Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2020Nov01

2016. Szeptember 09., Péntek 06:15

Érvénytelen alaptörvény, látszat népszavazás-

Írta:  Madarász László
Értékelés:
(10 szavazat)
Az alábbiakban egy olvasói levelet adunk közre:

Alaptörvényröl

"Most kezdtem hallgatni egy riport félét Bende Istvánnal ahol többek-közt az alkotmányozásról is szó van. Mindjárt az elején megütötte a fülem az amikor 2011-ben "valakik" az országgyűlés felhasználásával kíséreltet tettek a Magyar Állam felszámolására és a helyébe egy magánállamot akartak létrehozni. Ez nem sikerült nekik, törvényesen nem tudták megtenni ezért megtették törvénytelenül. Az alaptörvénnyel akarták létrehozni ezt a magánállamot ami természetesen érvénytelen.....

Na most ha ezen elgondolkodunk a továbbiakban is sok-minden kiderül miben sántikálnak a mindenkori kormányok főleg Orbán. Szerintem ez az a PONT illetve kiinduló ok arra, hogy most a népszavazással lemondjunk a döntési jogunkról az októberi népszavazással, és ezzel törvényesítsük az "országgyűlés" (valakik) tejhatalmát illetve döntési jogát na meg az érvénytelen alaptörvényt hivatalos állapotba helyezzük! Nem vagyok jogász sem értelmi megfogalmazója az ilyen csalásoknak de nagyon ajánlom neked meghallgatni ezt a videót mivel te voltál az elsö aki az átverésekre felhívtad a figyelmünket. Az én értelmezésem szerint a 2012 ben USA-ban (eddig nemérvényesen) aláírt magánállamot és ehhez hasonló csalásokat akarják most a népszavazással törvényesíteni mert mindeddig szinte minden törvénytelen mert az alaptörvény érvénytelen.

Nem tudom mennyire értelmes az írásom de ha elkezded meghallgatni a riportot akkor megérted mire célzok. http://huntv.info/tv/az-alkotmany-jogossagarol/ "

Admin megjegyzései:

– A videó (nekem) valamiért nem az elejéről indul! Nagyon érdemes az elejére (0:30) “tekerni”!

Úgy látszik nem csak nekünk lenne igényünk egy valódi (ősi) módon összehívott Alkotmányozó Nemzetgyűlésre, hiszen jelenleg nincs alkotmányunk!

Nagyon köszönjük olvasónknak a véleményt és a videó linkjét!

Forrás: http://magaspart.hu/?p=843

Megjelent: 1239 alkalommal

Hozzászólások  

 
Zoli
#1 A népet megfosztják a hatalomtólZoli 2016-09-09 07:32
Nagyon fontos kerekasztal beszélgetés a HUN Tv-ben.
"Hogyan jutunk vissza egy alkotmányos jogállamhoz"
A magyar népet megfosztották a hatalomtól! Geri Tibor: "A magyar népet kilúgozták a hatalomból" hallgasd végig! huntv.info/tv/alkotmanyi-magyar-tarsadalmi-onszervezodes/
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.2%Austria 1.3%
Romania 5%Canada 1.1%
United States 4.6%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.2%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 23
This Week: 4239
Last Week: 5363
This Month: 23
Last Month: 18833
Total: 2501378

Belépés