20240423
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 április 22, péntek

A honlapunk meghurcoltatásai és olvasónk véleménye erről

Szerző:

Hogy ez az egész nem véletlenszerű volt arra itt a bizonyíték amikor már 2009 -be is az oldal zárolással fenyítettek meg egy feljelentés alapján Tehát semmi véletlenszerű dolog, hanem állandó megfigyelés alatt vagyunk.

Honfitársaink véleménye a honlapletiltásokról

Bevezetőnek elmondom hogyan került A Magyar Megmaradásért honlapunk láthatatlan, olvashatatlan olvasóink elöl. Mi szerkesztők bele tudtunk menni, hisz ez is volt a cél, hogy megijedjünk és ész nélkül törölni kezdjük a cikkeket mert valaki beszólt az e -oldalnak, akik sajnos befolyásosak azok által akinek szúrta a szemét mindaz ami nálunk történik. Pedig ezt már visszafordítani nem tudják! Rakhatnak elénk akadályt mert ha épp ott nem elég a tömegünk annak elsöprésére, akkor is azt kikerülve haladunk tovább! Nincs visszaút! Számunkra ez feltámadás nekik az ellenkezője. Ez ilyen egyszerű. De had olvashassuk Nemzettársaink véleményeit előtte egy kis megelőző történek leírással:

Megkerestem az első lezárási leveleket és azokat is leközlöm itt, hogy honfitársaink is világosan láthassák, hogy célkereszteben voltunk már évek óta.

Hogy ez az egész nem véletlenszerű volt arra itt a bizonyíték mikor amikor már 2009 -be először az oldal zárolással fenyítettek meg egy feljelentés alapján Tehát semmi véletlenszerű dolog, hanem állandófigyelés.

E sor alatt kezdődik az idézet melyet 2009 július 8-án küldtek:

"Kedves Felhasználónk!

Bejelentést kaptunk, hogy weboldalán
/http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/ , személyiségi jogokat sértő tartalmakat jelenít meg, amely szabályzatunk szerint tilos.
Ezért kérjük az összes személyiségi,- továbbá egyházat sértő tartalmak azonnali eltávolítását.

Amennyiben 12 órán belül a tartalmak még mindig elérhetőek lesznek,
kénytelenek leszünk zárolni az oldalát.


Ha sikerült eltávolítani, kérjük jelezze nekünk.
Köszönjük!

Üdvözlettel:

Az eOldal csapata"
E sor felett fejeződött az idézet

Persze erre is írnom kellet akkor. Az idézet amit írtam 2009 július 9-én e sor alatt kezdődik:
Tisztelt cím.
A tizenkét óra ultimátum lejárt és még csak választ sem kaptam kérdéseimre.
Tudni szeretném a honalapom most miért maradhatott meg? Azért mert a lejárt idő előtt lekódoltam és zártkörűvé tettem, vagy azért mert a találomra letüntetett cikkek közt volt az a bizonyos „személyiségi továbbá egyházat sértő tartalmak”? Továbbra is állítom, hogy fogalmam se nincs melyek lehettek illetve melyek azok azok ha még fent vannak?
Nagyon szeretném újra megnyitni az olvasóim előtt a népszerű honlapomat.
Tegnaptól elárasztanak elkeseredett levelekkel na és a rengeteg hibák végett, mert nem nyílnak az oldalak hiába adom meg a kódokat. Nem szoktak hozzá a zártsághoz. (Én sem) Nem hiszem, az e oldal érdeke, hogy a hatszázról tizedekre csökkenjen a napi honalapom látogatottságának a száma? Vagy igen? Akkor miért? Mivel nem a feljelentőm kilétét kérem, csupán a honlapom nyilvánosságának visszakapása érdekében szeretném tudni megnyithatom e lapomat újra a nyilvános közönségem előtt?

Bízom a gyors válaszban

A válaszuk a következő volt akkor is. E sor alatt kezdődik az idézet az e oldaltól 2009 július 9. -én:

"Kedves Felhasználónk!

Köszönjük együttműködését!
Weboldala újra elérhetővé tehető a látogatók számára.
Azonban az oldalt át kellene nézni, hogy az összes személyiségi jogot sértő
tartalom el legyen távolítva, mivel hasonló bejelentés esetén eOldalát
véglegesen zárolnunk kell, szabályzatunk szerint.
Megértését köszönjük!


Üdvözlettel:

Az eOldal csapata"

Amikor MOST is lezárták lapunkat 2011–04-22 13 óra 10 perckor NAGYPÉNTEKEN, először nem akartam hinni a szememnek! Többször el kellet olvasnom a következő szöveget. E sor alatt kezdődik az idézet:

"Kedves Felhasználónk,

Figyelem! A weboldaladon www.magyarmegmaradas.eoldal.hu olyan tartalmat helyeztél el, amely sérti az e Oldal szabályzatát.
A további információk érdekében lépj be az e Oldal vezérlőbe!"

E sor felett fejeződött az idézet:

Elgondolkoztam. Ha ezt az oldalt lezárták ahol annyira vigyáztunk, hogy senki meg ne alázza és sérthesse nemzetünket magyarságunkat de sem őseinket, sem azoknak hitét és múltját. Ha ezt nem volt szabad terjeszteni és magyar szavakkal kifejezni, hogy mi a magyarságunk jelenlegi problémája és, hogy ki a magyarság ellensége, akkor csak azt könyvelhetjük el, hogy eddig is igazunk volt. Pedig ha tetszik ha nem, a MAGYAR felébredt! Hogy miért pont nagypénteket választották erre, ehhez már nem sok fantázia kell.

Amikor már megértettem a mondanivalójukat, választ is szerettem volna kapni kérdésemre és elküldtem kérdésem a következő szöveggel:

E sor alatt kezdődik az idézetem:

„Most a lecke fel van adva!
Melyik cikk az ami sérti a szabályzatotokat? Tudtommal nincs ilyen az oldalon. Legalább ha tudhatnám a dátumot melyik nap jelent meg számotokra a kérdéses cikk, akkor törölném az egész napot de így fogalmam se nincs melyik cikkről van szó! Vagy az egész oldal zavar benneteket?
AZT IS MEGTEHESSÜK hogy nyissátok TI fel, és ÉN zárom le, akkor nem sértek/sértünk senkit!
Várom a választ.”
E sor felett fejeződött az idézetem.

Mivel Nagypéntek volt, azt hittem még erre sem válaszolnak. Tévedtem. Nagyon gyorsan jött is a válasz:

E sor alatt kezdődik az idézet:

Tisztelt Felhasználónk!
A weboldal véletlenszerű vizsgálata alapján találtunk több olyan bejegyzést is, melyhez kapcsolódó megjegyzések, kommentek miatt került zárolásra. Mivel kiterjedt az ilyen jellegű tartalom a lapon, a példák említésének kezelése nem lenne elégséges a zárolás feloldásához. Kérjük, vizsgálja át lapjait, és moderálja azok tartalmát, amennyiben a feloldást szeretné kérni.
Ezt követően egy újabb időpontban meg tudjuk vizsgálni a lap tartalmát ismét.
Segítségét köszönjük!
Üdvözlettel,
Az eOldal csapata

E sor felett fejeződött az idézet:

Nos ezt a fenti választ már mindenki „boncolhassa” értelmileg úgy ahogy csak akarja akkor is oda lyukadunk ki, hogy szerintük, nekem illetve nekünk nem lett volna szabad nevén nevezni a magyarság ellenségét. Márpedig A Magyar Megmaradásért honlapon nem védhetjük az ellenséget a nemzetünk kárára. Ha nem védjük az nem azt jelenti, hogy támadjuk és gyűlőjük. Mi azt nem tudjuk milyen érzés. Mi itt csak lámpát gyújtottunk a sötétbe terelt nemzetünknek, megpróbáltuk lerajzolni és érzékeltetni, hogyan lehet felismerni az „ékes ősdarazsat” amelynek különös szaporodási módja van, és ez is az ami nagyon veszélyen nemzetünkre. Erről részletesen itt olvashattok Őszkatonától: http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/oszkatona-tanacsai/4120.html

Az ilyen egyszerű ábrázolások, melyeket mindenki könnyen felismerhet, gyorsan kiverhették a biztosítékot azoknál akik ma már olyan hatalommal rendelkeznek, hogy belénk szeretnék folyatni az igazság terjesztését. De hogy visszatérjek a letiltáshoz, a „keresztre feszítésünk egészen máig/tegnapig 2011-04-26 tartott, amikor végre megadták az „engedélyt további DE KORLÁTOZOTT használatra, mégpedig a következő szöveggel:

E sor alatt kezdődik az idézet:

Kedves Felhasználónk!
Tájékoztatjuk, hogy eOldalát visszaállítottuk!
Kérem, a jövőben is védje le jelszóval az oldalt, ugyanis ha ismételten probléma lép fel az oldallal kapcsolatosan, kénytelenek leszünk véglegesen zárolni a weboldalt.
Megértését köszönjük!
Üdvözlettel:
Az eOldal csapata
http://www.eoldal.hu

E sor felett fejeződött az idézet

Innen kezdve már mind sürgősebb lett az elköltözés az eoldalról!

Mind ezekhez toldani kellene még az én véleményem? Nem teszem. Hamarosan a honlapunkon megfogom jelenteni olvasóink összes véleményét az egész „kálváriáról”

És most jönnek az olvasói megnyilvánulok:

* * *

Mélységesen felvagyok háborodva!!!Nem hiszem el,hogy ebben az ÓRSZÁGBAN már mindent lehet.!? Csak azt tudnám,hogy mi volt itt? hangulat keltő,""lázitó"".Maradok TISZTELETTEL: N. Tibor

************

KEDVES ZOLTAN

Köszönettel, a tajekoztatasert. De mit is irjak, a parazita reteg azert parazita mert abbol el melyböl mas mar kihalt volna.
De bizonyara a földönkivüliek is odafigyelnek hogy mi is folyik a vilag gazember poklaban, es tesznek lepeseket, meg akkor is nem izlik a tevekenyseg, a megoldas bizonyara megvan es nemsokara veghez is viszik.
Felhaboritto az egesz emberiseg ellensegei nem eszi a rak, es hogy ez a patkany nepseg nem fer a böreben.
De hat az igazsag annyira tud fajni, hogy nem üveltenek töle, hanem bele döglenek.
A mi eletünkben nagy valtozasok lesznek, mert a föld le hannya a felszineröl a sok ferget es igazi megtisztulas lesz.
Bizonyara lesz megoldas a tovabbi müködesre is.
jo egeszseget

************
Nagyon sajnálom. És várom a következő hírlevelét.
Őszinte barátsággal: B. István

************
Az igazság szabaddá tesz", s hamisság pedig aljassá! Most azonban ne az aljasokkal törődjünk, hanem a megváltás igazságával.
Áldott, örömökben gazdag húsvéti ünnepeket kívánok minden jóakaratú embernek!
Jelmondatom: Minden hatalmat a Szent Koronának, s egy fillért sem a multiknak!
Soha ne adjuk fel a magyar feltámadásba vetett hitet, reményt és a honszeretetet!
Készüljetek emberek bűnbánattal, a mi Urunk Jézus Krisztus feltámadására!
„Eljött a húsvét, a Feltámadásunk ünnepe?
Ünneplő ruhákba öltöztek a fák, s egy kétségbeesett ember felgyújtja a ruháit és lakását?
Mert a pusztító világerő pedig öngyilkossá teszi a „húsvéti kilakoltatás” előtt álló férfit.
Pedig Szövetségünk két esztendős alaptörvény tervezete, alapjoggá tette a lakhatást!”

Gábor

************
Könyörgök folytassátok! Az igasságot meg kell védeni, ez adja az erőt ahhoz a munkához amit Ti már JÓIDEJE a magyar megmaradásért hűséggel tesztek.Híszünk a munkátokban,híszünk BENNETEK!
A Jóisten adjon erőt ,egészséget NEKTEK ,hogy továbbra is tudjátok tanítani a tanítokat is. KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! Őszinte tisztelettel : N.Gy.
************
Örülök, hogyha ismét működni fog a lap, még akkor is - hogyha megszorításokat kell alkalmazni - de legalább van egy olyan fórum, ahol a magyarság tényleges helyzetéről olvashatunk. Csatolom a saját írásomat, amelynek utolsó bekezdése kizárólag belső használatra íródott, sőt, talán nem is kellene publikálni, nehogy rasszizmussal vádolják majd a lapot. Minden esetre, ameddig ilyenek történhetnek, addig nekünk meg kell fogni egymás kezét és nem feladni!
Áldott Húsvétot kívánok!
Barátsággal:
Lenhardtné D. Ibolya
************
Köszönet áldásos tevékenységedért!

Nem! nemadjukfel!Közeleg a feltámadás napja.
Nem hallod, hogyan vacog a foguk?
Az cenzúráz és tesz ilyet, izomból, aki fél. Nesze neked, sajtószabadság!
Ne velük törődj, hanem túlélésünkkel, megmaradásunkkal.
A magyar föld nem eladó!
Áldott, békés ünnepet, boldog feltámadást!
„A Szabadító elközelgett.”
Éva
************
Megdöbbenve olvasom az írottakat....hogy létezhetik ilyen ?,hogy valaki le tudja zárni egy másik fél SAJÁT web lapját? Ilyen NINCS!!!EZT nem szabad megengedni ! még ha olyan szövegeket is tartalmaz, ami MÁST mondjuk megsért,hisz szólásszabadság van nem igaz? EZ a demokrácia lényege!!!és ha valakit zavar akkor ne olvassa ! de ha mégis valakik megbíztak bizonyos hekkereket.hogy belepiszkáljanak a lapunkba akkor az baj és törvény ellenes!Ugyanis a hekkerkedés az tilos minden országban! Ha vissza lehetne valahogy állítani a lapot, akkor véleményem szerint FÓRUMMÁ KELL ALAKÍTANI, ahova nem tud akárki/bárki belépni,egy zárt körré kell alakítani.
De komolyan ez hihetetlen ,hogy pont most Húsvétra ezt tette valaki bunkó,mert másképp nem megnevezhetem......Nekem ez a véleményem.
Ne adjuk fel!!!
Boldog húsvéti ünnepeket kívánok!!!
Tistelettel
mjjbaba

************
Drága Zoli !
Persze, hogy nem adjuk fel, ez is csak azt bizonyítja, hogy TÚL JÓ AZ OLDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Először is nyugodj meg, tudod a harag nem jó tanácsadó, küldök Neked megint Angyalt, már úgy is ismer :)))))
Ha lehiggadtál, meg fogod tudni oldani a dolgot !
SOK SZERETETTEL : ANIKÓ

************

Anikó kérlek küld el Zoltánnak, köszönöm :)

Mi sem bizonyítja jobban, hogy már félnek az ilyen fajta MAGyar megNYÍLvánulásainktól, :)) Kedves Zoltán ezt inkább bóknak kellene vennünk, hogy bizony jól végezzük dolgunkat !!! :)) A remény vész el utoljára :)) Míg van egy DOBOGÓ MAG SZÍV bizony van remény is!! :))

Szer-etet-el Gábor

ui: üzenem az elnyomóknak ezt elég csak szó szerint venni, nem kell elemezni rajt semmit, csak szó szerint venni, de ha mégis folytatnák aljasságaikat csak egy újabb sivatag lesz a hazájuk ahogy a Mars, ahogy Izrael........:) :
részlet Kárpáti Piroska Üzenet Erdélyből című verséből:

************

Szívből remélem, hogy megtaláljátok a módját a folytatásnak.
Miért zárták le a lapot?
Egyszerű az ok, mert a magyar megmaradásért dolgoztok, mert olyan információkhoz jutunk itt, melyekhez máshol nehézkes hozzájutni, mert segítőkész magyar emberek fognak össze itt. Mindemellett van egy olyan érzésem, hogy a só-ügy verte ki a biztosítékot náluk.

Szeretettel gondolok Rád és minden magyar érzelmű sorstársamnak, kívánok áldott Húsvétot:
Lívia

************

Aldott es Bekes Husvetot kivanok csaladodnak is es munkatarsaidnak is.
Szeretettel:
Gyongyi

Sajnalom a tortenteket.
Azt hiszem meg kellene alapitani " a magyar nep mint kisebbseg a sajat hazajaban " nevu partot, mert csak nekunk nincs jogunk es kepviseletunk sem itton sem az egesz vilagon.
Az en gondolatom az uggyel kapcsolatban: lehetseges-e,hogy a Halasz JOzsef - Megtortent cimu cikke miatt van
az egesz ugy ? Semmi serto nincs benne, sot.......tehat, minden ami magyar uldozni kell !!

************
Én is többek között megdöbennéssel tapasztaltam
a szomirú tényt, hogy ezt az áldott jó honlapot nem lehet elérni.Biz ony- bi zony összeszorult a szívem.
Sokkal nagyobb baj van mint gondolnánk.Ezek a letiltások az új alkotmány elfogadásával egyidőben kezdődtek lásd Szabad Magyarország Mozgalom
című honlap, ápri lis 18-án estétől nem , érhető el.
Azt írja ki -Le van tiltva-.Szomorú.Ezt hozta számunkra az új alkotmány és nincs vége, mert
azt is "beharangozták" kb gy hónapja, hogy a
médiatörvény az EU-Elnökség után július 1-n lép hatályba.Nos ez a dátum lesz a legnagyobb 'gyásznap" - mindent zárolni fognak, hacsak valami nem történik közben.
************
Olyan országoknak, médiumoknak kell eljuttatni
a tényvalót, hogy mi folyik nálunk, akik ténylegesen
mellettünk állhatnak és nem zsiráfok mellett.
Biztos vannak ilyenek.
Minden lehetőséget meg kell ragadni, amivel a
"Magyarmegmaradást" is számunkra hozzáférhetővé
lehet tenni.MOST MÁR EGYÉRTELMŰ, hogy magyarok, a magyar érzelmű emberek ellen folyik a totális sajtószabadság megvonása és úgy tűnik ez
csak a kezdet.Sokkal rosszabb dolgokat fogunk még megélni!!
************
Kedves Zoli, ne csak a kommenteket vizsgáld át,
hanem a fő beírásokat is, mert előfordulhat, hogy ott
van valahol utalás a zsiráfokra, de az is lehet, hogy
a magyar nép szabadságával kapcsolatos, ami
náluk kiverte a biztosítékot.
************
A továbbiakban külföldön élő, befolyásos magyarokat is el kellene érni a "segélykiáltásainkkal".
Amint a honlap lérhető lesz, a jövőben arra kell
törekedni, hogy egyfajta kódokat kell bevezetni minden szövegrésznél, azokra a kulcsszavakra, me-
lyeket megjeleníteni kívánunk.Gondolok én pl. "zsírra
való utalások" a magyar szabad dságra vonatkozó
szavak, a finnugorizmus elvetését mutató megállapítások és sorolhatnám.Menet közben a szerzőkkel és hozzászólókkal konszenzusra kell
jutni a kódolást illetően.

Hogyan tudnék Nektek segíteni a keresésben?

Üdvözlettel:D. Ede

************

mindig magunkért! soha mások ellen! ha szabad javallanom. üdvözlettel; Péter

************

Ez gyalázat, hogy már saját hazánkban sem mondhatjuk ki szabadon a véleményünket, mások meg külföldről is mocskolhatják népünket és országunkat.

************
Kérem, hogy ne adja fel !!!
Számunkra fontos az Ön munkája, a közös gondolkozás, a tájékoztatás olyan témákban, amikhez egyébkét nem, vagy csak nagyon nehezen lehet hozzájutni.
Kérem a kitartását, további nemzetépítő munkáját!
Áldott, szent húsvéti ünnepet kívánok, nemzetünk feltámadásának reményében:
B. Katalin

************

a döbbenettől, csak most jutottam szóhoz. Ezek a reakciók a sarokba szoritott patkány megnyilvánulásai. Ha nem ellenük akarunk fellépni, hanem a saját igazunkért, akkor megsegit minket a Magyarok Istene, megtaláljuk a megoldást. Jelzés értékű, hogy mindez a Nagyhéten, Nagypénteken történik. M?egfeszithetnek, de innen nekünk már csak a Feltámadás következhet..
Van egy gondolatom, de nem tudom, mennyire kivitelezhető? A honlap az értékes anyagokkal, amelyek folyton bővülnek, maradhatnának a nagyközönség számára, hozzászólások nélkül. A levelezés és az értékes véleménycsere, ami ezt a közösséget, mint egy nagy család összetartja, csak a hirlevélre feliratkozottaknak lenne továbbitva, és a honlaptól függetlenűl lenne hozzáférhető. Tehát az un. ,,fórum'' mint magánlevelezés működne, igy ebbe senkinek semmi beleszólása nem lehet, hiszen ez zártkörű. Azt nem tudom innen Nagyváradról megmondani, hogy az anyaországban ez mennyire kivitelezhető?
Kivánok Áldott Húsvéti Ünnepet
L. Ilona

************

Én is kutatgatok az emlékeimben. Persze, egyértelmű, hogy az érdek azt kívánja, ne működjön magyar megmaradás oldal, hiszen a magyar is útban van.
Talán a só beszerzésen kívül még egy komment is kiváltotta a blokkolást, melyben valaki írta, hogy a kóser boltban sem lehet jó sót kapni, az a jó, amelyiken a rabbi pecsétje rajta van, de abból csak ők maguk kaphatnak. Lehet, hogy nem pont sóra írta, de a rabbi pecsétes beírás biztos.
Nem tudom, ki kivel áll kapcsolatban, én, időmtől függően olvasgató vagyok és próbálok nyitott szemmel járni. Csak felmerült bennem, mert Posta Imre lapját is szoktam olvasni, az övét is letiltották az elmúlt 1-2 évben többször is. Mostanában úgy látom, háborítatlanul működik, -bár ritkán jutok fel rá- nyilván valami megoldást találtak. Nem állsz vele kapcsolatban, esetleg tőle nem tudsz ötletet kérni?

Barátilag (nagymamailag) kérlek, próbálj nyugodt maradni, higgadtan kell a megoldást keresni! Tudom, értem, az ember legszívesebben odacsapna, de jelen esetben ez nem vezetne eredményre és nincs is megfogható ember, akit csapni lehetne!

Szeretettel:
Lívia

************

Kedves Zoli!

Nem tudom, mit fogsz kitalálni, DE ez már nem az első macera, és remélhetőleg nem is az utolsó. A bármilyen visszaállíthatóság biztonsága érdekében jó, ha van másolat. Amennyiben nincs, és készíteni kell a sok CD-t, a kuli munkából egy adagot vállalok. barátsággal

************

FEL A FEJJEL!!! pisti

************

Sajnálom, hogy így ellehetetlenítik ezt az oldalt. Bár mit is várnánk...
Az jutott az eszembe, hogy mi lenne ha saját oldalad lenne akkor nem függnél senkitől. Úgy értem saját oldal, saját tárhellyel, saját szerveren, és akkor talán másoknak is helyet adhatnál rajta, akinek hasonló törekvései vannak. Vagyunk egy páran lehetne gyűjteni egy szerverre. Nem?
Szólj ha segíthetek.
Kellemes húsvétot!
Üdv.: K. Lilla
************

Elnézést kérek ha zavarok.
Meglátogattam volna a magyarmegmaradas.eoldal.hu-t,de azt írja ki,hogy a weboldal blokkolt.
Valami probléma merült fel?
Remélem hamarosan újra olvasható lesz
Üdvözlettel:
M. Attila

************

Idézem L. Ilona sorait, mint nagyon-nagyon fontosakat:

"Ha nem ellenük akarunk fellépni, hanem a saját igazunkért, akkor megsegít minket a Magyarok Istene, megtaláljuk a
megoldást."

Az Te oldalad túlnyomó többségére igaz volt ez! Akkor meg miért? Talán mert ez az egyetlen olyan oldal, amit nem ők irányítanak ...

Ha ismered az anyaországi nemzeti oldalakat, láthatod, hogy csak úgy csöpögnek a gyűlölettől ... És élnek ...
A Te oldalad azt hiszem pont azért veszélyes, mert sok benne a szeretet ... A megmaradás tulajdonképpen maga a
feltámadás. Áldjon az Isten!
(Ősznagyi)
************
Nem tudom elképzelni napjaimat leveleid nélkül.
Az nem lehet, hogy a Magyar Feltámadás napjaiban ez történhessen meg.
Mit tehetünk, hogy a folyamatot megállíthassuk ?
Istentől megálldott Boldog Húsvétot kívánok.
A. Árpád
Marosvásárhely, Erdélyország

************

Ismételten felajánlom internetes lapomat az átmeneti időre.
Barátságggal:
Ibolya

************

S. Erika vagyok, Nemetorszagban elek es mar regota olvasom a nagyon jol szerkesztett, erdekes temakat tartalmazo oldalt.
A magyar allatok vedelmere alapitottunk itt egy allatvedö egyesületet. A mi honlapunk a www.one.com Serveren van es nagyon elegedett vagyok velük.
Szeretettel.
Erika

************

Szép jó reggelt!
Webet kerestek?
Gyertek az enyémre,ingyen nyitva a kapu!
Egyébkéni is szerettem volna egy olyan linket ami a Magyar érzelmű eseményeket és dolgaimat tükrözi.
Át is formálhatjuk az egészet.
Még csak úgyis az első lapom van készen.
Válaszolj,szivesen adom a lehetőséget.Ismeretségben nincs hiány,sokat szerepeltem a tv-ben és az újságokban,ezért millió embert és olvasottságot tudnánk produkálni.Csak megmondom az igazat és most már nem hívnak a médiába..Aki nektek szokott írni Gyöngy azzal dolgoztam sokat.Együtt írtuk a könyvem.
www.evifogyi.com
************
Nagyon örülök kedves Zoltán,hogy sikerült megmenteni ezt a csodálatos lapot,de mi is történt valójában a lappal? megtudtátok KI/KIK TETTÉK EZT? IGAZÁN SZERETNÉM TUDNI.
Tisztelettel !
mjjbaba
Marosvásárhelyről
************
Sajnos nincs sok időm, mert ápolással és gondoskodással telik. Ez a nem tudom milyen demokrácia. Nagyon büszke lehet az közülünk, akinek írása kiütötte a cenzorok biztosítékot. Sajnos segíteni csak lélekben tudok, de együtt vagyok veletek.
Baráti ölelés Sándor
************

Hmmmm...kedves Zoli! ez tényleg fura,mintha fehér cérnával lenne megvarrva.....no comment!De úgysem adjuk fel!
Üdv mjjbaba

************

elinditottam egy hajto vadaszatot biztonsagos szerver utan, szolok, ha megvan a tarhely. remelem ti is talaltok.. elvileg aprilis 30 utan jobb a helyzet! addig meg ha van erotok nezzetek bele ebbe, a 15. perctol egesz erdekes
http://aranykor.freeblog.hu/archives/2011/04/20/Holdkelte_Moon_Rising_Full_Lenght_magyar_felirattal/Jo Isten Aldasa legyen veletek!!
A

************
Kedves Zoli és Mindenki, akinek csak egy sor is fontos volt az ezen az oldalon eddig olvasottakból!
Tudd és tedd a dolgod! " A Haza minden előtt!" "jót, s jól..."
Érdemes elgondolkodni, milyen állító jellegű, feladatmeghatározó, megoldást kereső jelszót lehetne a kétszeres tagadást tartalmazó, kesernyés, de konok tartalmú --igazából persze érthetően erős érzelmi fűtöttségű -nemadjukfel- helyett magunk elé írni.
Szerintem a jelszó nagyon lényeges. Nagy különbség van az "Utánam!" és az "Előre!" világszemlélete között.
Illene egy javaslatot is tennem: "+maradunk"
Erőt, egészséget kívánok a továbbiakhoz!
Várom az értesítést, hol lehet majd a Magyar Megmaradásért további értékes írásait, híreit olvasni.
Sok szeretettel:
N. H. Zsuzsanna
************
Eddig csak olvasója voltam a lapotoknak, de úgy érzem meg kell szólalnom és mellétek állva bátoritalak, amely erőt ad és értelmet a nemes céljaitokért.
Nagyon sok értelmes emberek írásait olvasva arra a következtetést vontam le, hhogy egyeseknek pont az nem tetszik, hogy te és csapatod olyan tisztán látásra probálod az emberek szemét felnyítni, amit már az Osztrák-Magyar Monarchiában is aalkalmaztak, ez az oszd meg és úralkodj ideológia! A mai VAlÓVILÁGNAK pont ez az elve. Sajnos a Celebek fontosabbak, mint a felvilágosult nemzeti egység! Itt a probléma győkere, szerintem. SOHA NE ADD FEL!!! Egy Magyar Realista gondolkodó Ember. Öszinte Barátsággal: FERENC
************
"Demokrácia", "szólás szabadság" -ugyan már, hol van (nem itt), -kinek mit jelent.
Lényeg, hogy munkátok eredményes volt eddig, ezért zavarja köreiket.
Köszönöm az odaadó munkátokat, legyen mindenki számára példaértékű, és adja hírül mit tesznek velünk igaz MAGYAROK-kal.
Bármiben tudok segíteni hívj, írj:
tel=.............
AZ IGAZSÁG VELÜNK VAN
Tisztelettel
V. János
************
Sajnos az utóbbi időben kissé ki estem az információ hozzáférésből!Most csak kapkodom a fejem!A hozzászólásokat olvasva rajzolódik ki a kép előttem!Mást én sem tudok mondani, mint Mi, mindnyájan!Én, ugyan úgy érzek, mint mindenki más, ebben az ügyben.S a mondás, most is igaz!"Minden rosszban, van valami jó!"Hát ebben a rosszban, nagyon sok jó van!Minden egyes levélből "...süt a féltés, és a szeretet", mely személyed felé irányul, s létünk, megmaradásunk felé!Ébred, a nemzet!-s ez nagymértékben Neked köszönhető!-Meg is ragadom az alkalmat, hogy megköszönjem a sok nagyszerű információt, és azt, hogy kézzelfoghatóvá vállt az a tény, nem csak egyedül én gondolkodok így a nagy Világban, vagyunk jó páran, s egyre többen leszünk!Ez ennek az oldalnak köszönhető. Köszönöm! "...nem temetni jöttem!", de feltámasztani!Lesz megoldás!Kell, hogy legyen! Eb ura fakó!Az ellenségünk, nem barátunk! Hazafiúi szeretettel! C. József

************
A tárgyban említett Magyar megmaradás honlapot látogattam, eddig már több, mint egy éve, ha nem is állandó rendszerességgel, de havi szinten. Illetve a múlt héten ismét fellépve találtam egy számomra érdekes írássorozatot, melyet Badiny Jós Ferenc írt. Bár múlt héten pénteken találkoztam az oldal blokkolásával, most érdeklődnék utána van-e rá lehetőségem, hogy továbbra is tudjak írásokat, cikkeket, tanulmányokat, érdekességeket olvasni az oldalról. Amennyiben lehet, igényt tartanék egy a belépéshez szükséges saját jelszóra.
Válaszát várva maradok tisztelettel:
G. Zsolt

************

Mai napon tapasztaltam, hogy zárt körű lett az oldal. Ide- s tova 1 éve látogattam a lapot, sok hasznos tanácsot és
információt leltem benne.
Aktívan nem voltam jelen, csak zugolvasóként. Sok mindennel azonosulva a témákban, és a hozzászólásokban is.
Kérném szépen, ha lehetséges, szeretnék jelszót igényelni.
Magamról: ..........................................
Gyűjtöm a természetesség és egyszerű megoldások lehetőségét a mindennapi élethez. Meggyőződésem , hogy hamarosan nagy szükség lesz rá.
Üdvözlettel: D. Katalin

************

Kicsivel több mint egy hete nem voltam internet közelben és nem nyitottam meg a Magyar Megmaradásért honlapot. Meglepve tapasztaltam, hogy csak jelszó ellenében férek hozzá,bár mélyebben belegondolva megértem.
Mi a féltétele, hogy jelszót kaphassak? Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel Sz. Éva

************

Sajnálattal tapasztaltam pár nappal ezelőtt, hogy nem tudok fellépni a "magyarmegmaradás" honlapra.
Pedig nagyon sok hasznos és értékes információhoz jutottam, többek között a minap érkezett meg a só,
az igazi NaCl!!, amit ennek az oldalnak a segítségével tudtam megvenni!
Szeretném, hogyha részemre a belépést engedélyeznék, haszonnal olvastam az ott írtakat és megmondom
őszintén örültem is, hogy ráleltem erre az oldalra. Sajnos még a felét sem sikerült végigolvasnom, pedig
pontosan azok a témák találhatók meg a weblapon, amik személy szerint engem is foglalkoztatnak és érintenek.
Amennyiben lehetséges, legyen kedves számomra hozzáférést engedélyezni.
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni rólam, keressen rám a facebookon és jelöljön is be,
én "barát" vagyok, illetve szimpatizáns...
Szebb jövőt!
Szeretettel üdvözli:
Sz. Edit

************

Végre valami történt, bár nem egészen az, amire vártam. :) Nagyon érdekelne, milyen indokkal blokkolták az oldalt. Kit zavar a rovásírás? Kit zavar a magyarság kutatás?
E kérdések költőiek voltak :)
Jelszót szeretnék kérni a http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu oldalhoz.
Más:
régebben olvasva a kurultájjal kapcsolatos leveleket, az a gondolat ötlött fel bennem, hogy miért a pár ezres ujgúr népcsoporttal vették fel a kapcsolatot, és miért nem a sok milliós ujgúr néppel :D
Eszembe ötlött, Gyurcsány egyik megnyilatkozása, amikor magas rangú kínai vendégeknek "ajánlotta" hazánkat, európai kereskedelmi központ céljára.
Ha ez megállja a helyét, akkor vajon milyen háttér alkuk köttettek?
...
Előre is köszönöm.
QRob.

************
most, hogy ismét hozzájutottam a honlaphoz, elkezdtem én is átnézni a ,,kiválasztottak'' szemével, hogy mi lehet az, ami hibádzik. Hát felháboritó! Minden sorából világit, hogy több száz éves pusztitó munka ellenére, a magyarság még mindig ragaszkodik a gyökereihez - már pedig, minddadig, amig igy van, innen a Kárpát-medencéből kipusztithatatlan - erősebb benne a szabadságvágy, az igazságszeretet, mint valaha. A Teremtő által elültetett Mag népe, minden Tavasszal, engedelmeskedve a kozmikus Parancsnak, főnixmadárként életre kel, felébred álmából. Ezt a Földet, nem mi birtokoljuk. Földanyácskánk, megtartó ereje, szeretete által birtokol minket, Aki Anyácska, véd, táplál éltet. Ezt a közösséget nem rombolhatják szét, mert a ,,Magyarmegmaradás'' ereje, a Szeretet ereje, összetart bennünket. Ha Hitünk van a félelem sötétsége távozik.
Köszönjük meg ellenségeinknek, hogy ezt tették velünk. Jelzés ez, hogy a jó úton haladunk. Érezhetted Zoltán, hogy nem vagy egyedül, hogy nem volt értelmetlen az eddigi munkád, hogy folytatni kell! És folytatjuk, új erőre kapva!
Szeretettel L. Ilona

************

miert van ez az allapot?mi idezte ezt elo?

R.Ali

************

Működik!!!!!!!!!!!!!!

Mindig is sejtettem, jó társaságba vagyok ezen az oldalon és ez a pár nap csak megerősített ebben. Bösszantó, de tanulságos ez a történet. A kiszolgáltatottság és a félelem érzését igyekeznek erősíteni itt is , mint oly sok területén az életnek. De azért mi "nemadjukfel" ! Nagy kincs ez az oldal, vigyázni kell rá.
Köszönom :P.Károly

************
Dühít, h megkapom a levelet, de felkenődök a linkre kattintva.
Barátságosabb lenne, ha leírtad volna előre, h jelszó kell majd, mindenki készüljön fel rá.
És tán még arról is felvilágosítottál volna mindenkit, h minek ez a bonyolítás. Miért ne OLVASHATNÁ??? bárki magyarul (ha már tud), mindazt, ami érdekesség és tudás ott összegyűlt. Ki előtt titkolódzunk? És hogyan döntöd/döntitek el egy villámlevél alapján, hogy az illető érdemesült-e az olvasás dicső jogára?
És különösen dühít, hogy a sok fiatal, aki rátalálhatna erre a kincsre a neten, az mostantól nem kaphatja meg a keresőben, mert az automatikus keresők sem láthatnak be, és ha valahogy mégis rálépnének a lapra, akkor a jelszavas védelem miatt csak legyintenek, és továbbsiklanak.
Kérek én is egy jelszót. (Vajon ennyi kritika után még jár nekem?)
Túl erőszakosan írtam. Pedig Neked szurkolok, és azt szeretném, hogy ebből a kezdeményezésből a legtöbbet ki lehessen hozni.
Gondolom azzal az internetes rákfenével szembesültél, hogy egyesek név és arc nélkül ellenségeskedő beírásokat ejtettek meg. Azt így nem tudod kivédeni. Viszont nagy a veszélye, h a megmaradás helyett, a meg-nem-maradás lejtőjére teszed a lapodat. Mert nem csak az írást, hanem az olvasást is korlátozod. (Anno én sem találtam volna rá, ha egy kereső nem irányít egy rovatodhoz, ami mostantól lehetetlen lesz.)
Ha már itt vagyok, és kéretlenül osztom az észt, akkor felajánlom a segítségemet.
Üdv,
Gyula

************

Gratulálok! Remek. Jó munkát.:)

Barátsággal: B István

************

Üdvözlöm Zoltán, én PFT vagyok, és eddig egy barátomon keresztül megkaptam azokat az anyagokat, amiket Ön küld "2magyarmegmaradasert" címen.
Most már az utolsó anyaghoz nem tudtam hozzáférni a jelszó hiánya miatt.
Kérem, szíveskedjen ezt a jelszót megadni nekem is, és ha lehet, kérném, hogy közvetlenül kapjak én is anyagokat.
Köszönettel: PFT

************
Örülök, hogy sikerült - még ha csak jelszóval is - ismét élővé tenni ezt az oldalt. Eddig is sok értelmes és hasznos információt találtam és továbbítottam másoknak. Ezen az oldalon ismerkedtem meg Torkánnal, akinek versei igen mélyen érintettek.
Azóta rendszeresen megjelennek versei az általam szerkesztett irodalmi lapban, a Főnix Dalában.
Kissé más megfogalmazásban, de hasonló mély értelműek versei, mint a lapban már évek óta jelen lévő Andonisnak. Szeretném, ha az Ő honlapjának az elérhetőségét is feltennéd az oldalra, hisz olyan összefüggésekkel szembesülhetünk abban, ami méginkább rávilágít a globális hatalom munkálkodására.
Hasonló módon szeretrném, ha feltennéd az odalra Bartha Gizella néhány évvel ezelőtti, kecskeméti előadását. Ez összecseng az Arvisurákkal, ill. a MAG népének "csillagtudatos" mitológiájával. Csatoltan küldöm egyenlőre az I. részt (egy hangfájl).
Ha igénylik az olvasóid, küldöm a II. részt is.
Barátsággal....... - Np -

************
Ezt nevezem!!!!!!!!!!!!!
Ekkora felhajtas......
Sok huho semmiert....
Kepesek erre is????

Tovabbi kitartast es jo munkat kivanok, ne adjatok/adjuk fel!!!!!!!!!!

Mit kell csinalni, hogy mindig olvasni tudjam, ezek utan is ezt a nagyon jo oldalt, sok nagyon hasznos anyagal, nem szeretnek kimaradni!!!!!!!!!!!!!!11
Udvozlet
E. Ilonatol-Vajdasagbol --szoritok NEKTEK

************
Hát, igen!Ez az egész, egyre jobban kezd hasonlítani, egyes politikai tömörülések, szervezettség, fegyelem, fegyelmezettség, tudás- tól való félelméhez.Pl.ul, személy szerint én soha nem hallottam, hogy az egyenruhások bárkit is bántottak volna, -ez alól kivételt képez, a Magyar- mert ugye ott ahol Magyar Nemzeti Lobogó Leng az Ország Háza felett, nem szabad Magyarnak lenni!Na és természetesen a rend őrség is kivétel.De ma már odáig jutottunk, hogy a leírt igazságtól is rettegnek!Ha nevén kell nevezni, s pontosítani a rettegésük okát, nem tudják megnevezni, mert szégyenlik azt mondani, vagy írni, hogy tulajdonképpen mindentől, ami Magyar! Hát nagyon sok, erőt, kitartást kívánok, hogy hagy ismerjék meg jobban ezek az úgynevezett "...jó akaróink"a rettegés fokát! Áldás, Békesség!Ellenségbe a nehézség! József

************
Nagyon sajnálom, ami ezzel a csodálatos oldallal történt, de nem meglepő, mert így semmisítették meg az én honlapomat is, az extra.hu-n, a MINDENNAPI KENYERÜNK-et. Miután átírtam, teljesen semleges oldallá, jött a változás, hogy fizetős lesz. Nem is bántam, mert már nem volt eredeti, nem kedvemre való volt már többé.
Most csak a blogomat működtetem. Itt is sok problémám volt, de miután a látogatások után a TVN rendszer profitál, békén hagynak.
Mihályfalvi János barátom is sokszor volt hasonló helyzetben, most békén hagyják miután új rendszert talált, melyért sajnos fizetnie kell.
BM

************

Hatalmas megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy honlapjuk zárolásra került. Első gondolatomban a hatalom kezét láttam a bezárás hátterében, de megnyugvással vettem tudomásul, hogy csak az illetéktelenek kizárása volt a legfőbb szempont.
Szeretnék csatlakozni Önökhöz, hiszen magyar vagyok, magyarnak születtem és számtalan ez idáig számomra ismeretlen ismerettel lettem gazdagabb. Megismerhettem magyarságunk elhallgatott, elhazudott, meghamisított igaz eredetét, segítséget kaptam a keresztényi hitben való eligazodáshoz és sok más, a magyarságot érintő tévhitek eloszlatásában is sokat segített a honlap tartalma.
Ismeretségi körömben népszerűsítettem az oldalt, mert mindenkinek meg kell ismernie az igazságot.
Az Önök honlapján található tanulmányok olvasását, megismerését, minden általános iskolában kötelezővé tenném, hogy gyermekeink az igazi, hamisítatlan magyar szellemben nevelkedhessenek és büszkék legyenek magyarságukra.

Kérem tegyék lehetővé, hogy honlapjuk továbbra is lelkes olvasója lehessek.

Tisztelettel : N Lajos

************


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.