20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 február 08, szerda

Mit eszel majd akkor, ha nem indul a traktor?

Szerző: Tóth Ferenc

Hozzászólás  

#5 Ithaka 2012-02-12 16:46
Tisztelt honfi társaim !!!!
Miér nem a te szerelmetek gyümölcsét tartjátok el, azért dolgoztok, hogy az a nemkivánatos életvitelü emberek gyermekeiért güriztel napi 12-órát akik majdan felnönek és titeket meg legyilkolnak a házatoké mert azok nem képek lesznek dolgozni érte. Csak az ingyen gyögyszerre ráinni, hogy még jobban behüjülve agreszivabbak legyenek. Évente nö a dolgozó Magyarember terhe, ezek a népcsoportok gondoskodnak rolla,mert nekik az alanyi jogon jár a családipotlék, meg egyébb sok más jutatás. Nekünk magyaroknak mi jár ! eddig még a szánk sem járhatott. Elég volt , a becsületes Magyat ember ezekútán már csak is önmagadé dolgozzál !!! Had meg a dicsöséget azoknak akik nemtudták felmérni a saját helyzetnivojukat, legyeneky ök is egyszer életükben büszkék, hogy eltartották , és becsülettel felnevelték a társadalom hasznára gyermekeiket.
#4 Ithaka 2012-02-12 15:58
Fiatalok! -Fiatalok ! talán még nem késö ! ébredjetek abból a mély tunyha kideformálódott álmotokból. Ha most nemvagytok képesek küzdeni az életetekért akkor nem lesz az utódódaitoknak szabad hazájuk, ha tiközültek egy is megéri azt a kort amit én, minden hajnalba kisirt szemekkel kel föl a szalmával megvetett vackából, de akkor már az utódok sem segithetnek, önön magukon, sem, másra nevárjatok segitségért mert mindenkinek meglesz a maga neheze amit a dicsö háttérhatalom diktál. Nincs nevetek mostsem ha azért a minimálbéré dolgozhat valaki napi 12-órát, ( számmal vagytok jelölve )ennyi a becsületete, mint a börtönökben a rablógyilkosoknak. Bemagyarázzák nektek, hogy kodoltak vagytok, Ti meg elhiszitek, azt is, hogy finom az a moslék amit a Kertész Ákos belétek szugerál.Ne legyetek lusták magatokon körül néznitek és a boldogságot kimeriteni a rodhatt fertöböl. Mozogjatok ! Örvrndjetek alkotásaitoknak !- az élet gyönyörü, akkor is mikor gyermekeitek arcotokban kacagnak.
:lol:
+1 #3 anonim 2012-02-10 11:51
Nyakunkon a következő háború, válság válság hátán, fogyóban az olaj az "egyetlen drága kincsünk" a bolygónkat tovább pusztítjuk. És mi jön most ? Hát az OLIMPIA ! Nem tudom hogy az emberiség fog-e egyel talán csatlakozni a fejlettebb kozmikus társadalmakhoz?
Inkább szégyenkeznünk kellene mintsem ünnepelnünk a nem tudom mit.
#2 K. Nelli 2012-02-08 15:44
Érdemes még a következő oldalra is ellátogatni!: www.emtech.hu/Felhasznalasi-teruletek/NOVENYTERMESZTES

Néhány gondolat az oldalról: "A növények életfolyamatainak támogatásával optimális termelési színvonal érhető el, a betegségek kártevők betelepedése visszaszoríthatóak, és jobb minőségű termények hozhatók létre.
Az EM-BIO jótékony hatása már az első évben észlelhető, de évről évre fokozódik. Ehhez párhuzamosan a felhasznált EM-BIO mennyiség csökkenthető."
#1 K. Nelli 2012-02-08 14:16
Ezt az előadást MINDEN magyar embernek - aki erre az oldalra rendszeresen ellátogat - látnia kell! Kicsit hosszú, de oly érdekes, hogy garantáltan senki nem fogja unni. ÉBRESZTŐ, EMBEREK!!!!!!!! Ideje felkelni a mélyalvásból!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások