20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 június 29, szerda

A Citrom 10 000 szer erősebb mint a kemoterápia

Szerző: Ismeretlen

A Citrom "Citrus" ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMOTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

 Figyelem, ami zárójelbe van téve az mind a fordító megjegyzése.

A Citrom "Citrus" ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMOTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

Azért mert laboratóriumok vannak, akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citrom lé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli azt a rettentő kemoterápiai effecteket (mellék hatások).

Ha van lehetőséged hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg. Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve őrző titok, a multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok a citrom fának nem kell sok hely, és tudjuk hogy sok fajta létezik belőle. A citromot eheted különböző képen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erényel, de a legérdekesebb az az eredmény amin a cisztákon és a daganatokon csinál.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TÍPUSOK ELLEN !!!

Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Anti-mikróbús spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGAS, és egy ANTIDEPRESSZÁNS (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEG RENDETLENSÉG ELLEN !!!

Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kísérleteknek leleplezték azt, hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZ INDULATÚ CELLÁKAT 12 típus rákban beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a HASNYÁLMIRIGY-ben.

Az összetett ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10 000 szer jobb mint az ADRIAMYCIN, ez az a gyógyszer amit használnak világszerte a kemoterápiában, ami meglassítja a növekedést a rák cellákban. És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat típus terápia, nem csak hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT.

Az a jó, hogy a citromot lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citrom fürdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos). Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedben egy pár szeletett, ezzel is megelőzheted a rákot. Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja kérlek, hogy küld el nekik mert egy óriás szívességet teszel nekik azzal, hogy tudatod velük ezt.

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

Fordította angolból:
Ifj. Balla Ferenc
Melbourne-Ausztrália

Forrás: http://www.angelstudio.hu/angel/erdekes-cikkek/citrom-es-a-kemoterapia.html

Beküldte: K Kornélia


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról 

kecskemét
(kasza lászlóné, 2011.06.30 13:50)

Köszönöm Ifj Balla Ferencnek a nagyszerű forditást és K Kornéliának hogy felrakta olvasásra,,nagyon érdekes,,köszönettel pannika,

Válasz
Citrom
(Kiscsillag, 2011.06.30 09:08)

Sokszor elgondolkodom.
Vajon ilyen egyszerű volna mindennek a megoldása?
Bárcsak így lenne. Segítsünk, hogy minden beteg emberhez eljusson ez az információ...

Válasz
COLON
(sound, 2011.06.30 09:08)

A "colon", az egész emésztési rendszert is jelentheti, de főleg a teljes bélrendszert.
Megjegyzem, hogy a citromterápiát a gyomorráknál már évek óta alkalmazom a már nem vérzéses időszakban.
A gyomorvérzés ideje alatt, de a bélrendszer vérzése esetén is, nagy mennyiségű élelmezési élesztőt kell fogyasztani, vízzel kissé hígított formában. Akár napi 50-60 dkg fogyasztása is szükséges lehet.
Általában két-három nap alatt így a vérzés hamar gyógyul. Utána jöhet a citromlé és velő fogyasztás, fokozatosan növelt adagban.
Megjegyzem azonban, hogy a mostani citromok mindenféle vegyszerrel kezeltek, s sajnos, nem csak kívül, hanem részben belülre is felszívódnak belőle anyagok, úgy hogy ennél jobb megoldás bármilyen nagyon lúgos bioélelmiszer fogyasztása lé formájában, vagy pépesen és hozzá nagy mennyiségű C-vitamin bevitele.
Egy citromfa, ha már rákos valaki, akkor nem képes annyi gyümölcsöt biztosítani, mint amennyire a kúrához szükség lenne. Elég kényes is, hamar tetvesedik, és a beporzást is kézzel kell elvégezni.
A fahamuból kifőzött lugos fürdőnél egyszerűbb megoldás még most sem létezik. Lugos vizet is szabad inni belőle, megfelelően hígított formában. Rákosság esetén 3 cl 2 deci vízhez. Fürdővízbe rakva fél liter egy teljes fürdőhöz és egy teáskanál bármilyen étolaj.
Normál esetben 20-30 csepp rakható lugos víz előállításhoz, 2 dl vízhez számítva, vízkeménységtől függően.

Válasz
 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások