20240717
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 szeptember 25, kedd

Sabrag, Magyar Főmágus szól Hozzátok

Szerző: Sabrag

Koppány Nagyúr - 2008. július
Nincs a magyar történelemben rejtélyesebb személy, mint Koppány (Kopán, Kopand, Kopang) Nagyúr (fejedelem) személyénél!

 Az irányított történészek, a judeo-krisztián klérus a magyar történelemről: - csak a legrosszabbat, vagy semmit – alapon tanít az „oktatásra” feláldozott tanulókkal. Ez több ezer éves, folyamatos gyűlölködés a „világ” részéről ellenünk, hiszen e-végből született a „Szent Biblia is! Erről majd másik alkalommal!...

Nos: - mondják, tanítják -, a Lázadó Koppányt, a pogányt, István legyőzte, mert a király ellen lázadott. Miután István legyőzte Koppányt, testét négyfelé vágatta (az unokatestvérét) Győr, Esztergom, Veszprém és Gyulafehérvár (figyelmeztetésül az erdélyi Gyulának) kapuira szegeztette, keresztényi szeretettel!

Hogy miért unokatestvére Istvánnak Koppány Nagyúr? – mert Koppány nagyúr édesapja Fajsz fejedelem, Géza – István apja – nagyfejedelem édes testvére, Jutas fejedelem fiai!

Hazugság, hogy Koppány feleségének akarta elrabolni Veszprémből Saroltot (Saroldu - Fehér menyét). Ellenkezőleg! Sarolt, Koppány Nagyúr édesanyját akarta kiszabadítani Géza fejedelem rabságából. – Miután Géza fejedelem legyilkoltatta Fajsz fejedelmet – az oka az volt, hogy a lengyel felesége, István anyja, mellett, szemet vetett a gyönyörű Sarold, Fajsz fejedelem feleségére, Koppány Nagyúr (apja halála után – fejedelem!) édesanyjára!

Koppány édesanyja kiszabadítására ment tárgyalni Istvánnal – Gézával, mert hogy magához akarta venni édesanyját!

Koppány Nagyúr a „Régi Hit” (szeretet vallás) követője, követője és védelmezője volt, várományosa a „Magyar Trónnak”, a kereszténység és a német mindent elkövetett elpusztítására. A tárgyalás – tor – alatt orvul, Veczelin nevű német testőrparancsnokkal, hátulról leszúratták! – a Koppány Nagyúrral érkező fegyvertelen kíséretet lekaszabolták. Ekkor gyilkolták le Sabrag-Sebreg főmágust is, a Régi Hit „Főpapját”.

Koppány Nagyúr halála után, en István lett volna a Trón Utód, hanem az Erdélyi (Vajda) Gyula, vagy Szár – (A Kopasz), mert mindig a legidősebb Árpád-vérű lett a jogos – a vérszerződés szerint az uralkodói utódlásra – szenyoritási alapon.

Az Istvánt körülvevő idegenek irányították István minden cselekedetét! A magyarul alig tudó, alig beszélő, testileg is, fizikailag is korcs – hat ujjú – István, Adelheid lengyel nő fia! – hét gyermekét gyilkolta le a körülötte lebzselő idegen – keresztény – népség! Utolsónak Imre herceget! Nemcsak Őseim, hanem Mindszenty érsek szerint és Dr Zakar András történész, a Hercegprímás Úr személyi titkára – tanítása szerint is!

Árpád fia – Jutas – Jutas fia Fajsz, Fajsz fia Koppány – Somogyvár központtal uralták a Balatontól nyugatra az Ens folyóig(!!!) és Délre a Száváig, a Magyar Birodalom részét!

Parádi Nagyapám, száznégy és fél éves korában szólította el a Teremtő, bár őt nem nevezték mágusnak, ugyanezt tanította, Koppány Nagyúrral kapcsolatosan(!) – velem, mint Sabrag-Csepregi Nagyapám és Szőrénd Mágus is! Nem lehet véletlen!

Parádi Nagyapám, a Torma nemzetségből származik, aki pedig Árpád Papkirály unokái voltak! A tormák - , Árpád papkirály-fejedelem (nagyfejedelem) birodalmában – a követi szolgálatot látták el! Így tudom az elmondások szerint!

 

Forrás: http://aranylaci.freeweb.hu/sabrag/15-%20koppany.htm

Hozzászólás  

+1 #2 VÁ: Sabrag, Magyar Főmágus szól HozzátokRékabea 2012-09-27 06:38
Pontosan, igy van a Kereszt ( a latin kereszt a halál szimbóluma !!) nem véletlen lett Magyarországra szögezve !!!!
Magyarok, TESTVÉREIM szabaduljatok meg végre a Kereszt uralmától, - térjetek vissza az ÖREGISTENHEZ !! NAGYBOLDOGASSZONYUNKHOZ!!
Ne türjétek, hogy a zsidó-keresztény egyház uralkodjon a lelketek felett !!!
Tagadjatok meg minden kapcsolatot ezzel a hazug
és gyilkos egyházzal !! BOJKOTTÁLJÁTOK !!!!
+1 #1 Fajsz és Géza testvérek!?!Zoli 2012-09-25 09:39
Az itt olvasható közvetített mágusi üzenet egész más szögből próbálja előadni a történelmet. Szerintem ha nem is maga a Mágus mondhatott ilyen részbe valótlannak tűnő tényeket, de a közvetítőtökön keresztül valahol elferdülhettek az adatok. Itt már nem Taksony fia Géza Fejedelem, hanem Jutas-nak és így édes testvére Fajsznak Ami annyira leegyszerűsíti a rokonságot, hogy Koppány és Vajk első unokatestvérek, ahol Sarolt lett Koppány édesanyja akit Géza (Koppány nagybátya) rabolt el miután megölte Sarolt férjét aki pedig neki édes testvére. Eltudom képzelni, hogy Jutas vér futott le Koppányig, még azt is, hogy anyja lehetett Sarolt, de nehezen, hogy Koppány apja és Géza apja egy letett. Ez kivizsgálásra szorul.

A másik furcsaság, hogy hatujjú "korcsnak" nevezi Istvánt, holott tudjuk, hogy ha őseinknél valaki egy újjal többel (hat ujjal) született azt Táltosaink vették nevelésbe. Ha Vajk valóban így született ha nem jó kezek nevelték akkor nem-jóra is tanították. Nem tagadhatjuk, hogy Vajk nem volt Árpád vére, de az ősi igaz szellem nem benne folytatódott így könnyebb prédája lett azoknak kik arra tanították, hogy zárja ki a ragyogó fényt magából.

Miért lehetett annyira fontos, hogy csak Taksony ággal vihetik tovább a "koronát"? Szerintem ha visszakerült volna a fejedelemség az igazi helyére akkor tudódott volna csak ki mi volt az ok! Ezt sem a nyugat sem ebbe a gócba keveredett Gézai vonal nem szerette volna.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló