20240717
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 január 25, csütörtök

Fejezd ki a véleményedet!

Szerző:

"A gonosz diadalához nem kell sok, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit." (John Stuart Mill, 1806-1873)

Az alábbiakban két petíciót, azaz tiltakozást ajánlunk támogatásra / aláírásra. Mindkét petíció online formában létezik, és semmiféle kötelező erővel nem bír a hatalom ideiglenes tulajdonosai felé.

A tiltakozások támogatása mindössze annyit mutat meg, hogy vagyunk, és sokan vagyunk, akik szívesebben maradunk szabadunk, semmint hogy elfogadjuk a számunkra tervezett digitális rabszolgaságot.

1. a készpénzhasználat alkotmányos védelme.

A készpénzhasználat jogához szükséges Alaptörvény-módosítást a Mi Hazánk Mozgalom készül kezdeményezni.

"Az arany a királyok pénze, az ezüst az urak pénze, a barter a parasztok pénze - a CBDC a rabszolgák pénze."

A jelenlegi magyar vezetés egyike annak a 130 ENSZ tagországnak, amely tervezi bevezetni a digitális jövőt. Ennek végső eleme a fizetőeszközök teljes felszámolása és a CDBC (Központi Banki Digitális Számlapénz), ami valójában nem pénz, habár lehet vele fizetni, előre meghatározott helyen, időtartamban, meghatározott termékeket, meghatározott ideig. Nincs több baráti kölcsön, zsebpénz a gyereknek, alamizsna az utcai zenészeknek, sem valami jó cucc olcsón történő megvásárlása a haveroktól. Egy központi számlát terveznek egyénenként, amelyen minden kiadás és bevétel azonnal megjelenik és nyomon követhető. 

A petíciót ezen a világhálós oldalon lehet támogatni:

https://mihazank.hu/keszpenz/

2. Tiltakozás az ENSZ önkénye ellen

Az Egyesült Nemzeteket az elődeihez hasonlóan azzal a céllal hozták létre a globalista milliárdosok, hogy az általuk elképzelt Új Világrend csírája, keretintézménye legyen. Láthatjuk, hogyan készül a WHO átvenni egyes nemzeti jogokat a kormányoktól, egyfajta globalista puccsal lekorlátozva a nemzeti szuverenitást. A Nagyvállalati Új Világrend elképzeléshez az ön-kiválasztott EU vezetők és más, szakosított ENSZ intézmények is hozzájárulnak.

A gondolatrendőrség ellen tiltakozás címzettje Orbán Viktor, akit természetesen semmiféle petíció nem befolyásol, de legalább láthatjuk, hogy sokan vagyunk.

A petíciót ezen a világhálós oldalon lehet támogatni:

https://citizengo.org/hu/node/212664

-------------------------------------------------

*Ha tudsz hasonló közérdekű információkról, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen örömmel vesszük a tájékoztatást.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló