20240424
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 július 02, kedd

Ősi piramisok az Antarktiszon

Szerző: Sz. Á.

Egy tudományos honlap híre szerint piramisokat fedeztek fel az Antarktiszon. Egy 8 tagú amerikai és európai felfedezőkből álló team azt állítja, hogy bizonyítékot találtak három, ember építette piramis létezésére, amely kiemelkedett az olvadó jégből. Lehetséges, hogy egyszer az Antarktisz olyan meleg volt, hogy egy ősi civilizáció élt itt?

És még zavarba ejtőbb a kérdés: mi van, ha tényleg egy előrehaladott kultúra fejlődött itt ki, és maradtak még más egyéb építmények a jég alá temetve? Mindeddig ez a kutatócsoport nem adott ki több információt a felfedezésükről, bár legutóbb pár képet kiszivárogtattak az interneten. Az ősi emberek építette piramisok sokkoló felfedezése örökre meg fogja változtatni az emberi történelemről alkotott elképzelésünket. Tudósok és egyiptológusok régóta gyanították, hogy a Szfinx sokkal régebbi, mint ahogy először megbecsülték, talán több mint 10.000 éves. Felfedezték az ősi szobron a víz erózióját, mely elmeséli a klímaváltozás történetét pár ezer röpke évben, az esős forró dzsungeltől egészen a sivatagig. Ha az egyiptomi klíma ilyen gyorsan megváltozott, lehet, hogy az antarktiszi klíma is drasztikusan változott meg ugyanakkor?

Legendák szólnak az antarktiszi piramisokról és az elveszett Atlantiszról, melyet nem csak a víz borított el, hanem a jégbe van zárva. „A tizenkét világ piramisának mítosza" c. könyv szerzője James Donahue írt le egy legendát 2006 márciusában:

„Először is – állítja – az Antarktisz jege alatt van. A többi Tibetben, Lemuriában (egy legendás elveszett kontinens a Csendes Óceán térségében) Atlantiszban, Mexikóban, Peruban, Európában, Ausztráliában, Kanadában, Közép keleten, az Egyesült Államokban, és végül Egyiptomban. Azt hiszem, a piramisokat, vagy legalábbis azok maradványait, megtalálták."

Ez a struktúra egy kapu más csillagrendszerekbe, és az a funkciója, hogy segítse az idegen lények jövését-menését, akik szintén a Föld történelmének részei.

antrktpiramis

„Ezek a lények a bolygónkra jöttek nagy űrhajókkal, és kapcsolatba léptek azokkal, akik a Földön éltek, a víz alatt és a szárazföldön."

„És amikor ezt a könyvet megtalálják, a jég el fog olvadni erről a helyről, és felfedi az űrhajókat, és a piramisokat, amit kreáltak, az utókor számára ez egy emlékeztető a munkájukra és arra, hogy kapcsolatba léptek velünk."

A globális felmelegedés azt jelzi, hogy mind az Arktisz és az Antarktisz régiói olvadnak. Sokan közülünk szemtanúi lesznek annak, amikor az Antarktisz egész kontinense feltárul, és látni fogják az ősi dolgokat, amelyek ott léteztek valaha. Ha egy hatalmas piramist és űrhajót találnak ott, az örökre meg fogja változtatni a gondolkodásunkat a világról.

Ezidáig nem sikerült újra felépíteni a nagy piramisokat. Legutóbb a kínai piramist próbálták, de az egy katasztrófa volt. Egyszerűen nincs meg hozzá a technológiánk.

Tehát a kérdés az, hogy ki vagy mi hozta létre ezeket az antarktiszi piramisokat. És mit hagytak ránk?


Forrás: http://www.noiportal.hu/main/npnews-18109.html

Beküldte: Érszegi Edit

Hozzászólás  

#1 forrás ??cartwright 2013-09-04 10:12
Hol van az a tudományos honlap? Mert a forrásként megadott noiportal.hu oldalon is csak ez a cikk van.
A kép pedig nyilvánvalóan Photoshop-pal készült.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások