20240618
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

10. Szerzői jog és szellemi tulajdon

Kérjük, vedd figyelembe az alábbi szempontokat, ha a magyarmegmaradasert.hu honlapon megjelentetett, élő vagy archivált tartalomra hivatkozol, azt másolod, avagy más - hallható vagy látható formában - közzéteszed.

Honlapunk elsődleges célja a tájékoztatás, ismertetés, olyan szerzők munkáinak, gondolatainak közreadása, akiket az úgynevezett "fősodratú" tájékoztatás mellőz, elhallgat vagy meghamisít.

Bár számos saját készítésű tartalommal rendelkezünk, nemzetünk nagyjainak, gondolkodóinak munkáit is közzétesszük, sokszor ismeretlen szerzők írásaival egyetemben. Véleményünk szerint a mondandó, a tartalom a lényeg, ezért az alapján kell véleményt formálni, nem pediglen az előítéletek, vagy a szaktekintélynek mondott magyargyűlölők véleménye alapján.

Ezen oknál fogva, a gondolatok és a véleményformálás szabadságát szem előtt tartva, semmiféle tiltást vagy másolásvédelmet nem vezetünk be.

Honlapunk tartalma szabadon másolható és terjeszthető, három feltétellel:

1) Feltüntetésre kerül a forrás;

2) A tartalom módosítatlan és csonkítatlan marad; Illetve, amennyiben módosításra kerül, a módosított részeket az illető (másoló, hivatkozó személy) mint saját véleményét jelöli meg;

3) Ha a szerzői kifejezetten megtiltotta az írásában a munkája terjesztését, másolását, úgy ennek betartását kéretik elfogadni;

Kéretik a fenti kéréseket tiszteletben tartani. Amennyiben ártó szándékú hamisítást tapasztalunk, fenntartjuk a jogot, hogy a törvény adta keretek között, polgári peres úton vegyünk elégtételt. Bízunk benne, hogy ilyen esetre nem fog sor kerülni.