Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2020Nov26

2020. Február 15., Szombat 07:36

Ez a csirkefogó hihetetlen károkat okozott a Magyar Királyságnak

Írta:  Magyaródy Szabolcs
Értékelés:
(30 szavazat)
Scotus Viator !!! Valódi nevén nevén Robert William Seton-Watson ez a csirkefogó, nemzetközi síkon, hihetetlen károkat okozott a Magyar Királyságnak. 

Scotus Viator Valódi nevén Robert William Seton-Watson

A nemzetiségeink kíméletlen elnyomásával, kizsákmányolásával vádolt minket. Cikkei, előadásai, kampány tevékenysége alapozta meg Trianont. Ez a fickó fordította ellenünk Európa közvéleményét, feltehetően a szabadkőmúvesek lelkes támogatásával.

Mi azóta is védekezünk a koholt vádak ellen, adatok halmazával, az pedig felesleges és káros tévedés. Ugyanis a legjobb védekezés mindig a támadás.

Akkoriban is, minden gyarmattartó állam, nem csak a szerzett területek lakosságának kiirtásán, anyagi ellehetetlenítésén dolgozott teljes erőbevetéssel, de saját kisebbségeit, parasztjait elnyomta, kizsákmányolta, kiéheztette, kivándorlásra kényszerítette, a „feles" földekről lesöpörte. Csak néhány esetet említsünk példának:

1/ A „nagy ferancia forradalom" idején, Franciaország lakosságának több mint a felét idegen nép alkotta. Más nyelven beszéltek, más hagyományaik voltak. Például, németek, bretonok, korzikaiak, oxitánok,baszkok, olaszok. Azzal kezdték a „nagy szabadság bajnokai", hogy elvették iskoláikat, nyomdáikat, megnyomorították egyházi szervezeteiket. Ebbe például a bretonok nem nyugodtak bele és fegyveres ellenállásba kezdtek. Ebben alulmaradtak, kb kettőszázezer (200,000) halott után. A francia martalóc sereg hihetetlen kegyetlenséggel fojtotta vérbe a felkelést. Volt olyan megye, ahol minden élőlényt megöltek a „civilizált" franciák. Csak néhány évtizeddel ezelőtt engedélyezték a kisebbségi iskolák megnyitását. A „szeparatista" baszkok és a korzikaiak ellen még ma is hajtóvadászatokat tartanak.

2/ Angol barátaink. Welsz és Skócia elnyomása közismert. Az angol földesurak rájövén, az egyiptomi gabona sokkal olcsóbb, mint az övék, Ezért a szántóföldek nagy részét legelőnek alakították át a gyapjú termelő juhok részére, melyhez nagyon kevés munkás kellett. Ezzel egyszerűen lesöpörték a földjeikröl a „croftereket", akik aztán mehettek világgá, azaz a gyarmatokra, ha tetszett, ha nem.

Az írek jártak a legrosszabbul. Egyik évben a krumpli termés tönkrement, Óriási éhinség kezdődött. Az írek tízezrei haltak éhen, amikor Angliában óriási élelmiszer készletek voltak felhalmozva. Ezeken ülve, az angolok nyugodtan végignézték a tragédia lefolyását, Majd miután segítették az írek százezreit hajóra rakni, lassan kezdték etetni a maradék ír népet. Persze a rettenetesen túlzsúfolt hajózási viszonyok között a kolera óriási veszteségeket okozott. kivándorlásra kényszerített tömegek tízezrei között.

E tények világszerte ismeretek voltak, ezekkel lehetet volna nagyon komoly ellentámadást intézni. Erről a hajóról még ma sem késtünk le... No de a mai fiatal író, újságíró, politikus titánok közül ki hallott ezekről a szörnyűségekról?

Magyaródy Szabolcs

kiemelések a M.M. Szerkesztôtöl

 

Megjelent: 657 alkalommal

Hozzászólások  

 
Pető Imre
#2 Egy csirkefogó...Pető Imre 2020-02-23 20:51
Igen, itt van a megoldás! Ha valaki megismer egy ellenünk igazságtalanul fellépő rossz ellenséget, szövetségbe kell állni össze ellene. Ez a Watson is milyen nyomorult senkivé tehető lett volna. Összeállni magyarok, az ellenség ellen! Itt van ez a nyomorult lengyel k., elárulta már hazáját, Franciaországot, amely befogadta, és most bennünket árult, általa is győzött a szennykoalíció, ő ellenünk süvöltött! A sok lengyel barátunktól nem tartva! Itt él rajtunk a szemét, gyaláz bennünket, és nincs ellenlépésünk!
Idézet
 
 
Pető Imre
#1 Ez a csirkefogó...Pető Imre 2020-02-16 11:03
Az angolok (Angol Királyság) már ekkorra kiirtották Amerika népeit, a "mindegyik indián jó, de legjobb a halott indián- nemes eszméjük jegyében. Az egymással versengő gyarmattartók utódai is tovább versengtek, az emberiség halotthegyeit magasítva. Ezek akarnak tanítani minket?
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.2%Austria 1.3%
United States 5.7%Canada 1%
Romania 4.8%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 96
This Week: 3513
Last Week: 7754
This Month: 27849
Last Month: 21911
Total: 2529204

Belépés