20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 augusztus 05, péntek

A Magyar Szolgálat Tizedes Rendszer (MSzTiR) „startstratégiájáról”

Szerző: Tejfalussy András

Minden tisztességes magyar értelmiséginek felkínáljuk a lehetőséget, hogy részt vehet a Magyar Szolgálat Tizedes Rendszer (MSzTiR) országos kiépítésében és működtetésében. Az MSzTir tagjai ingyen is segítenek a segítségért hozzájuk forduló pénztelen magyaroknak, de minden olyan magyar vállalkozásban sikerdíj ellenében is részt vehettek, amelyik elősegíti a magyar lakosság magyarként megmaradását. Az MSzTiR Startprogramot lásd a csatolt mellékletekben.

A munkához szükséges egyéb információk a www.tejfalussy.com honlapon találhatók. (A tizedes rendszer működési elvei is megtalálhatók az interneten a Google keresővel.)

Elsősorban a főiskolát, egyetemet végzett kisnyugdíjasok és a munka nélkül tengődő, de hazánkat elhagyni nem akaró magyar fiataloknak ajánlom, hogy tagként is vegyenek részt az MszTiR-ben.

Minden meglévő tisztességes magyarvédő szervezet részére felajánljuk a fenti témában együttműködést, ha már tett is valamit a magyarok tényleges megmaradása érdekében.

Magyar üdvözlettel: (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc, okl. vill. mérnök feltaláló, 2621 Verőce, Lugosi u. 71., +36 27 380 665, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20 218 1408

 

Mellékletek:

Magyar Szolgálat Tizedes Rendszer építéssel egyidejűleg elkezdődő lakosság szolgálata

Ígérgetés helyett mi azonnal segítünkelv alapján mindenhol elkezdhető segítség nyújtások:

1. Az internet segítségével, minden egyes településen, minden magyar részére legyük lehetővé az általunk és/vagy mások által feltárt a magyarok többségét érintő bizonyított károkozások és a károkozások elleni védekezési lehetőségeik, módszerek megismerését és segítsünk nekik az önvédelemben, ami megalapozza a „Magyar Szolgálat TiRiránti bizalmat.

2. Minden egyes településen, minden egyes tisztességes magyar részére tegyük lehetővé a korábbinál sokkal jobban megalapozott, zavarszűrt egyéni és közösségi döntéseket a nemsokára mobil telefonnal is használható „APLA szoftver” segítségével. Az APLA szoftver működési alapelveit, előnyleírását, ajánlott alkalmazási területeit, példakénti alkalmazásait lásd: http://www.tejfalussy.com/regiweboldalak/aquanet-apla/aquanet-2-apla/aquanet-2/szoveg1/apla-alkalmazasokat-felsorolas.htm). Ez is erősíteni fogja a bizalmat.

3. Minden egyes magyar figyelmét hívjuk fel a Nemzeti Stop Só Program”, Chipsadó” és „Menzareformnak” elnevezésű kormány intézkedések hatásmérésekkel bizonyított népirtó hatására és a sikeres egyéni védekezés lehetőségére, módjára. A betegségek ennek következtében visszaszorulása is erősíti a bizalmat.

4. Minden egyes településen segítsük elő a magyarok gyógyszerkönyvi tisztaságú étkezési sóhoz hozzájutását. A mérgeződések, betegedések ennek következtében csökkenése is növeli a bizalmat.

5. Minden egyes magyar gazdálkodó figyelmét hívjuk fel a GTS-Antirandom hatásmérések alapján a kálisóval műtrágyázás aszálykár felfokozó, termesztési költség- és hitelkockázat növelő, növény-, állat és ember mérgező hatására, ezek bizonyítékaira. Az aszálykárok és mérgeződések, betegedések ennek következtében csökkenése is növeli a bizalmat.

6. Minden egyes településen segítsük elő a magyarok ivóvízének energiatakarékos otthoni desztillálással (átpárlással) méregmentesítését, a magyarok egészségégvédő, egészségjavító ivóvízhez jutását. A mérgeződések, betegedések emiatt csökkentése is erősíti a bizalmat.

7. Földhőcserés lakásfűtési és -hűtési technikát alkalmazni segítés. Ez is erősíti a bizalmat.

8. Természetes vízkészletek, vízmozgások és szennyvizek mezőgazdasági hasznosításában segítségnyújtás. Az ily módon gazdálkodással járó előnyök is növelik a segítők iránti bizalmat.

A www.tejfalussy.com honlapon közzétett „7 PONTszellemében lehetséges megvalósítani. Géczy Gábor „élőfa modellje alapján” érdemes felépíteni a lakosság segítési stratégiát. A „tizedes tagság” a segítés, az önvédelem alapját képező hatásmérési bizonyítékokat, a GTS-Antirandom és az APLA optimalizálási módszerek tanítását is ezen a honlapon találhatja meg.

Balatonfűzfő, 2016. augusztus 5. Tejfalussy András (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Azonosító: MSzTiR-StartStrategia160805


7 PONT

Hét pont, amit MINDIG AKARNI KELL

1. Okos és becsületes legjobb szakember vezetőket.

2. Valamennyi magyar állampolgár emberi alapjogait  biztosító Magyar Alkotmányt és joggyakorlatot.

3. Teljes körben helyesen kalibrált mérési adatokra alapozó oktatást, kutatás-fejlesztést, tudományt.

4. Környezetharmonikus (az ökoszisztéma egyensúlyát biztosító) optimalizált termelést és fogyasztást.

5. Minden magyarnak a munkája össztársadalmi  hasznosságával arányos, a nemzetközi átlagnak  megfelelő munkadíjat, nyugdíjat és teljes körű,  lehető legnagyobb egészségbiztonságot.

6. Teljes körű nyílt tájékoztatást a problémák minden  lényeges okát feltáró és a problémák kiküszöbölését  mindenben elősegítő jól érthető helyzetelemzésekkel.

7. Szeretettel teljes, valódi emberséget és barátságot.

 

(7pont, Tejfalussy András)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások