20240630
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 december 03, péntek

Felhívás magyar anyanyelvűekhez Kiemelt

Szerző:

Segítőket, önkénteseket, munkatársakat keresünk, gondolkodó emberek önszerveződéséhez. Nem a megnevezés a lényeg. Összefogáshoz, központilag nem támogatott kezdeményezéshez keresünk társakat. A fájdalmas változások elkerülhetetlenek. Két lehetőséged maradt: Tetteiddel hatsz, vagy lapítasz. Utóbbi esetben az események olyan irányt vehetnek, amelyek sokkolóan hatnak majd.

jo kerdes

Ha úgy érzed, hogy szabadidődből áldoznál valamennyit egy élhetőbb és boldogabb világért, számítunk Rád. Garancia nincs, hiszen lehetséges, hogy sokaknak minden úgy jó ahogy van. Ha velünk együtt úgy gondolod, hogy ezt ne döntsük el előre, mások helyet, és inkább tegyük amit a lelkiismeretünk diktál, akkor itt a helyed.

A jelentkezés 2 lépcsős:

Az első lépcsőben – ez után a szöveges rész után - van egy űrlap, néhány kérdéssel. Ennek a célja az igények egyeztetése.

Ha megtiszteltél bennünket a jelentkezéseddel, néhány napon belül válaszolunk, és – a beküldött adataid függvényében – bővebben tájékoztatunk arról, hogy pontosan mi az, amiről szó van. Fontos tisztázni, hogy megvan-e a közös együttműködési alap, és a lényeges dolgok tekintetében egyként látjuk-e a dolgokat. Világnézet, vallás, bőrszín, iskolai végzettség MOST nem számít, hiszen történelmi időket élünk. A lélekminőség a fontos. Nyilván Neked is vannak elvárásaid, és nem csatlakozol akárhova, ezért bővebb információt fogsz kapni.

Második lépcsőben – amennyiben a célokkal egyetértesz – az adataidat eltárolásra kerülnek. A feladatok függvényében azonnal, vagy pár nappal később tájékoztatunk, hogy milyen területeken választhatsz magadnak feladatot és hogyan tudsz nekifogni. Itt kell majd döntened, vállalsz-e bármit is.

Kérjük vedd figyelembe, hogy kicsit bizalmatlanok vagyunk (a hatalmon lévők kíváncsisága miatt), ezért sokat segíthet, ha a bemutatkozásod során valós képet adsz magadról. Minden amit beküldesz, szigorúan bizalmas marad, és mindenkinek az adatait helyreállíthatatlanul töröljük, aki a megszokott világában szeretne maradni.

Jelentkezési lap

Kéretik az alábbi mezőket értelemszerűen kitölteni.  A ***-gal jelölt mező nem maradhat üresen.
Kitöltés után a Küldés gomb megnyomása indítja a beküldést. Hibajelzésnél nem történik adatmozgás.

Kérjük a teljes nevet írd be

Please type your full name.

Kérjük válassz a lehetőségek közül


Invalid Input

A hónap nevére vagy az évszámra kattintva, legördülő menüből választhatsz.

Please tell us how big is your company.

Email cím megadása szükséges

0/108

Kitöltetlen mező

Ha külföldön élsz, kéretik a településhez országot is megadni.

Invalid Input

Csak ami gyakorlatban használható. 500 karakter írható be.

Többet is megjelölhetsz. A bemutatkozásban kéretik pontosítani és kiegészíteni. A szövegdobozt egérrel tudod nagyobbra húzni, a jobb alsó sarokkal

0/10000

Kitöltetlen adatmező

Ez egy jelentkezési felület. Észrevételt a Kapcsolat menüben lehet tenni.

Elképzelhető, hogy a kezdeményezést szimpatikusnak találod, de akadályoztatva vagy. Ez esetben kérjük ajánld a lapot megfelelőnek vélt barátodnak, ismerősödnek. Köszönjük!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló