20240520
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 május 08, szerda

Találkozzunk szombaton délután, Budapesten!

Szerző:

Ideje felébredni és cselekedni, mert nagyon nagy a veszély. A globalista milliárdosok tervei már nem egyszerűen az egészségünket, pénzünket, vagy szabadságunkat veszélyeztetik, hanem a puszta létünket!

A WHO által jelentett veszélyről már több ízben beszámoltunk.

1. MVSZ rendkívüli sajtótájékoztató

2. WHO szerződés

3. Hogyan maradj egészséges

4. Szuverenitási törvény

Ez az emberbarátinak, humanistának álcázott magánszervezet egyre nagyobb veszélyt jelent az átlagemberekre, azaz miránk nézve. A globalisták trójai falova, a WHO szerződés az első lépés egy világkormány felé, amely a magánszemélyek, országok, nemzetek érdekein túllépve és azt figyelmen kívül hagyva, központi globalista érdekeket valósít meg. Ezek közül csak egy a tömeges, kikényszerített oltás, de teljes mértékű cenzúrára is lehetőséget ad, függetlenül az igazságtól és a tényektől.

Habár az óriási nemzetközi ellenállás miatt a tervezetet finomítani készerültek a 2024. május 27-i végleges elfogadás előtt, a globalizmust támogató "magyar" kormány már 2 hónappal korábban beterjesztette a törvényjavaslatot annak vakon történő elfogadásáról. Nincs hozzáfűznivalónk...
https://www.parlament.hu/irom42/07951/07951.pdf
Hogy mi is az, amit a nagy vadász egyben máltai lovag beterjesztett sutyiban? Amiről elfelejtették tájékoztatni a közvéleményt, és amit kifelejtettek a "Nemzetthy Konzultációból"?
Erről van szó! https://www.bitchute.com/video/gWdkSettNRsJ/

Antiglobal

A Mi Hazánk Mozgalom a globalista érdekek felelőtlen és káros kiszolgálása ellen tüntetést szervez

2024. május 11-én délután 3 órai kezdettel.

Az esemény hátteréről többet lehet megtudni innen:
https://www.youtube.com/watch?v=NOm9cMTrU_M  (Beszélgetés az egyik szervezővel)

https://www.youtube.com/watch?v=40poQQclcwM  (Beszélgetés egy kutatóval)

Igen, tudjuk, hogy sokan már menthetetlenek, és csak a pénz, az anyag hatalmában hisznek, magukat jelentéktelen kis pontnak gondolva, ahogy azt a globalisták elhitetni szeretnék velünk. Ha nem vagy hipnotizált, gyere el szombaton és találkozz a felébredtek tömegével! A biztonsági szolgáltatok embereit is várjuk szeretettel, hiszen ők is mennek a lecsóba, ha a globalistáknak nem lesz rájuk szükségük. Bizony ám!

A rovat további cikkei: « Fejezd ki a véleményedet!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások