20240901
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 augusztus 31, szombat

Iskolakezdés, veszélyben a gyermekek!

Szerző:

Magyarországon kb. feleannyi magyar gyermek születik évente, mint ahányan meghalnak. Talán kevesebb, ha etnikai szempontokat is nézünk. Ennek oka van.

oltas iskola 2

Képfelirat: A szeptemberi iskolakezdéskor több százezer fiatalba akarják belepumpálni az injekciók tartalmát.

 

Tisztában vagyok vele, hogy még mindig sokan hisznek az oltóanyag iparnak, ezért hamarosan megjelenik egy összefoglaló ennek a pénzéhes iparágnak a hatékonyságáról. Urbánus legendák szerint az oltások szüntették meg a járványokat, ám ez egy orbitális nagy téveszme. Nem egyszerűen mese, hanem kitalált hazugság, amit már számtalanszor cáfoltak a halálozási grafikonok bemutatásával. A tények hirdetőinek nincs annyi pénze, mint a pirulaiparnak, amely százmilliárdokat költ reklámra és meggyőzésre. Kártérítésekre is, csak azt nem reklámozzák.

Most szeptemberben az általános iskolák 6.-7. osztályosainak akarnak tömeges és szervezett formában többféle injekciót a testébe fecskendezni. Ezek az anyagok nyilván nem halálos mérgek, ám már azt is bőven elég lenne tudni - ha engednék, hogy tudjál róla - hogy az oltatlan gyerekek átlagosan 4x-5x egészségesebbek, mint az oltott társaik.

 gyerek halalozas

Képfelirat: Miért növekedett európaszerte a gyermek-halálozás 755%-kal a gyerekek kovid-oltását követően?

 

Az oltóanyag-ipar milliárodokat kaszál egy-egy ilyen oltáskampányon, nem véletlen, hogy a törvény vaskeze kicsit megrozsdásodott, és az állampolgárok helyett, a hatóságok a profittermelést védik. Az oltóanyagokat a magyar hatóságok nem tesztelik, a gyártók pedig nem hogy a kettős vak kísérleteket mellőzik teljesen (nézz utána bátran, nem tévedés!), hanem sokszor még a legegyszerűbb ellenőrzésket is megspórolják, mert elég egy hivatalos hatóság (FDA, CDC) jóváhagyása a kereskedelmi forgalomba hozatalhoz.

A szülők tehát azt hihetik, hogy gyermekeikbe valamiféle ellenőrzött, jótékony hatású szert fecskendeznek bele, de ez csak hit. A statisztikák teljesen mást mutatnak. Minél több az oltás, annál több esetben lép fel maradandó fogyatékosság.

Autizmus

Képfelirat: Az egyik legjobban ismert példa az autizmus, amelynek mértéke az elmúlt évtizedekben majdnem megszázszorozódott. 

 

Megoldási javaslat

Azok a szűlők, akik szeretnének tenni valamit egy feleslegesen vállalt kockázat ellen, hallgassák meg dr. Mihalik Angelika ügyvédnő tájékoztatását, az alábbi képre kattintva. A betöltődő új honlapon azok a nyomtatványok is megtalálhatóak, amelyre a (szülőknek) gyerekeknek szüksége van, amennyiben szeretnék megvédeni az immunrendszert egy felesleges terheléstől.

M Angelika

Az ügyvédnő cikkei: 

Kampányoltások - Mentesítési eljárás - by Angelika Mihalik  Ez is fontos!

(5) MMR, dTap és HepaB iskolai kampányoltás tájékoztató 2.   

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló