20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 november 15, vasárnap

Minden ember otthonában ott a Covid vakcina.

Szerző: Áldás Rád

Kérdéssel kezdem. Tudtátok e, hogy a Taskenti (Üzbegisztán) medicina megérdemelten első volt a Szovjetunióban? A második világháború ideje alatt az egész orvosi tudomány legjobbjai tevékenykedtek Taskentben.

Még 2020 tavaszán, az első hullám idején az egész világra megjelentek tudományos alapú és rendkívül fontos információt a Covid - ról. - EZT FONTOS TUDNI MINDENKINEK! ⠀Taskent. 21.03.2020 Suhrat HALILOV (orvostudomány kandidátusa)

- A Covid vírus legfőbb veszélye, hogy első sorban az immunrendszert támadja. És azután a tüdő szövetet károsítja. Időben a kettő tevékenysége közti időszakot úgy hívjuk, hogy "lappangási időszak".

Gyakran szoktuk használni az "erős" és "gyenge" immunrendszer kifejezést. Egyébként az átlag ember gyakorlatilag egyáltalán nem tudja, hogy ez mit jelent. Az orvosok nagy része is csak gyengén tudja elképzelni az immunrendszer struktúráját, és a külön részei működését. Viszont, ez a része a felkészületlen olvasónak nagyon bonyolult.

Igyekszem maximálisan leegyszerűsítve és tételezett formában elmagyarázni a kovid vírus hatásmechanizmusát az emberi szervezetre. 80% az immunrendszerünknek a vékony bél nyálkahártyájában helyezkedik el lymphoid szövetekben és csomókban - Peyer lemezkékben. A lymphoid szövet antitesteket termel (lymphocyták T-, B-, G-, stb.), és azon kívül különböző immunoglobulin fajtákat. Az antitestek a nyirok rendszeren keresztül kerülnek az alsó véna, a szívhez, és a kis vérkeringési körön áthaladva, bekerülnek a nagy vérkeringési körbe, és ezáltal az egész szervezetünkbe eljutnak. Ezáltal erősödik a szövet immunitás, beleértve a tüdő szövet immunitása is.

Covid, elvegyülve az ételekkel evés közben, bekerül a bél rendszerbe, és kezdi pusztítani a limphoidal szövetet. Mint eredmény, a fertőzött limphoid szövet leállítja a lymphocyták és immunoglobulinok termelését. Így károsodik az immunrendszer, és mint következmény, hirtelen gyengül a tüdő szövet immunitása is.

Ettől a pillanattól kezdődik a vírus második támadása a meggyengült tüdő szövettel szemben, ami jelentkezik súlyos tüdőgyulladással, ami elhalálozást is eredményez. Az adott időben az összes járvány ellenes tevékenység azon van, hogy a kórokozót ne engedjük bejutni a tüdőbe, ami végül is, eléggé drága, és gyakorlatilag hatástalan.

Az összes gyógyászati tevékenység pedig csak a szövődmények elhárítását célozzák meg, mint a tüdőgyulladás. Emellett érteni kell, hogy a Covid hosszú évekre vagy évtizedekre fenyegethet. Ami van az adott időszakban, az csak a járvány első hulláma. És sok ilyen hullám lesz.

Emellett, az összes megelőzési-gyógyászati tevékenység a tüdőben elhelyezkedett koronára irányul, viszont semmit nem tesznek a korona ellen, ami a belekben van. Másképpen fogalmazva, "a szekeret a ló elé teszik".

Sok természetes dolog létezik, aminek nem csak baktericid hatása van,de közvetlen hatnak a vírusokra, megsemmisítve azokat. A leghatásosabb ezen a téren a FOkHAGYMA.

Ha naponta iszunk 2/3 pohár vízben áztatott fokhagyma italt, az azonnal (!) bekerül a vékonybélbe, és azonnal kezdi a Kovid pusztitását (!).

Emellett a következő hatások jelentkeznek:

* az «elpusztított» COVID-19 nem rombolja tovább a vékonybél lymphoid szövetét. Ezáltal a lymphoid szövet folytatja a helyes funkciók végzését - termeli az antitesteket és az immunglobulinokat;

* a sérült immunrendszer gyorsan megújul és erősödik, ami jelentős szövet immunitás erősödését jelent a tüdő szövetben. Egy erős gát jön létre a koronával szemben, de ugyanakkor a mikrobák (staphylococcus és egyéb) és a gombák számára is, amik jelentősen veszélyt jelentenek a Covid tüdőgyulladás megjelenésekor;

* a "fokhagymás víz" hatására érdekes esemény sorozata zajlik le a vékonybélben. «Halott» és legyengített Covid a "fokhagymás víz" hatására nem jelent mást, mint természetes vakcinát, amely az emberi szervezetben természetes úton jön létre.

Ahogy köztudott, a mesterséges vakcina előállításához szükséges szuper felszerelt és drága labor, és magasan képzett szakembergárda.
Mesterségesen előállított vakcina előállítására 6-9 hónapot is rászánnak, és az ipari előállítására szükség van sok pénzre és időre.

A "fokhagymás víz" bevétele után természetes vakcina termelődik a vékonybélben már 30-40 perc elteltével és teljesen ingyen;

- a természetes vakcina kezdi aktívan formálni az immunrendszert közvetlen a Covid ellen. Ily módon, a romboló patológiai esemény az emberi szervezetben, amit okozott a korona, megszakad és pusztításnak indul még a legelején, és nem folytatódik. A szervezet a legtermészetesebb módon, úgy mond, napi rendben küzd a korona ellen és legyőzi azt. Emellett teljesen kizárt a stresszes üzemmód (citokin vihart értelmezem) kialakulása a szervezet részéről, és ellenáll a vírus ellen a normál üzemmódban.

Eredményeképpen a kialakult járvány megszűnik néhány nap alatt. A "fokhagymás víz" fogyasztása, mint járvány elleni protokoll, fogyasztható egy egész nap folyamán az egész lakosság körében országszerte. Az alap morfológiai patogén táptalaj teljesen eltűnik egy- két nap alatt.

A "fokhagymás víz" elkészítése roppantul egyszerű.

1. Egy (!) nagy gerezdet megtisztítunk a héjától és keresztbe vágjuk, belerakjuk a feleket kerámia edénybe, felöntjük szoba hőmérsékletű vízzel. Ezt csináljuk meg reggel. 0.5 liter vízre lehet közepes méretű fokhagyma gerezdet használni, ha a családban 2-3 ember lakik. ⠀

2. Estére a "fokhagymás víz" kész a fogyasztásra. Fogyasztani kell 2/3 pohárnyit evés után 3-4 óra elteltével, este, elalvás előtt. ⠀

3. A következő napon az előkészítést el kell végezni egy friss fokhagyma gerezddel.⠀

4. Egy hónapon keresztül kell fogyasztani a fokhagymás vizet. Ez idő alatt létrejön a korona elleni immunitás. R. M. Haitov, B. V. Pinegin. (ez az ember megírta az első, illetve a legelső közötti könyvet immunológiából)

(P.S. 1. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én elindultam fokhagymás vizet készíteni)
(P.S 2. Osszátok a rokonok és a közeli ismerősök körében, csoportokban. Mielőtt továbbküldöd töröld ki az email címét, akitől kaptad Természetesen, ha tényleg (!) akarjátok, hogy egészségesek legyünk.

Beküldte Begovics László

Hozzászólás  

#1 Allergiás tünetek Pfizer vakcinátólR Zoltán 2020-12-18 09:29
Allergiás tünetekkel került kórházba egy alaszkai ápoló, miután megkapta a Pfizer vakcinát

Kórházba került, s jelenleg megfigyelés alatt van egy alaszkai egészségügyi dolgozó, aki azután lett rosszul, hogy kedden megkapta a Pfizer koronavírus elleni vakcináját − adta hírül a New York Times.

Mint írják, a dolgozónak korábban semmilyen érzékenysége nem volt, azonban az oltást után 10 perccel allergiás reakciókat − kipirulás és légszomj− figyeltek meg.

Lindy Jones, a kórház sürgősségi osztályának orvosi igazgatója szerint a reakció alábbhagyott, miután adrenalint adtak be neki.

Jelenleg az egészségügyi dolgozó állapotát stabilnak értékelik.

Hasonlóan reagált két egészségügyi dolgozó múlt héten az Egyesült Királyságban végzett oltásokat követően.

delhir.info/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások