20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 március 19, szerda

Vayk-nak írták, Kárpátaljáról

Szerző: Laci

István bátyám, minden rendben, nincs egyenlőre nagy gond, csak hivogatják a mieinket a seregbe, és a Szvoboda meg a Jobb szektor rá tette itt már a kezét mindenre, a Magyar városi vezetéstől kezdve, a városi tanácsig, a városi tanácsban már egy Magyar ember sincs, Magyar város létére.

Aktívabbaknak kellene lennünk, de félnek a Magyarjaink, és sok itt a birka is, és az olyanok is, akik 2-kapusok. Következőket írtam barátomnak, hogy az lenne a javaslatom, hogy falusi Magyarjainkban több a nemzetérzelmű, és bátrabbak is, mint Beregszász 1-sei. Ezekből nekem össze kellene kovácsolni kezdetben egy békés tüntetést, Beregszász bátrabbjai is oda állnának, a többi szerintem menne mint a lavina. Szerintem feltudnál szólalni abban, hogy nem sírni akarunk Magyarország felé segítségért, mivel nem is kértünk segítséget, de jól esett volna az a tudat, hogy a Magyar ember ki áll és minimum hangot ad Magyar testvéreiért, ha mást nem is!

Emlékezzél vissza, Magyarország mit művelt a Májdán idején, tömegesen tiltakoztak, felvonultak, stb...., mások érdekeit képvíselve, egy olyan nemzetért, akihez semmi köze nincsen, de Kárpátaljáért, a Magyarokért senki egy szót sem tett. Mi lesz, hogy lesz? Kérdem én, vagy akkor kell reagálni, ha vannak már áldozatok, meg kel várnunk azt, hogy legyen?

De az volt a legütősebb, amikor Magyar képviselőt küldtetek a Tyágnebob-hoz a Szvoboda párt fejéhez, akikkel folyik a harcunk a II világháborútól a mai napig, akik Magyar gyűlölők, és Magyar gyalázók, akik minden emlékművünket megrongálnak, Verecke stb...., és fáklyás felvonulásokat szervez ellenünk, azt harsogva, halál a Magyarokra, és Magyarország ezeknek felajánlja a segítséget, és támogatását, hát ezen sz@rtam be a legjobban. Köszönjük Magyarország!

A Budaházy -nak üzenem, vannak emberek, mint személy szerint én is, várnám a tanácsát mit tegyek, vagy hogyan? Ha arról lenne szó, lehetne innen belűlről ezeket gyengiteni, késziteni a terepet, de oda a bézbollűtő kevés. Budaházy 1-ben tévedett a sereggel, mert nem 6000-ről van szó, jóval több több, mint 55000 volt, most, amióta elkezdődtek a behívások, megint 50 ezer önkéntes, ami már százon felül van, és tovább még ötvennel akarják a nacionális gárdát ki egészíteni.

Nos, itt azért annál komolyabb a helyzet, és nem számolt még a jobb szektorral sem, ezeket lassacskán belülről lehetne gyengíteni, de oda fegyverek kellenek, én a tökös részét biztosítanám, katonai tapasztalatom is van, mivel lehúztam 7 és fél évet.

Köszönöm azoknak a Magyaroknak, akik tényleg gondolnak ránk a mai napig, és remélem, hamarosan tudunk egyesülni!


Laci

Hozzászólás  

#3 SzfvárÉva-Kata 2014-03-24 18:11
Üdvözöllek Kunavar, én is ismerlek. Jóra való emberként. Igaz, nem hozzád intéztem szavaimat, de ha már megszólítottál, válaszolok. Semmi bántót nem írtam Laci levelére, és nem gondolom, hogy Laci rászorulna a Te "védelmedre", vagy arra, hogy Te válaszolj helyette.
Az írásokhoz hozzá lehet szólni, én ezt tettem.
Ami az egyebeket illeti, mindenkinek meglátása, ismerete, megérzése alapján van álláspontja valamiről. Ezért aztán az a jó, ha nem mások véleménye alapján döntjük el valamiről, valakiről hogy az jó-e, vagy igaz-e, hanem csakis a magunk tapasztalata alapján!
#2 Éva-KataKunavar 1 2014-03-23 22:06
Írhatnám én is, hogy nem tudom kit takar e két név. De, tudom! Laci is agymosottakról ír, gondolom, ismerős lehet arrafelé! Több ismerete van Lacinak az efféle jómadarakról is, mint a kecskeméti féleszű, akinek legfontosabb tevékenysége, hogy a híveitől forintot síboljon el, míg a hiszékenyeknek pedig, forintért árulja az STK-t, s aztán, szegények hoppon maradnak, mert ez a senkiházi, nem adja vissza a pénzüket. Teheti, mert a titkosszolgáat fedezi. Egészen jó él belőle! Főként, hogy a félrevezetetteknek már, 2000 koronát utalgat, de miből! Nincs mögötte bank.
#1 SzfvárÉva-Kata 2014-03-22 09:19
Kedves Laci!
Nem tudom ki Vayk, akinek írtad leveled, és azt sem, hogy visszaolvasod-e a világhálón megjelenő hozzászólásokat.
Azt kérlek tartsd szem előtt, hogy a magyar nép nem azonos azokkal, akik "irányítják" az országot. De hiszen ezt, mint magyar embernek Neked is tudnod kell. Akik itt tüntetgetnek összevissza, azoknak egy része néhány hangadó lefizetett gazember által megtévesztett emberek, akik nem látnak tisztán más része pedig a valódi magyargyűlölőkből áll. Ugyanúgy, mint ahogyan Ukrajnában elkezdődött a gyilkos borzalom, amiről a jóakaratú emberek azt gondolták, hogy az ő életünk jobbítása érdekében kezdődött valamiféle szabadság kezdete. Remélem tisztában vagy azzal, hogy most kezdődik csak igazán a rabságotok.
A történelem során már megtanulhattuk, hogy a harc végén sohasem az igazság, és a népek boldog élete következik, hanem mindíg az, hogy a gyilkolászás és a felfordulás után az embereket kifosztók maradnak a hatalomban, csak más kinézettel, akik aztán írják nekünk a törvényeket, melyek lehetővé teszik a totális rabságunkat! Ezért aztán szerintem harcot nem szabad sohasem indítani, mert ártatlanok vére eredményezi végül ugyanazt! Minden marad a régiben! Inkább azon kellene gondolkozni, hogy ezt az alattomos felbújtást hogyan kellene megakadályozni! itthon már van egy rendszer, amelyet Borbély József alapozott meg, de sajnos itthon sem akarják elfogadni a magukat nagy "nemzetinek" beállítók sem! Ez mutatja a helyzetet! Vedd fel a kapcsolatot Borbély Józseffel, talán tud használhatót mondani Neked! telefonszáma megtalálható a tempohirek.com oldalon!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások