Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Oct23

2010. Június 04., Péntek 19:22

Kisebbség

Írta:  Szőnyi Bartalos Mária
Értékelés:
(5 szavazat)
Én, már az óhazám lekicsinyített területén születtem.

Mit és kinek vétettem én azzal, hogy megszülettem törvényesen e szétdarabolt hazámban?
 
Mit és kinek vétettem én azzal, hogy nővérem nélkül, egyedül felnövekedtem e törvénytelenül szétszabdalt, maradék óhazámban, mint a benesi dekrétum ideüldözött apámtól-anyámtól származó, diszkriminált, megfigyelt, kitűnő tanuló soha nem lehetett kisebbség?
Arópó – kisebbség!
A napokban küldött a polgármester jegyzője egy levelet – mint már annyiszor -, hogy jelöljem be, melyik kisebbséghez vagyok tartozó.
Nade, te régi, és még ma is alkalmas elvtársúr!
Gondolkodj egy kicsit velem!
Én, már az óhazám lekicsinyített területén születtem.
Itt, Szőnyben.
 
Na és te, hova valósi vagy?
Mert a többséget a trianoni maradék hazában élőnek vélitek ti, elvtársurak!
Pedig, ha jól belegondoltok és a dolgaink mélyére hatoltok, akkor rá kellene ébrednetek, hogy éppen a magyar van kisebbségben már ebben, a maradék óhazában.
A többségi magyarság szétdarabolt hazamaradékon kívül rekedt, nomeg aki maradni akart, fiatalon jól elküldtétek néhányszor. Aztán a bejövők, betelepülők helyettük is duplán magyarnak mondják magukat. Ugyan már! Én a színtiszta magyarságra gondolok ám!
 
Na, én még színtiszta magyar vagyok! Cáfold meg jegyző úr, ha tudod!
Számomra egyértelmű, hogy a színtiszta magyarság a jelenlegi csonka Magyarországon kívül van köröttünk és szerte a világban.
Hát, ha ennek ellenére úgy gondolod jegyző úr, küldj egy újabb papírost, kitöltöm én, de csak akkor, ha nem hiányzik róla a „magyar kisebbség rublikája” e hazában.
 
A most küldött leveled landolt a kukában.
Komárom-Szőny, 2010. június 4.
http://www.irokilencek.hu


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról  

Megjelent: 2355 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. Február 04., Szombat 16:53

Hozzászólások  

 
Ithaka.
#1 Ithaka. 2012-06-23 23:33
Tiszelt rodhatt internett cenzura ! Hányszor akarod, hogy ujból és ujból kezdjem a levelem irását, ha nem tetszik az igazság akkor csukdbe a szemed, és még akkorsem engeded megirni, én nyudodtan megengedem, hogy verd a fenekedett a földhöz ! Én akkor is hirül adom az embereknek amit én észlelek magamkörül ! Nem kell párt a szegénységünkhöz, ha éhezik a nép annál veszetteb nem is lehet semmi, ( " Addig adjatog a népnek még kér !") De ugylátom már nem is kér a nép csak várja a kipattanó szikrát, hogy elvehesse és összezuzza a nem közénk valót. Mindenben hazudoznak, hogy a látásukra is felfordul az ember gyomra. ILYENEKRE BIZTUK A SORSUNKAT ??? !!! Hát takaritsuk ki közülünk a becstelen csürhéket !!! - elszedni töllük amit elraboltak töllünk, Minek nekünk az EU, csk azért, hogy tudjon sarcolni, kirabolni, kiirtani, nyakunkra hozni más nemzetség ajja népét, a háttérhatalmával uralkodni rajtunk ?, minden miniszterünk ábrázatáról lesir, hogy felvette az áruló pénzt értünk, és tanakodnak , félnek magukban, hogyan legyen az életük tovább, menekülnének de hová, a háttérhatalom nem védi meg öket, mert ö is bajban van, meg senkit sem védett meg akik lebuktak és kezdik elszámoltatni öket az igaz Magyarnép. Mitvárhattunk Orbán Viktortól, cigány vér csörgedezik az erejiben ! az elsö ciklussában eladta Magyarországot a zsidóságnak, igy lett kétharmados választási eredménnye ! Álljunkmár talpunkra Tisztelt igaz Magyar honfitársaim !!! Ne hagyjuk tovább gyilkolni magunkat, az ösapáink nem ezt hagyták ránk örökságként !- nyissátok ki a fületeket és hajátok meg mennyire zokognk értünk a temetökben ! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.3%Austria 1.3%
Romania 5.1%Canada 1.1%
United States 4.5%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 610
This Week: 4441
Last Week: 4835
This Month: 15838
Last Month: 18087
Total: 2495231

Belépés