20240713
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 augusztus 22, csütörtök

Magyarország totális feltérképezése a birtokbavétel előtt?

Szerző: Dr. Nagy Levente

Sajnos a sorok igazak! Csak megerősíteni tudom. A feltárás a GES részéről Magyarország minden négyzetcentiméterén megtörténik, csak én annyival egészíteném ki, hogy nem 2, hanem 15 Km mélyen "lelátnak" a földünk mélyére. Meg is tapasztalhattuk, mikor barátaimmal a határban jártunk és kíváncsiskodni oda is mentünk a járművekhez. 4 db egyenként 32 tonnás jármű rezegteti a talajt egyszerre és ez a vibrálás hatol a föld belsejébe. Kár, hogy ez a vibrálás nem terjed tova és nem ébreszt fel még mindig Csipke Rózsika álmunkból mindnyájunkat.

Bizonyára emlékszünk arra, hogy a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején, Magyarországon kutatási célú robbantásokkal feltárták, mit rejt a föld mélye. Természetesen mindezt állami finanszírozással, vagyis a mi pénzünkből hajtották végre.

Ekkor jöttek rá, merre húzódik a könnyen kiemelhető termálvizek vonala, hol vannak a legnagyobb földgáz , valamint kőolaj lelőhelyek és sok egyéb ásványkincs. Ekkor elkészült Magyarország geológiai ásványkincseit nagy vonalakban leíró térképe.

Telt-múlt az idő. Jöttek a külföldi befektetők és elkezdtek kőolajat, földgázt és minden más egyebet keresni kies hazánkban. Teljesen véletlenül minden alkalommal oda fúrtak le, ahová kellett, azt találták, amit kerestek.

Mázlisták voltak. Vagy pontosan tudták, mi rejtőzik a magyar föld mélyén?

mi rejtőzik a magyar föld mélyén

mi rejtőzik a magyar föld mélyén?

Ennek az átverésnek a legnagyobb példája a Makói-árokban rejtőző gázkincs. Jött egy kanadai cég, fillérekért megvásárolt egy földterületet, végzett egy próbafúrást és elképesztő mennyiségű földgázt találtak. A politikusok bagatell összegért eladták a kitermelés jogát a hittestvéreknek. Miért? Hát mert "egy ilyen kutatás óriási anyagi befektetést igényel és bizonytalan a kutatás eredményessége."

Mekkora pofátlanság!

A "befektetők" egy kész térképpel a kezükben bejárták az országot és az állam pénzén végzett kutatások eredményeit felhasználva felvásárolták azokat a földeket, amelyek alól kitermelhették azt az ásványkincset, amire szükségük volt.

A kőolajon és a legfontosabbon, a földgázon kívül találtak és kitermelnek azóta is több ritka ásványt. Persze ezekről az ásványokról mi, magyarok alig tudunk valamit...

Ez volt régen és mi van napjainkban?

Fontos a kőolaj, fontos a földgáz, de napjainkra legsürgetőbbé az emberi fogyasztásra alkalmas víz felmérése vált. Az ivóvíztartalék két részre osztható: felszíni és felszín alatti vízkészlet.

Vegyük a felszín alatti vizeket.

Az alábbi érdekes dolgokat egy kutatásban résztvevőktől tudtam meg. Jász-Nagykun-Szolnok megyében ez év tavaszától egy multi megrendelésére ismét kutatásokat végeznek. A kutatás ebben az esetben 700 négyzetkilométerre terjed ki. Ez egy rendkívül aprólékos feltérképezést jelent. Teletűzdelik a földeket apró szondákkal és különböző rezgésszámú hullámokkal kutatják, mit rejt a föld mélye. Mivel a kutatást egy multi rendelte meg milliárdokért, a vizsgálatok "nem ismernek határokat", magyarán a teljes Kárpát-medencére, vagyis a Történelmi Magyarország teljes területére kiterjed.(Ma már mindenki tudja, hogy a Kárpát-medence olyan, mint a bibliai Kánaán. Magas hegyek védik, bővizűek a folyói, kiváló a termőföldje és itt találhatóak a föld legjobb ásványvizei, gyógyvizei) Ha úgy esik, a kutatást folytatják a szomszédos Kis- Antant országokban. Elvégre az Unióban élünk ...

Speciális járművek egy része

      Speciális járművek egy része

A kutatás a különböző rezgésszámú hullámok visszaverődési elvén működik, amikor ezek a mélyben találkoznak bizonyos anyagokkal. (Minden anyag saját rezgésszámon rezeg és ennek a hullámhosszával kívülről "eltalálva"pontosan feltérképezhető a kiterjedése a földkéregben) Ezek vizsgálatok kis energiákkal működnek, kárt nem okoznak a kutatás alatt, egyszerű fizika az egész, tehát pl. a HAARP rendszerhez semmi köze. Legfeljebb a vakondokok lesznek aktívabbak egy kicsit.

Szondák, mérőműszerek mindenhol

Szondák, mérőműszerek mindenhol 

Szondák, mérőműszerek mindenhol?

A rendszer négyzetrácsos elven vizsgálódik, a szondák egymástól 250 méter közötti távolságban vannak lefektetve. A feltárás rendkívül részletes. Azokon a helyeken, ahol a domborzat, valamilyen tereptárgy, vagy a növényzet akadályozza a méréseket, ott apró robbantásokat végeznek, mélyen a földben.

A mérések legalább két kilométer mélységben tárják fel aprólékosan a földet, hajszálpontosan kielemezve, mit rejt a talaj mélye. Az adatokat számítógép összegzi és Budapesten dolgozzák fel, az eredményekhez nem igazán férhetnek hozzá se a mérést végzők , se a földtulajdonosok, se az önkormányzatok. A kutatást végzők elmondása szerint sok mindent kimutatnak, olajat, gázt és vizet keresnek elsősorban. Az egész folyamat milliárdokat emészt fel. A Szolnok megyei mérés csak egy része a folyamatnak, ami évek óta zajlik Magyarországon.

Akinek a kezében lesz a kutatás eredménye, az egy háromdimenziós térképet tart a kezében. Ráhelyezi a földhivatal hivatalos térképére és azonnal látja, melyik földbirtokosok földje alatt mi található két kilométer mélységig és melyiket érdemes megvásárolni.

Mondjuk Kanadából, vagy Ausztráliából eljön valaki, bányászati céllal. Megveszi Juliska néni földjét bagóért. Juliska néni boldog, mert bármit termel, nem tudja eladni, az erdejét meg ellopják a cigányok. Szóval a befektető megveszi azt a néhány hektárt. Lefúr a derékban levágott erdőben és lám, feltör a gáz. Kiderül, hatalmas lelőhelyre akadt. Épp ott, ahol lefúrt. Mázli, mint Makónál. Eltelik pár hónap. Lefúr Juliska néni tyúkólja mögött és lám, rengeteg kiváló minőségű vizet talál. Mázli ismételten.


Ilyen felmérés folyik jelenleg Szolnok megyében.

Néhány éve ilyen célú kutatások folytak Szabolcs megyében is és ki tudja, hány helyen még az országban, illetve a Kis- Antant államokban....

Azt, hogy hol mit találtak, nem tudhatja meg átlagos (magyar) földi halandó. Most szépen megpróbálom összerakni a mozaikokat, részben a saját fantáziámat felhasználva. Ismeretlen befektetők bizonyos helyeken földterületeket vásárolnak fel.

Azt, hogy hol mit találtak, nem tudhatja meg átlagos (magyar) földi halandó.

Így történt ez Nyírtasson is, ami arról híres, hogy a holokausztban elpusztultnak hirdetett Salamon Berkowitzék egyszer csak felbukkantak a semmiből. Berkowitzék csak azért jöttek vissza Kanadából, mert több tízmilliós adócsalásba keveredtek a kanadai Québecben, egyébként a mai napig siratnánk őket. Mi, fasiszta, náci, rasszista magyarok. Szóval Nyírtasson megjelent egy ciprusi bejegyzésű cég, amely 380 milliárd forintért erőművet építene a nagy semmi közepén, csak bizonyos alapterületű földterület kell nekik .Föld, föld, magyar termőföld - mindig ez kell minden kozmopolita, gyökértelen befektetőnek.

Teljesen hihető a történet

Teljesen hihető a történet?

Teljesen hihető a történet, mert ugye manapság a zsidó befektetők csak olyan dolgokat építenek idehaza, amire a legnagyobb szükségünk van: kaszinót, kuplerájt, tengervízben lebegő szállodát bálnákkal az alföldön és hasonlóakat. Ha holnap azt olvasnám, szappanbuborék előállító gyár épül valahol, meg griffmadárkeltető, már az sem lepne meg.

Jön a kérdés: miért adják el a magyarok az értékes termőföldet, amikor a mai globalizált világban mindenki számára egyértelmű, hogy a legnagyobb kincs az élelmiszer és a víz?

A válasz egyszerű!

Vegyük a keleti régiót! A térség legnagyobb felvásárlója, már 15 éve a Horker KFT, több mint 4000 kistermelő megélhetését biztosította. Aztán 15 év után váratlanul az Erste banktól nem kapta meg a szokásos hitelt, az illetékes magyar minisztérium pedig nem töri kezét-lábát a segítségen... Véletlenül, persze ...

(Ilyenkor eszembe jut a fasiszta plakát a Dohány utcai zsinagóga holokausztterméből, amelyre szó szerint ez van írva: "A zsidó fegyvere a pénz; ne adj fegyvert ellenséged kezébe!"Borzasztó és rettenetes ez a kijelentés! Nem tudom, miért jutott ez most eszembe, mindenesetre az első emeleten van a plakát másolata.)

Ugyebár, mint az egészségügyi központok leírásában említettem, itt is megjelent véletlenül egy izraeli befektető.

A Horker KFT-t meg akarta venni ez a zsidó 2,5 milliárd forintért és a 4000 kistermelőtől fel akarta vásárolni a mezőgazdasági termékeket. Ezeket a termékeket esze ágában sem lett volna kifizetni, hanem benyelte volna a pénzüket. A felvásárló cég forgalma évente 8 milliárd forint fölött volt, tehát a szegény holokauszt túlélő egy év alatt több , mint 5,5 milliárd forintot kaszált volna tisztán .A négyezer magyar meg futhatott volna a pénze után, ha panaszt emeltek volna, azt azonnal antiszemitizmusnak bélyegezték volna - ahogy szokás manapság a zsidók negatív kritikáját kivédeni. A Horker tulajdonosa egyébként nem adta el a KFT-jét a készülődő átverés miatt és hamarosan tönkre is ment.

A mezőgazdasági termékek árai önköltség alá estek, a földnek nincs értéke, mert nem lehet eladni azt, ami megterem rajta.

A kör bezárult.

De térjünk vissza a mai világ legnagyobb kincsére, az édesvízre! Ugyebár 2 kilométeres mélységben a Kárpát-medence felszín alatti vízkészlete pontosan feltérképezésre kerül a gáz és az olaj mellett, amint fentebb már leírtam. A pontos leltár elkészült.

Vegyük a másik lehetőséget, a felszíni, nyílt vizeinket.

Egy angol kutató csoport rendkívül ritka technológiával felmérte a Balaton nyílt vízfelszínét a napokban. A Balatonról azt kell tudni, hogy Európa legnagyobb tava, azaz legnagyobb nyílt vízű édesvízi tartaléka a kontinensnek. Mondhatni, stratégiai fontosságú a közeljövőben, mivel a következő háborúk nem az olajért, hanem a vízért fognak zajlani ... Szóval ezt a fejlett technológiát még nagyon ritkán alkalmazzák a világon, nálunk még soha nem kutattak ilyen módon.

De valakik pénzt nem kíméltek, eljöttek szétnézni kies hazánkba ...

Három módszerrel kutattak; rendkívül érzékeny digitális kamerával, domborzati pásztázó lézerrel és hiperspektrális kamerarendszerrel.

A kutatás 10 napig tartott, kíváncsi vagyok, kik finanszírozták a nemzetközi kutatócsoportot.

A nemzetközi kutatócsoport

A nemzetközi kutatócsoport

A nemzetközi kutatócsoport

Miután az adatokat feldolgozzák, műholdas vizsgálatokkal ki tudják majd elemezni Európa legnagyobb nyílt vízű édesvízi tartalékának a tulajdonságait.

Tehát nem szükséges a Balaton környékén leskelődni, vízmintát gyűjtögetni, mikroszkóp alatt elemezgetni, hanem elég, hogy valaki a műhold fotóit kielemzi a világ másik felén... Aktuálisan, percre pontosan...

Érdekes. a szemünk előtt zajlik a Kárpát-medence elképesztően részletes feltérképezése. A leltár folyik a föld felszínén és a föld alatt több kilométer mélyen. Valakiknek nem számít se pénz, se idő, se technológia. Kinek áll az érdekében elvégezni a terepszemlét?

Eszembe jut ilyenkor, hogy a szegény, sokat üldözött zsidó nép mostanság mindig vízparton építkezik idehaza ... Legyen az a Balaton parti óriási parkkal rendelkező volt pártüdülő, Sukoró a Velencei tónál, vagy a Duna parti lakóparkok sora ... Gondolom, ha a nyílt vizek már túlzottan körbeépültek, majd arrébb is épülnek lakóparkok, véletlenül ideális helyen ...

Magyarországot többször megszállták. Például a tatárok, törökök, osztrákok,németek vagy oroszok soha nem akartak magyar nyelven beszélni – jelenleg Izraelben rengetegen tanulják a nyelvünket, akiknek soha, semmi közük nem volt a Kárpát-medencéhez... Tatárjáráskor felégették az országot, raboltak, fosztogattak, gyilkoltak, de soha nem akarták azt bizonyítani, hogy a "honfoglalás"- nevezetű ferdítés előtt már megelőztek volna bennünket , tehát itt éltek előttünk, ezért joguk van ehhez a földhöz ....A törökök sokáig maradtak, de nem változtatták magyarra a nevüket, nem vettek pénzért kutyabőröket hogy jól hangzó nemesi nevük legyen és legfőképpen nem változtatták meg – látszatra – a vallásukat, hogy elvegyüljenek közöttünk ... Az osztrákok sem szivárogtak be alattomosan az államszervezetünkbe, hanem egyszerűen birodalmi szinten maguk alá rendelték azt ... Az oroszok laktanyákat építettek, rengeteg tömegpusztító fegyvert tartottak, reptereket fejlesztettek, atombombákat halmoztak fel, de soha nem építettek orosz polgári családoknak lakóparkokat. Pedig rengeteg orosz katona állomásozott itt.....

Ezzel azt akarom mondani, hogy a jelenleg folyó megszállás nem gyarmatosítás lesz, hanem egy új haza alapjainak a lerakása folyik a Kárpát-medencében. Ma már teljesen közismert tény, hogy Izrael állam hosszú távon nem tartható fenn, az izraelita vallású kazároknak új helyet kell keresniük...

Leírta ezt már évtizedekkel korábban a CIA, a KGB is, ma már tudja ezt az egész világ! A kulcskérdés az, hová telepednek majd le a zsidó tömegek?? Ha letelepednek valahová, kikkel fognak úgy bánni, ahogy most a palesztinokkal bánnak?

Idehaza avatják, újjáépítik, restaurálják az izraelita szakrális helyeket – nagyrészt a mi pénzünkből – mert ugyebár a hit, az ideológia nagyon fontos... Kitakarítják, bekerítik a zsidó temetőket országszerte, mert ugye bizonyítani kell, hogy folyamatosan itt éltek, itt élnek...

Csak egy dolgot nem értek, én buta. Aki a Páva utcai Holokausztkutató Központba ellátogat, azt olvashatja, hogy Auschwitzban 900ezer ember pusztult el, akiknek 78%-a magyar származású volt. Ha így állunk, akkor miért akarnak ide telepedni a zsidók, arra a területre, ahol a legnagyobb emberáldozatot szenvedték. Azt mondják, kiirtottuk őket, mégis az oroszok mellett a legnagyobb népességet a magyar származásúak adják Izraelben ...

Jó, tudom, pár éve még 4 millió halottról tudtunk, de mióta 3 évvel büntetik a holokauszt számbéli tagadását, nekem a tej is fekete. (A korábbi, 4 milliós auschwitzi táblát 1991-ben II. János Pál pápa javíttatta át személyesen ...) Magyarán, a 2+1= 6 (Auschwitzon kívüli áldozatok kétmilliós száma és az auschwitzi 900ezer)

Lassan írom, hogy megértse mindenki: életem nagyobbik felében úgy tudtam, 2+4= 6

Mióta a magyar parlament megszavazta, kötetező tudomásul vennünk, hogy 2+1=6

Rossz érzés hülyének lenni, de három év börtön az mégis három év. Három év, hatalmas érv.

Ha már a számoknál tartunk, egy kis memóriafrissítés! Manapság a legfontosabb a pénz. Így volt ez mindig, így a Kasztner vonat esetében is. Még 1944-ben Szegedről 3 zsidókat szállító vonat indult. Auschwitzba kettő, egy pedig 1,6 millió dollárért Svájcba... A gazdagok megmenekültek, a szegények részben odavesztek, de a szervezőt, Kasztner Rezsőt 1957 március 3.-án odahaza, Izraelben lelőtte egy rokon, akinek hozzátartozóit nem Svájcba, hanem a koncentrációs táborba vitték... Mert nem volt elég pénzük...

Néha az a gyanúm, ez a misztikus nagy-nagy összetartás csak egy hazugság, a sok közül...

Vajon mi lesz az egyszerű, senkinek sem ártó, szegény izraelitákkal, ha tömegesen kezdenek beáramlani a dúsgazdag, agresszív hittestvérek a Holt-tenger partjáról? A pénzen kívül mi lesz még szempont? Tehát manapság izraeli kémrepülőgépek "porszívózzák fel az ország elektronikai információit", a kecskeméti repülős napokra elsőként jelentkeznek, mint résztvevők – de csak az ő gépeiket nem nézheti meg senki belülről... Vajon miért???

Aztán kiderül, Romániában, a Kárpátokban lezuhan egy izraeli harci helikopter, mert kiderül, a zsidóknak éppen itt a legideálisabb a domborzati viszony a gyakorlatozáshoz. Sehol máshol a világon, csak itt. Valakik Kárpát-medencében, azaz Történelmi Magyarország léptékben gondolkodnak. Kutatnak, feltérképeznek, kémkednek, hadgyakorlatot végeznek...

Senkit nem zavar az egész, hiszen a Parlament politikusai és a befolyásos közéleti személyiségek legtöbbje kettős állampolgár, amolyan előretolt helyőrségként funkcionálnak .

A lényegre visszatérve, amíg a parasztvakítás folyik a Kárpát-medencében, a bosszú népének ismét új hazát kell keresnie. Már sokadszor... Spiró György féle magasságokba zuhanva arra gondolok, ha a nomád patkányok terve megvalósul, a kis-antant országok meg fogják érteni, hogy azért volt Trianon, hogy ők is megtapasztalhassák, milyen a palesztinok élete... Vajon a szlovákok, vagy a románok hogy bírnak ellenállni a választott népnek? Olyan lenne ez, mint egy átok. Az isteni választottságot hazudók összecsapnak majd a dicső történelmet hazudó kis-antant országokkal ...

Hogy a zsidók milyen hazafiak? Kiválóak! Elég átböngészni a CIA, vagy KGB archívumokat. Leírják az igazságot. A nagy kémszervezetek sokat panaszkodnak. A Moszad töredéknyi apparátussal, sokkal hatékonyabb, mint ők. Ez azért van, mert ha a Moszadnak operatív munkát végző emberre van szüksége, mondjuk Vlagyivosztokban, megkeresik az ottani vallási vezetőt ....

Ha egy akciót kell szervezni Teheránban, akkor felveszik a kapcsolatot az ottani hittestvérekkel ... Nem kell felderítést végezni, környezettanulmányt tartani, megvesztegetni senkit. A zsidó mindig nemzeti elkötelezettségű, mindig hű a népéhez az izraelitákhoz és mindig hű a hazájához, Izraelhez. Ezt az emberiség és a magyar történelem számtalan esettel dokumentálta.

A spanyolok már sok száz éve elmondták, hogy "attól, mert egy zsidó kikeresztelkedik, nem lesz egy hívő kereszténnyel sem több, de egy zsidóval sem lesz kevesebb..." Elgondolkodtató kijelentés ez a múltból...

Velünk, magyarokkal kapcsolatban az a véleményem, ha valóban az a nép vagyunk, akinek tartjuk magunkat, akkor ezt be kell bizonyítanunk. Sokszor bebizonyítottuk már, most ismét eljön az idő hamarosan. Az igazi, de most elhazudott történelmi múltunk sok mindenre kötelez bennünket.

A legjobbjainkat módszeresen kiirtották már, ha végérvényesen elkorcsosultunk, akkor el kell tűnnünk a történelem süllyesztőjében. Akármikor virágzásnak indult a hazánk, először a nemzeti öntudatunk erősödött meg ... Például Hunyadi Mátyás büszke volt a rovásírásunkra. Klebersberg Kúnó elutasította a liberális oktatást. Horthy Miklós, aki a kirabolt, megcsonkított országot Európa ötödik legfejlettebb országgá tette, kinevette a finnugor nyelvrokonság hazugságát.
De a végeredmény mindig rajtunk múlik!

Csak igaz magyarként kell viselkednünk, mint annyiszor megtettük már a történelmünk során... Mert ugye, nekünk, bátor, dicső nemzetnek történelmünk van, nekünk hazánk van. Nekik, gyáva, settenkedő népnek csak útleírásuk van, ami pontosan dokumentálja mikor, hová szivárogtak be, aztán hamarosan elzavarták őket. Mert mindig csúfosan elzavarták őket.
Tényleg!

Nagy Lajos uralkodása legelején egyszerűen kizavarta a zsidókat Magyarországról. (A fasiszta, náci! ) Lám-lám és nem "csak a bő gatya, meg fütyülős barackpálinka maradt " az országban, hanem európai nagyhatalommá váltunk, kivirágzott a kultúránk, nem omlott össze a gazdaságunk, hanem úgy említik ezt a történelmi időszakot, hogy ".. a Magyar Királyság fénykora Nagy Lajos király idejében volt "

Szegény Soros Györgyöt az IMF-el együtt kitiltották már Horvátországtól Dél-Koreáig bezárólag a pénzügyi csalásai miatt . A kettő a világ ellentétes oldalán található és akad köztük még néhány antiszemita állam ... Soros, Lantos és a többiek irdatlan pénzeket öltek a drog legalizálásába, a buzerancia társadalmi elfogadtatásában és általában olyan tevékenységek elősegítésében, amivel a társadalmakat szét lehet forgácsolni, tönkre lehet tenni, le lehet zülleszteni. Térben és időben azonosak a problémák?? Ej, hát "nincs új a nap alatt"?
Tényleg!! Hogy is van ez akkor???

Egy érdekes példa a sok közül... Tom Lantos az a magyar származású zsidó volt, akit kiküldtek Ceausescuhoz, hogy megnézze az erdélyi magyarok sorsát.

Mindent tökéletesnek talált, Ceausescu diktátor Romániája az ő segítségével megkapta az USA-tól a "legnagyobb gazdasági kedvezményt". Az amerikai magyarok egy teherautónyi trágyát öntöttek Lantos háza elé, jelezve, mekkora szarembernek tartják. Ennek a Lantosnak akart a magyarok pénzéből, több milliárd forintért alapítványt létrehozni Gyurcsány Ferenc. Jött a váltás. Most már nem Fletó akarja az alapítványt, hanem a a "jobboldali" Schmitt Pál akarja a Tom Lantos Intézetet létrehozni Budapesten .. Nem érdekes ez?
Másik példa:

Az előző kormány odaajándékozta az irakiaknak a Magyar Hadsereg T-72-es tankjait, Afganisztánnak vagonszámra ajándékozták a hadseregünk gépfegyvereit. Mindkét tételt INGYEN adtuk oda, az volt a lényeg, hogy minél kevesebb fegyver maradjon idehaza...
Mi van most?

Most is egy hadsereg felfegyverzésére elegendő harci eszközt adnak el. Rakétákat, AMD – gépkarabélyokat, géppuskákat, távcsöves puskákat. Mindegy, csak az a lényeg, minél kevesebb fegyver maradjon idehaza.

Vajon kinek az érdeke, hogy a magyarság az önvédelemre teljesen alkalmatlanná váljon? De ha ezt így alakítják az ország vezetői , akkor mi várhat ránk, ami ellen nem szabad védekeznünk? A Kis- Antant országok hadserege hihetetlenül erős. Olyan országok fegyverkeznek, mint Ausztria, vagy Svájc. Nekünk ezerszer gyengébb a hadseregünk, mint amit Trianoni békediktátum előírt annak idején ...

Hogy képletesen fogalmazzak, ha valaki nem akar tudomást venni árvízkor a gát készülő átszakadásának, elég, ha hátat fordít a folyónak. Az ilyen ember a saját butaságának az áldozata. Aki számít az árvízre, jobbak a túlélési esélyei, mert tudja, milyen veszélyre számíthat. Ez az élet törvénye.

Dr. Nagy Levente


Forrás: További részletek a szerzőtől ITT:→

Beküldte: Begovits László

A rovat további cikkei: « Fogytán a Tisza vize?

Hozzászólás  

#6 debrecenGuest 2016-07-31 22:53
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást
#5 8640 fonyód badacsony u.14Berta Jolán 2014-07-23 11:11
Üdvözlet
#4 Helyesbítésbandras89 2013-09-26 21:04
Néhány apróságra szakmabeliként felhívnám a figyelmet.
A sokat emlegetett GES már évtizedekkel ezelőtt kezdte a pályafutását, idősebb szegediek talán még emlékeznek arra amikor szeged utcáin voltak kihúzva a kábelek és a geofonok, és vibrátorok járták a környéket, még az algyői mező kutatásakor. A technika problémája az, hogy mivel a rétegek nem homogének a visszaverődés alapján többféle kőzetre is lehet következni. Hiszen ha pontos lenne nem lenne szükséges kutatófúrásokra.
A GES ezeknek az eredményeknek a kiértékeléséből élt, persze, hogy nem férhet hozzá senki. Egyébként remélem azzal tisztábban van mindenki, hogy a saját földje alatt lévő ásványkincsekhez SEMMI köze. Ha veszel termőföldet akkor annak a területnek gyakorlatilag csak a felszíni része a tied, de se a benne lévő vízhez, se a benne lévő szénhidrogénekhez nincs kivételi joga.
Mellesleg a GES idén megszűnt (pontosabban az anyavállalat, a MOL egy részét átcsoportosította).
A "lám feltör a gáz" kifejezés nagyfokú tudatlanságra vall.
A lengyel geofizikai cégekkel (például Geofizyka Torun) nem most kezdődött az együttműködés, olajiparban gyakoriak a külföldi szervízcégek, mivel sokmilliárdos eszközökről van szó, nem minden vállalatnak éri meg fenntartani.
+2 #3 BudapestAn-na 2013-09-18 08:34
Szeretném tudni, hogy mindezek mögött személyesen ki áll???
Ki a felelős kis hazánk ilyen mélyreható kiadásáért??? Személy szerint??? Ha már ilyen partizán akciót végez, akkor legyen bátorsága névvel és személyével mellé állni, és felvállalni. " Igen, én x...y rendeltem el ezt a felmérést és x..y számára.
Mindez mennyiben szolgálja a mi kis hazánk fejlődését, kinek készültek személy szerint ezek a felmérések, és személy szerint kinek a pénzéből???
+4 #2 NagyégaljaIthaka 2013-08-24 01:19
Magyarország teljes feltérképezése a birtokba vételelött. Már több hónapja, hogy feltérképezték Szolnok megyét, és azt hazudtaták a gügye, értelmi fogyatékos munkátvégzö emberekkel, hogy azokat a müszereket Lengyelországból hozták mert csak ottvan a világon ilyen müszer, hát amennyire értelmes ember azt elhitte (!) Mocskosul hazudoznak ezek a zsidók de ide nem valószinü, hogy befészkelik magukat a Magyarok Istene kizavarja öket a jehova istenükkel megint a pusztába és ott ehetik a mannát ráunásig minr amikor II. Ramszesz fáraó kiüzte a népeközül a zsidókat. Mindennel probálkoznak, hogy kipusztitsa a Magyarnépet a gyilkolástol sem riad vissza, idös emberek nemigen választják már a korhái kezelést mert ha bemennének tudjuk, hogy onnan nincs vissza ut élve. De probálkoznak most a csecsemökkel, hazudoznak megint ( ilyen-olyan virus van az osztályon, TV-ben mutogatják a háti permetezös embert ( fertötleniti az ujszülött osztályt, hát kilyilt a bicska a zsebembe dühömben miért kell ilyen hazugságot hallani az embernek, ennyi koraszülött csecsemöröl soha nem hallotunk egyhét alatt mint amivel beakarnak etetni, ha beveszük egy csecsemö sem fog egészségesen kikerülni a korházi intézményböl elösegitik a mielöbbi halálozását. Magyar testvérek ami földet elorozott töllünk a zsidó azt visszakell venni töllük ugy mint ahogyan ök elvették leállamositották az apáinktól, akkor másképpen tervezték az elrablását, de nem jött be a tervük, most bagójé rabolnak , ne adjunk fegyvert ezeknek a rablóbandának, a cigányokhoz sem jött be a hozzájuk füzött teményük, mert a tulzott segélyezést leengedik a torkukon de a munkához ( legyilkolásához ) a magyarságnak lusták és megbizhatatlanok lettek a zsidóknak. Vegyi fegyverröl itt csak akkor félhetünk ha ugyan ugy feláldozzák az ök vértestvérüket is, mint ahogyan Hitlerrel deportáltatták öket, a szabadkömüves páholy, azért, hogy évekig szedje a nemzetektöl a holokausz pénzt a kis szegény zsidó aligkapott kárpotlást , csak figyeljetek fel a körgyezetetekre Magyar-testvéreim !!! mizajlik körülöttünk, és ébredezzetek a csipkerozsika álmotokból, a gyerekeink is szeretnének családott felnevelni az ÖS bMAGYAR-HAZÁNKBEN.
+6 #1 Már fúrnak és fúrnak...íjfeszítő 2013-08-23 13:53
Ismereteim szerint a felmérés után sorban fúródtak a szénhidrogén termelő kutak a MAGYAR HORIZONT ENERGIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű
Társaság (1126 Budapest, Nagy Jenő u 12. 6. em.)
www.vg.hu/vallalati-adatok/magyar-horizont-energia-kft megbízásából a Central European Drilling Korlátolt Felelõsségû Társaság (1126 Budapest, Nagy J. u 12. 6. em. végzi.
www.ced.hu/index_hu.html
Ezenkívül a mellékelt cégek végeznek szénhidrogén termelő kutató tevékenységet.
A termelő kutak folyamatosan kerülnek a földgáz szállító vezetékrendszerhez bekötésre.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások