Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020Oct27

2018. Március 27., Kedd 19:33

A víz maga a koleszterincsökkentő...

Írta:  Papp Lajos dr
Értékelés:
(30 szavazat)
Dr. Papp Lajos magyar szívsebész az egész világot megdöbbentette kirohanásával. Szerinte milliók halnak meg, mert a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak. Azt elismeri, hogy a dohányzás nagyon káros, de szerinte az az emberek tudatos döntése, hogy mérgezik magukat, ám van más is, amiről nem tudnak.

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

"Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk. Én most mindenki előtt készséggel elismerem, hogy tévedésben éltem."

Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg szívműtét után ismerte el, hogy nem jól gondolkodott.


"Évekig osztottam más prominens orvosok véleményét. A szakirodalom folyamatosan a döntéshozók véleményét szajkózza, mely szerint minden szívbetegség a megemelkedett koleszterin szint következménye. Az elfogadott terápia pedig koleszterin csökkentő gyógyszerek felírása, és az előírt diéta, amely szigorúan korlátozza a zsírbevitelt. Az ezektől eltérő javaslatokat eretnekségnek ítélték. Pedig látjuk, ez nem működik! Ezek az ajánlások sem erkölcsileg, sem tudományosan nem védhetők. Néhány évvel ezelőtt kiderült, hogy a szívbetegség valódi oka az érfalak gyulladása. A hosszú múltra visszatekintő étrendi ajánlások eredménye a járványos elhízás és cukorbetegség, amelybe rengetegen belehalnak. Annak ellenére, hogy a lakosság negyede szedi a drága koleszterincsökkentő sztatin gyógyszereket és zsírszegényen étkezik, több amerikai fog meghalni ebben az évben szívbetegségben, mint valaha.


Több millió ember szenved szívbetegségben, rengeteg a cukorbeteg és milliók vannak diabétesz előtti állapotban már. Itthon és szerte a világon. Egyre több a fiatal beteg minden évben. Egyszerűen megfogalmazva, ha az érfalak nincsenek begyulladva, a koleszterin nem tud felhalmozódni az erekben, nincs szívroham és nincs stroke. 


Gyulladás nélkül a koleszterin szabadon áramlik a testben, és kiürül. Ez a gyulladás okozza a koleszterin lerakódását. A gyulladás a szervezet természetes védekezéseként alakul ki az idegen anyagok: a baktériumok, toxinok vagy vírusok megjelenésekor.


Ha a szervezetben állandóan jelen vannak ezek a toxinok vagy élelmiszerek, az krónikus gyulladást okoz. Ennek oka a sok feldolgozott, egészségtelen élelmiszer és a környezet szennyezés, nem a zsírdús étrend (cukor, liszt és az összes belőlük készült termékek), valamint a szója, a kukorica és a napraforgó, és az ezekből készült olajok. Ezek az ételek folyamatosan irritálják a szervezetet, amely képtelen meggyógyulni, a krónikus gyulladás pedig szívbetegséghez, sztrókhoz vezet."


Az orvos szerint, ha egészséges alapanyagokból, otthon készült ételeket ennénk, kerülnénk az étolajat, cukrot, lisztes, kukoricás termékeket, a szervezet magát gyógyítaná. Míg, ha továbbra is mérgezzük az ereket, akkor hiába a sok gyógyszer és a zsírszegény diéta, elkerülhetetlen a szívbetegség kialakulása.
Íme egy másik orvos leleplező állításai.


A nagy koleszterin átverés: egyes szakemberek szerint az egész csak humbug
"Nekünk az orvosi szakmában teljesen egyértelmű a koleszterin létfontosságú szerepe a szervezetben, azonban az embereket teljesen rászedték azzal, hogy elhitették velük, hogy ez az anyag okozza a szív és agy artéria betegségeket.


A gyógyszergyártó cégek elég nagy haszonra tettek szert a „rossz koleszterin” szlogenjükkel és mérgező kémiai anyagokat hoztak létre, amelyek minimálisan csökkentik a szervezet koleszterin szintjét.
Azonban ezalatt emberek ezreinek károsítják a máját és sokan bele is halnak ezeknek a gyógyszereknek a szedésébe.


Elég furcsa, hogy a gyakran idézett és a média által népszerűsített orvosok nem gondolkoztak el azon a tényen, hogy a koleszterinszintet a vénákból vett vérben mérik, de az orvosi irodalomban nincs egy árva eset sem, ahol a koleszterin elzáródást okozott volna a vénákban.


A vénákban a vér sokkal lassabban folyik, mint az artériákban, ezért az sokkal jobban ki van téve a koleszterin lerakódásoknak, feltéve, hogy olyan dolog, hogy „rossz koleszterin” valóban létezik.
Ez az orvosi szakmában elkövetett nagy tévedés és a gyógyszergyárak ebből nagy hasznot húzva, egy, a mai napig folyamatos csalás áldozatává tették a társadalmat.


Az artéria az ereknek az a fajtája, amely a szervezetet a szívből érkező friss, oxigéndús vérrel látja el. A koleszterin teória szerint a beszűkülés, azaz a koleszterin lerakódás ezekben az artériákban történik.
Az erezetnek egy másik fajtája a vénák. Miután az artériákból elágazó hajszálerek eljuttatták a tápanyagokat és az oxigént a szövetekbe, azután ezek a hajszálerek újra egyesülnek. Innen már vénáknak hívjuk, a vénákon keresztül visszaáramlik az „elhasznált” vér a szívbe, hogy a körforgás újra kezdődhessen elölről.


A koleszterin lerakódás nem a vénákban, hanem az artériákban történik, és mindebben az a logikai bukfenc, hogy a vénákban a vér sokkal lassabb folyik, tehát, ha valahol lerakódásnak kellene képződnie – ahogy a koleszterin elmélet hívői hajtogatják – akkor annak a lassú áramlású vénákban kellene történnie. Ezzel szemben az orvostudomány mai állása szerint a „koleszterin probléma” az artériákban van.


Az igazság azonban az, hogy az úgynevezett „rossz” koleszterin sokkal hasznosabb, mint tartják. A koleszterinszint megemelkedésének oka a testben a krónikus és nem szándékos dehidratáció és az ebből származó elégtelen mennyiségű vizelettermelődés.


A dehidratáció egy koncentrált, savas irányba tolódott vért eredményez, ami még dehidratáltabbá válik, mialatt áthalad a tüdőn és eléri a szívet – ez a légzés alatt a tüdőből elpárolgó víz miatt van.
A szív vérerei és az agyba vezető fő artériák membránja sebezhetővé válnak a sűrűbb, savasabb vér nyomása miatt.


A toxikus vér nyomóereje horzsolásokat és apró repedéseket okoz az artériák bélésében, amik leválhatnak és embóliát [az ér elzáródása] okozhatnak az agyban, vesében és más szervekben.
Azért, hogy a test a sérült vérerek falának leválását megakadályozza, alacsony sűrűségű (úgynevezett „rossz”) koleszterin kabátot képez az erek belsejében, hogy lefedje a horzsolásokat és megvédje az alatta lévő szöveteket, mint egy vízálló kötés, amíg a szövet meggyógyul.


Így az alacsony sűrűségű koleszterin életbevágó és életmentő szerepe bizonyítja, hogy ez az anyag nagyon fontos, hogy megmentse azok életét, akik szervezete nem megfelelően hidratált, hogy a vérük könnyen tudjon folyni az erekben anélkül, hogy kárt okozna bennük.


A koleszterin egy olyan anyag, amiből a hormonjaink nagy része készül. A D vitamint a szervezet állítja elő a napnak kitett bőrben lévő koleszterinből. Koleszterint használ az idegrendszert borító szigetelő membrán is.


Nincs olyan dolog, hogy rossz koleszterin. Ha a szervezet minden fő összetevője elérhető a normális működéshez, akkor az emberi test nem fog elkezdeni olyan dolgokat termelni, amik rosszak lennének a túléléséhez. Eddig nem tudtuk, hogy a víz volt az az életbevágóan fontos tápanyag, amire a szervezetnek állandóan szüksége van – megfelelő mennyiségben.


A víz maga – nem koffeines üdítőitalok, amik még jobban dehidratálnak – jobb koleszterincsökkentő orvosság, mint bármilyen kémiai anyag a piacon.


Forrás: napitema.blogspot.se
Ajánlotta: Szalontay Béla

Megjelent: 3760 alkalommal

Hozzászólások  

 
Tóth Ferenc
#2 B.szőlősTóth Ferenc 2018-04-15 14:47
Tápanyag hiány következtében (többnyire C-vitamin, Dr Ráth,"miért nem kapnak az állatok infarktust" című műve) az érfalak megrepedeznek és ,hogy ne vérezzen el az ember,a koleszterin siet a segítségére. Vitamin terápia nélkül a koleszterincsökkentés életveszélyt,halált okoz!! Nem beszélve arról,hogy az agy szárazanyag tartalmának 36% koleszterin. Ha csökken a koleszterin szint,az agyban is csökken ,mely depresszióhoz,agresszióhoz, öngyilkossághoz,különböző hangulati problémákat okozva. (Svéd kutatások is igazolták. 2000 önkéntes bevonásával) A magyar(?) orvosok hol-mit tanultak,és miért nem foglalkoznak ezzel,a lelkük(?) rajta. Az akadémikus orvoslás ma minden téren csak a tünetet kezeli,de tudomást sem akar venni a valós ok-okozati összefüggésről. Az emberi agy van annyira intelligens,ha megkapja a neki járó tápanyagokat, meg is tudja gyógyítani az embert. Nemártana tanítani az orvosi egyetemeken Paracelsus mester Paragranum művét,melyben az orvoslás négy alappillérét alapnak tekinti,mint az "asztronómia, alkímia, filozófia, etika vagy erény. Szerintem nem "itt tartanánk.
Idézet
 
 
Tóth Ferenc
#1 "netuddkiTóth Ferenc 2018-04-15 12:37
Annak ellenére,hogy még a "szakma is finoman szólva megmosolyogja a Tanár Úr megnyilvánulásait,minden Tiszteletem az Övé! De hát,minden haladógondolkodónak ezer középszerű elme állja az útját,hogy a múltat védelmezze." Semmelweisz esete. Mert az érdekeik is ezt kívánják! De a "szíves orvosok szó szerint kiröhögik még az olyan kétszeres nóbel díjas kardiológus szakmai véleményét is ,mint a Holland Dr Mathias Ráth, melyet ultragyors CT-vel is igazolt,hogy C-vitamin és L-lizin aminosav adásával a lerakodás visszafordítható és megszüntethető. Ugyan így röhögött(?) Dr Al-Yari Mohamed a Zalaegerszegi szívcentrum igazgató sebész orvosa is a napokban,amikor kértem,hogy a szívemről készült felvételt nézze meg. Természetesen(?) nem nézte meg,miután négy órát vártam a megbeszélt időpont ellenére,finoman(?) elhajtott a fenébe,hogy szedjem a koleszterincsökkentő(?) gyógyszert,és menjek a Papp Tanár úrhoz,ha Rá hallgatok. Szakmai munkáját így nem ismertem meg,de mint ember levizsgázott ! Amilyen az ember szíve,olyan orvos! Ha az orvosok elolvasnák azt a több ezer(!) szívbeteg hozzászólását a neten,akik évek óta szívgyógyszereken(?) élnek,azok hatásairól, mellékhatásairól,akkor talán elgondolkoznának, hogy milyen az irány,amit követnek. Bár,nem hiszem,mert a kapzsiságuk mindennél erősebb,az egójuk meg az egekig ér. Inkább maradok a bevált fokhagymánál, pangám savnál (B-15 vitamin),C-vitaminnál,L-lizin aminó savnál, amelyek lassan,de biztosan takarítják az ereket,mint ezeknél a sarlatánoknál,akik az emberéletnél a pénzt tartják a legfontosabbnak. A többit rábízom a Teremtőre,és a tudatomra. Csodákra képesek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.2%Austria 1.3%
Romania 5%Canada 1.1%
United States 4.5%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 291
This Week: 1136
Last Week: 5363
This Month: 18882
Last Month: 18056
Total: 2498275

Belépés