20240426
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 január 28, vasárnap

Mi köze a svéd bandaháborúknak a bevándorláshoz?

Szerző: Hiradó.hu

1500 lövöldözéses eset, 520 sérült, 131 halott az elmúlt hét év alatt a svédországi bandaháborúk statisztikája. Malmőben és más dél-svédországi városokban az elmúlt másfél hónap alatt hétszer támadták meg a rendőrséget gyújtóbombával, robbantással, lövöldözéssel. Emberéletben nem esett kár, annál inkább a társadalom biztonságérzetében.

Jó ideje nyilvános helyen lőnek agyon ellenfeleket Göteborgban és másutt, időnként ártatlan járókelők is áldozatul esnek. Több kórház is bejelentette, hogy az orvosokat és az ápolókat megfenyegetik, amikor kiderül, hogy egy-egy ilyen lövöldözés sebesült bandatagjait látják el.

svedmigransok1← A 2016. január 28-án közreadott képen svéd rendőr kísér újonnan érkezett menedékkérőket a malmöi Hyllie pályaudvar egyik peronján. A svéd hatóságok 2016. január 27-én bejelentették, hogy mintegy 80 ezer olyan menedékkérő kitoloncolását tervezik, akiknek a menedékjog iránti kérelmét az előző évben elutasították. (MTI/EPA/TT/Johan Nilsson)

Két nappal ezelőtt nyilvánosságra hozott felmérés adatai szerint 800 főként 15 és 25 év közötti férfiak, akik a kábítószerpiac felosztásáért harcolnak egymással. Míg korábban inkább lakásokban intézték el egymást, addig a mostani, elsősorban második- és harmadikgenerációs bevándorlókból alakult bandák a közterületeken tartózkodnak és véres leszámolásaikat is itt intézik el.

svedmigransok2

A rendőrsége elleni támadások választ jelentenek arra, hogy egy korábbi kormányintézkedés következtében megnőtt a rendőrségi jelenlét az utcákon. Ez az intézkedés azonban nem bizonyult elégségesnek.

Svédországban 2018 őszén választások lesznek és minden jel arra mutat, hogy a menekült kérdés az egyik legfontosabb választási vitatéma lesz a kampányban. Sokáig nem voltak hajlandók a bűnügyi statisztikákban nyilvántartani a külföldiek részarányát, mondván így elterelik a figyelmet magáról a bűnözésről, illetve annak okairól. De a számok napvilágra kerültek: a hosszú börtönbüntetésre elítéltek felének egyik vagy mindkét szülője külföldön született. A munkanélküliség 54 százalékos a bevándorlók között és a mostani kriminális bandák tagjainak 76 százalékának bevándorló háttere van.

Az okok között az iskolákra fordított pénzek 20 évvel ezelőtti megnyirbálása is szerepel. Mindezek mellett Svédországban összességében nem nőtt a bűnelkövetések száma, sőt tavaly kevesebb volt, mint az előző évben. De mivel a kriminalitás az utcára került, láthatóvá vált és az átlagemberben megjelent a félelem. Ráadásul nem az új migránsok jelentik a gondot, hanem a régóta ott élő, beilleszkedni nem tudó emberek sokasága.

A 2015-ös nagy migránshullám egyébként óriási kihívás elé állította a svéd társadalmat, amelynek hatásai még mai is érezhetőek, de aminek következtében megszigorították a határellenőrzést és a belügyminiszter bejelentette, hogy a jövőben szigorítás várható abban is, hogy csak annyi embert engednek be az országba, svedmigransok3amennyiről gondoskodni is tudnak. A bejelentés követően újabb robbanás történt a malmői rendőrség parkolójában.

Egy rendőr tájékoztatja a stockholmi pályaudvarra érkező illegális bevándorlókat 2015. szeptember 12-én. Ezen a napon mintegy 250 migráns érkezett vonattal a svéd fővárosba. (MTI/EPA/Jonas Ektsromer)

A svéd rendőrség lehetőségeikhez képest eddig mindent megtett Georg Spöttle szerint. De sem személyben, sem felszerelésben nincsenek arra felkészülve, hogy ezekkel a nagyon jól felfegyverzett, rendkívül agresszív, törvényeket és a rendőrséget semmibe vevő klánokkal fel tudják venni a harcot. Az eddig nagyon liberális és bevándorláspárti miniszterelnök már a hadsereg bevetését fontolgatja – mondta.

A Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában úgy fogalmazott, hogy a bevándorlók aránya a lakosság 20 százalékát elérve beszélhetünk kritikus tömegről. Ilyen esetekben a társadalom megbomlik – tette hozzá.

Megjegyezte, hogy egyes statisztikák szerint ez a szám Nagy-Britanniában már meghaladta az ötvenet, ami azt jelenti, hogy több a bevándorló, mint a brit. Majd hozzátette azt is, hogy Németországban pedig már napi 800 bűncselekményt követnek el a migránsok.

Olyan problémákkal nézünk most már szembe, amit az állam, a rendőrség, a törvénykezés nem tud uralni – összegezte a helyzetet a szakértő. A régi módszerek nem vezetnek célra – fűzte hozzá. Súlyos milliárdokról beszélhetünk: drogból származó pénzek tisztára mosása, éttermekből származó bevételek. A leadózott pénzekből ingatlanok vásárolnak ezek a bűnszervezetek, az ebből befolyó pénz pedig már tiszta. Georg Spöttle szerint ezeknek a felderítéséhez szükség van a titkosszolgálatok munkájára is. A törvénykezésnek át kell gondolnia, milyen jogosultságokat ad a rendőri szerveknek, nyomozó hatóságoknak a kezébe – jegyezte meg.

Forrás: hirado.hu

 

Hozzászólás  

#2 Mi köze a svéd bandaháborúknakAnna 2018-03-04 13:44
Érdekes lelkivilága van a többségében nagyon szép svéd népnek. Anno, amikor egy zsúfolt szórakozóhelyen véletlenül ráléptem a mellettem álló lábára, ő kért bocsánatot, hogy nyilván rossz helyen állt. A mai helyzetben mi lesz velük?! (Ez csak költői kérdés, mert nagyjából tudhatjuk a választ.)
#1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S.Tejfalussy András 2018-02-04 19:43
MIÉRT NEM LÉPNEK FEL A VÁLASZTÁSI PÁRTOK A NÉPIRTÁS ELLEN
Tisztelt Választók!
Elgondolkoztatok-e már azon, hogy miért nem helyezi hatályon kívül az Alkotmánybírság a mérgező káliummal népirtással ingatlankiürítő „Nemzeti Stop só Programot, Menzareformot és Chips adót”? Még nem gondolkoztatok el rajta? Vegyétek már észre, csak arról szólnak a választások, melyik párt vághassa zsebre a népirtással kiürített magyar ingatlanok külföldieknek eladásából származó profitot!
Milliárdokkal pénzelik a mérgező káliummal népirtó „reformtáplálkozás” bebeszélőit! A népirtó Stop Só programot szabotáló élelmiszergyártókat büntető Chips adóból kapnak fizetés emelést az orvosok. Ezzel korrumpálják őket, hogy befogják a szájukat! A népirtás főkoordinátora a mérgező kálium műtrágyázást a nyugati országokban bebeszélő „koordináló izraeli tudományos titkosszolgálat”? Ezért árusítják az interneten Izrael állami Star kosher „legjobb étkezési só” tanúsítvánnyal a BONSALT-ot, a tiszta patkányméreg kálisót?
A magyarok önkiirtásra programozásában a legtöbb rádió, televízió, újság segít nekik (nem mindegyik). Segíti őket a Médiafelügyelet is. Antiszemitizmusnak hazudták a mérgező káliummal népirtást bebizonyító biológiai hatás-mérések közzétételét és eltüntették a mérgező kálium növény-, állat- és ember pusztító hatásait bizonyító biológiai hatásmérések eredményei bemutató www.aquanet.fw.hu tudományos honlapot a hazai „freeweb”-ről. (Ma már újra működik, a külföldi szerveres, www.tejfalussy.com új honlapon.) Minden orvos tanulta, hogy a Ringer oldat szerinti víz, kálium és konyhasó dózis optimális a szív számára, s hogy a többszörösre növelt kálium dózis életveszélyesen szívmérgező! Lásd Prof. Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár, a nemzetközi hírű kiváló szívsebész, akadémiai nagydoktor szakvéleményét: www.tejfalussy.com 10. videó!
Ezúton ismét megkérdezem a Jobbik országgyűlési képviselőjét, Z. Kárpát Dánielt, hogy azért nem léptek fel a mérgező káliummal ingatlankiürítő népirtás megengedése ellen, mert ő, ők is érdekeltek a népirtásban???
Az Alaptörvényt is sértő népirtással ingatlanszerzésre és ingatlan kiárusításra lehetőség biztosító törvények és rendeletek elleni közérdekű bejelentésként az Alkotmánybíróság és a Kúria elnökei címeire is megküldve!
Verőce, 2018. február 4-én.
Magánhonvédőként, a káliummal mérgeztetett magyar lakosság jogos védelemében (Btk.), megbízás nélküli közérdekű kárelhárításként (Ptk.) benyújtotta és közzéteszi: (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc, okl. vill. mérnök, korábbi minisztériumi, országgyűlési, önkormányzati, tudományos akadémiai szakértő, számos nemzetközi hatásmérés tudományi szabadalom feltalálója (személyi szám:1-420415-0215, an.: Bartha Edit), néhai Dr. Tejfalussy Béla táblabíró és Bartha Béla rendőrfőkapitány jogvédő unokája
(Iratjel: ingatlanrablasmod180129kieg)

feladó: András Tejfalussy 
címzett: Az Alkotmánybíróság ügyfélkapuja ;
másolatot kap: ;
MVSZ Patrubányi MIklós
titkos másolat: . . . .
dátum:2018. február 4. 18:57
tárgy: MIÉRT NEM LÉPNEK FEL A VÁLASZTÁSI PÁRTOK A NÉPIRTÁS ELLEN (Iratjel: ingatlanrablasmod180129kieg )
küldő: gmail.com
:
Nemzőképesség rontásával ürítik ki a magyar ingatlanokat, hogy eladhassák a betelepülőknek

Orvosi tankönyv szerint, EKG torzulást okoz a szájon át bejuttatott napi 3,5 grammnál több kálium. A vérbe 1 óra alatt bejutó 1 gramm kálium kb. olyannyira életveszélyes, mint a 24 óra alatt bejutó 11 gramm. A hazai (REDI Só engedélyezési) kálium hatás ellenőrző mérések alkalmával a fél liter vízzel bejuttatott 0,88 gramm kálium, 10 ember mindegyikénél több mint 5 órán át 50 százalékosra csökkentette a vizeletkiválasztást. Az 1,76 gramm kálium a szívműködést is kb. 1,5 órán át rontotta.

1950-ben Nobel díjat is kaptak azok a mellékvesekéreg kutatók, akik a biológiai hatás méréseikkel egyértelműen bebizonyították, hogy az optimálishoz képest többszörösre növelt kálium tartalmú és csökkentett konyhasóhiányos élelmiszer nemi jelleg torzító, nemzőképtelenség okozó hatású is.

Az élelmiszerek káliumtartalmának legalább ötszörösre növelését és a konyhasótartalmának ötödére csökkentését azóta az emberiség létszámát csökkentésre alkalmazzák. Előbb a kálium műtrágyákkal növelték az élelmiszer növények káliumtartalmát. A WHO megengedte, hogy a konyhasót kálisóval helyettesítsék. Gyógyhatású étkezési sóként engedélyezték a mérgező kálisó REDI sót. Ma már az interneten Izrael állami Star kosher tanúsítvánnyal is ajánlják a magyaroknak a „BONSALT” (jósó) elnevezésű kálisót. A kálisó mérgezőségét jelző rossz íz elfedésére egy hazai gyógyszerész feltalálta a fűszerezett kálisót, a VIVEGA-t. Ezeket a méregdrága patkánymérgeket mindenhol reklámozzák!

A kálium műtrágyával növelt káliumtartalmú növényekkel etetett hímbirkák 4. nemzedéke teljesen szaporodás képtelen lett. A káliummal műtrágyázó és vagy konyhasó helyett kálisóval sózó nyugati országokban a férfiak nemzőképtelensége (embernél, ha a 4 nemzedék 4x25 év) 2050-re várható.
A kálisóval alig műtrágyázó keleti országokban, Kína, iszlám országok, Izrael, nincs ilyen veszély.
Ez a tényleges oka, hogy az izraeli kutatók szerint 2050-re teljesen nemzőképtelenné válhatnak a nyugati férfiak (Híradó – Haarec). Az elmúlt évben 35.839-el több magyar halt meg, mint amennyi született. Egy nagyvárosnyi ingatlant ürítettek ki vele!

Tehát az 1950 óta mérgezett magyaroknak nincs tovább! Írja meg, akinek más a véleménye, de konkrét hatás mérési bizonyítékokat is mellékeljen hozzá, ne csak „ellenvéleményeket”! A biológiai hatásokat nem elhinni, hanem tisztességesen mérni kell!

A hivatkozott bizonyítékokat lásd: HIHETŐMAGAZIN www.tejfalussy.com, 1., 39., és 101. email könyv, 10. videó és MEHNAM rovat.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások