20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 április 06, péntek

Felhívás a Magyarokhoz

Szerző: Dr Éva Mária Barki

... "Ezekben a napokban egész Európa Magyarországra néz és feszült figyelemmel várja a vasárnapi választásokat.

Eva Mária Barki

Beküldte: Érszegi Edit

Hozzászólás  

#3 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2018-04-11 22:00
Lemondott a Mazsihisz elnöke
Jobban tette volna a Főrabbi elvtárs, ha ahelyett, hogy kimenekült a MAZSIHISZ-ből, inkább kezdeményezi a világfőrabbinál a zsidó rákbetegek gyógyítására használt SALSOL infúzió (desztillált víz + konyhasó) nem zsidók gyógyítására is alkalmazni engedését, a kálisóval (lásd BONSALT!) nemzőképtelenné mérgezés és a kálisóval, konyhasóhiányos ételekre kényszerítéssel és szennyezett ivóvízzel életrövidítés, az ezekkel ingatlanszerzés betiltását, a zsidóknak ezeket jelenleg is előíró aljas mózesi és talmudi szabályok végleg hatályon kívül helyezését, valamint a Magyarország és Galícia leigázását elrendelő 1910-es Alliance Israelitée aljas program visszavonását, az azzal alázott, gyilkolt magyar és lengyel néptől bocsánatkérést!
#2 SzfvárÉva Kata 2018-04-08 09:20
Kedves Eva Maria!

Ami ma történik a világban és Magyarországon (és ami folyamatos már évszázadok óta) az a kormányok műve! Nem az emberek döntenek itt! Miről beszélsz te? Teljesen mindegy, hogy Európa népei mit akarnak, hogy szuverenitást óhajtanak, cseszhetik! Mert ők nem szólhatnak bele abba, hogy a kormányok mit tesznek! Egyik országban sem! Hiába szavazunk bárkire is, folytatódik a gyarmati élet! Hiába tett ez a kormány igen, elég sok mindent a jobbításért, de ez sajnos már látjuk, hogy a lényegen nem változtatott semmit! Nem hívta haza (csak úgy tett, mintha!) a külföldre menekült egymilliónyi fiatalt, nem semmisítette meg a bankok eladósítási ámokfutását, amellyel további milliókat tett és tesz a mai napig földönfutóvá! Csak ez a két ok elegendő arra, hogy tisztán lássuk, mivel van dolgunk! Európában és Amerikában is a globalizáció hívei ülnek a döntési, törvényhozási, közigazgatási pozíciókban! Kérdezem, szerinted kiknek a vágyálma az a globalizált világuralom ami felé "igyekszik" a világ és amiről írásodban beszélsz? Kik találták ki azt a pénzügyi rendszert, amely eszközzel nyomorban tartanak, akit csak akarnak? Kik azok, akik kialakították azt a rendszert, amelyben minden pénzért kapható, de pénzt csak ők adhatnak, mindig csak annyit ami nem elég a nyugodt élethez? Ezt nevezed te szabadságnak? Rendet lehetne itt is, Európában is tenni, de azok, akik a döntési pozícióban ülnek, ezt nem engedik! Éppen ők azok, akik azon őrködnek, hogy ez ne következhessen be! A mi kormányunk is, meg a többi országé is kettős állampolgárságú és identitású! Amíg ezt nem szüntetjük meg, addig hiába imádkozunk! Szóval, akkor hogy is van ez?
#1 Nincs itt semmiféle szikraSubartu 2018-04-06 14:10
Kedves Eva!
Nemes szándékaid előtt meghajolva és azokat elismerve, az a véleményem, hogy itt többről, másról van szó. A szikrákat az elmúlt ezer évben mindig is láthatatlan kezek gyújtották, legyen az 1848 vagy 1956. Más kérdés, hogy a tűz sosem a számított irányba terjedt, ezért nem is igen gyújtogatnak mostanság. A bérmunkássá, fogyasztóvá (némely szélsőségek szerint rabszolgává, birkává) silányított nép már régen nem Árpád népe, és főleg nem Árpád őseinek népe. Népet mondok és nem nemzetet, mert bár nyelvében még sok a magyar, de másban nem. A nyelv területén is súlyos olvasási, írási hiányosságok vannak, ám mindez semmi a tudásbéli elmaradásunkhoz képest.
Magyarországért teljesen felesleges imádkozni. Az már sok ezer éve itt van, bár korábban a hunok országaként ismertük, ahogyan ma ellenséggé tett szomszéd népeinket is a fehér vagy fekete hunok egy-egy törzseként. A megmaradt magyarokért már helyesebb volna imádkozni, ám mi végre számíthatnánk Istenünk/Atyánk áldására, ha mi nem áldjuk őt? A befészkeltek, még ha nem is hiszik túlságosan az ő istenüket, de legalább áldják őt, cserébe megkapják a segítséget. Hiába tudjuk, hogy alólunk több mint ezer éve kirántották a kereszténységet, és vele a tudást is, ha ezen a helyzeten nem vagyunk hajlandók változtatni. A római központú pápista-saulista hatalom háborút, hamis hitet, tudatlanságot, inkvizíciót, nyomort és megosztottságot kényszerített(!) ránk.
Kedves Éva!
Szerinted a szavazás Magyarország megmaradásáról szól. Szerintem annak a hatalmat bitorló bandának a megmaradásáról szól, akik elégséges számú szavazat hiányában nem hivatkozhatnánk arra, hogy jogosultak a nyakunkon ülni és a vérünket szívni.
A szavazási színjáték pusztán az elnyomás fennmaradását szolgálja. Ha veszélyes lenne a (Viktorkáékat mozgató háttér) hatalomra, már rég betiltották volna.

Hitre és tudásra egyaránt szükség van, ám elébb való a tudás, és csak aztán jön a hit, kitöltendő azokat a hézagokat, ahol még a tudásunk hiányos.

Ha Európában tényleg sokan vannak olyanok, akik azt hiszik, képzelik, hogy a csonkaországi helytartóság megtartása vagy lecserélése másik Pilátusra bármin is változtat, akkor bizony Európa végnapjait éljük. Majdnem mindegy, milyen színű lények népesítik be (most vagy később) az öreg kontinenst, ha korlátolt gondolkodásuk igazolja a Zion bölcseinek a jegyzőkönyveként elhíresült iromány igazát a gójok állati elméjével kapcsolatban. Pontosan erre hivatkozva véli cionista irat szerkesztője az ő népét (Jézus szavaival a sátán népét) feljogosítva az (egyed)uralkodásra.
Árpád vajon hogyan nyerte meg a 907. évi csatánkat Pozsony alatt a háromszoros túlerővel szemben? Ésszel, vagy erővel? Gondolkozzunk, testvéreim, és ne üljünk fel mindenféle uszításnak.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások