20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 november 17, csütörtök

Móricz Jánosról és a Tayos barlangról az ecuadori tévében

Szerző: Tv Ecuador

Móricz Jánosról és a Tayos barlangról az ecuadori tévében

Továbbra is várunk olvasóinktól a témában minden anyagot, vagy webes hivatkozást. MIndent, ami Móricz munkásságához fűződik. Köszönjük!

Hozzászólás  

+2 #3 Mik vannak?!Hunicillin 2013-03-24 00:48
Ma tudom, hogy nem vagyok "fölfedező", mert amire én rájöttem, azt nálamnál sokkal jobban tudta a V-ati-kán, a spanyol korona, a Habsburgok, s a héberek. Csak mi nem tudtuk, hogy kik vagyunk, csak nekünk volt tilos, saját múltunkat ismerni. Mindezt tisztázta nekem egy héber argentinában, ki nevetve mondta. "Tudja Móricz úr, csak a magyarok olyan hülyék, hogy ők elhitték, hogy ők nem hunok, mert mi nagyon jól tudtuk, hogy a magyarok hunok, s az indiánok is hunok. Most maga rájött, de ne beszéljen erről, mert kár lenne magáért. Majd csinálunk mi magából olyan nagy tudóst, olyan gazdag embert, hogy na. Csak amerikáról ne beszéljen! Jó volt így ezer évig, jó lesz ezután is. Maga úgysem tudna változtatni. Hagyja maga a magyarokat, úgy ahogy vannak, azok hülyék! "

Úgy tűnik, Móricz János mégis beszélhetett, mert az adatok közzététele után szállodai szobájában holtan találták.
#2 Szemtanu 2011-12-22 15:06
Az elozo hozzaszolasommal kapcsolatban...nem azt akartam kifejezni hogy az egesz Moricz es a Suaro barland tortenet kamu. Az elhiheto fokepp azert mert mas leirasokbol (spanyol hoditok leirasaibol) is hallhattunk roluk. Nekem a TV show es a benne szereplok tuntek kamunak. Persze tudom hogy musor elott a szereplok atmennek a teman es az esetleges kerdeseken, de ez az interju nagyon ki volt cicomazva, betanulva.
A masik dolog amit mar Agnesnek (a barlangkutato irono) is kifejtettem...a barlang targyak nincsennek elveszve. Azok el vannak dugva, es van aki tud rola. Es ha nem hozzak nyilvanossagra, akkor azt azert teszik mert tudjak hogy nem lesz tobbett bisztonsagban. Akkor meg az egesz expedicio olyan mintha most en a hazatokban kotorasznek a zokniba eldugott kis penzetek utan. Ezt vajon ki elvezne? Mert peldaul Agnes kutato asszonyunk erre a kerdesre ugy "ramvagta az ajtot" hogy zugott bele minden
#1 Szemtanu 2011-12-22 06:37
Hat erre csak egy valamit tudok mondani: birjunk mar ki meg egy evet, es mehetunk csabdlecsacsizni a foldonkivuliekkel amikor pont egy ev mulva elobujnak a Suaro barlangbol. En az oriasokkal akarok majd egy frocsott beszurcsolni.
Mondjatok, nem tunt ez a show musor nektek is egy kicsit tul gicsesnek, olyan Monika show -nak. Ez a hapsi ugy jar le a barlangba mint mas a Balatonra. Erdekes modon amikor te mesz le a Balcsira akkor az egesz kerulet tudja, ezt a hapsit meg meg senki sem kovette?

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Hozzászólások