20240630
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 május 13, hétfő

Lezajlott az I. Antiglobalista Népgyűlés

Szerző:

A magyarság legkiválóbbjai gyűltek össze 2024. május 11-én, szombat délután a fővárosban. A cél a magyar emberek ébresztése volt, mert a (háttér-hatalomként működő) világkormány intézkedései egyre súlyosabban veszélyeztetnek minket.

A Népgyűlés megfogalmazott céljai a WHO puccs elleni tiltakozás, a magyar munkavállalókat kiszorító migránsáradat megállítása, és a készpénzhasználathoz való jog megőrzése volt. A szervezést a MHM végezte, amely jelenleg az egyetlen, az emberek többségének érdekeit képviselő mozgalom hazánkban. 

Antiglo 1

A szombati megmozduláson beszédek hangzottak el a magyar közélet olyan kiválóságaitól, mint Dúró Dóra többgyermekes anyuka; Patrubány Miklós MVSZ elnök; Szakács Árpád közíró; Toroczkai László MHM elnök;

https://www.youtube.com/watch?v=CUYml-1gawE  (Dóra)

https://www.youtube.com/watch?v=-HQalZ0q18s  (Miklós) 21:55-től 36:50-ig

https://www.youtube.com/watch?v=IJaUh5RS3jE  (Laci)

Antiglo 2

HA VELÜNK EGYÜTT ÚGY VÉLED, hogy még nincs túl késő, és a totális uralomra vágyó szélsőséges globalisták tervei kisiklathatók, segítsd a magyarságot és magadat azzal, hogy tájékozódsz, és minél több embertársadhoz eljuttatod azokat a tudnivalókat. amit a globalista hírcsatornák elhallgatnak. Köszönjük!

Antiglo 3

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló