20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 február 12, vasárnap

A vidék jövője a jövő vidéke

Szerző: Géczy Gábor

"Amiatt lettünk biorobotok, hogy elfogadtuk a hibás tudásokat, illetve elfogadtuk azt, hogy a szakember az mindent jobban tud. De ezt annyira, hogy lassan a gyerekeinket is szakemberek csinálják." - mondja Géczy Gábor "A vidék jövője a jövő vidéke" című előadásában Táton.

Ebben az előadásban a józan paraszti ész nyilvánul meg igen magas koncentrációban, melyet felbecsülhetetlen értéknek és hiánycikknek tartok a mai világban. Hamis eszmék, világmegváltó, önjelölt messiások, álpróféták, guruk és egyéb, tétlenségbe ragasztó, szájtáti csodavárás helyett következzék inkább egy kis infúzió őseink egyszerű, élhető és az élet értését és megértését tükröző tudásából, gondokodásából. Az élet él és élni akar. Rajtunk áll, hogy megértjük-e végre valahára ezt az EGYszerű üzenetet, és kezünkbe vesszük-e saját életünket, hogy nekünk és utódainknak is Földanyánk ölén emberhez méltó élete lehessen. (A film az alatta lévő Dim lights felirattal kinagyítható )

Forrás: kataklizma.info

Hozzászólás  

+1 #1 Ithaka 2012-02-13 21:25
Mért gyilkolja a bankok a vidéket, az ügyvéd urakkal ! arra kaptak rá, hogy a rég-egy ,kétévvel ezelött kifizette az ember a felvett, vagy az áruhitelét kitisztázta , még is értesités nélkül eladta az összes volt kölcsönét egy ügyvédi Zrt-nek aki tovább göngyöliti az ügyet, birósági végrehajtóval elkezdi behajtatni a kedves vidéki volt szerencsétlen hitelezötöl az egész tartozást, vagy egy bizonyos nagyobb százalékát ! Én is igyjártam a szolnoki Crediken Bank Zrt vel aki eladta a nemlétezö tartozásom egy budapesti Pannon 2005 faktor és hitel Zrt ügyvédi válalkozoi társaságnak 1016: Bp. Naphegy u.19.II.e.8/A, ahól sem személyes megkeresésemre, nemnyitottak ajtot, sem a sokszori telefonhivásom nem vették fel , de a szolnoki végrehajtó iroda kiadta a munkahelyemnek a százalékos letiltást, figyelmen kivül hagyta, az is, hogy öket is felkerestem a sérelmemmel. Tisztelt jogot tanultak a vidéken is olyan emberek élnek mint önök, nehasználják ki a kormányunk kalamajka intézkedéseit, mert mi vidékiek még eröteljesebben bizunk a becsületes törvényünkben mint akik azt kijátszák. 1998-ban olvastam az egyik csillagászati könyvben A PLUTÓ bolygó azt josolta , most megengedem a hullarabló pénzeket, de ha átlépek a földelembe számon kérem tölletek, hová tettétek, mitcsináltatok vele? - nagyon keserves lesz annak aki nemtud elszámolni vele !!! Hát én is ebben reménykedem, hogy Ö ! majd felszinte hozza az én keservesen megkeresett minimálbéremet.A PLUTÓ belépett a földelembe !! :lol:

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Hozzászólások