20240630
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 május 16, csütörtök

Napjaink jelentős történései

Szerző:

A "friss hírekhez" szoktatott fogyasztók igényeinek kielégítése helyett, a honlapon közzétett esemény válogatások azoknak a gondolkodó honfitársainknak szólnak, akik az összefüggések meglátására törekednek.

A jól megtervezett esztelenség észtországban is teret nyer. Az észt kormány megtiltotta a gyerekek orosz nyelvű tanítását Narvában. A hatóságok elutasították a város kérését, ahol a lakosság többsége (több mint 90% !) orosz ajkú. Az észt kormány nem engedélyezte a részleges orosz nyelvű iskolai és óvodai oktatást.

orosz nyelv esztorszag

Az észt állam fokozatosan kiszorítja az orosz nyelvet az oktatási szférából. 2029-ig be kell fejezni az összes nemzeti kisebbségi oktatási intézmény (ahol a lakosság közel 30%-ának gyermekei tanulnak) államnyelvre fordítását.

* * * * * * 

Palesztínában a világméretű felháborodás ellenére, tovább folytatódik az őshonos lakosság gyilkolása és életfeltételeik (otthonaik, iskoláik, egészségügyi intézményeik) lerombolása. A még Jeruzsálemben lévő kb. 15.000 palesztín otthont lerombolják, vagy birtokba veszik. Hatalmas erők dolgoznak a világméretű tervek (próféciák) megvalósítása érdekében. 

ghaza

A népirtás ellen nem csak Magyarországon tilos tiltakozni, hanem a legtöbb más, a háttérhatalom uralta országban is. A japán kormány többek között Fukushimával fizetett a palesztínok támogatásáért, és bátor politikusok tucatjai áldoztak az életükkel világszerte, mert kritizálni merték az apartheid rendszert. (Pl. Svédországban Olaf Palme, vagy 17 évvel később Anna Lindh).

Az izraeli lakosság - bár részben más okokból - hiába követeli Netanjahu lemondását, a gázai partmenti övezetben található, 453 Milliárd dollárra becsült gázmező és a 71 Milliárd dollárra becsült, szintén kiaknázatlan olajmező túl csábító falatkának bizonyulnak. Ártatlan palesztín és izraeli emberek ezrei tovább pusztulnak, egy szűk, globalista érdekkör jóléte miatt...

* * * * * * 

A szlovákiai Robert Fico ellen - jól bevált "magányos merénylő" forgatókönyv szerint - 5 nappal azután követtek el merényletet (azaz gyilkossági kísérlet történt), miután bejelentette, hogy országa nem támogatja a WHO szerződés néven elhíresült új világjárványügyi egyezmény jelenlegi változatát és a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) módosításának tervezetét.

Fico

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Fico miniszterelnök nem a háttérhatalom embere (egyébként mielőbbi felépülést kívánunk neki!) hanem sokkal inkább egy figyelmeztetés a többi "beavatottnak" hogy ne felejtsék el, hol a helyük. (Hasonló történhetett  például az Epstein ügyben is, túlgondolta magát a fiúka) Az ukrajnai fegyveszállítások felfüggesztését és más botlásokat még elnézték Fico-nak, de a vakcina-üzlet túl zsíros falat ahhoz, hogy valaki beleköpjön a levesükbe.

* * * * * * 

A lengyelországi Krakkóban a klímabaromság elleni tüntetést tartottak, mint ilyet, Európában először! (Forrás) Sokan még nem fogták fel, de a klímaváltozásra való hivatkozással a globalista milliárdosok olyan hatalmas terhet kívánnak a lakosság nyakába varrni, amelyet a többség képtelen lesz megfizetni, és jön a bérlakások időszaka (vagy a híd alatt, egy darabig). Lesz, aki csak akkor kezdi majd kapisgálni, hogy a Great Reset-et megálmodó és könyvbe öntő néhai Klaus Schwaab mire gondolhatott, amikor leírta: "nem lesz semmid de boldog leszel". 

Krakko klima

Tegyük hozzá, hogy klímaváltozás volt, van és lesz is, ezt csak tájékozatlanok vitathatják. Az is igaz, hogy a klíma változásának egy részét emberek okozzák. Azonban, a pszichopaták régi jó szokása szerint, azzal vádolnak másokat, amit ők követnek el. Az átlagember elhanyagolható mértékben felelős a klímaváltozásért (ha felelős) viszont a globalisták tudatosan módosítják földi méretekben az időjárást! Aki nincs tisztában azzal, hogyan, hányféle módon avatkoznak bele a természetes folyamatokba, legalább annyit tegyen meg, hogy tájékozódik. Ivo Saseknél rövidebben nehéz ezt jól összefoglalni: https://www.kla.tv/28160 (magyar feliratos, több nyelven is elérhető tájékoztató kisfilm)

* * * * * * 

A milliárdosok médiája épp csak megemlíti, ha említi egyáltalán, a 2024-es gazda-forradalmat és annak eseményeit. A forradalmi események Európa szinte minden országára kiterjedtek, ahol még létezik komolyabb mezőgazdasági termelés (megj.: Magyarország már régen nem számít termelőnek, élelmiszer behozatalra szorulunk)

A jogi, pénzügyi és adminisztratív eszközökkel felszámolásra ítélt gazda-társadalom tagjai felismerték a veszélyt, és több ezer megmozdulást, figyelem felkeltő eseményt szerveztek, tiltakozásuk jeléül.

Gazda felkeles 2024

gazdak eu map

Részeredmények ugyan születtek, de úgy tűnik, az alvó többség nem értette meg az élelmiszer termelés megszűntetésének a hatalmas jelentőségét. Úgy véli, a globalisták mindig megtöltik majd kedvenc tápoldájának a polcait, már ha a téma egyáltalán felbukkan. 
Azt szokták mondani, hogy akik nem tanultak a történelemből, azokat arra ítélik, hogy megismétlődjön velük. Emlékeztetőül, néhány kép az 1931-1932 évi "holodomor" idejéből, amelynek során mintegy 7 millió ember szenvedett éhhalált. (Ezt a gonosztettet erősen felhasználták az oroszgyűlölet kialakításában).

Holodomor 1Holodomor Harkov

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló