20240718
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 június 30, vasárnap

Napjaink történései, alternatív szemmel

Szerző:

A napi hírek helyett, nagyobb időszakok kerülnek áttekintésre a honlapon, kiemelve azokat a történéseket, amelyek hatással vannak életünkre.

NATOAz erkölcsileg leamortizálódott Stoltenberg helyett egy másik kabalista famulus lett a NATO főtitkára, Mark Rutte személyében. Rutte korábban Hollandia miniszterelnöke volt, és a nevéhez kötődik Európa legsikeresebb mezőgazdaságának a tönkre tétele, és sok ezer, vagy inkább tízezer gazdálkodó ellehetetlenítése. Sauron hű szolgájaként kiérdemelte, hogy a világ legagresszívebb katonai szövetségének főtitkáraként vezethesse a tagállamokat a kabalista hatalmasságok régi álma, a 3. világháború felé.

A TV nézők számára talán nem egyértelmű, hogy miért is van szükség egy újabb világháborúra. Hiszen, mindenféle háborúk nélkül is annyi embert ölnek meg, amennyit csak akarnak. Az egészségügyi terror intézkedésekkel annyi milliárd embert oltanak le, amennyit akarnak, a glifozáttal és más mérgekkel fűszerezett ipari "élelmiszerek" önmagukban is elégségesek a kétlábon járó hullák gyártásához. A 8 milliárdos földi népességről szóló mese azt a képzetet kelti, mintha a Föld lakossága gyarapodna, holott bolygónk ~200 országa közül mindössze háromban (3-ban!) van népesség növekedés, a többi országban a reprodukciós arány 1.2 - 1.8 között mozog. Ez a masszív népesség csökkenés néhány évtizeden belül garantáltan a társadalmak összeomlásához fog vezetni, mindenféle háború nélkül.

 

kolonoszkopiaKötelező szűrővizsgálatokat szeretnének bevezetni 2025. január 1-től Magyarországon. A rendelkezés jogi előkészítésébe hatalmas munkát fektettek, ám a célja nem teljesen világos. Az egyértelmű, hogy a túlterhelt egészségügyi rendszer nem bírja el a milliós számú többletvizsgálatot, és az is nyilvánvaló, hogy a vállalat vezetői magasról tesznek az idősebb emberek egészségére, sőt szeretnék minél nagyobb mértékben "tehermentesíteni" a nyugdíjrendszert. Igaz, a szűrővizsgálatok végrehajtása hordoz magában egészségkárosító kockázatot, sőt haltak is már meg emberek rosszul elvégzett kolonoszkópiában, de a szűrővizsgálatok nem alkalmasak tömeges népesség csökkentésre.

Mi lehet akkor az oka ennek az új, kötelező rendeletnek? Két okot is el lehet képzelni. Az egyik, hogy nagyon sokan nem lesznek hajlandók kitenni magukat az egészségüket károsító vizsgálatoknak, és akkor a vállalatvezetők addig büntethetik őket 5 millió forintokra, ameddig sikerül az árverező maffia karmai közé juttatni őket. Ezt tömegesen persze nem merik majd alkalmazni, mert akkor a NER lovagokat rövid úton elzavarná a nép oda, ahova valók, viszont kiválóan alkalmas lehet egy kisebbség, a politikai ellenzék, vagy a társadalomra veszélyes gondolkodók vegzálására. A másik ok, hogy a betegségiparnak még nagyobb bevételre van szüksége. Ezek a szűrések részben előállítják a friss pácienseket (pl. mammográfia), részben a magukat egészségesnek gondolókat képesek meggyőzni arról, hogy nem is azok, hiszen a drága vizsgálat elváltozást mutatott ki. Hát így megy ez. Ha nyár közepén tesztelnék az ország lakóit PCR teszttel, azonnal kiderülne, hogy hatalmas kovid járvány van. Talán ezért nem teszik. Vagy talán azért, mert a madárinfluenza beelőzött?

Tamasi doktor véleménye a rendeletről 2p53mp-ben: https://www.youtube.com/watch?v=iNdgAYDmHzM

 

Scythia Parthia 100 BCAz orosz-ukrán konfliktusnak álcázott hadművelet felzabálja Európa még megmaradt, életképes fehér ifjúságát. Ahogyan az első és a második világháborúban a harcok elemésztették kontinensünk ifjúságának színe-virágát, úgy most, a harmadik világháború előestéjén sem más a helyzet. Az egykor 42 millió fős Ukrajnában mostanra 17 millió ember maradt, és ha még tovább engedik garázdálkodni a lejárt mandátumú Zelenszkijt, akkor hazánk lakossága hamarosan nagyobb lesz mint Ukrajnáé. A halálos áldozatok száma mostanra meghaladja az 1.000.000 főt, ám a testileg lelkileg megnyomorodottak ennél sokszorta többen vannak. 

Néhány száz külföldi zsoldost nem számítva, akik mindkét oldalon harcolnak, alapvetően testvér népek ölik egymást a NATO háborújában, bár ma már szlávul beszélnek. Korábban a Dnyeper mindkét partján szkíták éltek, az ő leszármazottjaik mindkét nemzet fiai és lányai. Hogy lehetett így megbolondítani egy generáció alatt az ukrán embereket, hogy ilyen szélsőséges, állat alatti viselkedést tanúsítsanak mások iránt? Hogyan tudtak a sötét globalista erők ismét olyan indulatokat szítani, hogy az emberek a háborút mint megoldást fogadják el?

A 2014-es globalista puccs óta Ukrajna globalista játékszer és egyben malacpersely lett. Az ország vagyonának kb. 1/3-a a globalisták kezébe ment át, tehát a megvásárolt "ukrán" gabona csak annyira ukrán, amennyire magyar az a Mercedes autó, amit Kecskeméten gyártanak. Kik tették ezt Ukrajnával, és miért okozzák ennyi ember halálát? Tudjuk, hogy a fegyvergyártók sok száz milliárdot vágnak zsebre, de csak ennyi lenne a vérontás oka?
Kapcsolódó írás: Szőke Mária Magdolna, kazár diszkrimináció a fehér ember ellen

 

PedoTársadalmaink erkölcsisége a bányabéka feneke alatt van, néha már fel sem figyelünk, hogy milyen normarendszert alakított ki a rajtunk uralkodó "elit". Néhány szemelvény:

- Ray Holmberg, Észak-Dakota állam szenátora kormányköltségen repült Európába, hogy kiskorúakkal szexeljen. A beszámolók szerint a gyerekeket Prágában készséggel szolgáltatták az öreg vadász testi örömeire.
- A NOB megengedte egy holland röplabdázónak, aki megerőszakolt egy 12 éves kislányt, hogy részt vegyen az olimpián (feddhetetlen orosz sportolóknak nem engedélyezte a részvételt). Azzal indokolta a döntését, hogy a holland mindent megbánt.
Emberi szervek illegális eltávolítása gyanújával őrizetbe vették Ukrajna volt egészségügyi miniszterhelyettesét, Mihail Zagrijcsukot és további 10 orvost – írja az ukrán média. 11 orvost vádolnak azzal, hogy „anatómiai anyagokat nyertek ki illegálisan, tehetetlen állapotú emberekből, további átültetésük céljából”. (Megj.: ok, tudtuk hogy megy a szervkereskedelem, na de orvosi támogatással, állami szinten?)

Az eurovíziónak nevezett ratyi-parádéról, vagy a szépségversenyt nyert férfinőkről szándékosan nem számolunk be, mert nem kötelező szemetet fogyasztani. A bűncselekmények viszont már más kategóriába esnek...

 

AssangeJulius Assange újságíró újra szabadlábon van, 5 év kemény börtön után. Mit tett Assange, amiért meghurcolták? Nyilvánosságra hozta, hogy az amerikai erőszak szervek milyen visszaéléseket követnek el, igen gyakran ártatlan emberek rovására, és ezt a Wiki-leaks nevű internetes felületen keresztül kiszivárogtatta. Elfogása előtt 7 évig az ekvádori nagykövetségen élt, remélve, hogy nem fogják kiadni az USA-nak, ahol halál vár az igazságot feltárókra, merthogy nemzetbiztonság van és hát értjük, ugye? 
Békében eléldegélhetett volna a nagykövetségen, de nem tudta meghúzni magát, és 2016-ban interjút adott a német sajtónak, amelyben - egyebek mellett - a következőket mondta: "Oroszország nem jelent veszélyt az amerikaiakra, és a valódi fenyegetést Izrael és a hatalmas izraeli lobbi jelenti. Izrael beavatkozott az amerikai választásokba, korrumpálta Amerika törvényhozó és végrehajtó ágát. Irányítja a mainstream médiát, amely propagandát szolgáltat Izrael cselekedeteinek fedezésére. Törvényjavaslatokat alkotott, hogy Izraellel szembeni bármilyen kritikát gyűlöletbűnné tegyen. Mindezt egy erős lobbi hozza létre, amely megvásárolja az amerikai politikusokat”.
Kedves Assange, innen Magyarországról üzenjük, hogy vannak mostanság olyan igazságok, amelyeket még Neked sem szabad kimondani! (bár mostanra már tudod)

 

emberi jogA WHO-ról, mint a világkormány trójai falováról már sok szó esett honlapunkon, miként arról is, hogy a szolgalelkű magyar illetékesek hogyan sietnek megfelelni a WHO, és általában a globalista erők elvárásainak. A titokzatos X-betegségről, amelyről nem tudni hogy micsoda, de egészen biztosan lesz, hiszen a WEF vezetésében ezt eldöntötték, egyre többet hallunk mostanában. Magyarra fordítva, ez azt jelenti, hogy akarnak csinálni még egy "világjárványt".

Dr. Schöning többek között arról beszélt egy interjúban, hogy most, az EU-választások után a legfontosabb országokban 2025-ről 2024-re előrehozzák a választásokat. A franciáknál június 30-án lesz, a briteknél július 4-én, az USA-ban pedig novemberben fognak új elnököt választani. A belga kormányfő is visszalépett, sőt, a német helyzet is bizonytalan, elképzelhető, hogy itt is lemond a kormány. Figyelmeztet, hogy a kovid előtt is ugyanez történt: Ausztriában, Nagy-Britanniában, Ausztráliában, Szlovákiában, Spanyolországban és más országokban is előrehozták a választásokat. A teljes beszélgetés linkje (németül) Korábbi interjú (magyarul)

A "magyar" kormányt nem szívesen hozza szóba az ember a magyarság oldalain, de hát ők csak azért vannak hogy csinálják, amit mondanak nekik, persze tisztességes abrakért cserébe. Ezen felül sok információt megkapnak előre, ezt abból  láthatjuk, hogy készülnek az új világjárványra:

 https://www.szakacsarpad.com/p/eroszakkal-is-leoltatna-a-honvedeket

A rovat további cikkei: « Napjaink jelentős történései

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló