20240821
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 augusztus 21, szerda

Kishírek a Nagyvilágból

Szerző:

Honlapunk továbbra sem szándékozik hírportál lenni. A világunk egyes eseményeit igyekszünk közreadni, és a mag népének értékrendje szerinti megvilágításban.

ortodox egyhaz betiltas ellen

Az ukrajnai bábállam "parlamentje" új, egészen elképesztő törvénnyel rukkolt elő. Legújabb feladata az volt a (Zelenszkijhez hasonlóan lejárt szavatosságú) "képviselők"-nek, hogy törvényt fogadjanak el az Ortodox Egyház betiltásáról a bábállam megmaradt területén. A 30 napon belül hatályba lépő "törvényre" második olvasatban a 450 "képviselő" közül 265 szavazott igennel. Igaz, hogy ez a történelem során többször megreformált egyház már nem ugyanaz a keresztény egyház, amelynek létrehozásán Jézus túlélő tanítványai munkálkodtak, de még mindig az emberiség közös kultúrkincsei közé tartozik. Ezt az egyházat kukázták az egykor szebb időket látott Verhovnaja Radában sakálkodó globalista nyaloncok. 

A fenti képen látható ukrán fiatalembert azért mutatjuk, mert a dicsőségfalra való, ugyanis fel mert szólalni ez ellen az idiotizmus ellen.

Forrás: https://pravda-en.com/world/2024/08/20/698032.html

*  *  *  *  *  *  *

Grozniji Jezus mecset 1

Csecsenföldi látogatása során Putin elnök felkereste a fővárosban, Groznijban nemrég felavatott (felső képen látható) mecsetet, amelyet Isa prófétáról neveztek el. Erről az "Isa prófétáról" ezt kell tudni, hogy azonos azzal a Jézussal, akit a rómaikkal meggyilkoltatott egy vallási fanatikusokból álló csoport, és akire a Vatikán a hatalmát próbálta alapozni, sajnos elég nagy sikerrel. Ha valakinek ez a tény nagyon új, akkor nyilván hitetlenkedik, de utána lehet nézni: a Korán Isa nevű prófétája minden kétséget kizáróan azonos Jézussal, tehát a muszlimok legszentebb könyvében, a Koránban, Jézus mint próféta, a Teremtő különleges küldöttje szerepel.  
Az Arvisura a következőket írja róla: "Jézusnak kb. 1200 inkarnációja volt a Földön, ... más-más népek, más-más néven nevezték, pl. Je Szu, Isa próféta, azonban a valódi neve Josua Ben Miriam volt, anyja Mária is Josuának szólította."

Hogy mikre nem képes ez a Kadirov elnök!? Egy Jézusról elnevezett mecsetet felavattak a csecsen fővárosban, ráadásul Putyin elnököt is meghívták! Miért nem tudnak ezek a vademberek akkumulátor gyárat építeni, mint minden civilizált nemzet?  Forrás: https://www.mk.ru/photo/gallery/45281-889700.html

*  *  *  *  *  *  *

 ghaza 3

Lehetséges, hogy sikerül megoldást találni a palesztín problémára. Sajnos nem olyat, amilyet mi szeretnénk, hanem egy globalista változatot. Hogy mi is a problémájuk a palesztín emberekkel? Hat az, hogy életben vannak. Becslések szerint, 2023. október 7. óta a gázai övezetre, a világ legnagyobb koncentrációs táborára 72-73.000 tonna bombát dobtak le. Ez jóval meghaladja a II. Világháború idején a németekre ledobott bombák teljes mennyiségét. Ha elfogadjuk az izraeli becslést 15.000 hamasz harcosról (bár sokuk szerint minden arab terrorista) akkor ez harcosonként 5 tonna ledobott bombát jelent (rakéták robbanóanyaga is bombának van számolva). A rengeteg halott ellenére, a palesztínok nem akarják elhagyni lerombolt otthonaikat, és kitartanak.

Az ENSZ Gyermekalapja, az UNICEF szerint a Gázai övezetben három gyermeknél már felmerül a gyanú, hogy a gyermekbénulásra jellemző akut bénulás tüneteit mutatják. A vírust júliusban fedezték fel szennyvíz-mintákban egy sűrűn lakott háborús övezetben. A WHO és az UNICEF felszólította a konfliktusban részt vevő feleket - Izraelt és a Hamászt -, hogy hét napra szüntessék be az ellenségeskedést, hogy a gyermekeket és családjaikat biztonságosan beolthassák az egészségügyi központokban. 

Hát, ha nem megy fegyverrel, majd megy tűvel ...  Reméljük, a palesztínok is tudják, hogy mi az a WHO, és nem esnek bele a csapdába.

*  *  *  *  *  *  *

meggyilkolt onkologusok

Szörnyű repülőgép baleset történt 2024. augusztus 9-én. A brazíliai São Pauló közelében nemrégiben történt repülőgép-szerencsétlenségben meghalt 62 ember. Közülük nyolcan orvosok voltak, akik egy fontos rákkonferenciára igyekeztek. Azóta kiderült, hogy a nyolcból hatan olyan tudósok (onkológusok) voltak, akik azt tervezték, hogy nyilvánosságra hozzák, hogy az mRNS (modRNS) „vakcinák” okozzák a turborákot. Vagyis kutatási bizonyítékokkal szolgáltak volna arra, hogy az mRNS oltáskampány óta többszörösére szaporodott rákos megbetegedések (majd halálozások, hiszen a turbórák hetek-hónapok alatt végez az emberrel) nem valamilyen ismeretlen természeti jelenségnek, hanem igenis az oltásoknak a következménye.

Nehéz lenne bizonyítani, hogy a repülőgépen szándékosan babráltak valamit, hogy lezuhanjon, ilyet senki nem merne kijelenteni. Azonban, számos esetet ismerünk, amikor a betegségipar (vagy drog-ipar) a számára kellemetlen személyeket eltüntette, elhallgattatta, sőt fizikalag megsemmisítette. Teljesen elképzelhető, hogy egy, a betegségekből 10- és 100-milliárd dollárokat bezsebelő iparág beavatkozik a dolgok menetébe. Ennek egyik módja lehet, hogy a számukra kedvezőtlen kutatási eredményeket nem engedik nyilvánosságra jutni, semmilyen körülmények között.

*  *  *  *  *  *  *

Alain Delone

Egy mai ifjúnak talán nem sokat mond az a név, hogy Alain Delon. A színészlegenda augusztus 18-án távozott, 88 éves korában. Nem mint színészről, hanem mint igazi francia hazafiról emlékezünk meg róla. Színész társaival ellentétben, soha nem adta el magát 30 ezüstért. Lehet ugyan, hogy a kovidizmus időszakában megkapta az oltást (betegsége tüneteiből következtetve) ám soha nem reklámozta. Emlékezzünk arra, hogy hány ripacsot megvettek kilóra a kovidizmus idején, hogy rábeszéljék embertársaikat a koktél befecskendezésére. Avagy, hogy vesznek meg színészeket politikai célokra az USA-ban, vagy tőlünk keletre...

A fenti képen Alain Delon levele látható, amelyet De Gaulle tábornoknak írt egy nappal annak lemondása előtt: „Tábornokom, sok éven át, Önnek köszönhetően, büszke voltam arra, hogy francia vagyok. Ma este, szembesülve a nép több mint felének öntudatlanságával és hálátlanságával, elborzaszt a szégyenérzet, amely megszakítja a szívemet. Legyen szíves hinni nekem, tábornokom, hűségesen és feltétel nélkül az Öné. Alain Delon.”

Az antiglobalista De Gaulle, aki 1966-ban kiléptette Franciaországot a NATO-ból, megszüntette az idegen bázisokat és kizavarta az idegen katonákat az országból, valamint visszaszerzett 3000 tonna aranyat Franciaországnak, teljesen kiverte a biztosítékot a nem létező háttérhatalomnál. Cserébe megszervezték számára minden idők legnagyobb tüntetéseit (diáklázadások) és egy számra kedvezőtlen szavazást követően lemondott.

Alain Delon sorait olvasva: "szembesülve a nép több mint felének öntudatlanságával " az jutott eszembe, hogy mennyire hasonlóan tragikus a helyzet ma is. Mintha semmi sem tanultunk volna.

*  *  *  *  *  *  *

csaladi buszkeseg szerbia

Szerbiában már évek óta megrendezik valamelyik nyári hónapban a Családi Büszkeség Napját. (Family Pride Day) Nem ez az egyetlen esemény, amelyet a független tényellenőrök által cenzúrázott független sajtó teljesen agyonhallgat és figyelmen kívül hagy. Fontosnak tartom, hogy tudjunk róla, sőt akár részt is vegyünk rajta, saját családdal. 

Szerb testvéreinkkel évszázadokon át együtt harcoltunk, együtt védtünk a családjainkat a hódítók ellen. A trianoni gyalázat következtében nekik juttattott országrészek azt a célt szolgálták, hogy nemzeteink között elvessék a békétlenség magját, és ezt a politikusok ki is használták. Sok szerb fiatalt megbolondítottak álságos nacionalizmussal, akárcsak felvidéken.

Nem véletlen, hogy a Mi Hazánk Mozgalom remek kapcsolatot ápol a valódi szerb hazafiakkal, akiknél a hazafiság nem a magyarverést jelenti, hanem a nemzeteink összefogását egy nagyobb jó érdekében. Az sem véletlen, hogy Vucsics szerb elnököt már többször megpróbálták eltávolítani posztjáról, és csak most kezdték el újra keresni a kegyeit, amikor a szerb lítium létfontosságúvá vált haldokló iparuk számára.
Rumblehttps://rumble.com/v55zdw6-family-pride-day-in-serbia.html 
VKhttps://vk.com/wall-221042571_1091
iFunny (2022-es): https://ifunny.co/video/family-pride-event-in-serbia-BMLbqkeo9

 

A rovat további cikkei: « Európai helyzet és a megoldás

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló