20220706
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2022 május 24, kedd

USA, Ukrán, NATO, és csatlósainak népirtó kísérletek tényei

Szerző: Szőke Mária

Vlagyimir Putyin tegnap (2022-05-21) kijelentette, hogy nyilvánosságra hozza azt a tervet, amelyet az USA és az EU készített a népesség biokémiai elemekkel történő csökkentésére: „Nem én mondom ki”, hanem az Azovstalban bujkáló tudósok, akik most már Moszkvában vannak.”- jelentette ki az orosz elnök.

Vaszilij Nebenzia állandó képviselő nyilatkozata az ENSZ Biztonsági Tanácsának tájékoztatóján az ukrajnai biológiai laboratóriumokról („A nemzetközi békét és biztonságot fenyegető veszélyek” napirendi pont)

“Kollégák.

Oroszország kérésére ez a Biztonsági Tanács harmadik ülése az ukrajnai katonai biológiai tevékenységekről. Továbbra is nagyon aggasztó bizonyítékokat kapunk arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma közvetlenül részt vesz olyan veszélyes biológiai projektek végrehajtásában az országban, amelyek egy titkos katonai biológiai program jellemzőivel bírnak.

Ezt a tevékenységet Kelet-Európa közepén és Oroszország nyugati határai közelében végezték, így valós veszélyt jelent hazánk, a régió és a világ biológiai biztonságára, ha figyelembe vesszük a biológiai határokon átnyúló jelleget: egyértelmú fenyegetés ez. Amint azt Markram úr megerősítette, sem az Egyesült Államok, sem Ukrajna soha nem adott tájékoztatást az Egyesült Nemzetek Szervezetének ezekről a tevékenységekről saját BWC-jelentéseiben, amelyek a megfelelő bizalomépítő intézkedések részét képezik.

Csak a mi különleges katonai műveletünk tudta megállítani ezt a tevékenységet. Minden anyagot kiosztottam a Biztonsági Tanácsnak. Amint a 3007-es projekt „A vízi eredetű veszélyes betegségek járványügyi és környezeti helyzetének nyomon követése Ukrajnában” dokumentumaiból folytatjuk, az ukrán szakemberek amerikai tudósok felügyelete mellett szisztematikusan gyűjtöttek vízmintákat számos folyóban: Dnyeperben, Dunában és a Dnyeszterben. , valamint a Krím északi részén.

( szerk. megj. nyilván ez a magyarázata annak is, hogy több EU  tagállamban , így Magyarországon is, a COVID19 kamu pandémia alatt folyamatosan vizsgálták a szennyvizeket, úgymond a SARS vírus „örökítő anyagának” jelenlétét vizsgálták.  Mindez persze nem indokolt egy légúti vírus okozta járvány esetében sem, annál inkább egy éppen zajló biológiai támadás és az ehhez kapcsolódó genetikai kísérlet része. Nyilván nem egy légúti vírus miatt történtek ezek a több mint gyanús, orvosilag indokolatlan intézkedések sem. )

A cél a különösen veszélyes kórokozók, köztük a kolera, a tífusz, a hepatitis A és E kórokozók jelenlétének meghatározása volt, és következtetések levonása a vízen keresztüli esetleges terjedésükről a kiválasztott minták romlási tulajdonságainak felmérésére. Az összes összegyűjtött törzset ezután az Egyesült Államokba exportálták. 

A cél a különösen veszélyes kórokozók, köztük a kolera, a tífusz, a hepatitis A és E kórokozók jelenlétének meghatározása volt, és következtetések levonása a vízen keresztüli esetleges terjedésükről a kiválasztott minták romlási tulajdonságainak felmérésére. Az összes összegyűjtött törzset ezután az Egyesült Államokba exportálták.

Felmerül a kérdés – minek?

 Miért van szüksége az Egyesült Államoknak veszélyes kórokozók gyűjteményére, amelyek elterjedhetnek a régió folyóiban?

Egy rövid pillantás Ukrajna vízkészleteinek térképére elég lesz ahhoz, hogy bárki rájöjjön, ennek a „tudományos kutatásnak” az eredményei felhasználhatók biológiai katasztrófa elindításához, nemcsak Oroszországban, hanem a Fekete-tengeren és a Azov tengeren is, valamint Kelet-Európában, így Fehéroroszországban, Moldovában és Lengyelországban.

A dokumentumok azt mutatják, hogy a kijevi rezsim megpróbált hozzájutni a veszélyes biológiai anyagok légi úton történő szállításának technikai lehetőségéhez. Tavaly Ukrajna kérelmet intézett a török ​​UAV-gyártóhoz, a Baykar Makina-hoz, hogy a Bayraktar drónokat olyan berendezésekkel szereljék fel, amelyek lehetővé teszik, hogy több mint 20 liter aeroszolt permetezzenek ki több mint 300 kilométeres repülésük közben. Ennek a levélnek a másolata megtalálható azon dokumentumok között, amelyeket április 19-én terjesztettem a Tanácsnak. Ha ilyen aeroszolos rendszerrel van felszerelve, és 300 kilométeres repülési hatótávolsága van, akkor egy ilyen drón valós veszélyt jelent a veszélyes biológiai aeroszolok Oroszország területére történő permetezése szempontjából.

2022 januárjában Ukrajna több mint 50 ilyen eszközt vásárolt közvetítő szervezeteken keresztül, amelyek segítségével biológiai készítményeket és mérgező vegyi anyagokat lehet alkalmazni.

  1. március 9-én három pilóta nélküli, 30 literes konténerekkel és sprinkler-berendezéssel felszerelt légijárművet észleltek az orosz felderítő egységek Herszon régióban. Április végén további 10 ilyet találtak Kahovka közelében.

Az orosz védelmi minisztérium megdöbbentő bizonyítékokat szerzett arra vonatkozóan, hogy egyes projektek, amelyeket a Pentagon hajtott végre Ukrajna területén, önkéntesek – ukrán állampolgárok – életét és egészségét veszélyezteti.

Az UP-8 projekt dokumentációja előírja, hogy a kísérleti alanyokkal „kisebb” incidenseket 72 órán belül jelenteni kell az Egyesült Államok Etikai Bizottságának, míg a súlyos incidenseket, beleértve az önkéntesek halálát is, 24 órán belül jelenteni kell.

Ez azt jelenti, hogy ezekről az illegális emberkísérletekről kezdetben beismerték a végzetes kimenetel lehetőségét, bár a hivatalos projektdokumentáció csak a szokásos vérminták gyűjtéséről írt. Milyen vérvétel lenne az, amitől a kísérleti alanyok később meghalnának?

Bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy az amerikai politikai szervezet közvetlenül részt vesz az ukrajnai katonai biológiai tevékenységek finanszírozásában, olyan Pentagon-vállalkozókon keresztül, mint a Black & Veatch és a Metabiota. Céljaik pedig távol álltak a tudomány előmozdításától. A Metabiota alelnök levelében azt írja, hogy a vállalat ukrajnai célja “Ukrajna kulturális és gazdasági függetlenségének biztosítása Oroszországtól” – és lássuk be, ez legalábbis egy biotechnológiai vállalat számára nagyon szokatlan feladat.

A korábbi üléseken tájékoztattuk a Tanácsot, hogy Ukrajna az Egyesült Államok Védelmi Veszélyek Csökkentő Ügynöksége által finanszírozott és szponzorált biológiai laboratóriumok hálózatát fejlesztette ki, amelyek katonai biológiai RnD-t végeznek.

Korábbi adataink szerint ez a hálózat lefedte Kijevet, Odesszát, Lvivot, Harkovot, Dnyiprot, Herszont, Ternopolt, Ungvárt és Vinnicát.

Most Mariupol is csatlakozott ehhez a listához. Ebben a városban két biológiai laboratóriumban bizonyítékot találtunk az amerikai hadsereg iránti elkötelezettséget igazoló dokumentumok vészhelyzeti megsemmisítésére.

A meglévő dokumentáció előzetes elemzése azt jelzi, hogy Mariupolt regionális központként használják a kolera kórokozóinak gyűjtésére és tárolására.

A kiválasztott törzseket a Kijevi Közegészségügyi Központba küldték, amely felelős a bioanyagok későbbi szállításáért az Egyesült Államokba. Ezeket a tevékenységeket 2014 óta végzik, amit a törzsek átvitele is bizonyít.

A mariupoli egészségügyi és járványügyi laboratóriumban 2022. február 25-én megsemmisítették a kórokozók gyűjteményét. Bebizonyosodott, hogy ez a laboratórium a kolera, a tularemia és az antrax kórokozóit kezelte, amelyek a biológiai fegyverek potenciális kórokozói.

Az állatorvosi laboratórium gyűjteményének egy részét sietve megsemmisítették. Orosz szakemberek olyan kórokozókat fedeztek fel ott, amelyek nem jellemzőek az állatorvoslásra, mint például a tífusz, a paratífusz és a  gangréna (Clostridialis myositis).

Legutóbb arról beszéltünk, hogy a Donyecki és a Luganszki Népköztársaságban meredeken emelkedett a tuberkulózis előfordulása. Ezeket az eseteket egy új, multirezisztens tuberkulózis-kórokozó okozta. Most már okunk van azt hinni, hogy ez nem volt véletlen.

Vizsgálatot folytattunk egy biológiai incidens ügyében, amely 2020-ban az LPR Szlavjanoserbszkij kerületében történt. Mint kiderült, Stepovoe faluban a hamis bankjegyek formájában készült szórólapokat tuberkulózis kórokozóval fertőzték meg, és kiskorúak között osztották szét. Az ötlet az volt, hogy a pénzkezelés után a gyerekek gyakran úgy esznek, hogy előtte nem mosnak kezet.

FERTŐZÖTT SZÓRÓLAPOKKAL GYEREKEKEN KÍSÉRLETEZTÉK A TBC TERJEDÉSÉT

Az elemzés kimutatta, hogy ezek a szórólapok rendkívül aktív tbc-kórokozóval szennyezettek, rezisztensek a legtöbb TB-ellenes gyógyszerrel szemben. A cédulákat nem fertőzhette meg természetes úton tbc-s ember, mert a kórokozó koncentrációja túl magas volt.

Természetes körülmények között nem bírta volna – a napfényben, ami baktériumölő hatást fejt ki. Tehát minden jel arra utal, hogy a szórólapok szennyeződését szándékosan  emberi beavatkozás okozta erősen patogén bioanyagokkal. Szerencsére ezek a szórólapok nem tettek kárt Stepovoe faluban. De összességében ezek a tények egy nagyon riasztó tendenciát erősítenek meg.

 A PSZICHIÁTRIAI OSZTÁLYOK BETEGEIN KÍSÉRLETEZTÉK A BIOLÓGIAI FEGYVEREK HATÁSÁT

Most egy másik epizódra térek ki, amely ismét bemutatja, hogyan érzek valójában a kijevi rezsimmel és annak nyugati szponzoraival kapcsolatban Ukrajna népével kapcsolatban. Vannak olyan adatok, amelyek szerint egy merefai laboratórium amerikai tudósai potenciálisan veszélyes biológiai gyógyszereket teszteltek a Pszichiátriai Regionális Klinikai Kórház betegein. 3 Harkovból. Hasonló embertelen kísérletek zajlottak a 1. sz. Pszichiátriai Kórházban. 1 a Harkov régióban lévő Streleche faluból. Az alanyok fő kategóriája a 40-60 éves, nagyfokú fizikai kimerültségben szenvedő férfi betegek csoportja volt. Ez a kutatás titkos volt, minden érintett munkatársnak titoktartási megállapodást kellett aláírnia. Hogy TARTSA TITOKBAN az USA-beli hovatartozását.

Ahogy egyre több információ kerül napvilágra az ukrajnai biolaboratóriumok munkájáról, egyre több kérdés merül fel az egyesült államokbeli NATO-szövetségesekhez. Az új dokumentumokból kiderül, hogy csak 2016 és 2019 között Ukrajna 25 régiójában élő állampolgároktól három és félezer szérum vérmintát vettek a Bundeswehr Mikrobiológiai Intézet katonai epidemiológusai. Vajon miért lenne szüksége a német hadseregnek biológiai anyagokra Ukrajna népétől?

Vannak olyan dokumentumok is, amelyek megerősítik Lengyelország részvételét az ukrajnai biológiai kutatásban, amelyet a Pentagon legfontosabb vállalkozóival (különösen az Egyesült Államok Battelle Intézetével) közösen folytatnak.

Elnök úr,

Úgy gondolom, hogy ma nyugati kollégáink a “propagandával” kapcsolatos alaptalan vádak egész sorát hozzák elő. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a bizonyítékok gyűjtésére, és rendszeresen közzé tesszük a Biztonsági Tanácsban és a Közgyűlésben azokat az eredeti dokumentumokat, amelyek a Honvédelmi Minisztérium rendelkezésére állnak.

Mindenki hozzáférhet ezekhez. Több száz oldal van, Ukrajnából és az Egyesült Államokból konkrét tisztviselők írták alá. A dokumentumok segítenek jobban megérteni, mit is szeretnének eltitkolni a kijevi rezsim és nyugati szponzorai a globális közösség elől.

Az Egyesült Államok képviselői újra és újra megtagadják, hogy felvilágosítsanak bennünket és a világ közvéleményét az Ukrajnában és szerte a világon végzett biológiai elkötelezettségük természetét és valódi céljait illetően. A 9. BWC felülvizsgálati konferenciájának előkészítő bizottságán, amely április elején ült össze Genfben, az Egyesült Államok nem adott egyszerű, érthető választ, azon az általános válaszon kívül, hogy az Egyesült Államok biológiai tevékenysége értelemszerűen békés és “hasznos” a nemzetközi közösség számára.

Az UNSC-tagok április 6-i arriai ülésén független újságírók fordultak az Egyesült Államokhoz, és egyebek mellett azt kérték, hogy magyarázzák meg, miért tagadják a biológiai kutatások terén folytatott amerikai-ukrán együttműködésről szóló dokumentumok az amerikai tisztségviselők kijelentéseit. Az amerikai és a brit delegáció azonban egyszerűen nem vett részt a találkozón.

Itt van egy másik beszédes tény. Az előkészítő bizottság azon ülésén az amerikai delegáció ismét elutasította a hatékony BWC-ellenőrzési mechanizmus létrehozására irányuló javaslatot. Az Egyesült Államok küldöttei megtagadták az Egyesült Államok egyezményének jogilag kötelező erejű kiegészítő jegyzőkönyvével kapcsolatos munka folytatását, amelyet az Egyesült Államok 2001 óta blokkol. Az Egyesült Államok képviselői szintén elutasították azt a kezdeményezésünket, hogy a BWC bizalomépítő intézkedéseit kiterjesszük a katonai biológiai tevékenységekről szóló jelentésekre a nemzeti területeket. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok szándékosan blokkolja a BWC-rezsim megerősítésére irányuló kísérleteket, aminek hatékonyabbá kell tennie az egyezmény megsértésének azonosítását.

Ezek nagyon riasztó jelzések, különösen annak fényében, hogy az amerikai jogszabályok lehetővé teszik a katonai-biológiai tevékenységet, és hogy a nemzeti jogszabályok ezen a területen felülmúlják az adott ország nemzetközi szabályozását.

Hadd kérdezzem meg Ukrajna képviselőit: ha a biolaboratóriumokban végzett munka Ukrajnában és világszerte békés, ahogy állítják, akkor miért nem járulnak hozzá nemzetközi ellenőrzéshez, és miért akadályozzák meg ezt? A nemzetközi közösségnek joga van tudni mi történik. Ez lenne a legegyszerűbb módja annak, hogy minden kétséget és vádat eloszlassunk, ha azok valóban teljesen alaptalanok, ahogy mondják. Sajnos egyelőre csak egytényre  engednek következtetni : az ukrán kormánynak van rejtegetnivalója.

Kollégák,

Jelentős mennyiségű anyagot gyűjtöttünk össze, amelyek közvetlenül jelzik, hogy az Egyesült Államok és Ukrajna megsértette a Biológiai és Toxin Fegyverek Egyezményét. Folytatjuk a vonatkozó adatok gyűjtését és elemzését. Mivel az Egyesült Államok nem hajlandó részt venni a kérdésről szóló konstruktív vitában, szándékunkban áll bekapcsolódni a BWC 5. és 6. cikkében meghatározott mechanizmusokba. Amint befejeztük az anyagok összegyűjtését, vizsgálat céljából benyújtjuk a Biztonsági Tanácsnak. Reméljük, hogy ez lehetővé teszi a nemzetközi békére és biztonságra veszélyt jelentő katonai-biológiai tevékenységek visszaszorítását és a bűnözők felelősségre vonását.

Köszönöm.”

Dmitrij Poljanszkij állandó képviselő első helyettesének válaszadási joga:

“Elnök úr,

Ismét láttunk kísérleteket arra, hogy eltereljék a vitát azáltal, hogy figyelmünket az eredetileg felvetett kérdésről a vegyi és biológiai fegyverek keverésére helyezzük. Kollégák, ezek más dolgok. Elnök úr, ön mindkettőről beszélt.

De most konkrét tényekről van szó, amelyeket felfedeztünk, és konkrét dokumentumokról beszélünk, amelyek megerősítik, hogy az Egyesült Államok katonai biológiai programokat folytat az ukrán biolaboratóriumokban. Már több száz dokumentumot adtunk ki, amelyekben konkrét adatok, konkrét esetek, konkrét cégek és konkrét személyek szerepelnek. Ha ez nem elég bizonyíték , akkor mégis mi lenne az?

Ne csak a Biztonsági Tanácsban válaszoljon kérdéseinkre. Amint azt nyilatkozatunkban kifejtettük, az Egyesült Államok nem adott semmilyen információt vagy felvilágosítást Ukrajnában folytatott biológiai tevékenységének tényleges természetéről és céljairól, beleértve a 9. BWC felülvizsgálati konferencia előkészítő bizottságát sem, amely egy speciális platform. .

Úgy tesz, mintha semmi sem történne, de sajnos történik. És magyarázatokat kérünk ezekre a történésekre. Már említettük, hogy milyen mechanizmusokat kívánunk alkalmazni, és nem adjuk fel ezt a kérdést. Nem  csillapszik el annak a kísérlete, hogy konkrét kijelentéseinket és kérdéseinket “orosz propagandává” változtassák. Konkrét magyarázatot kell adni az ukrajnai illegális tevékenységére vonatkozóan.”

Russian UN Ambassador Vassily Nebenzia Addresses Bucha Alleg ⇒

Forrás: informatialibera.
Beküldte Antal Miklós 

Megnyitva 1276 alkalommal

Hozzászólás   

#4 Az orosz kormány elkezdte nyilvánosságra hozni az ukrán biolaboratóriumok dokumentumait:R Zoltán 2022-06-17 18:45
OKNYOMOZÁS/DOKUMENTUMOK:

A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Tények mögött a lényeg
OKNYOMOZÁS/DOKUMENTUMOK: Az orosz kormány elkezdte nyilvánosságra hozni az ukrán biolaboratóriumok dokumentumait: Zelenszkij elrendelte a METABIOTA-val kapcsolatos összes állami dokumentum megsemmisítését február 22-én

Az orosz hatóságok rendelkezésére bocsátotta az orosz médiának, azokat az ukrán dokumentumot, amelyek bizonyítják, hogy Zelenszkij elnöki rendeletet adott ki 2022 februárjában az ukrán védelmi titkosszolgálat vezetőinek, hogy meg kell semmisíteni azokat a dokumentumokat, szerződéseket melyek a Metabiota cég által üzemeltetett amerikai biológiai laboratóriumok személyzetének névsorát és az ott végzett kutatások adatait tartalmazza.

informatialibera.ro/.../...
#3 Mit tudhatunk még "akkori hadügyminiszternő " múltjáról???R Zoltán 2022-06-01 16:46
Ha már Bannoni megpendítette eme boszorka hátterét én is találtam egyest-mást.

Kis toldalék az akkori hadügyminiszterről és annak múltjáról, na és mennyire kedvelhette az imperialistákat és az egyesült államokat is. a Magyar Ember olvasatában ezt találni róla:

"Döbbenetes titokra derült fény Ursula von der Leyen német politikus életéből: a hetvenes években a hírhedt kommunista terrorszervezet, a Baader-Meinhof csoport elől menekült, és ezért egy évet töltött álnéven Londonban.

Az Andreas Baader és Ulrike Meinhof által vezetett Vörös Hadsereg Frakció nevű kommunista terrorszervezet a hetvenes években Németországban számos emberrablás és gyilkosság felelőse volt. Von der Leyen úgy került a célkeresztbe, hogy felsőfokú tanulmányai idején a Göttingeni Egyetemen a terrorszervezet szimpatizánsai kinézhették maguknak - már csak azért is, mert akkoriban apja, Ernst Ablrecht gyakorló politikus, Alsó-Szászország miniszterelnöke volt - írja a The Daily Mail a politikus Die Zeit-nek adott korábbi interjúját szemlézve..

Így kerülhetett aztán von der Leyen Rose Ladson álnéven Londonba. Az akkori fiatal lányt - mint maga beszámolt róla - a szürkébb Németország után lenyűgözte London pezsgése és sokszínűsége. - Olyan belső szabadságot adott akkor az élet, melyet azóta is megtartottam – mesélte. Az azóta már hétgyermekes családanyává érett politikus, eddigi német védelmi miniszter amúgy Brüsszelben született, így nem idegen neki a belga főváros, az Európai Unió központja sem. A Vörös Hadsereg Frakció (Rote-Armee-Fraktion, röviden RAF), eleinte vezetőiről elnevezve, Baader–Meinhof-csoport (Baader-Meinhof-Gruppe vagy Baader-Meinhof-Bande) egy szélsőbaloldali terrorszervezet, amely 1968 és 1998 között tevékenykedett Nyugat-Németországban. Alapítója Andreas Baader, Gudrun Ensslin, Horst mahler, Irmgard Möller és Ulrike Meinhof. Kezdetben olyan neves értelmiségiek is rokonszenveztek a csoporttal, mint Jean-Paul Sartre és Heinrich Böll.

A Vörös Hadsereg Frakció diákmozgalmakból bontakozott ki, alapelve az antikapitalizmus és a neomarxizmus volt. Elutasította az imperializmust, különösképpen annak vezető hatalmát, az Amerikai Egyesült Államokat, amely Indokínában folytatott háborút. A szervezet tagjai Nyugat-Németországot a Harmadik Birodalom folytatásának tekintették. Tagjai tudatosan vállalták az erőszakot céljaik elérése érdekében, mert abban bíztak, hogy az akcióikra adott, szintén erőszakos fellépés leleplezi majd a „rendőrállamot” és az „állami terrorizmust”, valamint tevékenységükkel elérhetik a forradalom kitörését.

A terrorszervezet a harmadik világ felszabadítási mozgalmait akarta segíteni az imperializmus központjában folytatott háborújával, tagjai magukat városi gerillaként definiálták.
Radikalizálósáukban kulcsszerepe volt a Benno Ohnesorg-gyilkosságnak. A szervezetnek soha nem volt tíz-húsz embernél több tagja, az utánpótlás a Vörös Segély-csoportokból és a Kínzásellenes Bizottságokból érkezett.

Kezdetben, az 1970-es évek elején a német fiatalok jelentős része szimpatizált a mozgalommal, az elveivel egyetértett, később azonban az egyre durvuló módszerek miatt támogatásuk egyre csökkent. A RAF-ot külföldről is támogatták, elsősorban a keletnémet titkosszolgálat és palesztin szélsőségesek. Célpontjaik általában az államapparátus emberei voltak: ügyészek, gyáriparosok és bankvezetők. Módszereik egyre könyörtelenebbek lettek, a kinézett célpontok testőreit és a rendőröket habozás nélkül gyilkolták meg. Mivel szerintük a vietnámi amerikai bombázások az imperializmus lényegét testesítették meg, előszeretettel támadtak Németországban működő amerikai katonai létesítményeket.

1972-ben a rendőrség sikerrel lépett fel ellenük és letartóztatott vezetőinek pere 1975-ben kezdődött meg. Eközben megszerveződött a terrorszervezet második generációja, amely véres akciókkal sikertelenül próbálta meg elérni fogvatartott vezetőinek szabadon bocsátását. Miután balul sült el az ehhez csatlakozó palesztin gépeltérítési kísérlet, a börtönben lévő vezetők öngyilkosságot követtek el 1977. október 18-án.

A második nemzedék vezetőinek börtönbe kerülése után új irányítói lettek a RAF-nak, akik az 1980-as évek első felében számos további támadást követtek el. A keleti blokk összeomlása és az így elmaradt anyagi és erkölcsi támogatás megroppantotta a szervezetet.
A Vörös Hadsereg Frakció 1991. április 4-én követte el utolsó merényletét és hét évvel később bejelentette megszűnését. A szervezet működésének három évtizede alatt 32 embert gyilkolt meg, a tagjai közül pedig 26 vesztette életét.
#2 Végre világossá vált, hogy Nagy-Britannia miért hagyta el az EU-t: Ezt a háborút már régóta terveztékR Zoltán 2022-06-01 14:01
Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia egy távoli megfigyelőközpontból löki háborúba Európát és Oroszországot azzal a szándékkal, hogy mély árkokat építsenek, amelyek megakadályozzák a további normális együttműködést Európában, és lehetővé teszik egy "acélfüggöny" felállítását a Balti-tengertől a Fekete-tengerig. jelenlegi ukrajnai konfliktusok.

Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia megpróbálja ellenőrzés alatt tartani és militarizálni az EU-t, hogy engedelmes NATO-alrendszerré váljon – figyelmeztetett Mitar Kovac tábornok, az Eurázsiai Biztonsági Fórum elnöke, az Európai Biztonsági Kihívások – Állam és kilátások konferencia szervezője.

E tekintetben kiterjedt intézkedések történtek a vezető EU-országok, elsősorban Németország és Franciaország stratégiai ellenőrzésére.

Mint mondta, 31 évvel a Varsói Szerződés megszűnése után a NATO a korábbinál is agresszívebbé vált az olcsó erőforrások és új piacok keresésében, valamint az erőszakos globalizáció folyamatában.

„Ami meglepte a világot, az az, hogy az EU felkészületlennek találta magát, hogy nincsenek érdekes célok a folyamatban, és nem is tudja azokat megerősíteni. "Amerika és Délkelet-Európa nagy részének Nagy-Britannia parancsainak vak végrehajtójaként működik" - mondta.

Az európai semleges országokra, így Svédországra és Finnországra nehezedő nyomással, hogy NATO-taggá váljanak, Szerbiára és Bosznia-Hercegovinára nehezedő nyomás nehezedik az Orosz Föderáció elleni szankciók bevezetésére és az ún. demokratikus világ – emlékeztetett Kovac. '
Részletek:

A NATO szerepe

srbin.info/.../...
#1 USA,Ukrán, NATO ...Bannoni 2022-05-31 14:55
Ami az ukrajnai biofegyver kisérletekben való Német Hadügyi részvételt illeti :
ki is volt 2016. és 2018. között a had-
ügyminiszter ?
Ursula von der Leyen !!!
Hát innen is "bűzlik" manapság a
Brüsszeli Bizottság !

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások