20240424
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 október 08, szerda

Hogyan szerez vevőket a gyógyszermaffia

Szerző: Debreceni Gergely

Először is szeretném leszögezni, hogy amikről olvasni fogsz, azok nem vélemények, nem az én gondolataim,hanem TÉNYEK! Az itt közzétett információk bizonyos emberek számára sokkolóak lehetnek, mások talán már tudnak némelyikről. 

Nem kívánok véleményt fűzni hozzájuk, mert mindenki le tudja vonni magának a következtetést. A gyógyszeripar évi 1100 milliárd dolláros üzlet a világban, tehát az egyik legnagyobb üzlet. És azért szeretném megosztani veled ezeket, hogy egyrészt tanulj belőlük, mint üzletember, másrészt felismerd, mi történik, amikor rajtat próbálják meg alkalmazni. Szóval íme néhány stratégia, amiket a gyógyszergyárak alkalmaznak a vevőszerzésre:

1. Stratégia: az "egészséges" határértékek leszállítása
Például a vércukorszintnek van hivatalosan rögzített határértéke papíron. Tegyük fel, hogy 9-es értékig normális a vércukorszint.
Hogyan csinálnak pillanat alatt sok millió új beteget?
Összeültetnek egy tudományos bizottságot, akik leszállítják a határértéket 6,3 értékre. Mostantól ha valakié ezt meghaladja, kapja a gyógyszert a "betegségére"
És apránként csökkentik a határértéket évről évre!
Ugyanezt csinálják a vérnyomással, a koleszterinszinttel stb.
Kiválóan működik, mert máris van több millió új "beteg" akiknek el lehet adni gyógyszereket jó magas profittal.

2. Stratégia: az egészséges táplálkozás manipulálása
Mivel az emberek egészségesen táplálkoznak, nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek.
Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára.
Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik "felfedezik" például azt, hogy az amúgy egészséges só fogyasztása káros, és le kéne csökkenteni a napi bevitelét.
Az állami hivatalok pedig gondolkodás nélkül intézkednek, hogy csökkentsék a só fogyasztását például az iskolákban.
A gyerekek máris kevesebb sót esznek, és mivel a sóhiányos embereknek gyakrabban van fejfájásuk, el tudnak nekik adni például fájdalomcsillapító gyógyszereket.
Ugyanezt eljátszották a magas zsírtartalmú ételekkel is, és még sorolhatnám...

3. Stratégia: konkurencia hatástalanítása

3/1. konkurencia hatástalanítása állami hivatalok által
Csak egy példa: jogilag kizárólag gyógyszerre mondhatod azt, hogy attól "meggyógyultál"
Ez azért is ellentmondásos, mert ott van például a skorbut betegség, amit már az orvosok is elismernek a C-vitamin hiánybetegségének. Ebből következik, hogy ha nem eszünk C-vitamint, előbb utóbb skorbutban meghalunk. De ha már megvan a skorbut, csak még kezdeti fázisban van, és időben szedünk rá C-vitamint, akkor még "meggyógyul" - nem? Na mindegy. Minden esetre ilyet tilos mondani valamiért.
3/2. eset: konkurencia hatástalanítása: az egészséges koncentrált élelmiszerek (táplálékkiegészítők)
Már nagyon sok MLM rendszerben forgalmazott egészséges készítmény van, amiktől emberek egészségesebbek lesznek. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért amelyikről csak tudják "kiderítik" hogy káros, és betiltatják. Ha árultál már valaha táplálék kiegészítőket, tudod miről beszélek. És valószínűleg azt is tudod, milyen akadályokat kell leküzdened a gyógyszermaffiával azért, hogy forgalomba tudj hozni egy egészséges készítményt. (Miközben az alkohol, a dohányzás, illetve a gyógyszerek, amelyek mellékhatása közt szerepel a "hirtelen halál" gond nélkül árulhatók. Azokkal semmi probléma, de egészséges élelmiszert azt ne.)

3/3. eset: konkurencia hatástalanítása: vitaminok
Mivel túl sok vitamint szednek az emberek, nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik "meghatározzák" a vitaminok napi bevitelének "határértékeit" és azokat állami hivatalokon keresztül elfogadtatják és betarttatják. Ne egyenek már olyan sok vitamint az emberek, mert még a végén egészségesek lesznek, és ez csökkenti a gyógyszergyárak bevételét.
De van erre sokkal durvább példa is.

Ott van például a B17 vitamin, ami valamiértnem szerepel a vitaminok általánosan "elfogadott" nemzetközi osztályozásában.
Bár "A világ rák nélkül" könyv teherautónyi bizonyítékra derít fényt arról, hogy a rák valóban a B17 vitamin hiánybetegsége, épp úgy, ahogy a skorbut a C-vitamin hiánybetegsége. De amikor B17 vitaminról megkérdeztem egy onkológust (rák orvost), azt a választ kaptam, hogy "B17 vitamin nem létezik, és az egész egy nagy baromság."

Mivel a könyv szerint B17 vitamin legnagyobb mennyiségben a sárgabarackmagban található, megkérdeztem róla az onkológust, aki a következőt mondta: "a sárgabarackmag mérgező!"
Mondom neki: Doki, 20-at eszek naponta!!! - Nah, arra nem tudott mit mondani. (Gondoltam magamban, ennyit az "orvostudomány" álnéven futó gyógyszermaffiáról.)

Nyilván, ha a gyógyszermaffia beismerné, hogy a rák tényleg a B17 vitamin hiánybetegsége, az évi 100 milliárd dolláros rák biznisz egyik napról a másikra történelem lenne...

...mivel nem lehet monopolizálni a sárgabarackmagokat, se a B17 vitamint, se azt a másik 1400 természetben előforduló élelmiszert, ami még tartalmazza. Tehát az információ hatástalanítása egyértelműen anyagi érdek a gyógyszermaffia számára, akik mellesleg tenyerükön hordozzák az orvosok tananyagait is.

4. Stratégia: Betegségek kitalálása - Nem vicc!!!
Erre csak egy megtörtént esetet szeretnék megosztani veled, bár sok van belőle. Ez a példa nem a kitalált betegségekre árult védőoltásokkal kapcsolatos, bár azok is ide tartoznak. A példa, amit mondani fogok sokkal durvább azoknál! Sőt, olyan durva, hogy dokumentumfilmek is készültek róla. (Máris mondok címet is!)
A sztori röviden: Az 1990-es évek elején Amerikában a gyógyszergyárak vezetői összeültek, ahol a jelmondat a következő volt:

"Ki kell terjesztenünk a piacunkat a gyerekekre, mivel ők még kihasználatlan piacot képeznek."
Majd meghívtak pszichiátereket, amit aztán nem követett semmilyen tudományos vizsgálat. Egyik napról a másikra gyerekek több mint 10 százalékát "hiperaktívnak" diagnosztizálták.

Mi volt a megoldás?
Természetesen gyógyszerek, mégpedig pszicho stimuláns drogok, például: Ritalin, Concerta, Methylin, Equasym XL... hogy néhány márkát említsek. Ez 69 milliárd dollárt hozott annak a pár gyógyszergyárnak.
Hogy volt-e mellékhatása ezeknek a drogoknak? Persze! Bár azokat "elfelejtették" előre közölni az orvosokkal, és "betegekkel"
Mellékhatás volt például az eset, amikor a kisfiú egyszer csak minden ok nélkül leszúrta a saját apját tévénézés közben, majd pár nappal később öngyilkos lett.
Szintén mellékhatás volt az, amikor az egyik gyerek fegyverrel ment iskolába, ahol 14 embert minden ok nélkül lelőtt, majd öngyilkos lett.

Hihetetlen?
Dokumentumfilmek készültek róla valódi orvosokkal, szülőkkel, kiszivárgott felvételekkel arról, hogyan kenték a gyógyszergyárak a hatóságokat azért, hogy mindezt engedélyezzék.
Ha tudsz angolul, erről a legjobb dokumentumfilm a Generation RX de óvatosan nézd, mert horror!
EZEK TÉNYEK!
Védd meg magad és a családodat az olyan bűnözőktől, mint a gyógyszermaffia.
Debreceni Gergely

Hozzászólás  

#5 Bocsánatot kérek!úgyistudodki 2018-12-11 19:56
"Bhagavad Gita" Helyesen.
#4 Ki-bővítés,úgyistudodki 2018-12-10 22:03
Lényegében igaza van!, de " aki egy igazságtalanság mellett szó nélkül elmegy,maga is cinkossá válik" (Ghagavad Gita)
"én vagyok az Igazság és az Élet,aki bennem hisz,ha meghal is tovább él" (a MESTER)
Mindenki bűnös,aki különböző érvekkel,de menteni pobálja magát a felelőség alól! Nem a megélhetés a legfontossabb ! Ezzel az aljasággal,amit ezek életnek(?) hívnak nem SZABAD hígulni! Én már megettem a kenyerem javát, lassan "lefő a kávé". Hogy így, vagy úgy , nem hat meg.
" én már voltam Ábrahám előtt is,és visszafogok jönni"
Akár milyen hangzatosnak is tünnek az idézetek,én HISZEK bennük, mert most is itt vagyok és a magam módján,ha csak egy picit is, de tenni fogok !
#3 KibővítésSubartu 2018-12-10 18:16
A gyógyszer-maffia nem egyszerűen szerez vevőket. A felsorolás jó, de hiányos. A maffia gyártja a vevőket. A drog maffia a függővé tétel révén, a gyógyszer maffia a különböző készítményekbe vegyített betegség-keltő anyagok révén. Ezek lehetnek kozmetikumok ( www.youtube.com/watch?v=Pa8cLeFP6GI ) oltóanyagokhoz adott mérgező, rákkeltő anyagok, más módon megbetegítő anyagok (HPV, influenza, stb oltások), szükségtelen, de megbetegítő vizsgálatok (pl. mammográfia), illetve a legbiztonságosabb betegségipari a trükk a gyógyszerek megetetése, hiszen azokat elsősorban a mellékhatásaik miatt forgalmazzák, még akkor is, ha némelyik enyhít vagy eltüntet egyes tüneteket.
A bűncselekményeikre fényt derítő személyeket egyszerűen kivonják a forgalomból, lásd Timothy Cunningham esetét ( ujvilagtudat.blogspot.com/.../miutan-megkapta-az-influenza-elleni.html ) de a lista jóval hosszabb ( pl. sott.net/.../... )
A fizetett zsoldosok feltehetően ide is rondítanak, ezért jobb, ha mindenki saját szemével győződik meg pár alapvető tényről, mielőtt "hinni kezd": fenyorvenykonyvtar.files.wordpress.com/.../...
Az előttem szólóval ellentétben, én nem tartok minden bírót, ügyészt vagy orvost gazembernek, illetve bűnözőnek. Inkább azt mondanám, hogy az emberek tudatát nyomták le olyan mélységekbe, hogy fel sem fogják, hogy mit tesznek. Vajon, ma hány magyar ha meg természetes halállal, és hány végzi borzalmas körülmények között, az utcára hajítva, vagy beteg roncsként várva a halált?
#2 díler!úgyistudodki 2018-12-09 16:15
"pszichiátria igazi arca" érdemes megnézni a neten! Orvosok vallanak orvosokról,gyógyszerekről,dílerekről,betegségekről.
Akkor ez egy bűnszervezet,nem!? Benne a hatalmonlévők,orvosok,gyógyszarészek, bírók,ügyészek. Egy erkölcsi fertő! Kinek van itt akkor joga Igazságról beszélni, amikor mindenki bűnőző!! Akinek a kezében van a pénz,a hatalom,a fegyver az diktál,i-gazságot,jogot, törvényt? Zsidók a "gójoknak" !? A többi meg pusztúljon,de a pénze az kell? Ez tényleg elmebeteg világ!!

Amúgy a "hiperaktivítást" ásványianyagok,nyomelemek,vitaminok hiánya okozza! Ez Tény!
De a kérdés jogos ! Miért megy el akkor az ember az olyan patkányhoz,aki orvosnak hívatja magát,közben az életére tör? Hát nem [*****]?
Ahogy ezek mondani szokták,amíg "lós.@r van, veréb is."
#1 Bp.Tóth Eliza 2014-11-01 17:21
A szakmai protokollokat, amikben fölöslegesen sok gyógyszer alkalmazását írják elő, a gyógyszergyárak által fizetett orvosok írják, a perekben pedig ezekre hivatkozva ítél a bíróság. Olyan ez, mintha törvény írná elő, milyen kenyeret és mennyit kell ennem.
Álpozitív (szűrő)vizsgálati eredményekre alapozott kezelések.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások