20240224
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 szeptember 30, szerda

Répás József: Hány Olaszliszka kell még?

Szerző: Répás József

Magyarként nem hallok mást csak azt, hogy rasszisták, idegengyűlölők és kirekesztők vagyunk. Ezt hirdetik külföldön és hazánkban is. Ma Magyarországon intézményesült a magyarellenesség, s ennek élén az Ön kormánya áll. Sok milliónyi magyar honfitársam nevében teszem fel Önnek a kérdést: miniszterelnökként kiket képvisel Ön?

 Kiskunlacháza polgármesterének levele Bajnaihoz: Hány Olaszliszka kell még?

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Kiskunlacháza polgármestereként és magyar nemzetiségű magyar állampolgárként fordulok Önhöz levelemmel. Levelem megírásához a düh, a végső kétségbeesés és a tehetetlenség érzése vezetett. Az érzés, hogy magyar emberként egyre inkább másodrendű állampolgárként kell élnem saját Hazámban, és a tudat, hogy mivel nem vagyok roma származású, és nem tartozom egyetlen meleg jogvédőszervezethez, vagy egyesülethez sem, nem kapok meghallgatást és védelmet. Magyarként én és honfitársaim csak megbélyegzést kapunk.

Répás Józsefnek is elege van

Magyarként nem hallok mást csak azt, hogy rasszisták, idegengyűlölők és kirekesztők vagyunk. Ezt hirdetik külföldön és hazánkban is. Ma Magyarországon intézményesült a magyarellenesség, s ennek élén az Ön kormánya áll. Sok milliónyi magyar honfitársam nevében teszem fel Önnek a kérdést: miniszterelnökként kiket képvisel Ön?

Kiskunlacháza az elmúlt évben számtalanszor szerepelt különféle médiumokban, s a község lakossága nem először emeli fel a szavát az egyre durvuló erőszakhullám ellen. Cserébe mit is kaptunk? Segítség helyett megbélyegzést.
Itt, Kiskunlacházán ebben az esztendőben a nehéz gazdasági helyzet ellenére 30 millió forintot költöttünk a közbiztonság javítására. Felújítottunk és átadtunk egy új, nyolc fős KMB-s csoport elhelyezésére szolgáló épületet, ennek egész éves rezsiköltségét finanszírozzuk.
Megkezdtük a térfigyelő kamerák kiépítését, éjszaka a polgárőreink mellett szolgálatot teljesítő rendőrök fizetését biztosítjuk, megkezdtük a romos ingatlanok felvásárlását, lehetőségeink szerint közmunkát biztosítunk az itt élő romáknak. Megerősítettük a mezőőrséget.
Felvettük a kapcsolatot és megállapodást kötöttünk helyi cigány szervezetekkel.

Az erőszak mégis folytatódik Kiskunlacházán. Az elmúlt hetekben egy kisgyermeket vertek meg úgy, hogy kórházba került. Egy élelmiszerüzlet tulajdonosát - aki rendszeresen hitelt ad cigány családoknak - vertek meg azért, mert kérte a tartozást, és erőszakkal fenyegették meg, ha feljelentést tesz. Fiatalkorú cigány gyerekek fizetés nélkül távoztak a benzinkútról, majd a rendőrség hosszas üldözés után kapta csak el Őket. Nemrég egy cigány ember kaszát szúrt egy magyar hátába, mert Ő számon merte kérni rajta erőszakos viselkedését, majd egy hölgyet vertek félholtra, mert nem adott gyógyszert nekik. Hány Olaszliszka kell még?
A rendőröket arra kötelezik, hogy a cigányok által lakott településrészeken rendszeresen járőrözzenek. Miránk akkor ki fog vigyázni? Egy magyar ember élete Önöknek nem ér annyit, mint egy cigány emberé? Mi is emberek vagyunk!

Kérdezem Öntől: mit kell még tennem, hogy községem polgárai ne félelemben, hanem biztonságban élhessenek? Ezek már nem „gyerekcsínyek”!
Bennünket agyonverhetnek, gyalázhatnak és mocskolhatnak büntetlenül, értünk sem Ön, sem kormányának egyetlen tagja nem emeli fel a szavát. Ön egyetlen cigány által meggyilkolt, vagy agyonvert magyar temetésére nem megy el, miközben a cigány áldozatok temetésén minden liberális jogvédő szervezet és kormányának tagjai is ott vannak. Kérdezem Öntől: ott lesz-e a Pesterzsébeten, a cigányok által halálra rugdosott magyar polgártársa temetésén?
Ön miért nem állt ki a nagy nyilvánosság elé és ítélte el ezt az embertelen gaztettet?
Tudja-e, hogy mi a valóság a mai Magyarországon, melynek Ön a miniszterelnöke?

Cigányok rugdosnak halálra embereket, láncfűrésszel fenyegetik a magyar gazdákat, mert azok meg akarják védeni a tolvajoktól a terményeiket. Magyar embereket tartanak egyes cigányok rabszolgasorban, gyerekeket vernek meg a mobiltelefonjukért, és hogy elvegyék a kis zsebpénzüket. Idős, munkában megőszült emberek rettegnek cigány tizenévesektől, akik kaszákkal támadnak azokra, akik szót emelnek az erőszak ellen, és akik orvosokat fenyegetnek meg, hogy kábító hatású gyógyszereket írjanak fel részükre.

Az Ön kormánya mindent megtett, hogy a Magyar Gárdát betiltsa, mondván, hogy félelmet kelt és gyűlöletet szít, de miért nem tiltja be a cigány szabadcsapatokat, akik felfegyverezve egész megyéket tartanak rettegésben, akik még a rendőrökre is rátámadhatnak büntetlenül?
Ami ma hazánkban folyik, arról az emberek már nem annak függvényében foglalnak állást, hogy jobb- vagy baloldalinak vallják magukat, mert az erőszak nem válogat. Minden becsületes magyar és cigány ember azt akarja, hogy végre rend legyen Magyarországon!
Magyarországon erős rendőrségre és szigorúbb büntető jogszabályokra és hatékony jogszolgáltatásra van szükség, hogy a nyugalom és társadalmi béke helyre álljon.

Ahol az igazságos törvénykezés és a többségi társadalom érdekei találkoznak.
Ez az Ön felelőssége.
Ön felesküdött a Magyar Köztársaság Alkotmányára.
Arra a törvényre, melynek 35. § (1) bekezdés a) pontja kimondja: „A Kormány védi az alkotmányos rendet, védi és biztosítja a természetes személyek, a jogi személyek és a jogi személyiséggel nem rendelkező személyek jogait.”

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Az Ön kormánya történelmet írt egy esetben.
Precedenst teremtettek, melynek Önök nem örülnek. A kiskunlacházi gyermekgyilkosság esetében az igazságügyi és rendészeti miniszter, valamint az országos rendőrfőkapitány együttes sajtótájékoztatóján etnikai alapon azonosították az elkövetőt.
Ott kijelentették - kormányának jelen lévő minisztere előtt és nevében -, hogy az elkövető nem cigány, hanem magyar származású volt. Ez azt jelenti, hogy a későbbiekben minden egyes bűncselekmény esetében az igazságszolgáltatás köteles az elkövető etnikumát megjelölni.
Engem és egyre több polgármester társamat, kik felemeljük a szavunkat az ártatlan emberek védelme érdekében, a sok igazságtalanság és a többségi társadalommal szembeni kirekesztő magatartás miatt, folyamatosan lerasszistáznak és véresszájúznak. Önök megbélyegzik azt, aki az igazságról beszél, és tenni akar azért, hogy egy-egy településen végre rend legyen.
De mi akkor sem adjuk fel! Egy európai társadalomban az őszinte beszéd a jövő építésének alapja. Gyökeresen át kell alakítani a szociális ellátórendszert, és érvényt kell szerezni az alapvető társadalmi normáknak. Ennek elvégzése az Ön feladata. Most már nem kérünk, hanem követelünk! Erősíteni kell a rendőrséget, nem szembefordítani a társadalommal.

Mi felesküdtünk arra, hogy megteszünk mindent községeink, városaink biztonsága érdekében. S ez az eskü kötelez bennünket, s kötelez a lelkiismeretünk is, még ha meghurcolnak is érte. Emberek milliói rettegnek a cigányság egy része általi állandó erőszaktól.

Az elmúlt hét esztendőben százmilliárdok mentek el különböző, a cigányság integrációját és felzárkóztatását elősegítő programokra. Hol van ez a pénz, és hol van ennek az eredménye? Miért nem az önkormányzatok kapták meg, akik ésszerűen és hatékonyan tudták volna felhasználni? Ehelyett ellopták azok, akik feleltek ezek elosztásáért.

Véleményem szerint a cigányság felzárkóztatását nem az segíti elő, ha kettőszáz cigány diplomás embert felvesz a közigazgatásba, hanem ha érvényt szerez annak, hogy a cigány családok a gyermekeiket rendszeresen járassák iskolába.
Mi, polgármesterek tesszük a dolgunkat. Kérem Önt, Ön is tegye a magáét, értünk és ne ellenünk, esküjéhez híven, hogy Magyarországon végre béke legyen!
Kiskunlacháza, 2009. szeptember 26.
Tisztelettel:
Dr. Répás József

Kiskunlacháza polgármestere
(Kuruc.info)


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Hozzászólás  

#4 bevezetésGyulabácsi 2015-03-07 14:58
Amivel vádolnak minket, azokat be KELL vezetni.
És közölni kell azon firkászok neveit és a dátumot akik megvádoltak bennünket. Már csak azárt is, hogy tudva levő legyen kitől származott az ötlet!
#3 KérdezlekTENGERSZEM 2013-05-08 01:55
Kik vagytok ! - még akik hisznek ennek a cigány miniszternek és a cigány politikusoknak, kiraboltak bennünket-az országunkat, meddig akarjátok még fenttartani ezekt a 23-éves rablóbandát !!! - nem veszitek észre, hogy a zsidónak is van országa amit elrabolt Palesztinától, és még is itt Magyarországon tartotta a zsidó konferenciát, HA mi rasszisták antiszemiták vagyunk akkor mi a fészkes fenének tolja állandóan ide a mocskos jellemét , mert jóérzi itt magát , vegye tudomásul ugy jár mint az egyiptomi fáraóval, mindennemzetböl kiüzik a gyilkos viselkedése miatt, Mi Magyaremberek - legyünk már azok akiknek kikiáltanak !-zavarjuk ki közülünk akik nem Magyar érzelmü emberek és ne csodálkozzon senki rajtunk, mi rasszisták vagyunk, a zsidó micsoda tessékmondani? akik a legnagyobb gyilkolást csinálta a világban, kinek a lelkén szárad az első-második, és most jön a harmadik világháború gyilkosságuk amiböl ök profitálnak, és a nem zsidó népet meg 100-ezreivel legyilkoltatja. Orbán, Bajnai ,Gyurcsány,Horn,Medgyesi,de sorolharnám 23-éves politikát amit a zsidó irányit , NÉZZ körül magadon mit látsz " SEMMIT !!!" mert mindent elraboltak töllünk, a cigány hadat azért emeltéz az égig, hogy az aljas munkát a Magyarságot legyilkolja, ne a zsidót lássa az idös ember akit agyonvernek éjszaka, hanem a cigányt ! Magyar rendörök nem gondoltok arra ti sem, hogy megkérdezzük mi becsületes dolgozó embere, hogy miért vettétek fel azt az alamizsnát amit fizetésnek mondtok és ennek fejében miért nem védtétek meg a magyarember életér , nem lehet annyira rövid az elmétek, hogy netudnátok,- egyszer minden véget ér és számadást kell adnotok, mit tettetek érte, az adókén kirabolt pénzünkért, ugye " SEMMIT " te meg nemtudod belölle befizetni gyermeked ovodai étkeztetését, hijába csüröd csavarod a fizu beosztását, ahhoz több okból is félresikeredett szellemi nyomorékok. vagytok. Kiket védelmeztek ? akik génmqnipulált görcsök, siralmas a látványa, ha körülnéz a jóérzésü Magyarember , mindenki arcán kiült a lelki fájdalom amitöl egyre jobban dagad a keblünk, te cigány-zsidó együvé valókvagytok hát takarodjatok ebböl az szenthazánkból. ;-)
#2 Valtozott valami?Pilardo 2012-11-01 21:11
Ha nem tudom a leveliro kiletet es a level keltet,azt is hihetnem,hogy 2011.november elsejen irodott. Szivesen szembesitenem a polgarmester urat a leveleben elhangzottakkal,egy politikai musorban a kiralyi egyesen,fomusoridoben.
#1 VÁ: Répás József: Hány Olaszliszka kell még?huncutka 2012-10-31 09:25
Kedves Polgármester ÚR!
Sajnálattal állapítom meg, hogy Ön még hisz ezeknek az idegeneknek a törvényeiben.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások