20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 január 27, péntek

Vádirat, contrails kontra chem-trails

Szerző: Tulok

Az Egyesült Államok Légiereje korábban kijelentette, hogy a keresztbe-kasul húzódó kémiai csíkok az égen, egyszerű kondenzcsíkok, amelyeket a repülőgépek hajtóművei okoznak. Megjelenésük, és az ezekkel kapcsolatos, szerintük összeesküvés-elméletek, 1996-ban kezdődtek. A hivatalos vizsgálat elutasítása arra hivatkozott, hogy "nem tudományosan elismert jelenségről" van szó! Valamelyest hozzásegít a megértéshez az Új világrend napirendje, amelyben Henry Kissinger kijelenti: Ön és Kedves Családja "haszontalan zabálók"!

A permetezési tendencia 1997-ben felerősödött, és 1998-ra javában tombolt már, de igazából 2004-2005-ben húzott bele a háttérhatalom. Hihetetlen fény -és radarképek tömege bizonyítja, hogy az időjárás megváltozását nem a globális felmelegedés, hanem bizonyos népirtási érdekek okozzák! Ezek az érdekek alkalmazzák gátlástalanul a HAARP technológiát, ugyanezek az érdekek szabadítanak a világra, hol a népességet, hol a népesség pénztárcáját pusztító, ill. az utóbbi esetében, kizsebelő járványokat. A csalások - élükön a WHO-val, az ENSZ-el, és természetesen a gazdasági pusztulást sürgető, bevezető, és következetesen végrehajtó Bilderberg Grouppal - sorra kerülnek nyilvánosságra, de a kegyetlen arcátlanságnak nincs határa!

Korábban az USA területén volt nagyobb arányú az időjárás befolyásolása, de 2010-re Európában is összpontosított támadást intéztek Európa lakossága és mezőgazdasága ellen! 2009. január 25-én közölte le a Daily Telgraph az EKB (Európai Központi Bank), nem nyilvánosság elé szánt tervezetét, amely néhány óra múlva cenzúrázásra került. A tervezetben az EU tagországok gazdaságának leépítése, a nemzeti parlamentek jogkörének lekorlátozása, és a katonai irányítás bevezetése szerepelt! Amint tapasztalható, már nem csak eladósításokkal fosztogat Brüsszel, az IMF, a Világbank, Izrael és a FED, hanem a lakosság életterének, élelmezésének lehetőségeit is elveszi!

Ez utóbbi lehetőséget ad, a közeljövőben bevezetendő katonai irányításnak. Akik a háború kitörését várták korábban, megnyugodhatnak! Nem marad el, de az európai élelmiszerhiány, és az Irán-Izrael-USA háború miatti elrendelt katonai irányítás alatt, "lehet majd háborúzni" (akinek még lesz ereje hozzá, éhesen, betegen, savas esőtől áztatva)! Az USA augusztus végére már öt repülőgép-hordozót, és kísérő hajóit telepíti át az iráni blokádhoz, háborús indokként most "elveszett", feltehetőleg iráni kézben lévő atomfegyverekre hivatkozva. ( már ott vannak! )

Európa mezőgazdaságának időjárás-befolyásolással történő kivégzése látszólag nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez, de kidolgozták a világ népesség csökkentésének atomfegyverek bevetése nélküli tervét! Ebben a tervben az éhínség is szerepel, mint emberiség ellenes fegyver, de egyre szélesebb spektrumban támadnak! Banki csalásokkal, korrupt, megvesztegetett, megalkuvó politikusokkal, mondvacsinált adósságokra hivatkozva kifosztják a világ népeinek egy jelentős részét, a másik felét, pedig a gazdaságaik felszámolásával kényszerítik fizetésképtelenné vált piacaik felszámolására.

Minden eszközt bevetnek!

A tudósok már elismerik, ahogy a H1N1-es csalást is be kellett hogy ismerjék, hogy a légi járművek permetezései alkotnak mesterséges felhőket, hogy "blokkolják vele a napot". A Fehér Ház tudományos tanácsadóját, John P. Holdren-t kérdezték, hogy milyen hatás okozza a "természetes gőzt", amikor a valóságban is meg lehet állapítani, hogy a chemtrails, emberekre egészségkárosító anyagokat tartalmaz. A válasz, a sokat hallott 25000 láb feletti, -30 fokos levegőben vígőz "kikristályosodásáról", már unalomig ismert, csak nem igaz jelen esetben! Hasonló válaszokat kaptunk, a H1N1 kialakulásával, elterjesztésével, az etil-higany tartalmú "védőoltásokkal", és a WHO által elrendelt 6-os pandémiás fokozat elrendelésekor is, miközben Ukrajnában nem csak kisrepülőkkel, de AN-124-es, nagyteherbírású szállítógépekkel, szárny kilépő éleken elhelyezett nanocsöves szórófejekkel is fertőzték a lakosságot!

Természetesen, chemtrail nem természetes jelenség, mint ahogy állítják. Tíz évvel ezelőtt, még a repülőgépektől származó kondenzcsík perceken belül eltűnt, de most azt akarják elhitetni, hogy ugyanaz az anyag most felhőzetet hoz létre. Ez lehetetlen anélkül, hogy valamilyen anyagot ne használjanak fel felhő, vízcsepp vagy jég képzésére!

A mainstream tudomány és a tudományos élet elutasította a chemtrails permetezés tényét, a fantasztikum és a paranoia összeesküvés-elméletei közé sorolva, bár most már elismeri, hogy vannak ilyenek, de arra hivatkozva, hogy azok a természetes és nem mesterségesen előidézett képződmények. A valóságban a chamtrail-ek okozzák a föld éghajlatváltozását, rásegítve a HAARP technológiával, de a globális felmelegedés dogmája mindig alkalmat ad a John P. Holden féléknek, akik, mint ő is, 1997-ben kiadott könyvében, az Ecosciens-ben, a vízellátás mérgezését javasolta, hogy az emberek tudtukon kívül sterilizálhatók legyenek. Mindez a globális ellenőrzés, ellenőrizhetőség kialakítása érdekében!

1997-ben még felháborodtak ezen egyesek, ma már Bill Gates és neje, büszkén dicsekednek évi 2 milliárd fontnyi, erre a célra adott támogatásukkal, természetesen a New York-i Milliárdosok Klubjával együtt, akik szintén lelkesen támogatják a harmadik világ, és az eredményeken felbuzdulva, az egész emberiség szinte teljes kiirtását!

A légköri sugárzás mérését (ARM) Programot, az 1989-ben létrejött finanszírozás mellett az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma (DOE), szponzorálja. A DOE Hivatal Tudományos és Irányítási Hivatal Biológiai és Környezetvédelmi Kutatás egyik ARM programja, a Közvetett -és Semi-Direct Aerosol kampány (ISDAC), célja a "felhő szimuláció" és a "aeroszolos letöltések" mérése. Egy másik program keretében az Energiaügyi Minisztérium légköri Tudományos Programja, "a légköri folyamatok átfogó értelmezése és ellenőrzése, a szállításra irányul, átalakítási, és az energiával kapcsolatos nyomok a vegyi anyagok és a por vonatkozásában." A por, például az izlandi "szabályozott" vulkánkitöréssel, a légkörbe került, és remekül "hasznosítható" csapadék és jég képzésére, mivel évekbe telik, mire a mikroszkopikus szemcsék leülepednek.

A DOE honlap azt állítja, hogy "A jelenlegi "kutatás" középpontjában álló program, az aeroszol permetezéssel kikényszerített éghajlatváltozást vizsgálja: mivel az aeroszol képződés, és fejlődése, valamint az aeroszol tulajdonságai befolyásolják, közvetlen és közvetett hatást gyakorolnak az éghajlatra és az éghajlatváltozásra".

Az Egyesült Államok kormánya (ennek megfelelően az EU vezetése is), és a tudósok már bombázzák az eget és a savas esőt okozó szennyezőanyagként kén-dioxidot juttatnak a magas-légkörbe, amelynek állítólagos célja, a globális felmelegedés elleni küzdelem! A "geo-mérnöki" beavatkozás, annak ellenére, hogy az intravénás aeroszol a felső légkörben ismert és ismeretlen veszélyeket hordoz magában, a bolygót veszélyezteti. A javaslatot, hogy eloszlassák a kén-dioxidot, és megpróbálják visszatükrözni a napfényt, már korábban is vitatták, ahogy a londoni Guardian, 2008. szeptemberi cikkében is: A radikális eszmék elleni küzdelemben a globális felmelegedést is fegyverként lehet alkalmazni, amelyet Ken CALDEIRA, vezető tudós (az éghajlatkutatásai alapján a Carnegie Institution a Stanford, California), szorgalmaz, aeroszolok befecskendezésével a légkörbe.

Az egyik lehetőség az, CALDEIRA szerint, hogy "a sztratoszférába kell lepíteni", "jumbo sugarakkal" a felső légkörben, apró részecskéket, például kén-dioxidot". Szétterítve, mintegy 1 millió tonna kén-dioxidot évi szinten, ami 10 millió négyzetkilométerre lenne elégendő, hogy visszatükrözze a megfelelő mennyiségű napfényt". A jelenlegi kísérletek hasonlóak CALDEIRA javaslatához. Az Egyesült Államok kormánya, eddig is támogatott tudósokat, pl. az U.S. Energiaügyi Minisztérium (DOE), a Savannah Nemzeti Laboratóriumát is, akik tavaly hatalmas mennyiségű lyukacsos falú" üveggömböt lőttek a sztratoszférába.

"A projekt szorosan kapcsolódik egy ötlethez, a Nobel-díjas Paul Crutzenére, aki "747-es repülőgép küldését" javasolta, óriási mennyiségű kén részecske feljuttatásával a sztratoszférába, így lehűtve a légkört".

Az ilyen programok csak karcolások a felületen, ami szokás szerint egy hatalmas és átfogó, "fekete-költségvetéssel" finanszírozott geo-mérnöki projekt a bolygón! Alig vagy egyáltalán nem törődnek a környezeti következményekkel, valamint ismeretlen kihatásaival! Transzformálva, hasonló, mint a H1N1 járvány kirobbantása érdekében kiásott eszkimó asszony holtestéből nyert spanyolnátha vírussal való világméretű fertőzés, majd a "megelőzés és gyógyítás" álarca mögé bújva, pénzrablás, terrorizálás, kényszeroltások, és bebörtönzés lehetőségeinek megteremtése, az anyagilag természetesen érintett WHO, ENSZ, EU és USA-kormány indítványra!

Nem lehet tudni, mi történik, amikor a környezetet feltöltik kén-dioxiddal, mivel a vegyület a fő összetevője a savas esők alapanyaga, de cseppképzésre ezüst-jodidot, bárium-oxidot, alumíniumot, higanyt és ólmot is alkalmaznak, amelyek az EPA szerint, is a tavak, patakok savasodását, szennyeződését okozzák, valamint hozzájárulnak a növényzetet, főleg a fákat érő károkhoz (pl. vörös fenyő), és számos érzékeny erdőtalajéhoz is. A jelentés szerint: "Ezen túlmenően, a savas esők felgyorsítják az építőanyagok és festékek bomlását, beleértve a pótolhatatlan épületeket, szobrokat, melyek részei a nemzetek kulturális örökségének".

Az "ilyen programok" önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy komoly egészségügyi kérdéseket is felvessenek, mivel nem csak a flórát teszik tönkre, az időjárás megváltoztatásával, éhezéssel fenyegetik a faunát is, de egészségkárosító hatásai is megdöbbentőek. A kén-dioxid, és a savas esők, laboratóriumi kísérletekkel igazoltan, neurológiai hatásokat és viselkedésbeli változásokat, vérkeringési zavarokat okoznak, szívkárosodást, gyomor és bélrendszeri betegségeket, reprodukciós hibákat, látás problémákat, immunrendszer-károsodást, máj és vese problémákat, hallászavart, anyagcsere és hormonrendszer zavarokat, bőrgyógyászati problémákat, fulladást, tüdőembóliát idéznek elő!

Stephen Schneider a Stanford Egyetemen, űrhajók küldését javasolja a felső légkörbe, miközben tudományos körökben is elismert, hogy az ionoszféra és a sztratoszféra egymásra való kölcsönhatásait sem ismerik!

2008-ban, a KSLA vizsgálata megállapította, hogy a nagy magasságból chemtrailokból földre hulló anyagban, magas Bárium (6,8 ppm) és az ólom (8,2 ppm), valamint nyomokban egyéb vegyi anyagok, beleértve az arzén, króm, kadmium, szelén és ezüst is megtalálható. Egy kivételével ezek fémek, toxikus hatásúak.

A KLSA hírösszefoglalója a Báriumra összpontosított, amely a kutatások szerint azt mutatja, hogy ez "fémjelzi chemtrailokat". KSLA talált Báriumot szinte minden mintában 6,8 ppm vagy nagyobb arányban, ami "több mint hatszorosa az EPA által meghatározott mérgező szintnek." A Louisiana Department of Environmental Quality megerősítette hogy magas Báriumszintet mértek, bár véleményük szerint, ez "nagyon szokatlan".

Ismételten eljutottunk oda, hogy a háttérhatalom, a kabbalista bankárkaszt, a "fekete arisztokrácia", karöltve a politikus, nemzetüket elárulókkal, a rablás kedvéért, saját -és utódaik jövőjét sem tartja fontosnak, még kevesebbre tartva, a még kiszolgáltatottabb, csak áldozataiknak szánt embertársaikat (bár ezeknek a hóhér legyen az utolsó barátja)!

Forrás: Hungarian Real News


Szerkesztői vélemény: Az oldalon megjelenő cikkek tartalmával nem azonosulunk 100%-ban, ettők függetlenül leközöljök. Mások honlapjáról átvett cikkeket vagy egyben illik leközölni, vagy sehogy. A vegyi csíkok (angolul chemtrail) jelensége kétségtelen tény, és a mögöttes szándékok feltehetően tisztátalanok, különben miért övezné a témát ekkora titkolózás. Más cikkeinkből az is kiderül, hogy a jelenség egyértelműen és igazolhatóan káros az egészségre.

Hozzászólás  

#2 Czikó József 2012-01-28 09:19
Hát, igen!Ezeken kívül, megfigyeltem, hogy ha nem állok a garázsba a kocsival, permet szerű valamilyen olajos anyag telepszik a kocsi szekrényre.Téli ablakmosó folyadékkal is nehezen lehet a szélvédőkről el távolítani.Először kerozinra gyanakodtam.Pilóta ismerősöm azt mondta, hogy az nem lehet, mert be tiltották a levegőbe való engedését.A cikk után már világos, hogy mi történik.Valami ilyesmire gyanakodtam én is!Köszönöm a cikk megjelentetőjének!
+1 #1 Ég és Föld 2012-01-28 09:09

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások