20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2015 november 15, vasárnap

Szív- és érrendszeri betegségek leküzdésének új módszere

Szerző: Horváth István

A szív- és érrendszeri megbetegedéseink nagyon komolyan meg szeretnének gyógyulni. Dr. Horváth István professzor úr meghallotta ezt a hívást és kidolgozta azt az immunológiai módszert, ami a koleszterin anyagcsere helyreállítására alkalmas.

A szív- és érrendszeri megbetegedéseink nagyon komolyan meg szeretnének gyógyulni. Dr. Horváth István professzor úr meghallotta ezt a hívást és kidolgozta azt az immunológiai módszert, ami a koleszterin anyagcsere helyreállítására alkalmas.

Az előadást itt ↓ nézheted meg

dr. Horváth István

A találmányt a Genfi Találmányi Világkiállításon aranyéremmel tüntették ki. Nagyszámú állatkísérlet és emberi önkipróbálás bizonyította, hogy az eljárás hatásos, toxikus anyagot nem tartalmaz. Az emberi egészséget nem veszélyezteti és ezt igazságügyi orvos szakértői vizsgálat is megerősítette.

Az amerikai kutatók által megoldhatatlannak minősített feladat, „az érelmeszesedés megelőzése és a kialakult kórfolyamat visszafordítása", az általa kifejlesztett eljárással megoldható. Dr. Horváth István professzor úr előadásában ismerteti a vakcinával kapcsolatos aktuális fejleményeket, eredményeket.

Dr. Horváth István előadása

Hozzászólás  

#1 tömeggyilkosok elleni vádS. Tejfalussy András 2018-10-27 19:09
Iratjel: Kasler-Miklos-miniszterhez-kozerdeku-bejelentes-2-181027

Közzétett kárelhárító közérdekű bejelentés Dr. Kásler Miklós, magyar egészségügyért felelős miniszterhez

Ön Miniszter úr keresztény egészségvédőként magyarkodik, miközben tudatosan engedi a magyar népet kiirtatni?

A nemzőképesség csökkenési statisztikák alapján az izraeli Haárec lap elhíresztelte, hogy 2050 után nem lesz nemzőképes nyugati, vagyis „nem keleti férfi”. Magyar férfi sem. Mivel nem mondták el a tényleges okát, én elmondom: A káliummal műtrágyázás és „ételízesítés” az oka, pl. a izraeli „kosher Bonsalt kálisó” (lásd internet)!

Azért, mert a növényi, állati és emberi sejtműködés alapfeltétele a sejtközi elektrolit folyadék megfelelő kálium tartalma és a megnövelt kálium tartalom végzetesen leronthatja a sejtek környezethez alkalmazkodási és védekező képességét! Nem hinni kell a hatások következményeit, hanem rendesen megmérni. Például az alábbi mérésekkel:

Egy egyetemi fóliaházban, a nemzetközi méréstudományi szabadalmaim szerinti „gradiens fitotronban”, 1983-ban kialakítottunk egy „Antirandom biomonitort”, amivel aszálykor közvetlenül is megjelenítettük a nitrogén, foszfor és kálium műtrágya dózis kombinációk hatását. Ahol nem növeltük kálisóval a talaj vízoldott kálium tartalmát, ott mind a négy paprika fajta túlélte az aszályt, mind az 5 nitrogén és mind a 3 foszfor dózisnál. Ahol viszont a szokásos vagy kétszer annyi káliummal megnöveltük a talaj vízoldott káliumtartalmát, mind sínylődtek, ill. kipusztultak a növények aszálykor. Mind a három palánta tűzdelési időpontnál. Utóbb, 1992-ben megismételtük a mérést. Két paprikafajtával, párhuzamosan, kálisóval és izraeli kálium-nitráttal. Aszálykor mind a kétféle kálium- műtrágya dózisai látványosan pusztították a növényeket. Lásd www.tejfalussy.com, GTS-Antirandom rovat.

Állatok és emberek stressz elleni védekezőképességének csökkentésére is alkalmasak a káliumműtrágyával és/ vagy kálisóval ételízesítéssel megnövelt káliumtartalmú élelmiszerek. 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik ezt patkányoknál és embereknél dózisvariációs mérésekkel cáfolhatatlanul bebizonyították. Lásd: Technika a biológiában 8., Dr. Szabó Dezső: A mellékvesekéreg biológiája, Medicina 1976 Budapest, valamint lásd: magyarmegmaradasert.hu/.../3125-a-k%C3%A1lium-probl%C3%A9m%C3%A1r%C3%B3l, és lásd a www.tejfalussy.com honlap MEHNAM rovatában a mellékleteket*.

Felmerül a kérdés, hogy a magyarországi kormányok miért növeltették mérgezőre a magyarok ételeiben a káliumot és miért nem engednek a kálium mérgezőségét csökkentő mennyiségű tiszta konyhasóval sózni. A kormányok a mérgező kálisó konyhasó helyett ételízesítésre alkalmazását megengedő élelmiszer törvényt és sószabványt alakítottak ki, és tartanak érvényben. Ezúton Nemzeti stop só programként, Menzareformként, a magyarok részére napi csak 5 gramm konyhasót, de legalább 4,7 gramm káliumot írtak elő enni, inni, s a „Chips adóval” büntetik a tiszta konyhasóval rendesen sózó élelmiszer gyártókat. Az így szerzett pénzből fizetésemelés ígéréssel korrumpálják az orvosokat. Minden orvos tudja, miután tanulta, hogy napi 3 liter desztillált víz mellett 27 gramm konyhasót, de csak 0,36 gramm káliumot optimális bejuttatni a vérbe. Azért, mert ez a természetes arányuk a sejtközi folyadéktérben, a vérelektrolitban. Ugyanilyen a több száz év óta gyógyításra alkalmazott Ringer infúziós oldatban is. Az ettől ismétlődően, nagymértékben eltérés csak egészség károsító lehet. A szervezet stressz ellen védekezőképességének az elvesztését, daganatokat, magas vérnyomást, nemi jelleg torzulást, több nemzedéken át alkalmazva nemzőképességet is okoz. A negyedik nemzedék férfi lesz teljesen nemzőképtelen, kb. 2050-re. Lásd www.tejfalussy.com, 1., 58., 101. és 102. email könyvek, 8., 10. és 61. Videó, és MEHNAM rovat.

A keleti országok lakossága azért marad nemzőképes, mert a nitrogén és a foszfor műtrágya mennyiségéhez képest náluk nem vagy alig használtak kálium műtrágyát, lásd az International Fertilizer Consumption (IFA) statisztikáit. Tehát ők nem sózzák patkányméreg kálisóval, pl. a BONSALT-tal, Vivegával stb. az élelmiszereiket!

Véleményem szerint a Magyar Tudományos Akadémiába beépült héber titkosszolgálati ügynökök bebeszélik a fajirtó dózisarány változtatásokat, és a hazai kormányfők, kormánytagok, önkormányzati vezetők, a rendőrségi és ügyészségi vezetők nem akarják és/vagy nem merik leállítani az ide betelepedő „hébereknek” helycsináló fajirtást.

*Mellékletek: a Dr. Grauszmann György verőcei polgármester által válasz nélkül hagyott közérdekű bejelentés (Veroceipolgarmester180720), valamint a „Közérdekű bejelentés Dr. Kasler Miklós, egészségügyért is felelős miniszterhez a MENZAREFORM ellen (KaslerMiklos180901), amire mindmáig ugyancsak nem válaszoltak.

Budapest, 2018. október 27.

Tejfalussy András okl. vill. mérnök (1-420415-0215, an: Bartha Edit). a Ptk. alapján a hazai Kormányok és Önkormányzatok helyett megbízás nélkül kárelhárítást folytató méréstani szakértő. (2621 Verőce, Lugosi u. 71. Website: www.tejfalussy.com. E-mail: , Telefon: +36 20 218 14 08).



feladó:

András Tejfalussy

címzett:



másolatot kap:

MVSZ Patrubányi MIklós ;
drabikjanos ;
;
"dr. Oravecz Márton NÉBIH elnök" ;
Lovász László MTA elnök

dátum:

2018. okt. 27. 14:48

tárgy:

Közzétett kárelhárító közérdekű bejelentés Dr. Kásler Miklós, magyar egészségügyért felelős miniszterhez: Ön Miniszter úr keresztény egészségvédőként magyarkodik, miközben tudatosan engedi a magyar népet kiirtatni?

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások