20240823
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 augusztus 20, kedd

Magyarok, nézzünk szembe a valósággal!

Szerző: Szőke Mária Magdolna

Augusztus 20-a az Új Kenyér ünnepe, nem az "államalapításé"! Pár tény, meghamisított múltunk és kiirtásra szánt jövendők margójára!

Kis ismétlendő “történelem-lecke” a nem kezdő magyaroknak! Augusztus 20-a, a nap amit "magyar államalapításként" emlegetnek, az Új Kenyér ünnepe!

Uj kenyer

Nos, az ünnepi marionett-show-k mentén is fogalmazzunk azért pontosan, nem ártana tudni, hogy a magyar állam a Kárpát-medencében már megvolt jóval Szent István, azaz Vajk előtt alapítva, amit azóta "államalapításként" emlegetnek, igaziból nem más,mint a magyarok országának erőszakos katolicizálása!

Magyarország térdre-kényszerítése az akkori Nyugat, a mai Nyugat őse előtt nem államalapítás volt, hanem egy erőszakos invázió, a Vatikán rányomulása az erős, rettegett és az akkori, európai szintnél sokkal fejlettebb kultúrával rendelkező magyar nemzetre.

Szent István király nem volt szent, hanem a magyarok árulója, a vatikáni banda kiszolgáló bábja. A Vatikán a korabeli feljegyzések szerint, pont ezt megelőzően jutott el ahhoz a furcsa töréshez, miszerint a Krisztusénak mondott egyházat, vallási közösséget hivatalosan is az Antikrisztusi irányzat foglalta el! A modern kori teológiai tanulmányokban: a híres vatikáni ördögűzőnek Gabriele Amorthnak a könyveiben is több érdekes részletet lehet erről olvasni. Ez volt az a korszak, amikor a Vatikánt, hivatalosan és végérvényesen is elfoglalta a Sátán és a Nagy Ámító, magát Jézusnak hazudva szedni kezdte a lelkeket és igába hajtani a népeket. Így Magyarországot is.

A Jézus Urunk nevével és tanításaival visszaélő “egyház alapítók” ténykedése, az egész Vatikán felépítése az a tétel az emberiség históriájában ami ellentmond Jézus minden tanításának, a megváltói küldetésnek.

Erőszakkal, tűzzel-vassal-vérrel “keresztelni” embereket soha nem Jézus, soha nem a szerető Teremtő Isten nevében történik, ha valahol erőszakkal, halállal kényszerítenek “ keresztségre” embereket, ott bizony nem Isten, hanem a Gonosz nevében zajlik ez az egész.

Koppány, a Bizánci Kódex szerint eredeti nevén Oj-barcs ( fonetikusan leírva, minek magyar jelentése Holdpárduc ) kapgán ugyanis a kereszténység, azaz a nagy egyházszakadás után a vatikáni sátánista maffiából kiszakadó (keleti-nek mondott - a szerkesztő) kereszténység fele húzott és nem akarta a vatikáni rabszolgaságot ráereszteni a magyar törzsekre.

Vajk kezének levágása, (ebből lett a “szentjobbos” vatikáni meskete amit a Nagy Mátrix szabályai szerint mai napig előadnak a magyaroknak) igaziból anno azt jelezte, hogy a halott testén így jelezték a táltosok, ezzel a kézlevágással, hogy tolvajnak és gyilkosnak bélyegzik Vajkot, a magyarokat eláruló királyt, majd perre a “pogány” tettre reagált a Vatikán az ereklye mesével azért, hogy így mentsék a helyzetet.

„A Szent Jobb magyar nemzeti keresztény ereklye, mely Szent István király természetes úton mumifikálódott jobb keze - ez a hivatalosan elfogadott tétel. Más vélemény szerint azonban a kor törvénye szerint, mint árulónak, halála után vágták le titokban a jobb kezét (karját).

Sámán szokás szerint mumifikálták, majd valahogyan visszakerült az egyházhoz László király idejében, ki a kételyek és tévelygők szóbeszédeit cáfolandóan nyithatta fel István király koporsóját. Két változata is van a kéz előkerülésének, mely összefügg István 1083-s szenté avatásával. Számunkra itt onnantól válik érdekessé, mikor a török hódoltságunk kezdetekor a levágott kéz eltűnik. 1590 körül Boszniában került elő, majd a raguzai dominikánus kolostorba őrizték 1771-ig, amikor is visszakerült Magyarországra.”

Már az egész tisztátalan ereklye-kultusz önmagában morbid, azonban az, hogy a magyarság elárulói az áruló hullájának egy részét szent ereklyének nyilvánítják és ezt kell imádni a leigázott, elárult nemzetnek önmagában groteszk és életszerútlen. Luther Márton a nagy reformátor az ereklye-hazugságokról szóló írásaiban több helyen említi István levágott kezének imádását.

Itt elmondanám, a kezdődő istvánkirályos-fősodrat margójára, hogy szegény "Koppányt" valójában nem is Koppánynak hívták. A koppány szó, a türk kagán (vagy kapgán) magyarosított változata, nagyjából azt jelenti, hogy fejedelem. Vagy pontosabban, Vezér, Vezető. A kapitány szavunk is ebből ered. Anno tehát a kagán egy nagyobb, több részből álló tartomány korlátlan ura volt. Ilyen státust jelző név még a magyaroknál a Gyula, a Zsolt, a Zoltán. Ezek mind funkciók, hadi rangok voltak.

A megcsonkított római, latin kódexeknek köszönhetően azonban az Istvánnal hadakozó kagán neve így vonult be ( nem véletlenül!) a magyar históriába, hogy Koppány. Ugyanis még a nevét se akarták leírni, ahogy a valóságot el akarták törölni és nagyjából el is törölték.

A neve az eddigi kutatások és bizánci kódexek szerint Oj-barcs volt, ami türkről fordítva Holdpárducot jelent. A korabeli szokás szerint azonban a vezért csak keveseknek volt szabad a nevén megszólítani. Így maradt fenn Koppány mint Koppány.

Az egész szent Istvános legenda egy hazug cionista/vatikáni mese!

A … könyveiben sok érdekes feljegyzés található az egész magyar államalapítási történetről, a vatikáni maffia ügyködéséről, sőt arról a félelemről is, hogy szimbolikus jelzést tekintve a négybe vágott Koppány (ország) egyszer giliszta lesz és darabjai külön - külön életben maradnak.

Gondoljunk csak bele! Ez a feldarabolás nem egyedi eset a történelmi tragédiáinkban. A “koppányi átok” Magyarország testének feldarabolása és a négy égtáj fele vetése megismétlődik az újkori történelemben Trianonnál is.

Gondolkodjatok már el magyarok az Isten áldjon meg benneteket!

Amit politikailag nem tudtok levezetni, vezessétek le egyházilag, hiszen főleg ott a kulcs! A szentistván projektet annak idején Róma, (azaz az anno saját mocskába beledöglő ős-nyugat, a mai globalisták elődjei) és a Vatikán találta ki és fel, hiszen akkoriban a római katolikus és a görög keleti egyház szétszakadásával a zsidó főpapok pénzelte Róma, azaz a Vatikán komoly bajban volt, hiszen ha Koppány jut trónra, akkor a Bizáncban megkeresztelkedett magyarok területestől-mindenestől a görög keleti államokhoz sodródnak, márpedig ez nagyon fájdalmas lett volna az akkori egyház-politikának is. 

Szerkesztő megjegyzése: az egyházszakadás legendáját is a győztesek írták. Azonban, ahogyan Péter soha nem ment Rómába, hanem Antiochiába menekült Jézus meggyilkolása után, úgy a vatikáni szervezet is csak annyira tudott "keresztény" lenni, amennyire Jézus hagyatékát magukénak igyekeztek elhitetni. Ám, ahogy Jézus mondta: gyümölcséről ismerszik meg a fa... Nem véletlenül van meg a keleti kereszténységnél a magyar zászló kettős kereszt szimbóluma. Eleink ragaszkodtak a kereszténységhez, még jóval az után is, hogy báb-István a lakosság jó egyharmadát kiírtotta. Ugyan mi más lett volna az István halála után 7 évvel kitört Vata-féle felkelés oka, amely a katolicizmus ellen harcolt? Bizony, mi nem a "kereszténység" ellen lázadtunk, hanem mi voltak a keresztények, akiket Vatikán rendszeresen fosztogatott és gyilkolt.

Akkoriban, a Krisztus Jézus utáni ezredforduló tájékán, a hittérítések sikeres évszázadai után kezdték igazából meggyalázni a Jézus tanait követők vallását a vatikáni maffia tagjai, ekkor tájt történik meg például a cölibátus bevezetése is. Hildebrand (VII Gergely pápa) révén, aki maga is (kódexekben feljegyezve ) homoszexuális volt, és azért tiltotta meg a papok nősülését, mert reménytelen szerelmet táplált egy római kispap iránt, aki ezt nem viszonozta. Ez dokumentált, leellenőrizhető tény. Ebben az időben, amikor a Vatikán nyilvánvalóan az Ántikrisztus egyháza lett, ahol azóta is visszaélnek Jézus és Isten nevével történt meg az állítólagos “magyar államalapítás” azaz a magyarok besorolása a nyugati ős-unióba.

Tegyük fel magunknak a kérdést!

Szent Király lehet-e az, aki saját népét, saját vérét gyilkoltatja le tömegesen egy idegen hatalom érdekei miatt? PONT ÚGY, MINT MA IS!

Nézzétek már meg a szentkoronát! Róma lekoppintotta, a magyar sámánok kultikus sámán-fejfedőjét, aranyból gyártott nekünk egy sámánkoronát, nem tudva, hogy az ilyen mágikus tárgyak, sok ősi legenda szerint biza életre kelnek a magyar imától….

A Szent István projekt, kedves magyarok, ugyanis nem fejeződött be. Ugyanaz a gyilkos rabszolga-forgatókönyv zajlik ma is, aminek semmi köze sem kereszténységhez, sem Jézushoz, ami akkor zajlott és aminek akkor sem volt köze sem kereszténységhez, sem Jézushoz, csupán a Kazár Maffia ősi bandájához, az akkori Vatikánhoz!

István király a magyarok árulója és gyilkosa volt, ezért is vágták le a kezét, mint a tolvaj bűnözőknek, és ezt az igazságot lehet a vatikáni ereklye-mániával takargatni, de attól az igazság még igazság marad.

A “szent jobb” egy megcsonkított, bűnös halott kezének imádása, ugyanis nem Istentől való, nem Istennek tetsző és teljes mértékben ellentmond Jézus minden tanításának!

Maradjunk annyiban, hogy augusztus huszadika az Új Kenyér, az új élet, a holnapi betevő, a mindennapi kenyerünk ünnepe, az Élet, az étel jelképének ünnepe!

Uj kenyer 2

A kenyéré melyet Jézus megosztott követőivel és kérte őket, hogy azok is így osszák meg kenyerüket az éhezőkkel… A kenyér, amely búzából készül és ahogy a régi magyarok mondták, minden búzaszemben ott látható Jézus arca.

Az sem véletlen, hogy a kenyér szentségét is meg akarják gyalázni a sátánista globalisták és a jézusi arcot rejtő búzát férgekre, bogarakra akarják cserélni, az úgynevezett “tücsöklisztre”. Semmiféle környezetvédelmi oka nincs ennek a gyalázatnak sem, csak az, hogy így is megalázzák és meggyalázzák az Isten teremtette embert!

És most tegyük fel magunknak nagyon őszintén a kérdést, kinek van szüksége erre a cicomás parasztvakításra, amikor a tömeggyilkos kormány a cirkuszt és kenyeret a népnek égisze alatt, milliókat költ a cirkuszra, miközben magyarok tömegének egyre szűkösebb a mindennapi kenyere? Milliókat költeni tűzijátékokra, elhervadó, szemétre kerülő virágkocsis parádékra ott, ahol egy életet ledolgozott öregnek nem laknak jól, nincs pénzük orvosságra? Milliókat eldurrogtatni a levegőbe, ott ahol beteg gyermekek nem kapnak kezelést, ha nincs pénz vagy jótékony adakozók?

Ez a CIRKUSZ, ez a hazug, üres szemfényvesztés lenne a magyarok ünnepe? Tényleg a magyaroké?

S rendezik mindezt azok, akik nemrég, mint vágóhídra szánt barmokat terelték a halál fele az oltóközpontokba a COVID-hadművelet alatt a magyarok millióit?

Azok rendeznek most csicsás tűzijátékot, akik, mint egykor “szentistván” fejet hajtva a Nyugat parancsának, magyarok tízezreit ölték meg a COVID-halálkórházakban egy nyugati szervezet, a WHO parancsa miatt?

Ők ünnepelnék a magyarokat? A rablók, tolvajok, tömeggyilkosok? Ők imádják az összeaszott hulla-kezet, az egykori gyilkos, magyarokat eláruló Vajk kezét, ami nem ereklye, hanem egy megtartott KABBALA , intő példa, egy hullaszagú bálvány, aminek semmi köze Jézus Urunkhoz és a kereszténységhez!

Magyarok! Ezek a tömeggyilkosok, akik most tűzijátékokkal és virágkocsikkal terelik el a figyelmet, már készülnek a következő, a további tömeggyilkosságokra! Már készül a WHO-utasítás, készül a klíma-kamu, a magyar kormánysajtó már csőre töltve lesi a parancsot, és akkor elkezdődik megint a népirtást! Ezeknek az ünnepét hiszitek? Hiszen pont olyan gyilkosok és pont olyan tolvajok, mint az, akinek a hulla-kezét bálványozzák! Ezer éves tisztátalanságukban ölik a magyar népet!

Adja meg Isten, a mi Jézus urunk, hogy az embereknek legyen meg a mindennapi kenyerük!

Adja meg a magyarok Istene, hogy ez a nemzet végre feléledjen a szellemi mély-altatásból és képes legyen megvédeni életét, gyermekei életét és azt a maradék Magyar Hazát amit még nem raboltak el tőlük, mert az a Lelkükben a szívükben él.

Magyarok!

Míg a tűzijáték sziporkázik, míg a lebutított tömeg elvész a 'cirkuszt a nép'-nek mámorában, már készítik az újabb oltótűket, megszorításokat, méreginjekciókat, rablásokat!

Ünnepeljük az Életet, az Új kenyeret és harcoljunk is meg érte! 

Isten, a mi Jézus Urunk áldáSÁval, segítségével!

FORRÁS: https://szmm.substack.com/p/olvasmany-magyarok-nezzunk-szembe

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló