20240719
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

6. Fölhasználói előnyök és bejegyzés

Honfitársak!

Tájékoztatás, kelt 2024. Napisten hava 6.-án : A fióknyitás (regisztráció) lehetősége megszűnt, a hozzászólások lehetőségével együtt. 

Egyenlőre (nemmeghatározott időre) ismeretlen technikai akadályok végett olvasóink nem tudnak új fiókot nyitni (regisztrálni) a honlapunkon. Természetesen akiknek már megvan a jogosultsága azok továbbra is ugyanúgy tudják használni.

Ezért amennyiben új-fiókot szeretnél nyitni akkor a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérjed, vagyis küld el a szükséges adatokat nekem és én jegyzem majd be számodra, majd visszaküldöm az adatokat és ezután már te magad rendelkezel a bejellenkezéssel az általam megadott jelszó megválasztásával is.

Mit kell nekem elküldeni:
* e-Pósta (de hát ez jön magától ha már nekem írsz.)
* Válassz egy felhasználó nevet (Ez fog látszani ha bejelentkezel és a hozzászólásnál is)

Amit én küldök:
* A kívánt felhasználó név
* Általam választott jelszó

Ezek alapján a felhasználó már be tud jutni a fiókjába és ott megváltoztatja a jelszót. 

Megpróbálom képekkel bemutatni. Figyelem! Csak a kezdőlapon - nyitólapon nem elehető a belépési lehetőség!

 1. Példakép 

 Első lépés: a) Írd be a felhasználó nevet (ahol "Zoli" olvasható a példán)
Második lépés: Írd a jelszót amit én küldtem a levélben (ahol a pontokat látod a példán)
Harmadik lépés: Kattints a "Belépés" gombra!

Belépés

 

 2. Példakép

A második példakép mutassa amikor beléptél a fiókodba. Kattints az "Adatlap" szövegre (ahova a nyíl mutat! Ez léptet oda ahol a jelszót is cserélheted)

Belépve

 

  3. Példakép

Itt van az a lehetőség ahol a jelszót cserélheted. Írd be kétszer egymásután és mentsed! Ezután ár csak te rendelkezel a fiókoddal.

 Jelszócsre

 

A további szabályok továbbra is érvényesek csak a jelenlegi helyzethez alakítva: - Honlapunkat egyesek saját vagy mások gondolatai terjesztésére próbálják használni. Evvel semmi baj sincs, mindaddig, amíg azok nem próbálják gáncsolni törekvéseinket céljaink felé. Viszont már többször előfordult, hogy egy nem-bejegyzett hozzászóló bomlasztó jellegű hozzászólásokat írogatott, melyeket korábbi, más álnéven beküldött hozzászólásaival próbált alátámasztani. Az ilyesmi eléggé leköti időnket, s emiatt kénytelenek vagyunk az ilyen hozzászólók bejegyzéseit eltávolítani. Becsületes honfitársaink megértését kérjük. - E sor alatt a régi szabályzat olvasható, melynek egyes részei ideglenesen szünetelnek

*

Honlapunk olvasása nem korlátozott, de egyes alkalmazásainak használata egy fölhasználói fiók bejegyzéséhez kötött, ami egyben több biztonsági és szerkesztési lehetőséget is biztosít.

A bejegyzett Fölhasználó:

- nevében senki más sem tevékenykedhet;

- hozzászólásait annak bejezése után is tudja javítani vagy törölni;

- automatikus gépposta értesítésre is jelentkezhet a hozzászólásaira adott válaszokról;

- a hozzászólások közti időminimum őt nem korlátozza;

- az ellenőrző kódokkal nem kell bajlódnia;

- a rendszer többlet jogosítványokat biztosít számára;

- folytathat magánbeszélgetéseket és küldhet személyes üzeneteket;

- föliratkozhat a Magyar Megmaradásért Hírlevél listára.

Fölhasználói bejegyzés

Honlapunk Fölhasználóit nagyra becsüljük, és adataikat képességeink szerint szigorúan védjük, senkinek nem adjuk ki, sem reklám, sem egyéb célokra. A rendszer titkosítottan tartja a jelszavakat, melyeket még a szerkesztők sem látnak.

Folyamodás a fölhasználói bejegyzéshez a Kapcsolat menüpont alatt megtalálható sorok kitöltésével kezdődik. Egy gépposta cím csak egy Fölhasználót engedélyez. A Fölhasználónév lehet bármilyen szó - általában egy álnév. A páratlanság esélye végett, kérünk legalább három tervezett álnevet. A bejegyzés érvényesítése egy érvényes gépposta címet igényel, ami, viszont, nem jelenik meg a honlapon.

A bejegyzést követően a rendszer egy értesítést küld, melyben minden fölhasználói adat megtalálható. A sikeres bejelentkezést követően, a Fölhasználó - a Fölhasználónév kivételével - megtudja változtatni adatait a baloldali menüben.


Hozzászólások

Honlap ajánló