20240519
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 október 26, szombat

Bűnvádi eljárásokat indítunk oltóorvosok ellen

Szerző: Kathi Gábor

A MÉDIA TITKOLJA! Az idei iskolai kampányoltásnak sajnos, már halálos áldozata is van - MMR vakcina ölt meg egy előzőleg egészséges iskolás kislányt Szegeden... Webhir.com információja szerint.

Többeknél pedig súlyos, maradandó egészségkárosodást okozott szintén az MMR, ami emberi abortum felhasználásával gyártott, államilag kötelezett oltóanyag. Zalalövőn beteg diákba kényszerítették bele, szülei tájékoztatása és beleegyezése nélkül, előzetes vizsgálat mellőzésével.

A Hepatitis B injekciót pedig egy analfabéta orvos - akit az ÁNTSZ annak ellenére fegyverzett fel oltóanyaggal, hogy nem volt iskolaorvosi szerződése(!) - izom helyett vénásan adta be egy vidéki iskola diákjainak, súlyos ártalmakat okozva ezzel...

Megelégeltük, hogy az orvosok és az egészségügyi hatóságot fittyet hánynak alkotmányos alapjogokra, nemzetközi egyezményekre, törvényben rögzített emberi szabadságjogokra. Bűnvádi eljárást kezdeményezünk minden olyan esetben, ahol
- a szülők előzetes tájékoztatása és beleegyezése nélkül adtak be oltást,
- nem előzte meg alapos vizsgálat az oltás beadását,
- elmaradt, vagy hiányos volt a törvényileg előírt kötelező teljes körű tájékoztatás,
- megtévesztéssel, hamis információkkal, vagy fenyegetéssel/zsarolással szerezték be a szülői beleegyezést.

Mindezek az esetek kimerítik a BTK.
- foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés (165.§),
- kényszerítés (195.§),
- egészségügyi önrendelkezési jog megsértése (218.§),
- hivatali hatalommal való visszaélés (305.§)
bűncselekményeket.

Kérünk minden felelős szülőt, hogy gyermeke érdekében keresse a sajnos ma még igencsak ritka, tisztességes, törvénytisztelő orvosokat. Gőgös, erőszakos, tisztességtelen szakemberek keze alá ne engedje senki a gyermekét! Kényszerítsük ki összefogással a manapság uralkodó, fasisztoid orvoslási mentalitás felszámolását! A gyógyítás bizalmi dolog - dúvadaknak, hazug kaméleonoknak, gőgös gúnároknak nincs helye e kiemelten fontos szakmában!


Forrás: http://webhir.com/2728_OLTAS.html

beküldte: Gallery Gaal

Hozzászólás  

#1 Gödöllő MéhészetDr. Farkas Jenő 2013-11-02 18:54
Egyetértek és remélem, hogy az nb. Biróság nem a jog, hanem az igazság és az okozott vagy veszélyeztetett kárnak megfelelően ítélkezik.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások