20240427
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 június 08, kedd

Hajrá! Érjük el az 5000-et

Szerző:

A Korona Igazsága civil csoport újabb panaszbeadványt készített a meghosszabbított veszélyhelyzeti rendelet Alaptörvényt, és Emberi Jogi Egyezményt sértő rendeleteinek fenntartása miatt.

Aljas és felháborító, ahogy a kormány a GYERMEKEINKEN KERESZTÜL ZSAROL MEG  minket a továbbra is fenntartott ,diszkriminatív rendeletével ! Ezzel a gyermekeink jogait, és emberi méltóságát is sérti, ahogyan ESZKÖZKÉNT HASZNÁLJA FEL ŐKET  arra, hogy a „közérdeknek” - „ közcélnak” nevezett oltási hajlandóságot növelni tudja !

Emellett az uszodák, konditermek, gyógymasszázs igénybevételének korlátozásával már az egészségünkhöz való alapjogunkat is sérti !

 A beadványt saját adatokkal kitöltve az ajbh.hu honlapon keresztül lehet beadni az „ügyet adok be azonosítás nélkül” opciót választva!

 Az első, oltási igazolások diszkriminatív felhasználása elleni, tömegesen beadott, kb 1000 panasszal már sikerült nyilatkozatra kényszeríteni az Ombudsmant, a nagy mennyiségben beadott panaszok átütötték a Portfolio  ingerküszöbét is! Mostanra az is  jól látszik, hogy a parlamenti pártokat jobban foglalkoztatja, hogy a kínai, vagy az orosz vakcina ürügyén egymást támadják, - mint az, hogy az országban soha nem tapasztalt ,mindenkit érintő súlyos jogsértések történnek a járványügyi védekezés ürügyén a kényszervakcinázással !

Az  Ombudsman és az AB is tisztában van a rendeletek jogsértő voltával, azzal, hogy az  „emberi méltóság” nem sérthető, vagy korlátozható, az ember nem használható fel „közcél” érdekében sem eszközként, -  ezt egy maszk-beadvány során el is ismerték,  - de csak akkor lépnek fel, ha beadjuk a panaszokat, akkor is, ha tudható, hogy maga az ATv sérti az  Európai Emberi Jogok Egyezményét, és a veszélyhelyzet-rendelet túlterjeszkedik az ATv.- en, amivel a kormány, és az államfő is tisztában van !

Napról napra egyre több oltási sérülésről, értesülhetünk, köztük súlyos mellékhatások, vetélések, halálos reakciók jelentkeznek ,a kórházakban szaporodnak a megbetegedett vakcinázottak, amiről a médiák a kormány parancsára hallgatnak ! Most már a gyermekeket is alá akarják vetni a gyógyszerkísérletnek, a fertőződéstől nem védő „védő”-oltásnak, a szüleikre gyakorolt kényszerítő hatású nyomásgyakorlással a rendeletek útján,-  holott az adatok nem igazolják a gyermekek tömeges megbetegedését, de fertőzöttségét sem, még a túl magas, 45 -ös CT értékkel használt PCR-tesztekkel sem ! 

Az embereket eszközként használják egy cél elérésére, ami sérti az „emberi méltóságot!

Ezért, - ahogy a többi országban is tették,- nekünk is csak egy módunk van a profitérdekelt gyógyszerkísérlet leállítására, ha összefogunk, és együttes

 erővel, mi is a nyomásgyakorlást alkalmazzuk a jogaink védelmében, mert így lehet csak véget vetni ennek az emberi méltóságunkat is sértő helyzetnek ! 

Ha  most  több ezren beadjuk a panaszokat, ez elől  nem tudnak kitérni, nem tudják elmismásolni, letagadni , a nagy nyomás miatt rákényszerülnek a  rendeletek felülvizsgálata, vagy megsemmisítésére, és a tömeges civil beadványoknak már nemzetközi visszhangja is lehet! Civil jogvédelmi mozgalmunk szakmai képviseletéhez nemrég felkértünk  jogászt is, akivel elsőként a GYERMEK JOGAI védelme érdekében készült AB beadvány elkészítésében állapodtunk meg, ami hamarosan elkészül és beadható lesz !

Aki be szeretnék adni az újabb AJBH – panaszt, vagy segíteni tudnak a tömeges beadás szervezésében is, ezen az emailcímen jelentkezhetnek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  , vagy a panasz az előzőekkel együtt letölthető az Orvosok a tisztánlátásért ,vagy a Magyar Megmaradásért,  weboldalakról !

További információk: Ruszinkárpátalja blog, FB: Korona Igazsága csoport

 A kormány megtanított minket, hogyan kell megvédeni a jogainkat!

 TEGYÜK HÁT MEG 5000- en !

/ Gurabi Ági - / Korona Igazsága civil mozgalom /  

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások