20240630
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 január 24, szerda

Hogyan maradjunk egészségesek? Kiemelt

Szerző:

A WEF globalista démonjai által emlegetett, titokzatos "X-betegség" adta az ötletet, hogy összefoglaljam, mit tehet egy átlagember, hogy elkerülje a neki szánt sorsot és egészséges maradjon.

Bevezetés: évezredek óta, soha egyetlen kórokozó sem fenyegette az emberiség létét. Mégis, ilyen kitalációkra építik a "WHO-egyezményt" és ijesztgetnek/fenyegetnek bennünket. Nézzük meg a dolgot közelről, azaz mit tehetünk anyagi, és mit a finom anyagi területen.

1.) Elsősorban legyünk tisztában azzal, hogy a Koch-Pasteur paradigmára épített kórokozó-elmélet több sebből vérzik, és ezen elmélet elterjedését elsősorban a pirulagyárosok közvetlen anyagi érdekeltsége segítette. Ha van kórokozó, van mi ellen küzdeni, oltani, pirulázni. Sokan ma is hisznek ebben, hiszen amit sok százszor elmondanak és tanítanak, az számukra elfogadott. Pedig, nem feltétlenül igaz. Példák:

- Dr. Lenkei Gábor orvost sokan ismerik, elkötelezett gyógyító, számos könyve jelent meg egészség témakörben. A Zöld Újságnak adott interjújában a baktériumok és az emberi test viszonyát világítja meg:
https://zoldujsag.hu/dr-lenkei-gabor-nem-az-a-kerdes-hogyan-irtsuk-ki-a-bakteriumokat-hanem-az-mitol-lett-szamukra-taptalaj-a-testem

Max Joseph von Pettenkofer (1818-1901) egy kiváló kémikus és egészségügyi szakember, aki H.H. Robert Koch (1843-1910 - kórokozó elmélet) és Louis Pasteur (1822-1895 - vakcinázás elmélet) kortársa volt. Nagyon hallgatnak, ám munkásságának óriási a jelentősége. Többek között, a periódusos rendszer előfutára volt, az egészség terén pedig a táptalaj elmélet megfogalmazója. Véleménye szerint az egészség alapja a testünk karbantartása, megfelelő étellel, tiszta levegővel és vízzel, mozgással és napfénnyel egyetemben, hogy ne legyünk táptalajai a kórokozóknak.

A tankönyveket és a wikipédiát a győztesek írják, ennek ellenére bár torzítva, de a wikiben is szerepel az a híres bizonyítása, amely a Robert Koch-al folytatott vitáját volt hivatott eldönteni. Nevezetesen, hogy a kórokozó NEM betegít meg minket, csak akkor, ha megfelelő táptalajra lel.
Ennek az elméletnek igazolására 1892 végén von Pettenkofer (aki ekkor 74 éves volt!!!) és segédje mindketten elfogyasztottak egy kémcsőnyi kolera baktériumot, amelyet Koch biztosított számukra. Ellenőrzött körülmények között zajlott a kísérlet. Ezek után nemhogy nem haltak meg, hanem továbbra is minden nap bejártak gyalog a munkahelyükre. Pettenkofer esetében 2 napig, a segédjénél 7 napig enyhe hasmenéses tünetek voltak, de ez minden.

2.) A titokzatos "X-betegség" elnevezés már több éves, de a 2024-es davosi WEF összejövetel után minden okunk megvan feltételezni, hogy hamarosan egy nagy járványra számíthatunk. Mivel 20-szoros halálozásról beszélnek, a kórokozó baktérium kell, hogy legyen. A vírusoknak tulajdonított járványok (pl. koronavírusok) halálozási mutatója egyrészt alacsony, másrészt az ún. vírus-járványok sokkal inkább tömeges mérgezések vagy tömeges oltások eredményei. Egyes időszakokban fogékonyabbak vagyunk a vírusos betegségekre (pl. ősszel és télen, a C- és a D-vitaminok hiánya miatt), de a baktériumok (okozta problémák) kevésbé évszak függőek.

A baktériumok között természetes úton is felszaporodnak az ún. antibiotikum-rezisztens, azaz az antibiotikumoknak ellenálló törzsek. A több tucat, vagy inkább több száz titkos biológiai laborban nyilván ki tudnak tenyészteni közel 100%-ban rezisztens törzseket is. 100%-ban rezisztens baktérium természetesen nem fordulhat elő, hiszen rendkívül sokféle antibiotikum ismert, és az összes ellen valószínűtlen a rezisztencia. Azonban, a részleges rezisztencia még inkább kívánatos eszközzé tehet egy baktérium törzset. Hogyan? Gondoljunk csak bele, mi történik, ha egy törzs a legtöbb antibiotikumra nem reagál (ellenálló), és csak egy, vagy nagyon kevés (esetleg ritka) antibiotikum hatékony ellene.

Ez azt jelenti, hogy ilyen baktérium törzsekkel szemben a nagy tömegek védtelenek lesznek, hiszen a patikában esetleg nem is forgalmazzák azt a ritka antibiotikumot, ami használna a megbetegítő baktérium ellen. Ugyanakkor Bill Gates és társai számára a háziorvosuk pont azt az antibiotikumot fogja javasolni, ami hatékony, így a szegények pusztulnak, ám Gates és társai megússzák. Nyilván, ez csak egy újabb összeesküvés elmélet, hiszen ki gondolhat ilyet komolyan? Azonban, a baktériumok rezisztenciája szempontjából a megvalósításnak semmi akadálya sincs. Antibiotikumok vonatkozásában ugyancsak lehetséges egy ilyen forgatókönyv, sőt...

3.) Nem tartozik szorosan a témához, és számos embernél talán még kiveri a biztosítékot, mégis fontos leszögezni: oltás ügyben hatalmas és tömeges félrevezetés áldozatai vagyunk. Az oltások ugyanis sohasem védték meg az embereket, egyetlen igazolt eset sincs az emberi történelemben. Az átverés kezdete a szabadköműves Edward Jenner (1749-1823) nevéhez kötődik. Jenner hamiskás kísérleti eredményeire épül az az ipari méretű vakcinázás, amely a pirulaipar számára megbízható fogyasztó tábort (értsd: betegeket) biztosít. A vakcinázás ezermilliárdos üzlet, ezért a tényeket gondosan eltüntették, de nem elég alaposan. Miért is beszélnének arról, hogy az oltatlan amish, vagy más oltatlan népcsoportokban szinte teljesen ismeretlenek azok a civilizációs betegségek, amelyek az oltott közösségekben nagy számban előfordulnak? Rontaná az üzletet.

Már 1889-ben jelentek meg olyan tudományos igényű tanulmányok, amelyek feketén-fehéren bizonyították, hogy a himlő(vírus) elleni oltás nem csak felesleges, hanem veszélyes is. Azaz káros.

https://archive.org/details/b2136140x/mode/1up 

Azóta orvosok és egészségügyi szakemberek sokasága igazolta ugyanezt, de vagy elhallgattatták, vagy megölték őket. A tényfeltáró honlapok (pl.: https://nebancs.hu/cikkek/tanulmanyok.html) csak nagyon szőrmentén merik megközelíteni az érzékeny témákat, hiszen olyan pereket akasztanak nyakukba a pirulaipar megkentjei, hogy még a nagymamájuk is fizetni fogja a részleteket.

Ide tartozik az is, hogy a 2024-es davosi WEF-es gyűlésen a cenzúra megerősítéséről is döntöttek. Nem szeretnék újra elkövetni azt a hibát, amit a kovidizmus alatt ejtettek, amikor is túl sok lefizetetlen szakember jutott szóhoz és tájékoztatta az embereket a kísérleti oltások időszaka alatt. Bár a fel nem használt oltóanyagokat, "teszteket", lélegeztető gépeket stb.-ket a lakossággal - azaz velünk - fizettették ki, az elfogulatlan szakemberek véleményének megjelenése az alternatív média felületeken így is kiverte a biztosítékot. A gondolkozó emberek veszélyesek a hatalomra, cenzúrázni kell őket. Többek között erről szól a 2024. február 17-én életbe lépő DSA törvény.

Összegezve: Nem zárható ki a közeljövőben egy baktérium által okozott, nagy tömegeket érintő, magas halálozási aránnyal járó "X-betegség" kitörése. Az egyetlen kérdés, hogyan lehet egy nagyobb mennyiségű baktériumot eljuttatni a célhelyre, azaz nagy tömegű emberhez. Vegyük sorba:

- Chemtrail révén? Butaság, hiszen a Chemtrail egy összeesküvés elmélet, igazából csak kondenzcsíkok vannak. Igaz, némelyik szokatlanul nagy és tartós, de hát megmondták, hogy ez egy összeesküvés elmélet. 

- Permetezés drónokról? Vagy mezőgazdasági gépekkel? Ez is lehetetlen, hiszen minden használható eszköz megy Ukrajnába. Meg hát soha nem tennének velünk ilyet.

- Ételekhez történő hozzá keverés? Esetleg zöldségek, gyümölcsök bepermetezése baktérium oldattal a szállítás során? Ki tenne ilyet, ez megint csak egy újabb összeesküvés elmélet.

Úgy tűnik tehát, hogy biztonságban vagyunk, hiszen a baktériumoknak nem szokása megszökdösni a jól őrzött biolaborokból. Ennek ellenére, ha mégis kitörne az "X-kórokozó" okozta járvány, vegyük nagyon komolyan a tisztaságot (kézmosás, készpénz, kilincsek stb. fertőtlenítése) és a nyilvános helyen történő maszk-viselést. Nem viccelek! Vírusok esetében a szájmaszk annyit ér mint halottnak a csók, de a baktériumok mérete olyan, hogy egy részüket kiszűrheti a pormaszk. Egy maszkot maximum 2x vegyünk fel, utána el kell dobni vagy fertőtleníteni.

4.) Mit tehetünk annak érdekében, hogy ne legyünk táptalajai a káros baktériumoknak, és hogy ne tudjanak bennünk elszaporodni?

  • Igyunk tiszta vizet, megfelelő mennyiségben! Forrásvíz vagy fordított ozmózissal készült víz megfelel, ha ez nincs, legalább forraljuk fel és tegyük ki napra. A vizet üvegben vagy fémedényben tartsuk, soha nem műanyagban
  • Vigyázzunk, hogy mikor iszunk vizet az étkezésekhez képest! Az étkezés után legalább 1 órával igyál csak vizet, illetve legalább 30 perccel étkezés előtt. Maximum néhány kortyot étkezés közben, hogy ne híguljon a gyomornedv.
  • Lehetőleg kezdjük a napot meleg vagy forró vízzel, legyen tiszta vagy szűrt víz. Ébredés után mielőbb igyál legalább 500 ml meleg vizet. Érdemes hozzáadni 1-2 teáskanál citromlevet, és egy csipetnyi NaCl sót.
  • Földeljük le magunkat minél gyakrabban! Ha a hőmérséklet miatt nincs mód mezítláb járni a szabadban legalább 10-15 percig, akkor öleljünk meg egy fát, vagy csak helyezzük rá mindkét csupasz tenyerünket 10-15 percre.
  • Próbáljuk elkerülni az éttermi és a gyorséttermi ételeket valamint a finomított szénhidrátokat és cukrot, mert ezek a hozzájárulnak az emésztési problémák kialakulásához! Termelő mézből minden nap ehetünk, mértékkel.
  • Naponta csak 2-3 alkalommal étkezzünk és kerüljük/mellőzzük a nasizást étkezések között! Csak akkor egyél, ha éhes vagy! Kortyolgass gyógyteákat az étkezések között, hogy javítsd az emésztést. Kerüljük el az étkezést este 8 óra után, csak gyógyteákat fogyasszunk az éhség megfékezésére. Fogyasszunk kellő mennyiségű rostot és gyümölcsöket, nyersen vagy főve.
  • Próbáljunk meg időszakos böjtöket beiktatni az életünkbe, este 8 óra után! Kezdetben elég, ha reggelig nem eszünk semmit és folyamatosan próbáljuk kitolni ezt az időszakot este nyolctól másnap 12-14 óráig.
  • Minden nap izzasszuk le a testünket, életkortól függetlenül! Ha ez nem megy, helyette sétáljunk 90 percet kényelmes, vagy 45 percet kemény tempóban.
  • Csak kis lépésekben változtass az étkezési szokásaidon! Kezdd apró változtatásokkal az egészséges táplálkozást az étrendedben, lehetőleg az évszaknak megfelelő ételekkel.

Finomanyagi (lelki-szellemi) területen szintén sokat tehetünk azért, hogy egészségesek maradjunk:

  • Emlékeztesd magad naponta reggelente, miután felébredtél,.hogy a legértékesebb dolog az életedben a tested. A tested a lélek temploma, és ha hagyod leromlani, a lelked sem fog megfelelően működni.
  • Társulj hasonló gondolkodású emberekhez a motiváció érdekében, hogy az egészséges táplálkozás útján tartsd magad.
  • Kapcsold le magad a félelem és a rémítgetés csatornáiról. Nem fontos a híreket nézni, sőt a televizió is teljesen mellőzhető.
  • Meditálj, imádkozz, mélyülj el önmagadban legalább egyszer naponta. Ha teheted, álomba zuhanás előtt bocsáss meg téged megbántóknak, és Te magad is kérj bocsánatot a nap során esetleg elkövetett hibákért.
  • Kerüld el a negatív, lehúzó emberek társaságát, és törekedj lelki egyensúlyod megőrzésére. Egyetlen negatív gondolat luxusát sem engedhetjük meg magunknak! (szerkesztő megjegyzése: a negatív gondolatok egyébként is ritkán a sajátjaink, gyakoribb, hogy úgy ültetik belénk őket, ismert és kevésbé ismert módokon)
  • Töltsünk minél több időt napfényben, együtt a szeretteinkkel, családunkkal, háziállatainkkal. Beszélgessünk, játsszunk, nevessünk nagyokat együtt, és töltsük fel egymást szeretettel.

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló