20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 május 13, péntek

Betörés is lehet egy elismerés, hogy jó irányba haladunk?

Szerző:

Minden ami a körülményekhez kapcsolódott, amit a listatagoknak meg is írtam, arra merészel következtetni, hogy egy megcélzott/megbízott betörésről van szó. Nagyon szeretném, hogy ne legyen igazam! (nagyon célzott "árút" vittek) 

 Bocsánatot kérek mindazoktól akik nekem írtak és nyoma maradhatott az elektromos vagy bármilyen címei közül az ellopott hordozható számítógépemen!

Hogy miért gondolom azt, hogy igen is célzott volt a betöréses rablás nálunk egy 7 emeletes lakózömben ahol minden emeleten 5 család tehát 5 ajtó van. Az én lakásom a negyediken volt és csak abba törtek be, az én hordozhatómat vitték el, és az összes ékszereket. Semmi mást. A másik számítógép a három mobil, Tv-k nyomtató legmodernebb képmásoló stb minden a helyén maradt. A hordozhatómnak még a töltőzsinórját sem vitték el!? Minden más az asztalomon maradt. Na de nézzük még mi is az ami erre utal, hogy nem véletlen én voltam az áldozat?

Egy kis előzmény:
2009 július 8.–án 12 órás ultimátumot kaptam az e –oldaltól, hogy takarítsam ki a honlapot különben véglegesen törlik!
Részletek itt:

2011–04-22 –én Feltétel nélküli lezárást kaptam és a lap megszüntetésével fenyegettek.
Részletek itt:

2011–05-11 –én ismeretlen tettes/sek feltörték a lakásunkat és elvitték a számtógépet amin szerkeszteni szoktam.
Részletek a MM levelező listán kiküldve.

Minden ami a körülményekhez kapcsolódott, amit a listatagoknak meg is írtam, arra merészel következtetni, hogy egy megcélzott/megbízott betörésről van szó. Nagyon szeretném, hogy ne legyen igazam! (nagyon célzott "árút" vittek)
Bocsánatot kérek mindazoktól akik nekem írtak és nyoma maradhatott az elektromos vagy bármilyen címei közül az ellopott hordozható számítógépemen!

A virtus változatlan! Nem és nemadjukfel!

Szeretettel:
>Zoli<
===========================

Olvasóink írták nekem: (többnyira akik megkapták a részleteket is)

Kedves Zoli !

Nem kell elnézést kérned semmiért! Mindannyian tudjuk kik azok akiknek a szemét szúrja,hogy mi Magyar lelkű és Magyar szellemű emberek vagyunk!

Hosszú évek alatt asszimilálódtak ugyan külsöleg, legalábbis, neveikben, de attól, hogy valaki megtanul úszni és beugrik a vízbe azért még nem lesz hal! Aki az internet világában barangol,számítania kell arra, hogyha valaki kajtat utána,előbb vagy utóbb megtudható róla egy két dolog,hiszen az Ip.cím már maga is sokat mondó és visszakereshető. Ettől még a Magyarságunkat nem fogjuk eldobni!

Nemzetünket már sokan próbálták eltaposni ellehetetleníteni, próbálta tatár, török,haubsburg,orosz és számtalan náció.

Eddig még mindenkinek beletört a bicskája. Egyre azonban nem gondolnak. Az Isteni gondviselés mellettünk van és védelmez minket.és jaj annak aki nem tesz le bűnös üzelmeiről. Az embereket meg lehet félemlíteni,de hamarosan eljő az idő amikor mindenkinek számot kell adni földi tevékenységéről és annak függvényében nyeri el méltó jutalmát! Közeleg a megtisztulás ideje, és a dúrva rezgésű emberek távoznak földi létünkből. Tudom sokan megmosolyogják ezen szavakat, de az nevet aki utoljára nevet!

Amit csinálsz, jól teszed,köszönjük, hogy van ez az oldal, ahol sok jó információval bővülhet tudásunk tárháza. A tudás az ami előre visz, hiszen Jézus is azt tanította: ne gyüjtsetek olyan dolgokat amit megeszik a moly meg a rozsda! Csak a tudás ami tartós és múlhatatlan,azt senki nem tudja elvenni tőlünk!

Kívánok munkádhoz jó egészséget és kitartást!

===========================

Drága Zoli!

Aggodalomra semmi ok, ami a címeket illeti. Akit le akarnak nyomozni, azt úgyis lenyomozzák. Telefonokat hallgatnak le, és profi ügynökséget hoztak létre kb 300 fővel i z r a e l legtehettségesebb hackerjeit összeverbuválva..

Tehát folytassuk mi is a missziónkat, és a Haza Fényre derül!!

===========================

KEDVES ZOLI!

VÉGTELENÜL FELHÁBORÍTÓ, AMIT EZEK A SZÁNALMAS EMBEREK TESZNEK! Sajnálom a károdat. Ez csak egy figyelmeztetés volt. A "fekete leves" még hátravan. De ki kell tartanod, ki kell tartsunk mindnyájan, mert az igaz úton járunk és az igazság szabaddá tesz!

===========================

Kedves Zoltán!

Én nekem erre csak egy szó jut eszembe: NEMADJUKFEL !

Nagyon is jó úton járunk! Megpróbálnak az utunkba állni, és pszihikai nyomás alá venni minket,hogy megtörjünk,hogy feladjuk. De igazság szerint már akkor elveztették ezt a "háborút" amikor idejöttek...

NEMADJUKFEL!

===========================

Kedves Zoli!

Ezért nem Neked kell bocsánatot kérned! Mindenhova elér a kezük, ezt tudjuk. Sajnálom, hogy bosszúságot okoztak Neked!

MInden jót kívánok, vigyázz magadra és a nejedre!!

===========================

Kedves Zoli!

Nagyon sajnálom a történteket. Miattam, miattunk ne legyen lelkiismeret furdalásod és nem tartozol bocsánatkéréssel.

===========================

abetyármindenit !!! 100% hogy a zsidóbérenc nemzetbiztonság áll e mögött. az tuti, hogy nem sima betörés volt....

===========================

Kedves Zoli!

Mindenről készíts biztonsági mentést és 1 banki páncélszekrényben őrízd.

De biztosan tudod mi a teend?

===========================

Kedves Zoli!

Nem akartam hinni a szememnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megall az esz!

Valaki nagyon soron kiser, valakit nagyon zavar az igazsag, de mint a jelszo is van, nemadjukfel!!!!!!!!!!!!!

Az ebernek inkabb irigyei legyenek sem mint szanakozoi, de ez mar sok!

===========================

Kedves, Zoltán! Egy közhellyel kezdem, "...oly korban élünk! "S ez sajnos, nagyon is igaz! Mit várhat az ember fia, leánya, mikor a televízióban nyilvánosan kerítő műsort készítenek?! Mikor a cigány példát állítják az ifjúság elé! Ne dolgozz, hiszen aki dolgozik, az csak tengődik! Nincs erkölcs, nincs morál!Ezeket már réges, rég, feláldozták a pénz oltárán!S, most ott tartunk, hogy az ocsmányságért, nem az elkövető, de, az áldozat kér bocsánatot!

Személy szerint, kitartást, türelmet, kívánok, mert mindez a történés azt bizonyítja, hogy jó az amit csinálsz -unk.Már észre lehet venni, -nem csak kis nyomokban- ébred a nemzet!Lassan magunkhoz térünk!S ebben nagyon nagy szerepe az oldalnak, s Megmarad A Magyar! Ezért, köszönet jár, nem elmarasztalás! Persze az ilyen, s hasonló atrocitásnak mindnyájan ki vagyunk téve!A "komák" kissé meg késtek, mert már jó sokan vagyunk!Egy népet, mesterséges határokkal, mesterséges országokkal, nem, NEM LEHET ELVÁLASZTANI!Mi így is azok vagyunk amik, MAGYAROK!Nagyon úgy néz ki, maradunk is! Hála ezért mindenkinek! Akit illet! Hazafiúi, szeretettel, s nagyra becsüléssel!

===========================

Kedves Zoli!

Sajnálom a Veled történteket, valószínű, hogy az történt, amit érzel! A jó a rosszban az, hogy ilyet azok tesznek, akik nem érzik biztosnak saját talpuk alatt a talajt! És ez számunkra bíztató! Ami engem illet, engem nem zavar ez az egész, én nem félek semmitől és senkitől. Ha az én címem bárki kezébe is kerül, hát csak játszadozzon vele kedvére! Tehát miattam ne aggódj!

Kitartást kívánok szeretettel:

===========================

Kedves Zoli!

Igazad van, véletlenek márpedig nincsenek! Szeretném hinni, hogy ezzel vége, hogy most rájönnek, hogy itt inkább csak baráti tájékoztatás folyik és nem valami államellenes tevékenység, hogy a csapat tulajdonképpen ártalmatlan, hogy sajnos még nagyon mindig kevesen vagyunk ...

Örülök, hogy nem nagyobb kár ért.

Nem adjuk fel!

Szeretettel üdvözöl:

===========================

Kedves Zoltán!

Kérlek NE hibáztasd magad!!!! Ez a legfontosabb.

Most fel kell készülnünk arra, hogy akik tudják, mik történnek a világban, akik tudják, hogy a sok szennyes és mocskos dolgaik napvilágra kerülését egy hajszáll válassza el, nagyon be vannak tojva! Számukra most még jobban a félelem AZ úr!

Kapaszkodnak, azt hiszik, hogy ezekkel a mocskos módszerekkel "sikerülhet" kivédeniük a kivédhetetlent!!!!! Kérlek NE aggódj egyikünk miatt sem, AZ égiek most különös védelmet bisztosítanak számunkra!

Tudom, hogy megilyedtetek, ez természetes, de fel kell készülnötök rá, hogy lehet nincs még vége. Én viszont megígérhetem Neketek, hogy semmi bántódásotok nem eshet, mert a FÉNYT, SOHA NEM GYŐZHETI LE A SÖTÉTSÉG!!!!!!

A mai napot AZ imáknak szentelem! Nyugodtak legyetek, a kis feleséged is szeretettel nyugtasd( ha gyermek van főleg! És egy dolgot nagyon tarts szem előtt! Most óriási szükséged van a tiszta agyra, mert a gondolataidat kordában kell tartanod! A gondolat a teremtés kezdete, és nem mindegy, hogy AZ ügy kapcsán miket gondolsz! Kérd te is Mihály Arkangyalt a családotok oltalmáért! Hidd el akkora energia Ő, amit elképzelni sem tud AZ emberi agy!!!! Veletek vagyok! Egy MINDENKIÉRT..... Az egység győz!

Fény kisérje utatokat!

===========================

Kedves Zoli!

Egy dolgot szeretnék kihangsúlyozni: Én (és remélem) mi nem félünk, ha bárki is megtudja, hogy a Te oldaladat olvassuk. Régen rossz, ha valaki úgy érzi, hogy többségként rejtőzködnie kell a saját hazájában, mert nemzete értékei iránt érdeklődik!

Éppen ezért megfordítanám a dolgot: ha végre sikerül 100%-ban általad felügyelhető környezetbe telepíteni a portált, legyen minél nyilvánosabb!!!! Mindannyian vegyünk részt e portál országos - nemzeti megismertetésében.

===========================

Kedves Zoltán!

Igazán sajnálom... Ami ebben a mai világban megy, az minden képzeletet felülmúl. Kitartást és sok erőt kívánok munkájához.

Üdvözlettel:

===========================

Kedves Zoltan!

Sajnalattal olvasom leveled a tortentekrol.En uj tag vagyok, azt szeretnem megkerdezni toled hogy ird le nekem par mondatban, azt hogy mivel is foglalkozol itt, mi az ami szamodra a legfontosabb amiert harcolsz?Itt igazabol a te szemelyes velemenyedre vagyok kivancsi ha erted mire gondolok.Hogy ki is az aki ellen harcolsz es pontosan hogyan?Van valamilyen sejtessed az elkovetorol?Multheten jelentkezztem be szoval nem sok mindent tudok rolad.Meg a magyarsagot annyi fele keppen meghatarozak.

Nagyon sajnalom ami tortent szerintem akarki is volt ez biztos kitervelt szandekkal tette.

Nincs szukseged bocsanat keresre.

Erdeklodve varom valaszod!

===========================

Kedves Magyar testvérem, Zoli.

Ha ehhez még hozzávesszük az "E" -oldal ellenünk elkövetett(Honlapod ideiglenes lezárása), tettét,, hát nem is csodálkozom. Ez mind egy jól koreografált, mesterien összehangolt akció volt, e-felől nincs kétségem. A Magyarok Istene vigyázzon rátok, és miránk

===========================

Kedves Zoli !

Remélem hogy ez a betörés mint meg -annyi másik mégsem megrendelésre történt.Tapasztalatból tudom /……………………. foglakozom/, hogy a kis piti betörők álltalában a könnyen mozditható. és gyorsan értékesithető dolgokat viszik ell, van kivétel is amikor kisebb nagyobb autóval érkeznek és akkor rámolnak, szerencsére ez a ritkább... Minden esetre kellemetlen, s nálunk ilyen esetekben a rendőrség nemigen jeleskedik a tolvajok lefülelésében, sőt az az érzés támad az emberben, hogy talán még eggyütműködnek is.

Üdv:

===========================

Kedves Zoltán,

sajnálattal értesültem a Veled történtekről. Azt nem mondhatnám, hogy ,,váratlanúl'' érintett. A patkány sajnos ilyen. Wass Albert nagyon jól jellemezte a patkányok tulajdonságait.. Ami az esetleges cimem nyilvánosságra kerülését illeti, nincs miért elnézést kérj, mivel önmagam, és a véleményem bármikor, bárhol vállalom. Csak egy arcom van, bármilyen is, de az enyém. Biztos vagyok benne, hogy levelező társaink is igy vannak vele.

A céljukat- a félelemkeltést- sem érik el. Amikor az ember az ellenségével, a pusztulását kivánókkal szembenéz, ezt csak úgy teheti meg, ha önmagán kivül helyezi őket., hiszen másként nem láthatja. Igy már nem képes a részünkké válni. Itt Erdélyországban a magyarságtudat rendkivül erős az emberekben, éppen azért, mert a magyarságunkat, az életünket akarták (akarják) elpusztitani a megszállók. A ,,nemadjukfel'', a ,,csakazértis'' volt az, ami erőt adott nekünk, és ami mindmáig megtartott bennünket.

Ezek a szerencsétlen nyomorultak nem tudják, hogy nélkülünk arra a sorsra jutnak, mint a Wass Albert által leirt patkányok. A Teremtő gyermekeinek nem árthatnak, csak a saját vesztükbe rohannak. A mesterkedésük folytán nem hogy kevesebben leszünk, de az ismeretségi körömben minél több jóravaló barátomnak fogom ajánlani ezt a honlapot. Jó úton haladunk, és semmi sem térithet el.

Ha valamiben segithetünk, kérlek közöld. Kivánom, adjon a Teremtőnk, Nagyboldogasszonyunk további erőt és kitartást Neked. Mi Veled vagyunk!

Szeretettel:

===========================

Kedves Zoltán !

Engedd, osztozzam bánatotokban, innen Erdélyországból.

Hogyan segíthetünk?

Várjuk a leveleidet.

Barátsággal,

===========================

Kedves Zoltán!

Borzasztóan sajnálom. Nagyon köszönöm a munkádat és biztosan mondom rendkívül fontos dolgot csinálsz.

Jó éjt!

===========================

Szia Zoli!

Nagyon sajnálom az esetet.

Hogy mennyire nyíltan mernek, ha nem is politikailag, de megfigyeléses alapon bűnözni, főleg cigányok, néhány esett 10 napon belül.

Munkaterületemen történt

1. II.emeleti lakás előtt hagyta a kismama a babakocsit a bevásárolt cuccal, kb. 5 percig. Mire kiment érte a csomagjai másnál voltak. Elmondása szerint 2 cigány volt.

2. Ugyan ez az anyuka, ugyan ott néhány nap múlva, majdnem ugyan úgy járt.

Azzal a különbséggel, hogy akkor lépet ki az ajtaján, a csomagjáért menve, mikor éppen azért hajolt be érte 2 cigány közül az egyik. Így meghiúsult a rablás.

3. 11-én dolgoztam abban a lph-ban 9-11:30-ig, kajálni mentem stb.

14 órakor visszamentem, folytattam a melót.

14:30 szólt valaki, hogy a utolsó emelet lph-i lakás be van szakítva.

Az érdekessége a dolognak, hogy az előző anyukánál ezen a napon lakás felújítás folyt. és e miatt gyerekével az udvarra ment lepihenni.

2x hallott hatalmas robajt, azt hitte a nála dolgozók tették. Akkor rukhatta be, törte ketté a kb. 8-10 sm-es ajtófélfát.

Valószínű, hogy az előző 2 cigány közül az egyik volt és kifigyelték mikor mentem el a helyszínről.

A betörés robaját 13 ó-kor hallotta az anyuka az udvaron.

Heti szinten jönnek ebbe a házba különböző HÜLYE ötletekkel, és nagy részét elhiszik, beveszi a lakosság.

PL.: -rendőrségi egyenruhában 1 ffi, 1 nő.?

-rendőrségi embernek adva ki magukat civilben 1 ffi, 1 nő.,

-víz, villany kábelszolgáltatónak adták ki magukat, stb.

NÉHÁNY JÓ TANÁCS!

Lényeg, hogy nem engedni be a lakásba, gondnokot hívni, v. szomszédot hívni, hogy ne legyen egyedül, kis ablakos ajtóban kulcsot (éjszakára sem), de néhány méterre sem szabad tartani, mert kihorgásszák a kulcsot, szó szerint!

Jön a meleg, a bejárati ajtó feletti ablakok kiváló bejutási lehetőségek!

Ezért rácsot kell rá szerelni min.10-12 mm-t, és nem kívülről facsavarral felszerelve, mert röhögőgörcsöt kap a betörő, hanem kakupántcsavarral, v. a rácshoz hegesztett és előzőleg a falba épített, min. 10 cm tartókkal, a faajtó van, akkor teljes magasságban rács is megoldás lehet.

Meg kell nehezíteni a bejutást! Ha mód van rá, folyósórészeket, és lépcsőház fdsz-jén (2. akadájt) ráccsal le kell zárni.

Üdvözlettel

===========================

Kedves Zoli,

Ez titkosszolgálati módszer.

Kicsit álcázták az ékszeres láda elvitelével, hogy a rendőr mondhassa, hogy "biztos megzavarták". De a betörők nem így "dolgoznak".

A honlapod ellen nem így járnának el. A honlapod csak felhívta a figyelmüket rád, mint a potenciális szélsőségesek egy központi figurájára, akinek a hálózatát kötelességük felderíteni. Ha csak ennyi, akkor egy ideig most nem zaklatnak.

Ha viszont folytatódik, akkor ügyet kell belőle csinálni.

Tiszteletteljes Üdvözlettel,

===========================

A magyar megmaradásnak esélyéről.
Nagyon szép név az, hogy a "Magyar megmaradás", de annak "Ára" van.
Hogy mi az ára? A minden napi létnek értése és elfogadása. Tudni azt, hogy vagyunk és akarunk megmaradni.
De csak akkor megy a dolog! Ha van egymásra figyelés és érteni akarás. Hiába a sok beszéd, ha mindenki elbeszél a másik gondolatai mellett és nincs cselekvés, amely megmutatja az "Összetartást és az együtt gondolkodást"!
Szépeket írni és szépeket beszélni lehet bármikor. Megénekelni szívet csavargató előadásban a magyar sorsot és kétségbeejtő képet festeni a magyar jövőről.
De megmondani azt, hogy merre van a kivezető út! Erről szóljon a tájékoztató és az ének.
Én Ó. L. a Szeretet Őre, állandóan keresem azokat az embereket, akik vállalják, hogy egy asztalhoz ülnek velem.
megbeszélni a "Magyar sorsot és a magyar jövőt", de mindenki csak önmagára figyel és elutasít.
Nincs közös akarat! Nincs közös téma! Nincs egymásra figyelés! Semmi sincs ami a magyart összekötné a másik magyarral.
Kedves Zoltán. Ha megérintette levelemnek üzenete. Úgy arra kérem adjon részemre választ és Én szívesen állok minden olyan kérdés elé, amely magyarságunkról szól és összeköt bennünket.

===========================

Kedves Zoltán!

Szomorúan olvastam a történéseket! Remélem hamar rendeződnek körülöttetek a dolgok! Borzasztó érzés erre hazamenni, sajnos már én is tapasztaltam.

Kitartás, ne hagyd magad meg futamítani! Veled vagyunk, bármi történjék is!

Köszönjük, hogy szóltál! Figyelni fogunk a részletekre!

Sok szerencsét

Szebb jövőt!

Üdv

===========================

Hát lehet ezt nem-csinálni? Nehogy azt gondoljátok, hogy válogattam a leveleket. Nem. Csak a neveket vettem el a végéről.

Ezt a szeretet mozgalmat most már nem szüntethetik meg, nem lehet elfojtani! Olyan elszánt csapatunk alakult akik kitartanak és ha kell tovább adják ezt a szellemet ha „szorul a kapca” valamelyikünk körül. Mind a négyen (jelenlegi beavatottak) azon leszünk, hogy legyen mindég egy-egy tartalék hazafi/leány számunkra akinek átadhatjuk és az a személy is kész azonnal megállás nélkül folytatni!

Most hogy Posta Imre honlapját is megtámadták, pedig az külföldi tárhelyen mozgott, számunkra is fontos, hogy egy megbízható tárhelyet találjunk. Már ez is egyik szakmunkatársunk segítségével beindult. Bízzunk, hogy hamarosan sikerül.

Ti pedig amit csak tudtok mentsetek le magatoknak és a címtáratokon keresztül adjátok tovább a tudást és a szeretet. Ne mocskoljunk senkit, de ne féljünk megmutatni, leírni vagy ha kell le is rajzolni magyarjainknak, ha felismertük azokat az elemeket, lényeket akik ártanak nekünk, élősködnek rajtunk vagy éppen irtanak bennünket. Ha már majd elegen felismertük a bajok okozóját akkor lesznek köztünk olyanok is akik megmutassák hogyan vegyük el kórokozóktól az őket éltető teret. Ezt nagyon jó ábrázolja Tóth Ferenc is néhány előadásán is.

Hogyan találtok/lunk egymásra? Nem itt a számítógépnél, ez csak útmutató számunkra. Mindenki „ültessen fát” mint Tóth Ferenc is mondja vagy szedjen gyógynövényeket a fiatalokkal, a szomszédokkal, azoknak a barátaival. Alkossunk „ligeteket”.

Egy olvasóm azt keresi ki ülne le vele egy asztalhoz? Szakítsunk erre is időt, legyen időnk kiülni az utcára a parkokba, ligetekbe. Keressük meg hol találunk szeretettel felénk nyúló kezeket.

„Találkozzunk!”

Szeretettel:

>Zoli<

===========================

Kedves Szeretet őre!

Itt válaszolok kérdésedre mert te minket keresel és mi is téged.

Nem tudom pontosan mi az oka annak, hogy ennyire borúsnak lássad a magyar összefogást? Nekem már más is írt arról, hogy el kel mozdulni a számítógépektől és a tettek mezejére lépni. Azok már ott vannak és csak olykor-olykor visszajárnak meríteni a tudás vizéből, vagy épp öntenek hozzá. Aki keres az talál. Én innen Svédországból csak ennyit tehetek a nemzetért, hogy segítem gyűjteni a tudást és továbbadni mások tapasztalatait ami fontos, A Magyar Megmaradásért szeretet mozgalomnak.
Mert aki nem megy el a multik boltjába vásárolni hanem megkeresi a „Tecanéni” asztalát a piactéren,
aki kiskertben termel és termést cserél a szomszédjával,
aki nem csak annyi csirkét nevel ami a családnak kell, hanem annyit, hogy szomszéddal kacsát cseréljen
aki ma már elhozza az egészséges sót a magyarnak,
aki megosztja tudását az Istenünk által tanított gyógyítással,
aki még emlékszik a földünk olyan művelésére ami összhangban van a természettel, és ezt tanítja újra, és sorolhatnám hasonló tetteket mozgalmakat melyek lassan de biztosan erősödnek és már erezhető az élősködők zavara! Ha visszafordulunk Istenünkhöz, megleljük hitünket akkor meglátjuk a felénk nyúló kezeket.

Bízom ha eljön az időnk azt is meglátjuk mikor BEINTENEK!

Szeretettel: >Zoli<

* * *

Régi rovás, új toll

Honfitársak,

Hadd kezdjem avval, hogy minden katona, előbb-utóbb, leszerel. Célszerűtlen lenne erre a témára most időt és erőt pazarolni, maradjunk meg abban hogy ezentúl a "leszerelt" megszólításra hegyezem füleimet, és ezen név fölött vagy alatt írom le mondanivalómat. Azon kívül hogy április eleje óta én is rendkívül le vagyok kötve, Zoli honlapját, bárhova kerül, továbbá is segítem működtetni, amennyiben tudom.

Átgondoltam az eseményeket. Nem biztos hogy kapcsolat létezik a honlap zárolás és a betörés közt, de nincs kizárva. Sőt, elég erős a kapcsolat valószínűsége. Márpedig ha a betörést támadásnak tekintjük, akkor valószínű hogy az csak a harc fölvételéhez kellő szembeszállás volt, melynek célja sem károsítás sem e honlap megbénítása vagy működtetésének megszakítása, hanem Zoli lelki- szellemi állapota egyensúlyának fölborítása, pontosabban, figyelme elterelése. Ilyenkor az a legfontosabb hogy ne összpontosítsunk erre a "közvetlen" támadásra és annak következményire, mert ha az ellenfél jó taktikus, "közvetett" oldalbavágást tervez. Ez a harcászat egyik alapelve: Közvetlenül (szembe) harcba lépni, de a döntő csapást mindenkor közvetve mérni ki - onnan ahonnan a közvetlen támadás elterelte a figyelmet. Erre ügyeljünk.

Ezen taktika ellen nem nehéz védekezni. Egy kis szellemi- és lelkierőt kell csak bevetni az összpontosítás szándékos megtörésére; átgondolni a támadás előtti mindennapi szokásainkat, érdekköreinket, tevékenykedéseiket, azaz, mind azt amivel időnket töltöttük, amire azelőtt figyeltünk; ha kell, újra megkeresni célunkat, és minél hamarabb visszaszerezni szellemi lelki egyensúlyunkat. Ne összpontosítsuk figyelmünket, de ne hanyagoljuk el azokat a szárnyakat ahol biztonságban érezzük magunkat. Ez a legfontosabb. Ez a kis meditáció aláássa a közvetlen (szembe) támadás, figyelmet elterelő, hatását.

A támadásnak egy másik célja lehetett Zoli számítójában tárolt adatok megszerzése, melyekben az ellenség esetleg egy hátsó kaput keres egy szintén közvetett támadás kitervezésére. Evvel a lehetőséggel sem érdemes foglalkozni: Legésszerűbb elfogadni azt a valószínűséget, hogy minden ami a gépben volt az ellenség kezébe került; és lelkileg fölkészülni további támadásokra. Azért mondom hogy lelkileg - s nem szellemileg - mert ilyenkor célszerűtlen, sőt, hátrányos figyelmünket, időnket, erőnket lekötni olyasmivel ami "lehetséges". Márk ezt így mondja, Jézus szavait idézve: "Mikor pedig fogva visznek, hogy átadjanak titeket, ne aggodalmaskodjatok előre, hogy mit szóljatok, és ne gondolkodjatok, hanem a mi adatik néktek abban az órában, azt szóljátok; mert nem ti vagytok, a kik szólotok, hanem a Szent Lélek". (13:11). Tehát ne legyünk vakmerők, de ne engedjünk elképzeléseink tolakodásának sem.

A lelki fölkészültség sem nehéz ha valaki már vállalta a magyar hivatást: "...törvényszékeknek adnak át titeket, és zsinagógákban vernek meg titeket, és helytartók és királyok elé állítanak én érettem, bizonyságul õ nékik" (Márk 13:9). A félelem természetes, de megnyugvást és hihetetlen lelkierőt találunk Badiny Jós Ferenc azon tanításában, miszerint Boldogasszonyunk gondoskodik rólunk, óvja lelkünket gonosz hatásoktól, mindaddig amíg az Igazság (Atyaisten) felé törekszünk: "De majd győzhetetlenné teszi ezt a Lelkedet a Fény-Szüze ....az a védő, óvó, gondoskodó "Szent Lélek", akiről a gnosztikusok oly szépen, okosan és kedvesen tudósítanak. És ebben van a Betlehemi Herceg keresésének a legszebb és magasra emelő misztériuma." (Jézus Király a Pártus Herceg, 55. o). A test pedig úgyis halandó. De még a földi csatatéren is többségben azok élik túl az ütközeteket, akik nem saját biztonságukat féltik, hanem céljukkal törődnek. A félelmet - még a halálfélelmet is - csak ekként, önzetlen gondolkodással, lehet legyőzni.

Zoli számítójában valószínűleg voltak e honlap működtetéshez kellő eszközök is. Azokat kizárjuk eszköz-készletünkből, és új eszközöket találunk vagy, ha kell, létrehozunk, mindig a cél érdekében. Ennek példája - többek között - a szerkesztőség folyamatos kapcsolat tartására kidolgozott eljárás, ami Zoli számítójában tárolt eszközöktől függetlenül biztosítja a kapcsolatot a szerkesztők közt. Zoli személyes és családi adatai elvesztése, természeten, sajnálatos; de bízom benne hogy ez a csapás csak megerősíti családi összefogásukat.

Hazafias szeretettel,
leszerelt


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások