20240901
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 augusztus 25, vasárnap

Szauron erői nem tétlenkednek

Szerző:

A sötét globalisták újabb szöget vertek az emberiség koporsójába. Titkosszolgálati akció eredményeként letartóztatták Pavel Durov mérnököt, az utolsó független közösségi média alkalmazás kifejlesztőjét és tulajdonosát.

Ehhez a tájékoztatáshoz kivételesen nem csatolok forrásokat, azaz nem kerül közlésre, honnan van az információ. A TV-n & fészbukkon "tájékozódó" erőforrások mindent is jobban tudnak őket nem zavarja, aki meg telegramozik, maga is fellelheti a forrásokat.

Miért foglalkozunk egyáltalán Durovval, ki is ez a Pável Durov?

Pavel DurovPavel Durov a szólásszabadság utolsó bástyája, a Telegram közösségi hírcsatorna egyik megálmodója és életben tartója. A Telegram az egyetlen olyan alkalmazás, amelyet az ún. háttérhatalom (vagyis a szabadnak hazudott kőművesek, a wefes "jóakaróink", a titkosszolgálatok, az ifjú globalista vezetők, stb.-k együtt) ezidáig nem tudott az irányítása, felügyelete alá gyűrni. Pedig, próbálkoztak keményen, mert nagyon szeretik, ha a humán erőforrások csak azokból a forrásokból szívják magukba az ismereteket, amelyeket ők felügyelnek. 

Bárki bármit mond, ezidáig a Telegram valóban független, közösségi eszmecsere felület volt. Soha nem támogatták titkos algoritmusokkal a pedofílokat mint az Instagram, és nem csináltak két-három hónap alatt egy szerény képességű, szinte ismeretlen globalistából egy 30%-os "támogatottságú" pártelnököt, mint tette azt a Meta/fészbukk Magyarországon, 2024-ben.

A titkosszolgálatoknak óriási gondot okozott, hogy nem tudták felügyelni a szabadon gondolkozókat, akik az egyetlen és utolsó veszélyforrást jelentik a hamarosan bevezetni kívánt új világrend számára. 

Már a kovidizmus idején csípte a szemüket a Telegram, mert a szabadon gondolkodók a nyáj számos tagját megakadályozták abban, hogy az mRNS-t, grafént és egyéb nyalánkságokat tartalmazó injekciós ampullák áldásos hatásait élvezhessék. Ahogyan a mesebeli kisgömböc is igyekezett minden felfalni, valószínűleg ők sem elégedettek a 25-30 milliós többlethalálozással és néhány tízmillió oltáskárosodottal. Térjünk azonban vissza Durov-ra és a Telegramra.

Az élete feltehetően nincs veszélyben, azt bármikor elvehették volna tőle eddig is. Viszont, a katolikus szeretettel átitatott inkvizíció ténykedése óta rengeteget fejlődött a kínzások technikája. Ezeket a gyakran nem is ismert technikákat folyamatosan tökéletesítik a titkos és kevésbé titkos börtönökben. Egy biztos: valamennyi idő után mindenki beszélni/engedelmeskedni fog, mégpedig anélkül, hogy akár egyetlen fogát is kivernék vagy csontig csiszolnák, persze érzéstelenítés nélkül. Sőt, olyan dolgokat is meg fog tenni fogvatartóinak, amiről ő maga sem gondolta volna. Durovot is rá fogják venni az "együttműködésre". Lehet ebben kételkedni, de a gyakorlat az, hogy még egy többrétegű, bonyolultan programozott, többszörös omega-protokollal védett egyedet is fel lehet törni, csak idő kérdése.

Mik voltak az előzmények?

A Telegram 2013-ban indult, majd egyre népszerűbbé vált közösségi alkalmazás, elsősorban üzenetküldésre és terjesztésre használják. Úgy tudjuk, ezidáig egyetlen nagyhatalomnak sem sikerült hátsóajtót beleépíteni, noha erre számtalan próbálkozás történt. Kifejlesztése a Durov testvérpárnak a nevéhez kötődik, akik a VK-t is útjára indították: ez az orosz testvérpár Nikolai Durov és Pavel Durov. Az eredetileg orosz születésű Pavel Durov ott is hagyta Oroszországot, és jelenleg az Egyesült Arab Emírségek állampolgára. 

A Telegram a brit Virgin Szigeteken lett bejegyezve, központja jelenleg (2017 óta) Dubaiban van. Szerverei világszerte megtalálhatók, rengeteg szerverfarmra szétosztva. Több országban megpróbálták betiltani, többek között Oroszországban is be volt tiltva 2018-2020 között, de a betiltás hatástalannak bizonyult, ezért feloldották. Milliárdokat kínáltak érte, ha eladják, de Pavel Durov nem volt, és ma sem hajlandó eladni a Telegramot

A hárombetűs szolgálatok számtalan alkalommal próbálták megfenyegetni, megzsarolni, vagy valamilyen módon fogást találni rajta. Munkatársai, a programozók ugyancsak a titkosszolgálatok célkeresztjében voltak. A Tucker Carlson-nak készült interjújában konkrét eseteket is megemlít. Még olyan trükköket is alkalmaztak, hogy megpróbálták rávenni Pavel Durovot, hogy integráljon a Telegram forráskódjába bizonyos nyílt forráskódu alkalmazásokat, amelyek aztán - feltehetőleg - hátsó ajtóként szolgáltak volna. Várható volt tehát, hogy valami történni fog. Igaz, hogy egy jól megszervezett titkosszolgálati akció nem egy sima banánhéj, amin bárki elcsúszhat. Az történt hogy szakszerű módon csapdát állítottak Durovnak.

Minden lépését figyelték, és ismeretlen nyomásgyakorlás révén (pénz? család?) beszervezték a magánrepülőgépének a pilótáját. Korábban Durov bejelentette, hogy közép-ázsiai országokba kíván látogatni. Pakisztán, Banglades, és Afganisztán következett volna, de a tervezett Karacsi helyett a magánrepülőgépe Párizs felé vette az irányt. Egy éjszakai repülés során, felhőréteg felett lehetetlen nyomon követni a repülőgépből a repülés irányát, ez tehát nem szúrhatott szemet Durovnak. Akkor is megmenekülhetett volna, ha leadják neki a drótot az ellene kiadott francia letartóztatási parancsról, de különös módon, azt csak néhány perccel a repülőgépének a földet érése előtt bocsátották ki. 

Fokozható még a különös események előfordulása az ügyben? Igen. Durov péntek esti, a párizsi repülőtéren történő letartóztatását követően (hogyan értek ki olyan gyorsan a rendőrök, 10 perccel a parancs kibocsátása után - ez egy rejtély), a franciák bejelentették, hogy szombat este bíróság elé állítják és várhatóan 20 év börtönnel néz szembe. Hmmm. Mindig tudtuk, hogy dolgos nép a francia, és korán kelnek, késő estig dolgoznak hogy eltartsák a sok bevándoroltatott kultúrális gazdagítót, de ez a bírósági tárgyalás egy napon belül, ráadásul szombat este - na ez már tiszteletet parancsoló teljesítmény.

Mi várható, mire számíthatunk?

Szinte 100%-ban biztos, hogy a Telegram heteken belül megszűnik biztonságos platformnak lenni, és a sötét globalisták életünk újabb területére kapnak bepillantást, valamilyen műszaki megoldás révén, amit nem fognak az orrunkra kötni. Látszólag minden úgyanúgy fog működni, mint eddig. A különbség csak annyi lesz, hogy egy meggondolatlan mondat szerzője mostantól ugyanúgy börtönbe kerülhet a véleménye közzététele miatt, mintha ezt a fészbukkon tette volna. Vagy, eleinte törekednek majd a látszat fenntartására? Meglátjuk. Egy dolog biztos csak, és ez a változás.

A Durovval kapcsolatos helyzet csak megerősíti azt a tényt, hogy bármennyire is befolyásos valaki, lehetetlen kívülállónak megmaradni a nagy háttérhatalmi játszmákban. Minden pénzügyi ereje ellenére, még Elon Musk sem tudta elkerülni az amerikai kormánnyal való „együttműködést”. Például Durov letartóztatást követően az X-Twitter azonnal cenzúrázta a #Telegram hashtag-t, vagy itt van a 11 millió követővel rendelkező Bassem Youssef fiókjának törlése, aki felszólalt a palesztínok érdekében. Bassem Youssef-et 2013-ban a Time magazin a "világ 100 legbefolyásosabb embere" közé választotta, a Foreign Policy magazin pedig a 100 vezető globális gondolkodó közé sorolta. Szóval, a kívülállók általában úgy járnak, mint annak idején Julius Assange, vagy ha szerencséjük van, akkor mint Snowden.

Megkérdezheti persze valaki, hogy mi végre került volna sor éppen most Durov megpuhítására. Erre a kérdésre kevesen tudhatják a választ, de a legvalószínűbb ok az, hogy a háttérhatalom számára most kezdett zavaró méretűvé válni a tájékoztatás mértéke. TV néző ismerőseim persze még most is símán benyalják a hivatalos propagandát, de a Telegram több százmillió felhasználója egyre inkább látta, hogy mit művelnek a gázai hentesek, hogyan gyilkolnak a NATO erők/fegyverek orosz civileket, vagy hogyan lépnek fel egyes megválasztott vezetők a saját népük ellen, és általában, hogyan próbálják életbe léptetni a sátánista menetrend soron következő fázisait.

Ez van. a demokrácia egy olyan eszköz, amely biztosítja, hogy ne kormányozzanak minket jobban, mint ahogy megérdemeljük.

A rovat további cikkei: « A Magyarok Világszövetsége hírei

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló