20240613
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

Gyűjtő

A közösségi médiákban már nyíltan tárgyalják, hogy az Egyesült Államok vezette nyugati hegemónia a végéhez közeledik, mivel a nemzetközi színtéren önmagát lerombolja.

https://twitter.com/comrade_trip/status/1721028581101293888  (angol nyelvű, fordítást igényel)

Ne felejtsük el, a hamarosan kirobbanó háború csak eszköz a jelenlegi pénzrendszer megszüntetésére és egy digitális pénznek hazudott (CDBC) irányítási rendszer bevezetésére.

-------------

Közel-keleti konfliktus, nyugdíjasok számának csökkentése, eletromos autók és sok más érdekesség az Aktuálpolitikai Kerekasztalban:

https://www.youtube.com/watch?v=3-hh9ho87lA

-------------

Szorul a hurok. Azok számára, akik keveslik a tájékoztatást a hamarosan bevezetni tervezett, digitálisan szabályozott társadalom irányítást, van egy magyar feliratos összefoglaló:

https://www.bitchute.com/video/jJEAr28NRUjb/

-------------

Előkészítési szakaszban van a digitális állampolgárságról szóló törvényjavaslat:

https://telex.hu/belfold/2023/11/10/rogan-antal-digitalis-allampolgarsag-applikacio

-------------

Valakik nagyon szeretnék már bevezetni a digitális világazonosítót, folyamatosan újabb és újabb próbálkozásoknak lehetünk szemtanúi. Ha a digitális azonosító és a CDBC projekt sikerül, teljes lesz Sion hatalma.

https://www.youtube.com/watch?v=3Jg46UEgJqc

-------------

WHO, oltások, többlethalálozás, közel-keleti konfliktus az Aktuálpolitikai Kerekasztalban a HUN-TV alapítójával:

https://www.youtube.com/watch?v=7-EOHiUCqgM

A WHO diktatúra sajnos nagyon nem vicc, már Donald Trump volt amerikai elnök is foglalkozott a témával. Emlékeztetőül: a WHO nem valamiféle nemes intézmény, hanem egy milliárdosok által pénzelt, és az ő céljaik érdekében működtetett szervezet!  Milliárdosok fedőintézménye, a WHO

-------------

 A harmadik világháborút a háttérben működő erők már évszázadok óta tervezik. Viccesnek hangzik, hiszen maga a fogalom sem nagyon volt ismert a XIX.-ik századig. Vagy mégis?

https://www.napitema.com/2023/10/albert-pike-1871-ben-irt-levelere.html

Csoda-e, hogy mindenféle látnokok is látni véltek a jövőben olyan eseményeket, amelyeket ők. 3. világháborúnak neveztek?

https://pokolraveluk.info/2023/09/11/a-harmadik-vilaghaboru-tovabbi-joslatok/

-------------

Működik-e még az életösztön az emberekben? Avagy, tényleg igaza van a kiválasztottaknak, és az állati elméjű gójok semmivel sem különböznek a többi állattól? Már nem kell sokat aludni, hamarosan meglátjuk. Már aki meglátja... Az alábbi videóban Tamasi doktor foglalja össze a helyzetünket:

https://www.youtube.com/watch?v=Lm41CDa_69c

-------------

Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára világvége híreket közölt, figyelmeztetve, hogy a világ a "káosz korszakába" lép, mivel az ENSZ Biztonsági Tanácsa a politikai megosztottság miatt továbbra is "patthelyzetben van".  A videó angol nyelvű, nincs lefordítva, és a címe így hangzik: "Világunk a káosz korába lép"

 https://rumble.com/v4c3u6c-our-world-is-entering-age-of-chaos-un-chief.html

-------------

A  legtöbb épeszű ember számára világos, hogy a klíma változásában elhanyagolhatóan kicsi az emberi tényező mértéke. Igen, az éghajlat változik, szoktak lenni jégkorszakok és van felmelegedés is, de ez manapság inkább a melegek számának növekedése. A vatikáni jezsuita nagyfőnök, aki áldását adta a melegházasságokra, most arra a világméretű "harcra" adta az áldását, amellyel ki lehet végezni a még megmaradt néhány farmert, és keményen megadóztatni az átlagpolgárokat. Pápai áldás a klímainkvizícióra:

 https://www.bitchute.com/video/S5CU3vZ0Zut3/  (magyar feliratos videó)

-------------

Kibontakozóban a digitális rabszolga-tartó rendszer. Az ausztrál kormány azt tervezi, hogy országszerte bevezeti a digitális azonosítókat, a tervek szerint még ebben az évben.

https://szmm.substack.com/p/great-reset-ausztralia-mar-az-iden