20231204
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

Végidők jelei

archív

A közösségi médiákban már nyíltan tárgyalják, hogy az Egyesült Államok vezette nyugati hegemónia a végéhez közeledik, mivel a nemzetközi színtéren önmagát lerombolja.

https://twitter.com/comrade_trip/status/1721028581101293888  (angol nyelvű, fordítást igényel)

Ne felejtsük el, a hamarosan kirobbanó háború csak eszköz a jelenlegi pénzrendszer megszüntetésére és egy digitális pénznek hazudott (CDBC) irányítási rendszer bevezetésére.

-------------

Közel-keleti konfliktus, nyugdíjasok számának csökkentése, eletromos autók és sok más érdekesség az Aktuálpolitikai Kerekasztalban:

https://www.youtube.com/watch?v=3-hh9ho87lA

-------------

Szorul a hurok. Azok számára, akik keveslik a tájékoztatást a hamarosan bevezetni tervezett, digitálisan szabályozott társadalom irányítást, van egy magyar feliratos összefoglaló:

https://www.bitchute.com/video/jJEAr28NRUjb/

-------------

Előkészítési szakaszban van a digitális állampolgárságról szóló törvényjavaslat:

https://telex.hu/belfold/2023/11/10/rogan-antal-digitalis-allampolgarsag-applikacio

-------------

Valakik nagyon szeretnék már bevezetni a digitális világazonosítót, folyamatosan újabb és újabb próbálkozásoknak lehetünk szemtanúi. Ha a digitális azonosító és a CDBC projekt sikerül, teljes lesz Sion hatalma.

https://www.youtube.com/watch?v=3Jg46UEgJqc

-------------

WHO, oltások, többlethalálozás, közel-keleti konfliktus az Aktuálpolitikai Kerekasztalban a HUN-TV alapítójával:

https://www.youtube.com/watch?v=7-EOHiUCqgM

A WHO diktatúra sajnos nagyon nem vicc, már Donald Trump volt amerikai elnök is foglalkozott a témával. Emlékeztetőül: a WHO nem valamiféle nemes intézmény, hanem egy milliárdosok által pénzelt, és az ő céljaik érdekében működtetett szervezet!  Milliárdosok fedőintézménye, a WHO

-------------

 A harmadik világháborút a háttérben működő erők már évszázadok óta tervezik. Viccesnek hangzik, hiszen maga a fogalom sem nagyon volt ismert a XIX.-ik századig. Vagy mégis?

https://www.napitema.com/2023/10/albert-pike-1871-ben-irt-levelere.html

Csoda-e, hogy mindenféle látnokok is látni véltek a jövőben olyan eseményeket, amelyeket ők. 3. világháborúnak neveztek?

https://pokolraveluk.info/2023/09/11/a-harmadik-vilaghaboru-tovabbi-joslatok/

-------------