20211206
Last updateK, 23 nov. 2021 5pm

rovas logo


Regisztráció

This form requires a Javascript enabled browser.

A regisztrációhoz 3 adat megadására van szükség: egy keresztnévre, egy felhasználónévre ami egy álnév és az E-posta vagy E-mail címedre, ahova a jelszót küldi a rendszer.

 

Figyelem! Sem a keresztneved, sem az email címed nem fog sehol látszani a honlapon!

A hozzászólásoknál kizárólag a felhasználónév jelenik meg, minden más titkos.

Változás bejelentés

Kedves Barátaink!

A Magyar Megmaradásért honlap egy nagy átalakításon esett át. Lehetséges, hogy hibák vagy működési zavarok fognak felbukkanni. Ezzel kapcsolatban kérjük szépen a megértéseteket és a hibák kijavításáig a türelmeteket. 

A honlap szabadidőben készült, magánerőből, támogatás és segítség nélkül épült fel. Munka után, éjszakánként dolgozunk azon, hogy olyan értéket, szellemi tartalmat juttassunk el a látogatókhoz, amelyet a fősodratú "TÁJÉKOZTATÓ IPAR" általában mellőz.

Kérjük, hogy a felbukkanó hibákat jelezzétek a Kapcsolat menüpontban vagy közvetlenül a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. villámposta címen. Még nagyobb örömmel vesszük, ha javaslatokat, meglátásokat fűztök az oldal tartalmához, miben lehetne jobbítani, okosítani a dolgokat.

Bevezettük a hozzászólások regisztrációhoz kötését, mert a furfangos reklámlevél küldök áttörtek minden védelmen és legalább tízszer annyi reklám érkezett naponta, mint hozzászólás. Ezeknek a kigazolását már nem lehetett győzni energiával. FIGYELEM! Nincs automatikus regisztráció, ha valaki szeretne - jóváhagyás nélkül - hozzászólni az oldalon, vagy cikkeket publikálni, akkor küldje el a nevét, Felhasználói vagy Álnevét és az E-levélposta címét a kapcsolat menüben vagy a fenti levélcímre, és postafordultával kész a fiókja. Az ideiglenes jelszót az első belépéskor sajátra cserélteti a rendszer.

Hírlista ügyben is hamarost lépünk előre, de nem akarok nagyon ígérgetni, hanem inkább a gyakorlatba próbáljuk meg átültetni a hasznos változtatásokat.

Szeretettel,

{Zoli}

 


Hozzászólások