20240625
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

1. Magunkról

Kedves látogató!

Honlapunk egy magyar hazafik és honleányok védnöksége alatt fönntartott független világháló olvasószoba és társalgó az itt közzétett olvasmányok megismerésére ésszerű megvitatására.

Honlapunkat 2008-ban hoztuk létre, s azóta folyamatosan működtetjük, 2010 óta a magyarmegmaradasert.hu világháló egységes erőforrás-azonosító (URL) címen. E honlap fővédnöke és gazdája Raffai Zoltán. Munkatársaink önkéntesek; semmiféle anyagi ellenszolgáltatásban sem részesülnek.

A magyarság megtévesztése, hamis gondolatokkal táplálása, múltjának, történelmének elhomályosítása régóta folyik. Erőforrások hiánya és más okok miatt egyre másra tünedeznek el azok az emberek és azok a honlapok, amelyek a nemzet szellemi világítornyai voltak. Helyettük ócsárló, becsmérlő, tudományos köntösbe öltöztetett gyűlölködésekkel találkozhatunk úton-útfélen. Fiatalon magam sem hittem-értettem, miféle csodák lakoznak a magyar nyelvben és a magyari lélekben.  Célunk e csodák megőrzése, megmutatása, egyszóval a magyar megmaradás. Ezen célt eszmecsere keretében fölvilágosodással, összefogással, értékrendünk és ősi szellemi örökségünk bemutatásával,  és Nemzetünk és Hazánk megmentésével igyekszünk eszközölni. 

Honlapunk szellemiségét magyar-hun értékrendünk határozza meg, ami műveltségünkben - kimondottan erkölcsünkben, világnézetünkben, istenhitünkben, anyanyelvünkben, népművészetünkben és hagyományainkban - nyilvánul meg. Kétség esetén, az iránymutató mindenkor a hagyományos magyarul gondolkodás. Mivelhogy ezen utóbbi tényező meghatározása meghaladja az érvelés határait, a magyarul gondolkodást lehetetlen szóba foglalni. Emiatt e honlap szellemisége egy közölhető meghatározáson túl, az itt megjelentett anyaggal való megismerkedéssel fogható föl. 

Honlapunknak semmiféle hátsó, vagy titkolt érdekeltsége nincs. Önerőből ténykedünk, nem mások megbízását hajtjuk végre. Semmilyen Kárpátmedencében működő politikai pártnak vagy társaságnak, vagy vallásszervezetnek sem vagyunk se tagjai, se támogatói, se támogatottjai. 

A jelen politikai pártrendszer keretein belül a pártoknak is nevezett társaságok törvényességét vitatjuk, és ebből fakadóan, ezeket nem támogatjuk, se nem ellenezzük. Ezen társaságok tagjainak tetteit magán-tetteknek tekintjük, és, ha véleményt formálunk, tetteiket föltételezett szándékuk, megvalósult hatásuk és következtethető következményeik szerint ítéljük meg - például elismerjük, támogatjuk vagy elítéljük. Szerintünk minden jelen "politikai párt"-nak nevezett társaság minden egyes tagja saját tetteiért és mulasztásaiért személyesen felelős. Semmiféle felelősség megosztást sem ismerünk el, beleértve a közös, többségi, vezetőségi, stb. döntésekből fakadó felelősséget. Elismerjük és támogatjuk az önmagukat "Magyar Kormányok"-nak nevező szervezetek tagjai esetleges egyéni becsületes és erkölcsös tetteit. Nem kifogásoljuk magyarérdekű próbálkozásaikat, erőfeszítéseiket, sőt, biztatjuk őket az efféle tevékenykedésre. Személyüket nem ítéljük meg, ilyesmire nincs se erkölcsi, se jogi fölhatalmazásunk, de tetteiket a magyar erkölcs szerint bíráljuk el. Ezen Istenadott jogunkról nem mondunk le, se nem zálogosítjuk azt el; és nem ismerünk el semmiféle önhatalomból eredő mentelmi jogot.

A magyarság leigázására és Hazánk kizsákmányolására bevetett ember- és természetellenes, a Magyar Nemzet gyermekein és Hazánkon élősködő nemzetidegeneket, kimondottan a nemzetközi bankárdinasztiákat, kereskedőket, az iparosított sajtót, szórakozást, oktatást, és vallásintézeteket, a Magyar Nemzet ellenségeinek tekintjük, fizetett kiszolgálóikat pedig ellenfeleinek. Honlapunk céljai közé tartozik az itt meghatározott ellenség gonosztettei leleplezése. Ügynökeivel vagy képviselőivel nem tárgyalunk, nem vitázunk, szóba sem állunk; minden ideküldött anyagukat elolvasás nélkül töröljük.

Elérhetőségünk

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (honlapgazda)

Honlapunk a magyarmegmaradasert.hu URL címen érhető el, www előtaggal vagy anélkül.

Hozzászólások

Honlap ajánló