20241128
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 szeptember 23, csütörtök

Hunfajta a turul-nemzetség

Szerző:
Francia kutatók a Belső-Mongóliában feltárt ázsiai hun sírokból nyert DNS-mintákat az Árpád-ház általunk közölt mintáival összevetve négy olyan mintát mutattak ki, amelyek haplotípusa megegyezik a Turul-nemzetségével. Megerősítették a mi feltételezéseinket, nem utolsósorban a XIX. század második...
Négy afrikai vezető aki a vakcinát nem akarta kényszeríteni a lakosságra halt meg az elmúlt évben, meglehetősen szokatlan módon. Covid - szkeptikus, Dr. John Pombe Joseph Magufuli elnök, a Tanzániai Egyesült Köztársaság elnöke, 61 éves korában, 2021 márciusában meghalt állítólagos...
ÜZENNEK az antiszemitizmussal nem vádolható holokauszt-túlélők... akik nem "anti-oltás-isták", csupán anti-genocidisták: megjegyzés - Ezek még csak a rövidtávú mellékhatások! / We For Humanity = Mi az emberiségért Jogászok, orvosok, tudósok, újságírók nemzetközi szövetsége, valamint egyéb szakmák képviselői...
2021 szeptember 19, vasárnap

Rejtélyes világunk

Szerző:
A Föld különböző vidékein található geometriai alakzatok a régészeket és a kutatókat is egyaránt sokszor zavarba ejtik. Ezek a különös mintázatok titokzatos alakokat és együttállásokat ábrázolnak, amelyek fontos mondanivalóval bírhatnak, de több kérdést vetnek fel, mint...
A védőoltások sok ember számára vitatott témát jelenthetnek, különösen az injekciók esetében. Mi lenne, ha a következő alkalommal már egy salátával lehetne helyettesíteni őket? Tudósok gyógyszerekkel teli növények termesztésével kísérleteznek az injekciók helyett A Riverside-i Kaliforniai...
A jód egy esszenciális nyomelem, nélkülözhetetlen az élethez. Szervezetünk nem tudja azt előállítani, kívülről, táplálék vagy étrendkiegészítő útján kell bevinnünk. A Kárpát-medence rendkívül jódhiányos terület, így jellemzően az itt fogyasztott ételeink sem tartalmazzák azt elegendő mennyiségben...
A babérlevél nemes tulajdonságait még az ókori Görögország idején is elismerték. A fűszert a kulináris művészetben használták az ételek ízének hangsúlyozására, valamint az étvágy növelésére a mindennapi életben, az orvostudományban, a kozmetikában és a hagyományos kulturális...