad a hang
Beküldte Antal Miklós

Megjelent: 282 alkalommal

Hozzászólások  

 
R Zoltán
#2 Bátornyilas hazatéréséért fehér kendőbe és zarándoklatR Zoltán 2020-02-26 04:50
Felhívás!

Összehívjuk a tenni tudó együtt érző, a cionista tervekkel azonosulni nem tudó magyar, cigány és héber embereket.

Az összehívás célja az Egység melyet ki kell érdemelnünk.

Az Egységet melyet évezredek óta elvettek tőlünk, most vissza vehetjük, a Dusnokon édesanyja karjaiból kitépett Bolvári Bátor Nyilasnak, egy szabadnak született gyermeknek ügyét közösen képviselve.

Minden, a cionosta világhatalmi törekvéseket magáénak nem érző cigánynak, magyarnak és hébernek kötelessége összefogni, és együttesen felemelni hangját a hatalom alattomos, a Bolvári szerádban (családban) tanúsított erőszakos beavatkozása ellen!

Gyermekeink, utódaink jövője a mi kezünkben van! A mi felelősségünk, hogy élhető világot hagyjunk hátra számukra!

BátorNyilas édesanyja és édesapja zarándokútra kelnek, hogy felhívják a népet ezért a célért! A gyalogos zarándokútjuk Máriagyűdről Budapesten át Pilisszántóig vonul. Máriagyűdi templomtól 2020. 02. 28-n reggel 8 órakor indulnak Budapestet 03. 08-n érintve Pilisszántóra 03. 09 –n érkeznek.

Az interneten minden délután, azaz este összefoglaló lesz látható a zarándoklatról.

Hívunk benneteket, hogy kössetek egységjellel díszített fehér kendőt magatokra (csuklóra, vállra, nyakba fejre) és viseljétek mindaddig, ameddig Bátornyilast vissza nem adják a szüleinek.

Segítő, támogató, szándékukat kérjük jelezzék a és a e-mail címeken.

Visszajelzésüket, kérjük mindkettő e-mail címre küldjék meg, hogy biztosan megkapjuk!

Küldjétek ezt a felhívást tovább, osszátok meg minden jóérzésű ismerősötökkel!

BátorNyilas édesanyja és édesapja látható a link megnyitásával:
www.youtube.com/.../

A kezdeményezést és a szerádot (családot) küzdelmében szívéből támogató, egységre lépő civil közösségek, emberek:

π kör
AranyGriff Szakrális Műhely
Turul Tanács
MATT
Lelkiismeret `88 csoport
Idézet
 
 
Lívia
#1 Kérelem. Kerüljön vissza...Lívia 2020-02-23 11:01
A diktatúra példát statuált. Szoptatott, egészséges, gyönyörű babát vettek el a szerető szüleitől, téptek el az édesanyától.Indokolatlanul, nem törődve azzal, hogy milyen lelki sérülést okoznak egy csecsemőnek, a szüleinek.A babáról azóta sincs semmi hír. Európában a 21. sz-ben ilyen is megtörténhet.A média hazudik, szektákról beszél, félretájékoztat.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 70.2%Norway 1.1%
Romania 5.4%Canada 0.9%
United States 3.6%Sweden 0.7%
Ukraine 3.1%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Germany 2.1%Netherlands 0.3%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 2%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.2%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 71
This Week: 2795
Last Week: 6099
This Month: 71
Last Month: 22244
Total: 2339646

Belépés