20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2008 április 16, szerda

Valóra vált a Biblia-jóslat

Szerző: HunHir

A Szentírás szavait előszeretettel használják félelmetes történetek írásakor az alkotók, de a filmekben is kedvelik a baljósan csengő idézeteket. De nem biztos, hogy tudatában vannak, milyen erővel rendelkezik egy bibliai jóslat. A véletleneket kutató paratudósok már többször felvetették, hogy a hasonló vagy azonos nevek egymástól teljesen eltérő helyeken olykor hátborzongató összefüggéseket vonzanak.

Korábban már írtunk a Titanic elkerülhetetlen katasztrófájáról, amelyet tizennégy évvel hamarabb még regényként vetettek papírra, ahol a szerencsétlenül járt hajó neve Titan volt, és meglepően sok paraméterben egyezett a később valóban létező luxushajóval. Hasonló egybeesésre döbbent rá az 1986-ban történt csernobili katasztrófa után egy brit újságíró. Az Ukrajnában történt pusztítás mind a mai napig szedi áldozatait, ugyanis az egyik legfélelmetesebb erő szabadult el általa: az atomenergia.

A Daily Telegraph munkatársa utánajárt, hogy a csernobil szó jelentése üröm, nem is kellett több ennél, máris összefüggésbe hozta a Biblia szerves részét alkotó Jelenések könyvében (8:10-11) olvasható sorokkal. "Leesék az égről egy nagy csillag, a csillagnak neve üröm, és sok ember meghala a vizektől, mivel keserűkké lőnek.” Az alvilág istenét Csernobognak, vagyis fekete istennek nevezik, az atomenergia pedig valóban szennyezi a vizeket, ha a reaktor a földbe ég.

netbulvar.hu

Hozzászólás  

#2 Alfa, Omega !úgyistudodki 2018-10-01 12:45
Lukács evangéliuma 21. rész
20.Mikor pedig látjátok Jeruzsálemet hadserergektől körülvéve,akkor tudjátok meg,hogy elközelgett az ő elpusztulása.
21. Akkor a kik judeában lesznek ,fussanak a hegyekre ,.és a kik annak közepette ,menjenek ki abból,. és a kik a mezőben,ne menjenek be abba.
22. Mert azok a bosszúállásnak a napjai,hogy beteljesedjenek mind azok,amik megírattak.
23.Jaj pedig a terhes és szoptató asszonyoknak azokban, a napokban,. mert nagy szükség lesz e földön,és harag e népen.
24. És elhullanak fegyverek éle által, és fogva vitetnek minden pogányok közé,.és Jeruzsálem megtapodtatik a pogányoktól,míglen betelik a pogányok ideje.
25. És lesznek jelek a napban,holdban és csillagokban,. és a földön pogányok szorongása a kétség miatt,mikor a tenger és a hab zúgni fog,
26.Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt,a mik e föld kerekségére következnek,.mert az egek erösségei megrendülnek,
27.És akkor meglátják az embernek Fiát eljönni a felhőben ,hatalommal, és nagy dicsőséggel.
32 . Bizony mondom néktek,hogy e nemzetség el nem múlik,mígem mind ezek meglesznek.
33 . Az ég és a föld elmúlnak,de az én beszédeim semmiképen el nem múlnak.
Ámen!
+3 #1 VÁ: Valóra vált a Biblia-jóslatTengerszem 2012-11-24 23:18
Igen a Biblia idözáras, ezért nagyon sokan nem értik és nem tudják felmérni az események helyességét, és idejét, minden ugy van a jelenések könyvében ahogyan HunHir leirta, de az is igaz a szent bibliában, hogy nem kevés ellentmondás van benne, mert a zsidoság bármennyire ravasz, mégsem tud elhihetöen hazudni, Ök is tudják az Istenünk igazságát, nem hagyja el az Ö kiválasztott népét, bár mennyire lecsökkentették és legyalázták az izraeliták. A magyarságot soha nem , ma sem, holnapsem irtja ki a zsidó !, hogy a földjünket elbitorolja, mint más nemzeteknek teszi, teroristának kiáltja ki, és minden rosznak más nemzeteket, hól ott tölle nagyobb gyilkos a füldkerekségén nincs mint Izrael !! Beszéljünk csak rolla, elfogja érni azt is, hogy számon kérik a nemzetek közössége a háborus bünösséget. I, - II. - és küszöbön a III. - világháború hány millió ártatlan ember halt meg a zsidóság gazdagulásáért, és ö rikácsolja a holókauszt, amiben a szegényebb vértestvéreiti feláldozta mert nem bir határtszabni a pénznek, az enyémnek, a világhatalomnak. Istenünk most leláncolja öket 1000-évig a sötét verem fenekére, hogy még a hangukat sem tudják hallatni ! Végük lesz annak a párszáz cion társaságnak akik most a világot mozgatják, soha nem volt másként mint ami a csucsig ért, onnan már tovább nemtud menni senkisem, és hangsebességgel zuhan vissza, hogy szétfröcsen a föld felszinén, összesem lehet kaparni . :P

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások