20240630
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 január 18, csütörtök

MVSZ XI. Világkongresszus tájékoztató Kiemelt

Szerző:

Már meg sem lepődünk azon, hogy a Magyarok Világszövetsége Elnöksége és munkatársai ismét felülmúlták önmagukat. 

A Magyarok XI. Világkongresszusa, amelynek előkészítésén az MVSZ Elnöksége jelenleg munkálkodik, nem csak, hogy meghalad minden várakozást, hanem az előkészítő munkák ismertetésére összehívott sajtótájékoztató meghallgatásakor (alul) garantáltan le fog esni az álla mindenkinek.

Ha valaki számára eddig kétséges lett volna szkíta erkölcsiségünk, ezután nem lesz az. Kérjük hallgasd meg és győződj meg róla Te magad is!

A kérdések megválaszolása során kifejtett gondolatok eltöprengésre késztetnek. Valóban, mi az oka pl. annak, hogy a magát szuverén stb. stb.-nek beállító kormány Szuverenitásvédelmi Hivatala nem vizsgálódik a szuverenitásunkat olyan súlyosan sértő ügyekben, mint a WHO-nak (vagyis az Egészségügyi Világszervezetnek hívott privát intézménynek) a nemzeti szuverenitást (önrendelkezést) figyelmen kívül hagyó jogosítványai? Ráadásul úgy tudni, hogy az ún. WHO szerződést magyarországi vezető kormánytag támogatta az aláírásával?

Avagy, mire véljük azt a tényt, hogy Novák Előd országgyűlési képviselő (Mi Hazánk Mozgalom, röv.: MHM) javaslatát a képviselők kettős vagy többes állampolgárságának ügyében az MHM-esek kivételével mindenki más leszavazta? Vajon, a magyar önrendelkezést megtestesítő Országgyűlésben lényegtelen szempont, hogy magyarként, vagy más ország állampolgáraként képviselik a magyar állampolgárokat, és döntenek a sorsunkról?

Köszönjük Patrubány Miklós, Drábik János, és minden érintett áldozatos munkáját, amellyel a Magyarok XI. Világkongresszusa megszervezésében részt vesznek!

Media

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló