20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 október 30, vasárnap

Újra a poligráfról / hazugságvizsgálóról

Szerző: Sebestyén Teleki István

Az alábbi levelet Istvan Dr. Ing Sebestyén írta, viszont a történet úgy helyesebb, hogy két elképzelés találkozott, mivel én egy éve / 2015 - ben összebarátkoztam egy olyan emberrel, aki valamikor 56 - os szabadságharcos létére nyugatra kellett meneküljön és ott iskolái után magas beosztású rendőrezredesként dolgozott, s mint nyakas magyar ember aprította bűnözőket.

Újra a poligráfról/hazugságvizsgálóról, a nemzeti szervezetek vezetőinek átvilágításáról

Egész életében használta a poligráfot / hazugságvizsgáló gépet és valójában 100 % - os garanciával képes kezelni. Akkor elhatároztam, hogy lehetőség alkalmával A Párturalom Felszámolásáért Hunmagyar Vérszövetségben minden élenjáró át kell essen a vizsgálaton és bárkivel csak úgy vagyunk hajlandó együttműködni, ha ezt a vizsgálatot vállalja. Erről természetesen Sebestyén Úr nem tudott és önállóan gondolt az üdvös módszerre és más olyan technikákra, mely üdvös lenne az egész nemzetinek állított táborban, hiszen valószínűen a vezetők jelentős része ügynök.

Szerintem a zöme! Sebestyén Úr nem csak beszélt, vállalta az általam megszervezett találkozót és vizsgálatot, mely által megerősítést nyert, hogy nem ügynök. Viszont kérdésem, hogy azok, akik őt ügynöközik, vállalják - e a teljességgel pártatlan vizsgálatot, melyből kiderül, hogy ügynök- e az illatő, a magyar nemzet javáért dolgozik- e és igény szerint így tovább. Mivel szórakozásra nincs lehetőség az ügyben, csak közismert, fontos szerepet vivő, vagy ilyen szerepet betölteni szándékozó személyek jelentkezzenek a vizsgálatra, vagy ilyen személyek vizsgálatát javasolják.

Tisztelettel: Kőműves Géza


"A fekete lista
Ügynökök seregei ügyködnek a nemzeti érdekű szervezetek szétverésén, vagy takaréklángon tartásán
Dr. Ing. István Sebestyén

Egyik magyar szervezet vezetői megértették mennyire fontos az, hogy a szervezetek tiszták, vagyis ügynökmentesek legyenek. Az elképzelésem a megvalósítás útjára is került.

Az első fokú tisztítást egy feketelista segítségével kell végrehajtani. Ez a lista tartalmazza azon személyek neveit, akikről bebizonyosodott, hogy káros tevékenységet fejtettek ki, valamelyik magyar érdekű szervezetben. A személyek kártevését osztályozva kell feltüntetni. A listában szerepelnek tehát nemcsak az ügynökök, besúgok, hanem a hálózatokat fenntartó titkosszolgálati tisztek is. Ezen utóbbiak neve mellett szerepel az is, hogy melyik szolgálatnak dolgoznak.

A listában le van írva az is, hogy honnan származik az információ, kitől, pontosan miket művelt a fekete listára felkerült személy. Annak a személynek a neve, aki az információt szolgáltatja csak kóddal van feltüntetve. A kódok mögött rejlő nevek egy külön, még titkosabb listán szerepelnek.
Nos egy ilyen fekete lista, nagyon sok névvel létezik már!!!

A nemzeti érdekű szervezetek vezető rétegének megtisztítása még fontosabb feladat. Ezért szükségesnek mutatkozik egy hazugság vizsgáló gép bevetése. Mivel ennek a tisztítási folyamatnak én voltam a kezdeményezője ezért én voltam az első, aki a hazugságvizsgáló gép vizsgálaton átesett!
Megvizsgáltatott, hogy ügynök vagyok-e, parancsra cselekszem-e, bízom-e Magyarország feltámadásában, stb.
Minden válaszom igaznak bizonyult. A rám aggatott érzékelők nem küldtek a készüléknek semmilyen hazudozásra utaló jelet!

Amikor a nemzeti érdekű szervezetek vezetői mind átestek a hazugságvizsgálaton, akkor, és csakis akkor fog elindulni a magyar ügyünk a sikerének útján!!!

Dr. Ing. István Sebestyén

Hozzászólás  

#2 PoligráfIstván Sebestyén 2018-12-26 08:45
Ez a levelem egy személyes levél, amit Kőműves Gézának küldtem. A poligráfról és annak használatáról írtam egy hosszabb cikket, melyben több kép is van. A hazugságvizsgálóval (poligráf) az ezredes megvizsgált és az eredményről kiállított angol nyelvű bizonylatot. Azóta is kapcsolatban vagyok vele.
Szalontaynak
A poligráf könnyű átveréséről csak az érintettek mondanak lekicsinylő hazugságokat. Ezt azért mondják, mert előre tudják, hogy elbuknának a hazugságvizsgálaton.
Az ezredes nem mondta el nekem, hogy lennének-e még olyan személyek, akik megvizsgáltatták magukat. Az biztos viszont, hogy nincs tolongás nála!
Az ezredes szívesen betanított volna vki megbízható személyt. Én Posta Imrét megkérdeztem, de ő azt válaszolta, hogy már nem gyakorolja a szakmáját. Egy volt, tapasztalattal rendelkező rendőrtiszt megfelelő lenne, vagy egy pszichológus. Alkalomadtán megfelelne egy intelligens, politikában tapasztalt személy is. Nekem megvan a poligráf használatát tanító FBI tankönyv is, angol nyelven.
A fekete lista el van indítva, de nincs kezelve, vagyis elhalt. Olyan emberek kellene bővítsék, akik a poligráf vizsgálaton átmentek. Ezek száma sajnos nem szaporodik.
#1 Szalontay Béla írja csak én továbbítomR Zoltán 2018-09-02 16:21
Tökéletesen egyet értek!

DE! Kérdéseim:
1. Csak -előírni- törvénnyel lehetne, de a törvényhozóknak -érintettségük okán- NEM ÉRDEKÜK. Meg sokan ANTIDEMOKRATIKUSNAK tartanák!
Főleg az "azt" játszók.
2. Önkéntes alapon, de aki valamelyest is érintett az nem menne el.
3. A poligráfot mennyire lehet "átverni"??? erről vannak vélemények, hogy akit ilyesmi ellen kiképeztek, az ÁTMEGY!
3. Vajon mennyi lenne a KÖLTSÉGE, és ezt kinek kellene megfizetni?

A mennyiben létezik ilyen lista, akkor az miért nem olvasható? (vagy hol olvasható?) Senki ne jöjjön személyiségi jogokkal, mert:
a./ ha átment, erre büszke lehet, ezért NEM ÁLL érdekében elhallgatni.
c./ ha bukta, akkor -mint a magyarság árulójának!- NINCS JOGA. vagy is nevesíthető.
-szalontay-

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások