20220816
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2012 augusztus 04, szombat

Az új világrend igazi arca

Szerző: Alex Jones, Aaron Russo

Idézet az interjúból: "Egyik este átjött hozzám, és beszélgettünk. Elkezdett nevetni, majd megkérdezte: Aaron, szerinted miről szólt a Feminista Mozgalom? Mondtam, hogy ebben a témában konvencionális vagyok. Gondolom azért, hogy a nőknek is legyen joguk dolgozni, egyenlő fizetést kaphassanak a férfiakkal és hogy szavazójogot is kaphassanak. Erre nevetni kezdett: Idióta vagy.

aaronrussoMegkérdeztem, mégis miért vagyok idióta?

Akkor elmesélem -mondta. Mi a Rockefellerek pénzeltük az egészet. Mi pénzeltük a Feminista Mozgalmat. Miénk az összes újságkiadó, az összes televízió. A Rockefeller Alapítványé. S tudni akarod miért?

Két fő oka volt: az egyik oka, hogy a mozgalom előtt nem tudtuk megadóztatni a társadalom felét, a másik pedig, hogy a gyerekeket most már kiskorukban iskolába küldik. Így mi nevelhetjük bele a kölykökbe, hogyan gondolkodjanak, szétszakítjuk a családot. A gyerekek már az iskolát, a tanáraikat tekintik családtagjuknak, nem pedig a szüleiket. Ez volt hát a Feminista Mozgalom két fő oka..."


A fenti részlet Alex Jones-nak Aaron Russo (1943-2007) amerikai filmkészítővel - Bette Middler és a The Manhattan Transfer menedzserével, tv-sorozatok és hollywoodi filmek producerével (pl. "Szerepcsere") – készített interjújából lett kiragadva, melyben elmeséli a korrupt amerikai kormányzat és a háttérhatalmi erők szervezkedését, emberiséget érintő terveit.

Az interjú 2007-ben készült, és az interjú alanya, Aaron Russo még abban az évben meg is halt. Az életével fizetett az interjúért, persze a filmen nem kelti egy haldokló ember benyomását. Az ehhez hasonló esetek nem ritkák. XXIII. János pápa, a forradalminak indult II. vatikáni zsinat megnyitását követően pár hónapon belül meghalt. Ugyanígy járt a Kanadában dolgozó Tóth Judit, a hazankert.com honlap szerkesztője kínos témák napirendre tűzése után, és még nyilván sok ezren a világon, akik megpróbáltak tájékoztatást, tapasztalatokat átadni és ezáltal változásokat előidézni. Ezek az emberek azért haltak meg, mert kimondták az igazságot - olyan igazságokat, amelyekről a hatalmon lévők nem akarják, hogy megtudd őket.

Aaron Russot Nicholas Rockefeller, a Rockefeller-dinasztia jelenlegi második embere többször is felkereste azért, hogy lépjen be a Council on Foreign Relation (CFR) nevű elit szervezetbe. Azon kevesek egyike volt, akik visszautasították a világhatalom beszervezési kísérletét. Nick Rockefeller egy évvel a 2001. szeptember 11-i eseményeket megelőzően fontos információkat mondott el neki:

"Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük. Aztán meglátogatjuk Chavezt Venezuelában ... és lesz ez a terror elleni háború." [Szerk: Az, hogy nem mindenhetók a bankárok, jól mutatja, hogy Venezuela még tartja magát. Fontos, hogy a terror elleni "háború" arról szól, hogy az emberek megtegyék azt, amit a kormányzatuk akar, tehát a pszichológiai kényszer egy fontos eszköze!]

Rockefeller azt is elmondta, hogy be fogják vezetni a világszerte érvényes és kötelező nyilvántartási rendszert globális személyazonossági igazolvánnyal. Azt is hozzátette: ha Russo csatlakozik az elithez és a CFR-hez, akkor mentesül azok alól a rendőrállami intézkedések alól, amelyek mindenki másra kötelezőek lesznek.

Szeretnénk azt hinni, hogy a csendes többség hallgatása által támogatott folyamatok nem fognak megvalósulni, de tettek ellen csak tettekkel lehet eredményesen fellépni.

Megnyitva 7839 alkalommal

Hozzászólás   

#2 DebrecenKovács Daniela 2016-03-03 20:40
Hálás vagyok ezért a cikkért, hiszen hű bizonyítéka annak, hogy a magyarokat nem fertőzte még teljesen a média által ránk zúdított ostobaság... egyre többen ébredeznek, és aki végre nem csak néz, de lát is, beszélni kezd. Ez az egyetlen esélyünk a túlélésre. Összefogni egy lélekként, és harcolni a ránk leselkedő veszély ellen.
#1 az uj világrend igazi arcaIthak 2013-06-23 23:54
Az uj világrend igazi arca - Nem lesz nektek uj világren, nemfogjátok véghezvinni a terveiteket a mi Istenünk nem engedi, hogy a nemzeteket legyilkoljátok sem szihésen sem fizikailag bármennyire is kiképeztétek magatokat a gyilkolásra ti gyönyörüségesek. :D

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások