20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 január 05, csütörtök

Élhető új világunkért

Szerző: Diószegi Ede

A Kulturális Kreativok táborát kell növelni, el kell kezdeni a természethez visszatérést, ahogy őseink követték a hagyományokat, tették a dolgukat.

ÉLHETŐ ÚJ VILÁGUNKÉRT!!

Kedves Barátaim!

A Kulturális Kreativok közössége Magyarországon is elindította egy jobb élhető világ megteremtését, mint amiben most vergődik minden ember. Ezt szélesítni, tudatosítani kell az emberek felé. Nálunk ez eléggé nehét feladat lesz a túlélésünk érdekében mindenképpen meg kell valósítani Lakossági Fórumokon fel kell vetni a témakört, ismertetni kell Polgármesterekkel - képviselő testületekkel és minden egyes emberrel.

A Kulturális Kreativok táborát kell növelni, el kell kezdeni a természethez visszatérést, ahogy őseink követték a hagyományokat, tették a dolgukat.

Ez az egyetlen lehetőség és egyetlen járható út, hogy a mai élhetetlen társadalmi struktúrák, gazdasági és banki rendsze- rek összeomlását túléljük! Ebben az évben minden összeomlik! VÉGE!

MEGKÉRLEK BENNETEKET AZ ALÁBBI KÉT RÉSZES DOKUMENTUMFILMET NÉZZÉTEK MEG. / a filmben több ország klf.szakemberei szólalnak meg, akik esetében magyar felírat van, természetesen sok magyar is beszélni fog, szakemberek és polgári személyek, többen olyanok is, akik már hazánkban is áttértek a tanyasi gazdál- kodásra és ökoházakban élnek//


Kulturális Kreativok 1. rész 38,38 perc


Kulturális Kreativok 2. rész 56 perc


Kérek Mindenkit ahova csak eltudja küldeni, tegye meg! A filmek linkjeit lehetőleg őrizze meg, egyébként folytatása lesz természetesen.
Amikor csak tehetitek beszélni kell erről az embereknek, egyetlen túlélési lehetőség és a Föld megmentése érdekében is javallott.Valamint a jövő nemzedékének érdekében!

Isten Áldjon meg Mindenkit!

Üdv. Ede

Hozzászólás  

+3 #1 sound 2012-01-06 10:18
A magyarságnak semmi köze nincs a "globalista-mentsük-meg-a-földet" liberális felfogáshoz.
Évek óta figyelem ezt a csoportosulást hazánkban.
Na honnan indul ki ez is?
Egyszerűen nem akarjuk tudomásul venni, hogy az egyéni országok, főleg egy olyan nagy közösségi állam, mint az USA, vergődik és megoldásokat keres, hogy megreformálhassa és fenntarthassa tovább önmagát, s amikor valami beindul náluk, szinte pár év múlva, kirajzik és az egész világot meg akarja váltani az általa felfedezett megoldással.
Régen nagyon figyelmesek voltak az emberek egy mondást szem előtt tartva: Messziről jött ember, azt mond amit akar. Miért is? Mert aki messziről jött ott mások a törvények, mások a szokások és bármi lehetséges, de az okos magyar paraszt ekkor azt mondta magában, hogy szép, szép, de itt más törvények és viszonyok vannak, s mindenkoron abból kell kiindulni ami van, és nem függőkerteket és csodás álomvilágot látni, hanem a napi dolog után kell nézni.
A közösségi kérdést és az emberek egymáshoz tartozását a Kultúrális Kreatívok nem fogják megoldani soha. A közösség építése egy művészet és csak nagyon magas cél elérése hozhat létre igazi közösséget. A többi csak összefogás és szerződés egyes emberek között, szokásjog szerint, vagy hit szerint, de nem közösség abban az értelemben, mint ahogy a közösséget érteni kellene. Inkább ami nem közösség jobban hajaz a közre, vagy közösített-társaságra, vagyis mostani szóhasználattal köztársaságra.
Vegyünk például csak egy sarkalatom dolgot, az ember ha vesz építési telket, arra nem ott épít házat, ahova ő szeretné, hanem ahogy a sora adja. Nem olyan házat, amilyet ő akarna, hanem megkötött anyagok felhasználásával és olyat, ami beleillik az utcaképbe, Vagy például egy másik példa, hogy valaki hiába akarná lebontani házának felét, hogy kevesebb legyen az adója, mert nem lehet, nem engedélyezik, mert akkor már nem fér bele az utcaképbe.
Persze ki lehet vonulni a világból, és lehet is hinni mindabban amit hiszünk, hogy egyedüli út a jövőre, de nem biztos minden népnek, minden nemzetnek, minden országnak az az út a helyes. Ha holnap azt mondják ültessünk banánfát, akkor elhisszük, hogy az lesz egyedüli jó nekünk?
Hiába keresünk utakat kifelé a világból, nincs egy talpalatnyi hely sem, ami erre alkalmas lenne ezen a Földön. Nem vetheted le állampolgárságod sem, nincs már fehér foltú földterület sem. Társadalomba születik az ember, s első pillanattól kezdve azt tűrnie kell, vagy bezárul magába, mint ahogyan most is teszi, hogy ezzel mutassa ki nem tetszését saját társadalmaival szemben... Istennek már nem kell létrehoznia egy új Özönvizet sem, mert az emberiség saját magát pusztítja el.
Meg lehet figyelni az agykoponya és arcformákat ezeken a videókon, s már abból is sok levonható.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Hozzászólások