20240221
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 február 21, kedd

Tudsz jobbat?

Szerző: Magyar Királyi Hírlap

Ma Magyarország, nem egy szabad, független ország. Ki van szolgáltatva az EU döntéshozóinak, a nemzetközi pénzügyi oligarchiák kényének, kedvének. Adóság csapdában, kamatrabszolgaságban sínylődünk, és terveik szerint fogunk is az idők végezetéig.

A Szent Korona Alkotmánya kimondja

Magyarország örökké szabad. Magyarországon, magyar embereknek, magyar emberek által, magyar érdekeknek megfelelő törvények szülessenek. Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarország földi javai, természeti kincsei, stratégiai üzletágai külföldi tulajdonban vannak.

A Szent Korona Alkotmánya kimondja

Magyarország területén minden, ami a földön, az alatt és felett található a Szent Korona – soha el nem idegeníthető – tulajdonát képezi. A birtokos jogokat – ami ez esetben megegyezik a tulajdonjogokkal, a külföldi kézre való átjátszás kivételével – a Szent Korona Országának tagja gyakorolhatja. Amit eddig elvettek így, úgy, vagy amúgy, visszajár! Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon annak van igaza, kiváltsága, helyzeti előnye, akinek hatalma, pénze van.

A Szent Korona Alkotmánya kimondja

A kötelezettségek és jogok tekintetében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez. Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon – és persze a világon – a pénz hatalma alá rendelődik minden. Akár a természet kárára is. Korszakalkotó, természet és ember kímélő találmányok kerülnek íróasztalok fiókjaiba, vagy lehetetlenülnek el, ha a nemzetközi olaj, gyógyszer és politikai maffia érdekeibe ütközve.

A Szent Korona Alkotmánya kimondja

Minden magyar érték – szellemi és anyagi -, a természet és a magyarság érdekeit kell, hogy szolgálja. Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon demokrácia van, ami idegen érdekek által irányított, pártok által működtetett diktatúrát jelent. A „szabad” választások alkalmával, arra adhatjuk voksainkat, akiket a háttérhatalom e célra kijelöl, vagyis az „Ő” befolyása alatt áll. Bizonyíték erre az elmúlt húsz év során megtízszereződött államadósság, és a nyom nélkül elherdált állami vagyon. Felelős nincs. Az egymást váltó kormányok egymást mossák tisztára, néhány pojácán elverve tessék-lássék a port. Érdekeink érvényesítéséhez nincsenek megfelelő eszközök, nincs média tájékoztatás és persze akarat sem hozzá. Ha felemeled a hangod, te vagy az antiszemita, a rasszista, a fasiszta. Ha az utcán merészelsz tiltakozni, csőcselék és/vagy terrorista leszel.

A Szent Korona Alkotmánya kimondja

Mindazok vezetőkkel szemben, akik visszaélnek a bizalommal, és megsértik a Szent Korona Alkotmányát, nem csakhogy joga, hanem kötelessége a Szent Korona tagjának ellentmondani, ellenállni. Ez az ellenállási jog. 1222-től az Aranybullában foglaltak szerint, ÖRÖKÉRVÉNYŰ jogunk! Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon a parlamenti demokratikusnak nevezett önkény játékszabályai szerint, az irányítás, végrehajtás és az ellenőrzés teljesen összemosódik. Minden a pártérdekek alá rendeződik, figyelmen kívül hagyva a Nemzet igazi érdekeit.

A Szent Korona Alkotmánya kimondja

Az irányítás, a végrehajtás és az ellenőrzés háromlábú biztos talapzaton állva, elkülönülten, érdekösszefüggések nélkül, a vezetésben résztvevő személyek visszahívhatóságával valósuljon meg. Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon egy szűk politikai elit dönt a megtermelt többlet javak, adóbevételek ezermilliárdjainak elosztásáról.

A Szent Korona Alkotmánya kimondja

Az adóforintok formájában kifejezhető bevétel a keletkezés helyszínén, vagyis a települések közösségei által kerüljenek felhasználásra. Abból részesüljön a központi irányítás. Ne fordítva, ahogy manapság. A helyi közösség jobban el tudja dönteni, hogy arra van-e szüksége, hogy meglegyen a téli tüzelő az iskolába, vagy esetleg gigantikus völgyhidakra, mezőn felépített alagutakra, vagy aranyárban épülő autópályára van-e szüksége a településnek. Tudsz ennél jobbat?

Ma Magyarországon hallottál már arról, hogy egy sztrájkoló közösség érdemben elért volna valamit? Nem? Hallottál már olyat, hogy a nép által kezdeményezett népszavazást kitűztek volna? Nem? Még akkor sem, amikor 600 ezer aláírás gyűlt e célból össze? Hallottál már olyat, hogy bármilyen jogi lépés, ami a hatalom ellen irányult a felperes igazával zárult? Nem? Hogy lehet ez? Hát nem demokráciában élünk? De igen! Pontosan ott. A legaljasabb találmány a világon, mert elhiteti, hogy jogaid, lehetőségeid vannak. Azért arra gondosan ügyelnek, hogy megosszák a Nemzetet, mert az egyetlenegy ellenszere a diktatúrának az EGYSÉG! Az ellen nincs orvossága, csak az erőszak! Ez az eset viszont már máslapra tartozik.

Tudsz ennél jobbat?

Ha igen, akkor mondd, és tegyünk úgy! De tegyünk! A csodában reménykedés, a várakozás, a 2014-es választási eredményekben való bizakodás, ha mégsem akkor majd az azt négy év múlva követő választások fényes jövő képe, Nemzetünk halálát jelenti.

Tennünk, cselekednünk kell, hogy gyermekeinknek lehessen magyar múltja és jövője!

Forrás: Magyar Királyi Hírlap

Hozzászólás  

+1 #4 Merkurius 2012-03-20 00:03
Igen , jónak tünő írás .
Valóban a Szentkorona alkotmánya az amihez vissza kell térni a Magyaroknak . Viszont , hogy ezt , hogy lehet elérni arra már nem igazán világít rá az írás .

"" Azért arra gondosan ügyelnek, hogy megosszák a Nemzetet, mert az egyetlenegy ellenszere a diktatúrának az EGYSÉG! Az ellen nincs orvossága, csak az erőszak! Ez az eset viszont már máslapra tartozik.""

Ez pl. nagyon érdekes , aztán miért tartozik máslapra az az erőszak ???

A legelső , és legfontosabb dolog szerintem éppen az , hogy hogy lehet védekezni , mi az az erő amely megvédi , meg tudja védeni a nemzetet a hatalom elleni erőszaktól .

Ez az erő nem más mint az Igazság és szeretet ereje , vagyis Isten , ez a Szakrális erő amely fölötte áll minden fizikai hatalomnak .

Ennek nem elsősorban a név a bizonyítéka , nevezheti magát valaki akár Atyaég-nek , akár fénybenjáró- nak , ha ilyen írások után a sátánhoz ( a katolikus egyház és pribékjei közvetítésével )imádkozik , sőt még arra buzdít másokat is akkor az egészen biztosan , hogy nem a Magyar Szent Korona Alkotmányát akarja megvalósítani.
#3 Ithaka 2012-02-24 00:21
Ém már nagyon öreg vagyok , emlékszem a II. világháborura . nem maradt semminksen rengeteg embernek mék a félig lerombolt háza sem sött még az sem. Még is talpra állt a Magyar nép ! Most is talpra fog álni csak a vérszivókat kikell üzni a Magyar földröl. A hátrányos helyzetüeket ne tovább injekciózni, mert addig nemfog dolgozni, még ravaszul látja, hogy ingyen is tud élni. NE TOÁBB !!! megunta ezt is a Magyar becsületes ember, a korupciót, a pénzkufárokat, a zsidó biroságokat a multi üzleteket, az ügyvéd úrakat , a sok orvosokat , dse ne hagyjuk hátra, ezest a disz tátsasági csomagokat, 100-km gyorsassággal masirozzonak ki a Magyar földröl. :sad:
#2 Ithaka 2012-02-23 23:57
Nagyon-de nagyon várom a jóidőt, de ennél százszorosan várom, hohy kitakaritani az országházat, és a nemzetünket a szemetektöl, bele a kukába és vigyé a rödiszman innen magyarországról a drága szemeteit. Elégvolt de nagyon is. Vissza államositani mindent az eu tomboljon csak brüszelben de nélkülünk, meg sok eu ország nélkül akiket ugyberántottak mint kacsa a nokedlit, mire a nép szétnézett magakörül már eu tagok voltunk, :eek:
#1 Rekabea 2012-02-23 15:49
Igen Tudok jobbat ! Van megoldás !!

Ezen a honlapon : ELÉG VOLT ! EGY LÉPÉST SE TOVÁBB !!

magyarmegmaradasert.hu/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások